Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#89101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

biggrin » 32 minutes ago

6.dan još uvijek me niko iz telemacha ne zove...
Provjerit ćemo sa kolegama zašto niste kontaktirani.
shape of despair

#89102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

Podizanjem cijena doveli ste do definitivne netrpeljivosti korisnika i sad svaki vaš korak unazad izaziva lavinu negativnih komentara.
Sami ste sebi rupu iskopali.
Neznam jesam li pisao ranije, znam dvoje koji su radi vaše hebene marke odjavili uslugu i to ekspresno, jedan otisao na telecom, drugi na LOL, a koliko je još takvih a koliko ih ima da samo čeka vaš sljedeći ispad.
chakany

#89103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

MTV Igman sad ide u HD
crnivrag

#89104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

chakany wrote:MTV Igman sad ide u HD
Eh što je išao, išao je.

Čim se prijavi da im je takvo nešto slučajno prešlo u HD rezoluciju, ekspresno ga vraćaju u SD.

Ja sam to primjetio još sinoć, ali nisam htio pisati na tu temu, jer znam da će odmah zaginuti :-)
tap3ah75

#89105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

Ako pređem na eon light ... to znači da mi ostaje d3 resiver.
A je li to onda znači da sam eon korisnik ili i dalje ostajem d3 korisnik?
Telemach

#89106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tap3ah75 » 20 minutes ago

Ako pređem na eon light ... to znači da mi ostaje d3 resiver.
A je li to onda znači da sam eon korisnik ili i dalje ostajem d3 korisnik?

Možete nam se javiti u pp, i pozvat ćemo vas za sve detalje ponude.
aditon

#89107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

kod mene je favorit lista sva ispretumbana, nikad mi se ništa slično nije desilo, ne znam razlog ali znam da sam popizdio jer imam i pametnija posla nego listu kanala da slažem. Jel uzrok tome ovaj prekid od neki dan?
Altsa

#89108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Altsa »

aditon wrote:kod mene je favorit lista sva ispretumbana, nikad mi se ništa slično nije desilo, ne znam razlog ali znam da sam popizdio jer imam i pametnija posla nego listu kanala da slažem. Jel uzrok tome ovaj prekid od neki dan?
I kod mene isto. Jos pride fali pola kanala. Nisu uopste na listi :twisted:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#89109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

Altsa wrote:
aditon wrote:kod mene je favorit lista sva ispretumbana, nikad mi se ništa slično nije desilo, ne znam razlog ali znam da sam popizdio jer imam i pametnija posla nego listu kanala da slažem. Jel uzrok tome ovaj prekid od neki dan?
jel preko cam modula ta lista na tv-u... meni isto je tako pa moram skenirati ponovo kanale i namjestati listu... jebiga tako je kako je... tv ne moze da zapamti tj memorise listu i frekfencije kanala pa se mora sve rucno iznova... preko eon tv boxa mi je lista memorisana i ne trebam praviti ponovo...
pici

#89110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

izvanjajem se samo da nadopunim misljenje pa nek me neko ispravi, mislim da cam moduli su samo propusnici frekfencija tj blokira odblokira kanale koje placas tj ne placas, ne ponasaju se ko sim kartice da pamte brojeve tj frefencije i kanale pa da ti to ostane memorisano to rade televizori e sad neki sigurno mogu memorisati to kad dodje do resetovanja dok vecina ne... tv box je druga stvar on to sve pohrani u svoju bazu i memorise zato su i napravljeni i zovu se tv boxovi... et moje neko misljenje i zapazanje... ne branim telemah al nisu ni oni vile sa carobnim stapicem...
Mirzareli

#89111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mirzareli »

Telemach - Mafija .. Cijene visoke ,usluga nula bodova !!!
Telemach

#89112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Altsa » less than a minute ago

aditon wrote:
kod mene je favorit lista sva ispretumbana, nikad mi se ništa slično nije desilo, ne znam razlog ali znam da sam popizdio jer imam i pametnija posla nego listu kanala da slažem. Jel uzrok tome ovaj prekid od neki dan?

Promijenjene su pozicije kanala, zamolit ćemo vas da kreirate novu favorite listu.
Kolege rade na uspostavlajnu urednog signala na svim digitalnim kanalima. Zamolit ćemo za još malo strpljenja.
chakany

#89113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Nisam bio kući kad se desila ta havarija sinoć, ali kad sam se vratio bilo je sve na svome mjestu.
Evo i jutros je sve uredno, koristim D3 Cam modul, i nije mi se ništa poremetilo, a imam favorit listu.
pici

#89114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

evo ja placam eon premium...

[url=https://postimg.cc/gn4PDZY3]Image

nek mi neko da jeftiniju i bolju ponudu od ove...
Sarabon96

#89115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Sarabon96 »

Mirzareli wrote:Telemach - Mafija .. Cijene visoke ,usluga nula bodova !!!
Ma nemoj za'ebavat? Šta kažeš, koristiš operatera koji nema poštenog HD kanala u ponudi, i ti pričaš o uslugama :lol:

Eno dobili ste jednog koji obećava kule i gradove od septembra, isto kao i onaj što je često pisao datume dolaska SK na Telecom pa je dobio bananu zbog trolanja :mrgreen:
dječak sa šibicama

#89116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

I to je to, jedini odgovor je "predjite na EON".

Cekam da istekne ugovor, i mars u 3...
biggrin

#89117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

pici wrote:evo ja placam eon premium...

nek mi neko da jeftiniju i bolju ponudu od ove...
zavisi za šta ti treba. u varijanti gdje ti tv kanali nisu pretjerano bitni jer npr koristiš netflix, hbo go... i nisi toliko angažovan na netu da ti treba 200mbps ove LOL slagalice izgledaju vrlo privlačno
fusion_ba

#89118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

To i jeste najveci "problem" sto nemaju ozbiljnu konkurenciju pa mogu sta hoce. Jedino Lol koga opet ne mogu svi imati. Ponuda Moje TV nije ozbiljna da bi im bila konkurencija.
Benq

#89119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

biggrin wrote: zavisi za šta ti treba. u varijanti gdje ti tv kanali nisu pretjerano bitni jer npr koristiš netflix, hbo go... i nisi toliko angažovan na netu da ti treba 200mbps ove LOL slagalice izgledaju vrlo privlačno
Dostupnost kolega, dostupnost... nema ih u 80% grada.
biggrin

#89120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by biggrin »

moguce, al koliko sam skontao u vecem dijelu grada, ne računajući prigradska naselja, vec ima u blizini negdje kabl i ako se javi interesant nije potrebno drama dugo vremena da se ubaci u traženi haustor, ako vec nema
dječak sa šibicama

#89121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

LOL je jedina kvalitetna zamjena ali mnogi nemaju prostup.

Kod mene su u komsiluku, taman ce u moju zgradu ovih mjeseci, i dovidjenja tmach.

Dosta vise zajebavanja, uzmem dobar net na LOL slagalici, IPTV listu ima ih boli glava svi moguci kanali, za 10-15 km. A nema poskupljenja non stop, nema ukidanja kanala, nema povlastenih novih korisnika a stare ko jebe i tako dalje.
shape of despair

#89122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

dječak sa šibicama wrote:LOL je jedina kvalitetna zamjena ali mnogi nemaju prostup.

Kod mene su u komsiluku, taman ce u moju zgradu ovih mjeseci, i dovidjenja tmach.

Dosta vise zajebavanja, uzmem dobar net na LOL slagalici, IPTV listu ima ih boli glava svi moguci kanali, za 10-15 km. A nema poskupljenja non stop, nema ukidanja kanala, nema povlastenih novih korisnika a stare ko jebe i tako dalje.
Kolega sa tmacha presao na lol, spustio racun za 30km
dzeko1

#89123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dzeko1 »

Telemach, zasto niko mene nije kontaktirao, prosao je rok za izlazak na teren?
AnonymousBIH

#89124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by AnonymousBIH »

crnivrag wrote:
AnonymousBIH wrote:Pozdrav.

Uzeo Axen Android (7.1.1) TV za baste nadajuci se da mogu na njega instalirati EON aplikaciju, medjutim izbacuje mi da nije podrzan. Sve radi najnormalnije na njemu osim onoga sto mi najvise treba jer nemam mogucnosti povezati ga kablom. Ima li neko rjesenje?
Nema, odnosno EON mobilna aplikacija više nije podržana na Android box uređajima koji rade posredstvom Android TV operativnog sistema.

Na te uređaje je moguće instalirati EON Smart Android aplikaciju, ali za aktivaciju iste je potrebna pretplata na Extra, Full ili Premium paket.
Hvala, rijesio sam. Pogresno instalirao mobilnu aplikaciju umjesto Smart TV, zahrdjao. :) Sad radi sve kako treba. Jos jedno pitanjce. Imam 2 prijatelja koji imaju Eon Light ali nemaju smart TV., i otac ima Eon full ali ne koristi aplikaciju. Da li smijem koristiti njihove naloge za Smart aplikaciju?
Telemach

#89125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dzeko1 » 6 minutes ago

Telemach, zasto niko mene nije kontaktirao, prosao je rok za izlazak na teren?
Proslijeđeno je kolegama, i bit će završeno što prije.
Izvinjavamo se što čekate.
Locked