Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#89101 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

90minut wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne bih ja to dirao, Azmir je smrad što gleda kako da gurne prst u oko ljudima u i oko Slobode.
Brate glavna utakmica dosadašnjeg prvenstva njemu je u glavi da ce doci dosta navijaca Sarajeva na stranu njegovo ubadanje s Slobodom gleda frajer što više para da zgrne kakvi crni prsti..
I to gleda na gostujućim navijačima, domaće džabe pusti.

Ma nek radi šta hoće, mene kao navijača FKS ne tangira, ali je šupački potez na domaću tribinu uvaliti gostujuću navijačku grupu.
90minut

#89102 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Tomahawk11 wrote:
90minut wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne bih ja to dirao, Azmir je smrad što gleda kako da gurne prst u oko ljudima u i oko Slobode.
Brate glavna utakmica dosadašnjeg prvenstva njemu je u glavi da ce doci dosta navijaca Sarajeva na stranu njegovo ubadanje s Slobodom gleda frajer što više para da zgrne kakvi crni prsti..
I to gleda na gostujućim navijačima, domaće džabe pusti.

Ma nek radi šta hoće, mene kao navijača FKS ne tangira, ali je šupački potez na domaću tribinu uvaliti gostujuću navijačku grupu.
Ne znam šta da ti kazem razumijem zbog cega to govoriš, a opet s druge strane nikog to ne zanima osim 25 fukara koje budu u sredini sjevera.

I da naravno da ce gledati da na gostujucim uzme pa na domacim dođu mu samo familije od igraca i bi bilo to. :D
avetinja

#89103 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Kada je FK Tuzla City domaćin, onda to podrazumjeva da mogu, uz saradnju i saglasnost MUP-a TK, organizovati utakmicu i smjestiti gostujuće navijače gdje misle da je najbezbjednije. Stadion nije vlasništvo FK Sloboda pa da se oni pitaju o nečemu.
90minut

#89104 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

avetinja wrote:Kada je FK Tuzla City domaćin, onda to podrazumjeva da mogu, uz saradnju i saglasnost MUP-a TK, organizovati utakmicu i smjestiti gostujuće navijače gdje misle da je najbezbjednije. Stadion nije vlasništvo FK Sloboda pa da se oni pitaju o nečemu.
A i da jeste u njihovom vlasništvu opet mislim da nemaju pravo da se miješaju u bilo šta papir je potpisan to gdje ce smjestiti gostujuce pada samo na njima.
avetinja

#89105 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

90minut wrote:
avetinja wrote:Kada je FK Tuzla City domaćin, onda to podrazumjeva da mogu, uz saradnju i saglasnost MUP-a TK, organizovati utakmicu i smjestiti gostujuće navijače gdje misle da je najbezbjednije. Stadion nije vlasništvo FK Sloboda pa da se oni pitaju o nečemu.
A i da jeste u njihovom vlasništvu opet mislim da nemaju pravo da se miješaju u bilo šta papir je potpisan to gdje ce smjestiti gostujuce pada samo na njima.
Isto mislim, ali sam išao na to da ih ispoštuju kao vlasnike.
90minut

#89106 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

avetinja wrote:
90minut wrote:
Isto mislim, ali sam išao na to da ih ispoštuju kao vlasnike.
Nisam znao da Tužanj nije u njihovoj vlasništvu, to ista situacija kao s nama?
avetinja

#89107 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

90minut wrote:Nisam znao da Tužanj nije u njihovoj vlasništvu, to ista situacija kao s nama?
Da, samo što je kod njih vlasnik grad.
Nivelacija

#89108 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

Pricaju Azmirovci hoce da on finansira travnjak i zamjenu stolica ali da bude jedna tribina plava druga Slobodina..a on ce finansirati..
90minut

#89109 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Koliko taj lik uopšte ima para priča se godinama ovdje o njemu kao da je ne znam ti ni ja šta
decko_sa_kovaca

#89110 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Ima ne moze ih krava pojes , pa njihovi igraci imaju mozda i najvece plate a kakve to prihode ima tuzla city
Tomahawk11
Globalni moderator

#89111 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Džabe mu sve, ovdje je došao da liječi komplekse umjesto nešto pozitivno napravi sa tim parama.
90minut

#89112 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

decko_sa_kovaca wrote:Ima ne moze ih krava pojes , pa njihovi igraci imaju mozda i najvece plate a kakve to prihode ima tuzla city
Nije ni cudo da su prvi, al' tacno kakve pare ima ko je lik? :D
decko_sa_kovaca

#89113 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Inati se slobodi nesta
90minut

#89114 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

decko_sa_kovaca wrote:Inati se slobodi nesta
davno sam procitao da je nudio da se promjeni ime nešto zbog ogromnih dugova i to ovaj bi napravio i stadion i sve od tad su na ratnoj nozi lik 100 posto u pravu, a kako je otresao onog našeg slinavca Selimovica je lijepo bilo za vidjeti isto glumi mangupa provocira kao javna osoba navijace zelje a lik jajara obicna što je i pokazao u Tuzli u punom efektu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#89115 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Pa baš i nije otresao, odnosno prosuo se i on tvrdeći da ima dokaze i da će ići do kraja, pa na kraju ne bi ništa od toga.
I u vezi Slobode čini mi se ne raspolažete baš materijom, tražio je on svašta nešto i od kluba i od grada i ucjenjivao, pa se na kraju prebacio u Slogu kad je vidio da mu to više ne pali.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#89116 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Ima speditersku, autoprevoznicku firmu u SAD. Ovdje zivi, a tamo se posao vrti. Cuo sam da mu njegova firma mjesecno uplacuje 200k (neke valute), kao njegova plata :lol:
Negdje na internetu sam pročitao, da su mu prihodi oko 20mil $ godisnje.
Last edited by sime_cipol on 17/09/2019 12:23, edited 1 time in total.
avetinja

#89117 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Azmir je isti Paja Zdjelar. :lol:

Ko je gledao Bitange i princeze zna o čemu pričam. :D
90minut

#89118 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Tomahawk11 wrote:Pa baš i nije otresao, odnosno prosuo se i on tvrdeći da ima dokaze i da će ići do kraja, pa na kraju ne bi ništa od toga.
I u vezi Slobode čini mi se ne raspolažete baš materijom, tražio je on svašta nešto i od kluba i od grada i ucjenjivao, pa se na kraju prebacio u Slogu kad je vidio da mu to više ne pali.
Lik je ulagao svoje pare i htio je po svom sve po ps-u sad cekamo samo dan kad ce se Sloboda ugasiti evo vec je pocelo.
90minut

#89119 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

sime_cipol wrote:Ima speditersku, autoprevoznicku firmu u SAD. Ovdje zivi, a tamo se posao vrti. Cuo sam da mu njegova firma mjesecno uplacuje 200k (neke valute), kao njegova plata :lol:
Negdje na internetu sam pročitao, da su mu prihodi oko 20mil $ godisnje.
Ovo nije šuplja? :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#89120 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

90minut wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa baš i nije otresao, odnosno prosuo se i on tvrdeći da ima dokaze i da će ići do kraja, pa na kraju ne bi ništa od toga.
Lik je ulagao svoje pare i htio je po svom sve po ps-u sad cekamo samo dan kad ce se Sloboda ugasiti evo vec je pocelo.
Kakvo crno gašenje, za Slobodu će uvijek biti neke nafake, Sloga ili TC, to je ekipa sa rokom trajanja. Dok dotičnom ne dosadi.
Onda u neku kantonalnu ligu i to je to.
90minut

#89121 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Tomahawk11 wrote:
90minut wrote:
Kakvo crno gašenje, za Slobodu će uvijek biti neke nafake, Sloga ili TC, to je ekipa sa rokom trajanja. Dok dotičnom ne dosadi.
Fudbal je fudbal ako ga voli nema šanse da ce mu dosaditi, a zamisli šta je mogao u Slobodi ako je istina oko ovih para što napisa iznad lik pa hladno je mogao stadion završiti ( što je spominjao )..

Šta misliš šta je Sloboda trenutno i godinama i godinama vec?
Bolje biti Sloga ili TC nego Sloboda koja nece u evropu narednih 20 godina isto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#89122 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

90minut wrote:
Fudbal je fudbal ako ga voli nema šanse da ce mu dosaditi, a zamisli šta je mogao u Slobodi ako je istina oko ovih para što napisa iznad lik pa hladno je mogao stadion završiti ( što je spominjao )..

Bolje biti Sloga ili TC nego Sloboda koja nece u evropu narednih 20 godina isto.
Kad ima toliko para, što nije probao nešto u Americi?

Eno Bechkam kupuje klubove po Miamiju, što to on nije došao u Englesku da glumi baju?

Teško je šta mogao više u Slobodi, on se više kofrčio i zahtjevao nego što je ispunjavao.

Pa imao si godinama jak ŠB, pa vidi gdje su danas. Stagnacija vrtoglavom brzinom.
To su ti klubovi sa rokom trajanja.

Sloboda opet ima neke korijene, neko će uvijek uletiti. Do nekih boljih vremena, dok se promijeni sve i klubovi budu privatno vlasništvo.
avetinja

#89123 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:Kakvo crno gašenje, za Slobodu će uvijek biti neke nafake, Sloga ili TC, to je ekipa sa rokom trajanja. Dok dotičnom ne dosadi.
Ne bih se složio. Prije nekoliko sezona su trebali ispasti iz lige, ali nisu jer ovi iz Saveza nisu znali šta i kako ako ih izbace. Sve je dobro dok imaju grad iza sebe da uleti sa parama. Šta kada to prestane ili kada grad ne bude u situaciji? Nema više kluba "x", jer bi nas UEFA kolektivno suspendovala.

A što se tiče Tuzle City, slažem se. Oni će trajati još dvije sezone možda. Nakon toga će Azmir uvidjeti da nema svrhe ulagati toliki novac u nešto što se ne isplati, osim ako ne zarade od Evrope.
Dr. Kuca

#89124 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

On da je ostao u slobodi sada bi imali jednu titulu jer su radili odlican posao. Ovako tuzlaci se sjebali, prodale ih fukare za gram dande i 50 KM goriva.
90minut

#89125 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Tomahawk11 wrote:
90minut wrote:

Kad ima toliko para, što nije probao nešto u Americi?

Eno Bechkam kupuje klubove po Miamiju, što to on nije došao u Englesku da glumi baju?

Teško je šta mogao više u Slobodi, on se više kofrčio i zahtjevao nego što je ispunjavao.

Pa imao si godinama jak ŠB, pa vidi gdje su danas. Stagnacija vrtoglavom brzinom.
To su ti klubovi sa rokom trajanja.

Sloboda opet ima neke korijene, neko će uvijek uletiti. Do nekih boljih vremena, dok se promijeni sve i klubovi budu privatno vlasništvo.
Ne mogu da vjerujem da si upravo postavio pitanje što nije otišao u Englesku. :D

Pa valjda je logika kad sam kontao da smo na istoj talasnoj dužini to da je lik za naše uslove Tan ni manje ni više ako je ponavljam istina ovo sto je Sime napisao.

Lik s ovim parama koje mu se sljevaju može svake godine da se bori za titulu bez problema i usput da sebi stadion mali napravi.
Lik je Baja i pol za nas.
Locked