Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
salle_eh1986
#8901 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
samo meni nije nikako jasno do kad će više sarajevo iz sezone u sezonu čekati kraj prvenstva ko ozeblo sunce da otjera 70% ekipe, trenera, upravu i krene sve iznova, da vidimo to novo bolje sarajevo koje uzima titulu naredne godine sigurno???

- star(i)mo
#8902 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
LSD wrote:A vidi naslova emotivno/prijeteceg :
Intervju/Abdulah Ibraković: Zapamtit će svi koji su Slobodi učinili zlo, naplatit ćemo naše suze!
![]()
![]()
isto dijete kojem su oteli klikere.
Jeste, jeste, prodali ste... stvarno ste mislim... zaista!
- ultima_palabra
#8903 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Moderni napadački trener ima ogromne komplekse od šampiona i pobjednika kupa Bosne i Hercegovine... nije ni čudo, kad god misli da je krenuo negdje, oni mu ne daju maket 
- Salah ad-Din
#8904 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Do kad nam bude cejfsalle_eh1986 wrote:samo meni nije nikako jasno do kad će više sarajevo iz sezone u sezonu čekati kraj prvenstva ko ozeblo sunce da otjera 70% ekipe, trenera, upravu i krene sve iznova, da vidimo to novo bolje sarajevo koje uzima titulu naredne godine sigurno???
Pjevat ce se opet "Famose, Famose, eto Zelje, tamo se" zapamti sta sam ti rekao
aBd sad spremati slavlje za licencu
- Tvrtko II Kotromanić
#8905 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
jel to iz tebe progovara iskustvo koje si stekao za ove 2 godine?Salah ad-Din wrote:Do kad nam bude cejfsalle_eh1986 wrote:samo meni nije nikako jasno do kad će više sarajevo iz sezone u sezonu čekati kraj prvenstva ko ozeblo sunce da otjera 70% ekipe, trenera, upravu i krene sve iznova, da vidimo to novo bolje sarajevo koje uzima titulu naredne godine sigurno???
Pjevat ce se opet "Famose, Famose, eto Zelje, tamo se" zapamti sta sam ti rekao
aBd sad spremati slavlje za licencu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8906 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kakab bilde u 3pm
i ovakav tip vazi za nekog jaceg strucnjaka vezanog za fudbal u nasoj zemlji, pa nije ni cudo sto nas na mapi nema niti ce nas biti jos zadugo
i ovakav tip vazi za nekog jaceg strucnjaka vezanog za fudbal u nasoj zemlji, pa nije ni cudo sto nas na mapi nema niti ce nas biti jos zadugo
-
pitar do groba
#8907 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
odakle ti znas da mi nemamo love,nije ti mozda palo na pamet da se samo ceka pogodan trenutak za neko ozbiljnije ulaganje? kako li onda iz vedra neba dode preko 300 milja jbt?? nije sigurno od sponzora....BHF_Manijak wrote:Opetja033 wrote:Mi ako dobijemo licencu, barem 70% ovih igraca nece igrati nijednu europsku tekmu. Sve je spremno, samo se licenca ceka.BHF_Manijak wrote:Uglavnom, boj se ti za vas, da ne bude kakva katastrofa, jer vam je sastav ocajan, to i sam znas!![]()
![]()
Slobodno dobro zapamti ovaj moj post i prozivaj me koliko god zelis ako se ispostavi da je supljak.
Cekaj, hoces da kazes da ste sad u stanju otjerati kao pola ovih sadaasnjih igraca koji su kar'ne, zamjeniti ih ultra mega giga boljim i skupljim igracima iako odje vec mjesecima kukate kako nemate love, kako morate isplatiti dugove igracima(bivsim) i da ja sad povjerujem u tu pricu?! Jos si samo zaboravio dodati da cete sljedecu sezonu izdominirati i da na titulu idete!![]()
Kakvo bolan mijenjanje igraca i kadra kad nemate za kifle, jos ako ste isplatili dugove igracima (a jeste, jer bi licencu al' u qrcu dobili), onda vi ne mozete juniora kako treba platiti a kamo li neko POJACANJE koje je kvalitetnije od sadasnjih vam igraca i koje ce doci za vas da igra. Moze, ali nesto u rangu Matka, kojeg ste spektakularno najavljivali, a li kita obicna!![]()
Tacno je da mozete otjerati 70% sadasnjih igraca, ali pitanje je koga cete dovesti umjesto njih. Iole bolji igraci od vasih, kostaju, a vama odakle lova to ni ti ne znas.
- Salah ad-Din
#8908 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Tvrtko II Kotromanić wrote:
jel to iz tebe progovara iskustvo koje si stekao za ove 2 godine?
ooooo da
Koliko god vama to tesko bilo, postoje ljudi koji vole Sarajevo, i koji ce klub iscupati iz problema, a onda cemo opet biti najjaci (i ako smo i sad najjaci)
-
salle_eh1986
#8909 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
vala teško da jebe jež ježa...izgleda famos ispada u treće lige...mi tako nisko nemožemo pasti pa ni kad bi nam bila uprava ko vašaSalah ad-Din wrote:Pjevat ce se opet "Famose, Famose, eto Zelje, tamo se" zapamti sta sam ti rekao
- ultima_palabra
#8910 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hoće... ali ti ćeš dotad imati neku novu furkuSalah ad-Din wrote:Tvrtko II Kotromanić wrote:
jel to iz tebe progovara iskustvo koje si stekao za ove 2 godine?
ooooo da
Koliko god vama to tesko bilo, postoje ljudi koji vole Sarajevo, i koji ce klub iscupati iz problema, a onda cemo opet biti najjaci (i ako smo i sad najjaci)
-
salle_eh1986
#8911 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
vidiš koja je razlika u nama i vamaSalah ad-Din wrote:Koliko god vama to tesko bilo, postoje ljudi koji vole Sarajevo, i koji ce klub iscupati iz problema, a onda cemo opet biti najjaci (i ako smo i sad najjaci)
ja bih lično volio više vidjeti normalno sarajevo koje će biti konkurentno željezničaru nego ovako sarajevo koje iz sezone u sezonu počinje da liči na ekipe tipa Leotar, Čelik, Travnik...niti se borite za vrh a ispast ne možete
- Salah ad-Din
#8912 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hoće... ali ti ćeš dotad imati neku novu furkuultima_palabra wrote: ooooo da
Ma opet cu ja naletiti ovdje da malo vas zezam
Ne sikirajte se vi za mene, moja ljubav da je prolazna, ne bi u ovim trenucima bio uz Sarajevo, nego vi birnite za vase "navijace", koji cekaju samo dva uzastopna poraza pa da pocnu bacati drvlje i kamenje
Allaha mi dragog i ja volim vidjeti jakog Zelju, ali naravno iza Sarajeva, neka ste vi jaki, da Bog da osvojili Kup UEFA, al` kad Sarajevo osvoji LPsalle_eh1986 wrote: vidiš koja je razlika u nama i vama
ja bih lično volio više vidjeti normalno sarajevo koje će biti konkurentno željezničaru nego ovako sarajevo koje iz sezone u sezonu počinje da liči na ekipe tipa Leotar, Čelik, Travnik...niti se borite za vrh a ispast ne možete
- ultima_palabra
#8913 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma samo se brinem da ne pregoriš od silne ljubaviSalah ad-Din wrote:
Ma opet cu ja naletiti ovdje da malo vas zezam
Ne sikirajte se vi za mene, moja ljubav da je prolazna, ne bi u ovim trenucima bio uz Sarajevo, nego vi birnite za vase "navijace", koji cekaju samo dva uzastopna poraza pa da pocnu bacati drvlje i kamenje
Last edited by ultima_palabra on 24/05/2012 22:41, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8914 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Što se nakoti padobranaca na temi, ko gljive poslije kiše. Šta je problem, utakmica u Trebinju je problem
Jel to spas sezone, pa eto, haman
Imal još kakav spas sezona. Ima. Koji. 7000 hiljada na proslavi titule. Ko to kaže, "Željin portal" SC koji je jedva čekao da objavi belaj na Jugu ( o ostalim belajima ni riječi, nije valjda zanimljivo ). Imal još kakav Željin portal. Ima. Koji. ss. Šta oni sada rade. Pljuju po Želji na sva usta 
Kakva je liga. Nepoštena. Nikad gora. Treba ovo sve ukinuti
Meni dupli Bantalajn i pičkama šta tuču
Kakva je liga. Nepoštena. Nikad gora. Treba ovo sve ukinuti
- BHF_Manijak
#8915 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa to su vase rijeci, nisam ih ja izmisljo. Da ima love ko da se ne bi nesto kvalitetno dovelo, mojne suplje ba, koga si to jos vidio da ima lovu a da nece da je trosi...Kakvi ba pogodni trenuci kakvi bakraci, da se ima ulozilo bi se, ne mzoete svake godine cekati pogodan trenutak.pitar do groba wrote: odakle ti znas da mi nemamo love,nije ti mozda palo na pamet da se samo ceka pogodan trenutak za neko ozbiljnije ulaganje? kako li onda iz vedra neba dode preko 300 milja jbt?? nije sigurno od sponzora....
-
Dead Man Walking
#8916 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sto se vise pitara primi na ovu pricu to ce biti visi i ciljevi, planovi, trofeji i sve sto ide uz to, i na kraju naravno i nama svima slasna zayebancija. Ajmo, ajmo, samo se primajte. Licenca, pojacanja, Alen Skoro, titula, Sir Jovic... 
- cvrčak_na_hedonizmu
#8917 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sa ovim postom možemo da zaključamo temu.Dead Man Walking wrote:Sto se vise pitara primi na ovu pricu to ce biti visi i ciljevi, planovi, trofeji i sve sto ide uz to, i na kraju naravno i nama svima slasna zayebancija. Ajmo, ajmo, samo se primajte. Licenca, pojacanja, Alen Skoro, titula, Sir Jovic...
Lock molim, DUPLI
- Opetja033
#8918 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Uzivaj u duploj, ne sekiraj se previse za nas. Ukoliko dobijemo licencu sutra a ne bude sve ovako kako sam ja rekao svecano obecavam da se vise necu javljati na ovom podforumu. Zna se tacno i odakle lova i koliko i koji igraci (manje-vise) i zasto se cekalo.BHF_Manijak wrote:Cekaj, hoces da kazes da ste sad u stanju otjerati kao pola ovih sadaasnjih igraca koji su kar'ne, zamjeniti ih ultra mega giga boljim i skupljim igracima iako odje vec mjesecima kukate kako nemate love, kako morate isplatiti dugove igracima(bivsim) i da ja sad povjerujem u tu pricu?! Jos si samo zaboravio dodati da cete sljedecu sezonu izdominirati i da na titulu idete!![]()
Kakvo bolan mijenjanje igraca i kadra kad nemate za kifle, jos ako ste isplatili dugove igracima (a jeste, jer bi licencu al' u qrcu dobili), onda vi ne mozete juniora kako treba platiti a kamo li neko POJACANJE koje je kvalitetnije od sadasnjih vam igraca i koje ce doci za vas da igra. Moze, ali nesto u rangu Matka, kojeg ste spektakularno najavljivali, a li kita obicna!![]()
Tacno je da mozete otjerati 70% sadasnjih igraca, ali pitanje je koga cete dovesti umjesto njih. Iole bolji igraci od vasih, kostaju, a vama odakle lova to ni ti ne znas.
Nije puno, mjesec-mjesec i po. Zivi bili pa vidjeli.
- Fuzzy Dunlop
#8919 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Bilo nas je 10000, ne, 9000, ustvari 8000, tacnije 7000.. Svako malo ova cifra manja i manja. Ali nesto kontam. Ne moze spasti na 1000 da jebe rak rakacvrčak_na_hedonizmu wrote:Što se nakoti padobranaca na temi, ko gljive poslije kiše. Šta je problem, utakmica u Trebinju je problemJel to spas sezone, pa eto, haman
Imal još kakav spas sezona. Ima. Koji. 7000 hiljada na proslavi titule. Ko to kaže, "Željin portal" SC koji je jedva čekao da objavi belaj na Jugu ( o ostalim belajima ni riječi, nije valjda zanimljivo ). Imal još kakav Željin portal. Ima. Koji. ss. Šta oni sada rade. Pljuju po Želji na sva usta
Kakva je liga. Nepoštena. Nikad gora. Treba ovo sve ukinuti![]()
- fosil
#8920 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ja bih da ovu sezonu zavrsimo sa jednom tuznom:
Kutak za poetski trenutak - Cvrle Jedanaesterac - Sloboda
Kutak za poetski trenutak - Cvrle Jedanaesterac - Sloboda
-
LSD
#8921 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ultras...da se razumijemo brate....to je naš gradski stadion, isto kao i vaš , i Olimpicov , i bili ciji drugi.
Plati i igraj, stara formula....nemoj zezati.
- Fuzzy Dunlop
#8922 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@LSD Ako dovoljno puta sebi kazu da je to njihov stadion.. mozda ce i biti 
- Salah ad-Din
#8923 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Koji ste vi bukvalci i kako izvrcete stvari to nije normalno, naravno da sam znao rezultate, ali mi roditelji nisu dopustali da idem na utakmice, jer sam bio premlad za tribine. Samim tim, nisam ni DOVOLJNO bio upucen, znao sam rezultate, radovao se golovima Alena Skore, ali nisam znao ko je igrac koji je usao s klupe, ko je u upravi itd.
U 18. godini otisao sam na prvu utakmicu, bio na zapadu, kada sam dosao kuci, odmah upalio na youtube-u navijacke pjesme, navijao po kuci
vec drugu svoju utakmicu sam pratio sa sjevera, nisam navijao jer me bilo stid da se ne izofiram, ali sam u sebi pjevusio te pjesme, nakon toga skupio para i kupio sal i duksericu, nafurao se na utakmice, poceo pratiti klub, po forumima, druziti se sa hordasima itd. Tako da sam sada koliko-toliko upuceniji, idem na utakmice i navijam, jos mi je zelja otici na gostovanje, a valjda ce mi se i to uskoro ostvariti kad komitet ukine zabrane 
Sad jasno?
U 18. godini otisao sam na prvu utakmicu, bio na zapadu, kada sam dosao kuci, odmah upalio na youtube-u navijacke pjesme, navijao po kuci
Sad jasno?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8924 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Mi ne placamo da igrama na Kosevu. Imamo privilegovan status na tom stadionu. Mozes ovu info i provjeriti. Cak mozes provjeriti info da li je opstina Centar nudila Sarajevu da potpise ugovor na 99 godina (k'o Zrinjski za stadion pod Bijelim Brijegom) i da fakticki upravljamo tim stadionom. Tadasnja uprava je procijenila da nam je ovo isplatljivija varijanta, ovo kako je sada trenutno.LSD wrote:Ultras...da se razumijemo brate....to je naš gradski stadion, isto kao i vaš , i Olimpicov , i bili ciji drugi.
Necu ulaziti u daljnju raspravu, narocito ne vezano za ovu "temu", ali ovo cisto da pojasnim neke stvari.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8925 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ne mozes s njima tako pricat', oni vise znaju o FKS nego mi-LIBERO- wrote:
Mi ne placamo da igrama na Kosevu. Imamo privilegovan status na tom stadionu. Mozes ovu info i provjeriti. Cak mozes provjeriti info da li je opstina Centar nudila Sarajevu da potpise ugovor na 99 godina (k'o Zrinjski za stadion pod Bijelim Brijegom) i da fakticki upravljamo tim stadionom. Tadasnja uprava je procijenila da nam je ovo isplatljivija varijanta, ovo kako je sada trenutno.
Necu ulaziti u daljnju raspravu, narocito ne vezano za ovu "temu", ali ovo cisto da pojasnim neke stvari.