da ali moram dodatno mjesecno davati 10 KM sto u Bhtelecomu vec imam, jer su vecina brojeva fiksnih jos uvijek u BHT-uEsso_i_Ajla wrote:iceman2010 wrote:Telekom jako puno radi na poboljsanju svoje mreze. Ulaze se jako puno u FTTB i FTTC rjesenja i nesto malo u FTTH. Uradjeno je jako puno, samo krajnji korisnik to jos ne osjeti jer tehnicki razvoj ne prate usluge koje ovo moze podrzati. Ne mogu govoriti za ostale kantone, ali za kanton Sarajevo je "kvalitetna" pokrivenost je baem 90%. Mislim da je i u drugim kantonima uradjeno jako puno. Vec sada se moze povecati brzina na full paketima na 6 Mbps. Bilo bi korisnika koji bi imali problem, ali bi se to moglo kompenzirati nekom alternativnom ponudom. Dalje, vrlo brzo se mora preci na VDSL jer ADSL2+ sa svojih 24 Mbps u idealnim uslovima (sada je ovo 24 malo vise ali da ne cjepidlacim) je vec slab da zadovolji potrebe jednog dijela korisnika.The Realist wrote:
Nama u SA mogu dati paket od 10mbps za 30KM (lupam), ali tamo gdje nema infrastrukture ne mogu, jer ne mogu podržati.
Eh, problem je što se kod njih od ulice, do ulice to zna razlikovati i kako da pakete naprave? Kakvu ponudu da stave?
Jako puno su uhebali u prošlosti i sada treba vremena da se to sredi.
Nije problem napraviti takvu ponudu da svako moze koristiti uslugu za koju ima tehnicku mogucnost. Na kraju krajeva za svakog korisnika posebno se ispituje ta tehnicka mogucnost. Mislim da u BHT ne zure jer broj korisnika mojaTV konstantno raste, a i procenat onih kojima trebaju vece brzine nije veliki. Raja bira mojaTV zbog ekonomskih razloga. U izboru: veca brzina interneta ili jeftini telefonski razgovori vecina se odluci za ovo drugo. Broj korisnika koji zele vece brzine konstantno raste i BHT mora da odgovori na to mada je ono sto konkurencija radi sa nekim super brzinama vise marketinski trik. 99% korisnika i ne zna kako bi to iskoristili 15, 30, 40 Mbps, a barem 60-70% (vjerovatno i vise) internet koristi za facebook, klix, neke novine, email, skype, youtube...![]()
![]()
![]()
![]()
Vi stvarno nemate mjere ni u cemu. Covjece ne pricaj bajke vise jer to ne pije vode
http://www.telemach.ba/Fiksna+telefonij ... av_start=0
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#8901 Re: BHTelecom All About
- ala7
#8902 Re: BHTelecom All About
Slazem se u potpunosti da vecina korisnika koristi samo skype, youtube, facebook, email, online mediji itd.. Ali postoji veliki broj onih koji su normalni korisnici i koji ne mogu "pljunuti" 30 KM za 4mbps a na mojatv je to cak 2 mbps u ovoj danasnjici a dok za iste pare drugi ti ponude 3x vise ( ja to gledam sa stanovista koliko para toliko muzike).iceman2010 wrote:Telekom jako puno radi na poboljsanju svoje mreze. Ulaze se jako puno u FTTB i FTTC rjesenja i nesto malo u FTTH. Uradjeno je jako puno, samo krajnji korisnik to jos ne osjeti jer tehnicki razvoj ne prate usluge koje ovo moze podrzati. Ne mogu govoriti za ostale kantone, ali za kanton Sarajevo je "kvalitetna" pokrivenost je baem 90%. Mislim da je i u drugim kantonima uradjeno jako puno. Vec sada se moze povecati brzina na full paketima na 6 Mbps. Bilo bi korisnika koji bi imali problem, ali bi se to moglo kompenzirati nekom alternativnom ponudom. Dalje, vrlo brzo se mora preci na VDSL jer ADSL2+ sa svojih 24 Mbps u idealnim uslovima (sada je ovo 24 malo vise ali da ne cjepidlacim) je vec slab da zadovolji potrebe jednog dijela korisnika.The Realist wrote:Nama u SA mogu dati paket od 10mbps za 30KM (lupam), ali tamo gdje nema infrastrukture ne mogu, jer ne mogu podržati.and wrote: ne kontam ovo da svima moraju pustiti?
kakvo je to opravdanje?
Eh, problem je što se kod njih od ulice, do ulice to zna razlikovati i kako da pakete naprave? Kakvu ponudu da stave?
Jako puno su uhebali u prošlosti i sada treba vremena da se to sredi.
Nije problem napraviti takvu ponudu da svako moze koristiti uslugu za koju ima tehnicku mogucnost. Na kraju krajeva za svakog korisnika posebno se ispituje ta tehnicka mogucnost. Mislim da u BHT ne zure jer broj korisnika mojaTV konstantno raste, a i procenat onih kojima trebaju vece brzine nije veliki. Raja bira mojaTV zbog ekonomskih razloga. U izboru: veca brzina interneta ili jeftini telefonski razgovori vecina se odluci za ovo drugo. Broj korisnika koji zele vece brzine konstantno raste i BHT mora da odgovori na to mada je ono sto konkurencija radi sa nekim super brzinama vise marketinski trik. 99% korisnika i ne zna kako bi to iskoristili 15, 30, 40 Mbps, a barem 60-70% (vjerovatno i vise) internet koristi za facebook, klix, neke novine, email, skype, youtube...
Ako nisu u mogucnosti da povecaju brzine nek smanje cijene, vrlo jednostavno. Korisniku je bitna cijena i sta dobije za tu cijenu.. Nije isto 4 mbps za 30KM i 10mpbs za 30KM.. koliko vec, cak i vise.. ali to pametnjakovici u vrhu BH Telecoma ne zele da svare u glavama (cast nekim koji mozda pokusavaju nesto promjeniti ali bezuspjesno)
-
zilog
#8903 Re: BHTelecom All About
Ovo boldirano si izmislio i uopste nije tacno. Naprotiv, isla su upozorenja, a zatim iskljucenje korisnika Comcast-a koji prekorace 250 GB. Nikakve nadoplate prekoracenja nije bilo.jastuk1 wrote:@zilog,
Fino sam napisao za nekoliko godina. Nisam rekao sada. A ako već sada postoje takva rješenja u Koreji, ne treba isključiti da će postojati i ovdje za nekih 5, 7 godina. I kad takva rješenja dođu, neće biti potrebe za FTTH za jedan priličan broj korisnika - za one koji neće luditi za najvećim brzinama koje budu dostupne tada. A mnogima će biti praktično da sa jednom pretplatom na telekomu preko LTE-a imaju i tel, internet i TV kanale svugdje.
A Comcast je uveo 250 GB isključivo da bi naplaćivao prekoračenja i tako povećavao profit, a ne zbog ugrožavanja djeljenog opsega. Jer da je to slučaj, uveli bi smanjenja brzine nakon 250 GB, a nisu. Znači da dijeljeni opseg nije bio problem, već želja za što većim profitom. Isto tako, ne vidim da se iko na HS-u žali da ima pada brzine uveče evo već 2 godine. Kad se ponekom ponekad javi taj problem preopterećenost nije razlog.
I da se vratim na temu, mislim da će ubrzo BHT morati podići brzine, a već je i bilo takvih glasina. Meni koji relativno puno koristim intenet 8 mbps je donja granica i toliko imam na HS-u. 6 mpbs na telekomu bi mi bilo donja granica jer bih onda to mogao kombinovati sa "besplatnim" tel razgovorima unutar mreže.
Do sada si, za svoja lupanja, makar citirao neke dokumente. Sada si poceo izmisljati.
Nema potrebe za daljom raspravom.
@iceman2010
BHT ne moze vise odgovoriti ni na cije poteze, pohlepa je uzela previse maha. netFlat6 kosta 52,65KM, a Telemach (kada ti je bitan) S paket (6 Mbps) 22 KM. Kraj price.
-
iceman2010
#8904 Re: BHTelecom All About
Vec sam rekao da brzine treba povecati. Za full paket bi trebalo ici na 6 Mbps da bi to bilo OK. A sve preko 6 Mbps je u ovom trenutku preseravanje i marketinski trik kako sam vec objasnio (cast izuzecima kojima zaista trebaju vece brzine). Ali ne sekiraj se. BHT moze odgovoriti ponudom svima. Blizu je i to rjesenje last mile problema pa cemo vidjeti. MojaTV i dalje biljezi najveci rast od svih konkurenata ako izuzmemo akvizicije. Mora da je zbog lose ponudezilog wrote:
@iceman2010
BHT ne moze vise odgovoriti ni na cije poteze, pohlepa je uzela previse maha. netFlat6 kosta 52,65KM, a Telemach (kada ti je bitan) S paket (6 Mbps) 22 KM. Kraj price.
U svakom slucaju LOL je mali igrac koji ne utice na poslovnu politiku BHT-a svidjalo se to tebi ili ne.
-
zilog
#8905 Re: BHTelecom All About
Pa sto ih onda stalno spominjes?iceman2010 wrote:U svakom slucaju LOL je mali igrac koji ne utice na poslovnu politiku BHT-a svidjalo se to tebi ili ne.
Cak i kada pisem o stvarima potpuno nevezanim za njih, ti se sjetis da pocnes pricati o njima.
Ne samo ti. Gdje god se okrenem, u poslovnim kontaktima, bez da ih spomenem, ljudi koji imaju ikakve veze sa BHT-om, pocnu pricati o tom "malom igracu".
Opasno zuljaju a?
-
iceman2010
#8906 Re: BHTelecom All About
Da, slazem se da brzine trebaju ici gore. Nije isto 4 Mbps i 10 Mbps, ali ni razlika nije 2,5 puta bolja usluga. Ja na poslu imam konekciju od kojih bi mnoge zabolila glava. Kuci imam 2 Mbps u moja TV full. Za sve sto ja radim ne osjetim razliku. Za neku standardnu upotrebu je 2Mbps jstee malo, ali vec 6 Mbps je vise nego dovoljno i sve preko toga ne predstavlja nikakvu kvalitativnu razliku za prosjecnog korisnika. Naglasak na ovo prosjecnog da se neko ne nadje uvrjedjen. Mislim da je tih prosjecnih 90%. Tim prosjecnim je u praksi svejedno 6 Mbps ili 100 Mbps. Dakle, brzine moraju ici gore, ali se isto tako ne treba preseravati i trcati sa jeftinom ponudom za 15, 20, 30 Mbps. Do 6 Mbps treba biti jeftino (trenutno nije). Sve preko, kome treba, neka masno plati ili mijenja operatera.ala7 wrote:
Slazem se u potpunosti da vecina korisnika koristi samo skype, youtube, facebook, email, online mediji itd.. Ali postoji veliki broj onih koji su normalni korisnici i koji ne mogu "pljunuti" 30 KM za 4mbps a na mojatv je to cak 2 mbps u ovoj danasnjici a dok za iste pare drugi ti ponude 3x vise ( ja to gledam sa stanovista koliko para toliko muzike).
Ako nisu u mogucnosti da povecaju brzine nek smanje cijene, vrlo jednostavno. Korisniku je bitna cijena i sta dobije za tu cijenu.. Nije isto 4 mbps za 30KM i 10mpbs za 30KM.. koliko vec, cak i vise.. ali to pametnjakovici u vrhu BH Telecoma ne zele da svare u glavama (cast nekim koji mozda pokusavaju nesto promjeniti ali bezuspjesno)
-
iceman2010
#8907 Re: BHTelecom All About
Ljudi pricali o konkurenciji i poslovnim potezima BHT-a. Ja LOL kao malog i Telemach kao velikog igraca uzeo za primjer kako ja mislim da BHT treba da se ponasa na trzistu u smislu profitabilne kompanije koja zeli da zaradi sto vise. Fino sam napisao da BHT nece reagovati na poteze LOL-a jer sve da LOL ponudi sve besplatno BHT ne bi trebao reagovati na te poteze jer moze samo izgubiti. Da te podsjetim, BHT radi u vise od par ulica u Sarajevu i pravi svoju ponudu za puno sire trziste od LOL-a.zilog wrote:Pa sto ih onda stalno spominjes?iceman2010 wrote:U svakom slucaju LOL je mali igrac koji ne utice na poslovnu politiku BHT-a svidjalo se to tebi ili ne.![]()
![]()
![]()
Cak i kada pisem o stvarima potpuno nevezanim za njih, ti se sjetis da pocnes pricati o njima.
Ne samo ti. Gdje god se okrenem, u poslovnim kontaktima, bez da ih spomenem, ljudi koji imaju ikakve veze sa BHT-om, pocnu pricati o tom "malom igracu".
Opasno zuljaju a?
-
GaRGa
#8908 Re: BHTelecom All About
Moras na svom ruteru napravi PPPoE konekciju al prvo resetuj ZTE, imas ispod sa donje strane malo dugme trebat ce ti nesto siljato da uguras, drzi 10-ak sekundi i sam ce se resetovat kad pustis dugme. poslije reseta bit ce u bridge modu sto tebi treba da bi napravio PPoE na svom routeru
morat ces zvati BHtelekom da ti daju username i pass od konekcije ako nemas vec[/quote]
kako cu za STB od moje tv, da njega sta ne zeznem pa da nemam sliku
user i pass od konekcije znam[/quote]
nemas problemsa STB cim resetujes modem proradi mojaTv opet
reset sluzi samo da modem prebacis u bridge mode
morat ces zvati BHtelekom da ti daju username i pass od konekcije ako nemas vec[/quote]
kako cu za STB od moje tv, da njega sta ne zeznem pa da nemam sliku
reset sluzi samo da modem prebacis u bridge mode
-
zilog
#8909 Re: BHTelecom All About
Spomenes ti njih svakom prilikom, valjda kao provokaciju? Nikakav problem.iceman2010 wrote:Ljudi pricali o konkurenciji i poslovnim potezima BHT-a. Ja LOL kao malog i Telemach kao velikog igraca uzeo za primjer kako ja mislim da BHT treba da se ponasa na trzistu u smislu profitabilne kompanije koja zeli da zaradi sto vise. Fino sam napisao da BHT nece reagovati na poteze LOL-a jer sve da LOL ponudi sve besplatno BHT ne bi trebao reagovati na te poteze jer moze samo izgubiti. Da te podsjetim, BHT radi u vise od par ulica u Sarajevu i pravi svoju ponudu za puno sire trziste od LOL-a.zilog wrote:Pa sto ih onda stalno spominjes?![]()
![]()
![]()
Opasno zuljaju a?
Znam da postoje ljudi koji moraju imati veliko auto. Zna se i zasto. Izgleda da se to prosirilo, sada moraju imati i veliki ISP.
Meni, kao i onoj vecini od 90% koju volis da spomenes (a koji nemaju punicu u drugom kantonu), sasvim odgovara i ovaj "mali" ISP.
-
iceman2010
#8910 Re: BHTelecom All About
A LOL-ovi uposlenici odgovaraju na komentare na BHT temi u roku od odmah. Valjda i to nesto govori o kompleksima. Ljudi sa malim stvarima uvijek imaju komplekseLud i ponosan wrote:Stvarno je ovaj "mali" ISP nabio komplekse zaposlenicima BH Giganta. Ali, prevazice oni to, tu su slovenci da ih utjese.
-
iceman2010
#8911 Re: BHTelecom All About
Za boldirano:zilog wrote:
Spomenes ti njih svakom prilikom, valjda kao provokaciju? Nikakav problem.![]()
Znam da postoje ljudi koji moraju imati veliko auto. Zna se i zasto. Izgleda da se to prosirilo, sada moraju imati i veliki ISP.![]()
![]()
![]()
Meni, kao i onoj vecini od 90% koju volis da spomenes (a koji nemaju punicu u drugom kantonu), sasvim odgovara i ovaj "mali" ISP.
Imam prijatelje koji su iz: Krajine, Mostara, Tuzle, Bugojna..... a koji zive i rade u Sarajevu. Zatvranje ociju pred cinjenicom da jako veliki broj korisnika ima potrebu da kontaktira sa nekim od blize rodbine ili sa neki drugim a ko nije u njihovom kantonu ne znaci da ce ta cinjenica nestati. Nabere se toga i na pozivima unutar kantona.
-
zilog
#8912 Re: BHTelecom All About
Naravno i to je 90% korisnika.iceman2010 wrote:Za boldirano:zilog wrote:
Spomenes ti njih svakom prilikom, valjda kao provokaciju? Nikakav problem.![]()
Znam da postoje ljudi koji moraju imati veliko auto. Zna se i zasto. Izgleda da se to prosirilo, sada moraju imati i veliki ISP.![]()
![]()
![]()
Imam prijatelje koji su iz: Krajine, Mostara, Tuzle, Bugojna..... a koji zive i rade u Sarajevu. Zatvranje ociju pred cinjenicom da jako veliki broj korisnika ima potrebu da kontaktira sa nekim od blize rodbine ili sa neki drugim a ko nije u njihovom kantonu ne znaci da ce ta cinjenica nestati. Nabere se toga i na pozivima unutar kantona.
Mili Boze, nisam znao gdje zivim.
Haj' jos malo pricaj o velikom BHT-u.
-
jastuk1
#8913 Re: BHTelecom All About
@zilog, Pa šta misliš odakle sam saznao te informacije nego preko dsl reports, gdje se masa ljudi upravo žalila što ne isključuju ili ne smanjuju brzine nakon prekoračenja, već naplaćuju, čime tjeraju korisnike da stalno gledaju da ne prekorače. A i kolegica na poslu ima rodbinu u US koji su na Comcastu i koji su to isto potvrdili. Tvoja neobuzdana želja da nekoga "own" na forumu je tragikomična. Naročito jer ide na uštrb iskrenosti. Pa čak i da imam interesa ne bih lagao, a ne što ga nemam. Tužno i vapidno...
-
zilog
#8914 Re: BHTelecom All About
Hajde nadji to na DSL reports, da te nebi own-ao do daljnjega.jastuk1 wrote:@zilog, Pa šta misliš odakle sam saznao te informacije nego preko dsl reports, gdje se masa ljudi upravo žalila što ne isključuju ili ne smanjuju brzine nakon prekoračenja, već naplaćuju, čime tjeraju korisnike da stalno gledaju da ne prekorače. A i kolegica na poslu ima rodbinu u US koji su na Comcastu i koji su to isto potvrdili. Tvoja neobuzdana želja da nekoga "own" na forumu je tragikomična. Naročito jer ide na uštrb iskrenosti. Pa čak i da imam interesa ne bih lagao, a ne što ga nemam. Tužno i vapidno...
-
iceman2010
#8915 Re: BHTelecom All About
Naravno i to je 90% korisnika.zilog wrote: Za boldirano:
Mili Boze, nisam znao gdje zivim.
Sto mi stavljas rijeci koje nisam napisao? Nisam to navikao od tebe. Popustila koncentracija iz nekog razloga ili.....? Nego haj ti nama objasni kako to BHT ima najveci rast sa TV servisom od svih konkurenata, a tako su ocajni? Mora da bicem tjeraju raju da uzme mojaTV umjesto superTV-a ili Telemach-a? Prosto je nevjerovatna razlika u prirastu broja korisnika u odnosu na konkurenciju ako iskljucimo akvizicije (Telemach-ove kupovine manjih operatera). Pa da Telemach nije kupio Telekabel u Zenici BHT bi bio jako blizu da ih skine sa trona po broju korisnika nekog od TV servisa (racunam i analognu), a BHT je poceo sa uslugom jako kasno i uletio na pokriveno trziste. Eto, objasni nam taj fenomen da se sa "ocajnom uslugom", na vec pokrivenom trzistu probijes tako visoko i dobijes toliki broj pretplatnika.
-
Mustafapasa
#8916 Re: BHTelecom All About
ja do sada nisam dozivio nikakve neugodnosti od strane salterskog radnika, posebno jer na svakom salteru sada ima zaljepljena naljepnica sa 0800 brojem koja kaze lijepo da se za sve primjedbe na uposlenike nazove taj broj i ostavi zalba...nikome se ne gubi posao niti ide na disciplinsku...
-
Mustafapasa
#8917 Re: BHTelecom All About
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... kaz&id=125
http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=297
Odnosno, alternativci prestaju sa emitovanjem najgledanijih kanala????
BHT NE
http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=297
Odnosno, alternativci prestaju sa emitovanjem najgledanijih kanala????
BHT NE
- Kepecc
#8918 Re: BHTelecom All About
Da li neko ima iskustva sa Student paketom. Naime, ovamo piše da to uključuje i 1000 minuta besplatnog razgovora s tri naj broja (uz naplatu uspostave poziva), a kada zovem 1421 mogu registrovati samo dva broja 
-
zilog
#8919 Re: BHTelecom All About
Pricali smo o brzini interneta, a ti se okreces rastu broja korisnika TV servisa. Dobro, gdje? U Sarajevu (gdje ima konkurencije), sigurno ne. Prodajete uglavnom MojaTV Phone, a to nije paket bitan za ovu temu. Kanibalizacijom fiksne cete mozda nesto i napraviti, ali na servisima na koje se ova tema uglavnom odnosi - nista.iceman2010 wrote:Sto mi stavljas rijeci koje nisam napisao? Nisam to navikao od tebe. Popustila koncentracija iz nekog razloga ili.....? Nego haj ti nama objasni kako to BHT ima najveci rast sa TV servisom od svih konkurenata, a tako su ocajni? Mora da bicem tjeraju raju da uzme mojaTV umjesto superTV-a ili Telemach-a? Prosto je nevjerovatna razlika u prirastu broja korisnika u odnosu na konkurenciju ako iskljucimo akvizicije (Telemach-ove kupovine manjih operatera). Pa da Telemach nije kupio Telekabel u Zenici BHT bi bio jako blizu da ih skine sa trona po broju korisnika nekog od TV servisa (racunam i analognu), a BHT je poceo sa uslugom jako kasno i uletio na pokriveno trziste. Eto, objasni nam taj fenomen da se sa "ocajnom uslugom", na vec pokrivenom trzistu probijes tako visoko i dobijes toliki broj pretplatnika.zilog wrote:Naravno i to je 90% korisnika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mili Boze, nisam znao gdje zivim.![]()
Prica o broju korisnika je vise za pdf "Ekonomija". Mene, kao i vecinu korisnika, ne interesuje. Interesuje me obim, kvalitet i cijena usluge i hajde da se vratimo na tu temu.
-
quarterback
#8920 Re: BHTelecom All About
dajte smanjite malo te prepirke oko toga ko je bolji, zaspamaste cijelu temu glupostima kojima nikad kraja nemaquarterback wrote:ima li neko iskustva sa mojom tv i net flat paketima, sada mi je moja tv premi ali sam mislio od februara uzeti moja tv phone + netflat 4
ostaje li isti modem ?
hvala
ako neko moze pogledati gornje pitanje, hvala
-
StupskaBitanga
#8921 Re: BHTelecom All About
Elta i Blic net postaju jedan pravni subjekt i ovo je pritisak Telemacha preko grupacije Fox na njih
Vlasnik Blic net oddnosno Aneksa Telekom Slovenija će možda prodati Aneks a Telemach se tu najviše vrti
Zanimljivo u svakom slučaju
Vlasnik Blic net oddnosno Aneksa Telekom Slovenija će možda prodati Aneks a Telemach se tu najviše vrti
- zateznistub
#8922 Re: BHTelecom All About
Stanlio i Olio su stvarno ne umorni!
-
kakaljin
#8923 Re: BHTelecom All About
kako cu za STB od moje tv, da njega sta ne zeznem pa da nemam slikuGaRGa wrote:Moras na svom ruteru napravi PPPoE konekciju al prvo resetuj ZTE, imas ispod sa donje strane malo dugme trebat ce ti nesto siljato da uguras, drzi 10-ak sekundi i sam ce se resetovat kad pustis dugme. poslije reseta bit ce u bridge modu sto tebi treba da bi napravio PPoE na svom routeru
morat ces zvati BHtelekom da ti daju username i pass od konekcije ako nemas vec
reset sluzi samo da modem prebacis u bridge mode[/quote]
Hvala uspio sam napraviti sta mi treba
-
The Realist
#8924 Re: BHTelecom All About
Ček, o čemu se radi ovdjeiceman2010 wrote:Blizu je i to rjesenje last mile problema pa cemo vidjeti. MojaTV i dalje biljezi najveci rast od svih konkurenata ako izuzmemo akvizicije.
I pitanje, koliko košta operatera da za 3-4 mbps poveća brzinu? Ovo pitam, pošto sam vidio da ako jedan operater poveća brzinu, drugi odmah dižu, bez ikakvih problema, a cijene ostaju iste. To mi govori da to njih baš i ne košta nešto, te da mogu već sada dati puno veće brzine, ali ne žele. Zato me baš zanima, koliko košta povećanje propusnosti?
-
The Realist
#8925 Re: BHTelecom All About
Navodno je ovo problem i za HS, jer Telemach pravi probleme.StupskaBitanga wrote:Elta i Blic net postaju jedan pravni subjekt i ovo je pritisak Telemacha preko grupacije Fox na njih