MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
cassius
#8901 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Lik je dva put skidao kilazu.. plus sto ima vec 36 godina..
Nije isti lik ko prije par godina kad je bio u prime-u.. Cuj B klase protivnika.
Nije isti lik ko prije par godina kad je bio u prime-u.. Cuj B klase protivnika.
- bingov buraz
#8902 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Primio je Tony štete na vagone i prije ovog meča,starost mu neće biti laka.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8903 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kako Glover Teixeira prebi Smitha, nerealno

Drew Dober odlican kao i meni jedan od drazih boraca Brian Kelleher

Drew Dober odlican kao i meni jedan od drazih boraca Brian Kelleher
- cvrčak_na_hedonizmu
#8904 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Smitha sjebo njegov ugao, al bukvalno. Cormier je govorio tamo negdje na pocetku druge runde da Smith previse baca i da njegov ugao previse trazi od njega. Onda je ovaj ispuhao odnosno Glover je poceo da ga opasno marise. Lik je u jednon trenutku rekao da mu zubi ispadaju, a ovi debili nista. Ono, mozes ti to
Glover ko tenk, znam da je zajeban borac, sa celicnom bradom, jakim udarcem i dobrim parterom, ali me je iznenadio, ipak ima 40 godina, kako bez problema prezivi nalet Smitha u prve dvije runde, a onda ga umlati ko kakvog pocetnika. Vrhunski odradjena borba.
-
Beavis
#8905 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Odvano nisam vidio da neko ovake batine primi, srce ko u lava al tesko da ce biti isti borac poslije ovogacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑14/05/2020 20:28Smitha sjebo njegov ugao, al bukvalno. Cormier je govorio tamo negdje na pocetku druge runde da Smith previse baca i da njegov ugao previse trazi od njega. Onda je ovaj ispuhao odnosno Glover je poceo da ga opasno marise. Lik je u jednon trenutku rekao da mu zubi ispadaju, a ovi debili nista. Ono, mozes ti toBas uzas. Ovaj tip stete ti mijenja zivot, a kamoli karijeru. Nekad treba bit pametan i pasti na vrijeme.
Glover ko tenk, znam da je zajeban borac, sa celicnom bradom, jakim udarcem i dobrim parterom, ali me je iznenadio, ipak ima 40 godina, kako bez problema prezivi nalet Smitha u prve dvije runde, a onda ga umlati ko kakvog pocetnika. Vrhunski odradjena borba.
I ne znam kakav je menadjer arlovskom ovakav ugovor izborio al svaka mu dala 325k je dobio za ovu borbu, elitni teskasi ne uzimaju toliko
- cvrčak_na_hedonizmu
#8906 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Beavis wrote: ↑15/05/2020 11:24Odvano nisam vidio da neko ovake batine primi, srce ko u lava al tesko da ce biti isti borac poslije ovogacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑14/05/2020 20:28Smitha sjebo njegov ugao, al bukvalno. Cormier je govorio tamo negdje na pocetku druge runde da Smith previse baca i da njegov ugao previse trazi od njega. Onda je ovaj ispuhao odnosno Glover je poceo da ga opasno marise. Lik je u jednon trenutku rekao da mu zubi ispadaju, a ovi debili nista. Ono, mozes ti toBas uzas. Ovaj tip stete ti mijenja zivot, a kamoli karijeru. Nekad treba bit pametan i pasti na vrijeme.
I ne znam kakav je menadjer arlovskom ovakav ugovor izborio al svaka mu dala 325k je dobio za ovu borbu, elitni teskasi ne uzimaju toliko
Treba mu spomenik podici, realno
-
Dead Man Walking
#8907 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja se svaki put zabezeknem kad vidim Glovera i Arlovskog, nekako na njih gledam kao na starije ljude.
Sutra dobre marisane, Ige-Barbosa ce biti lom.
Sutra dobre marisane, Ige-Barbosa ce biti lom.
-
90minut
#8908 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zašto?Kaligrafija wrote: ↑10/05/2020 08:25Sad se lijepo izvini @heal, on je za tebe doktor nauka za MMA...!90minut wrote: ↑13/04/2020 00:40Khabib ne bi smio ni priblizno raditi ono što je radio drugima jer mu je Ferguson totalna nepoznanica i nije bezveze bjezao od borbe vec 3 puta.heal wrote: ↑12/04/2020 21:07 Meni je Goetje-Ferguson cak napetija borba, vjerujem da bi bilo krvavo. A Khabib bi razvalio Fergusona, koliko god se neki trude dokazati da je Ferguson neki mag kojem je svaki udarac iznenadjenje koje reze ko britka sablja. Ubio bi ga Khabib, isto ko i svakog drugogBas sam danas opet gledao neke borbe, ma ljudi ne znaju sta ih je snaslo. Sok, nevjerica. Barboza uzas na licu ko da je u horor filmu. Khabib je masina, ziva legenda!
Može mu Ferguson na nekoliko razlicitih nacina napraviti probleme na parteru, da znaš o MMA i koju pozadinu ima ne bi nikad ovo napisao.
Al' jok vazno je da je musliman i " živa legenda " dozovi se umij se oguli jabuku.
Pa Khabib kad bi ostao na nogama protiv Gejcija ne bi izdržao niti jednu rundu.
- karanana
#8909 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sjo koga su doveli na main event nuneskini. Laksi trening. Neki frajer u vegasu stavio milion na pobjedu nunes. Nikad lakse zaradjenih 150 hiljada.
-
Dead Man Walking
#8910 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
A koga da dovedu da bude drugacije? 
- karanana
#8911 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Doduse.
Mozda onu shevchenko. Ako su ista kategorija nesto ne znam.
- karanana
#8912 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cekaj, tek sad vidim, je li se ovo mcgregor oprostio sinoc?
-
Dead Man Walking
#8913 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
Beavis
#8914 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Drama main card borbe Omajli i Garbrant
A Nunes jos jednom dovesti Ciborg da pokusa i to je to, Valentina je sad mescini premala za nju
A Nunes jos jednom dovesti Ciborg da pokusa i to je to, Valentina je sad mescini premala za nju
-
Rob_Atl
#8915 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo Dana je napokon osigurao to ostvro za borbe, negdje kod abu dhabia. Jula 11 prvi event. Jos je rekao Miocic i Comier po treci put 15 augusta.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8916 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ufc 251, Abu Dabi, Usman - Burns - velter, Burns je bas zajeban, raznio je Woodley-a, Volkanovski - Max, revans u pero kategoriji, Yan - Aldo za pojas u bantamu
+ Namajunas- Andrade revans, Edgar - Munhoz i jos se bore Ozdemir i nekakav i Gane - onaj Khabibov
- cvrčak_na_hedonizmu
#8917 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Garbrant je ugasio zajebanog lika i to mangupski, ofarbani jos uvijek nije imao ozbiljnu borbu. Bantam je bas, bas zajeban. Nisam bas siguran koliko ofarbani moze. U top 15 nema "levata" koje su mu do sada stimali. Nije los borac, al se jos uvijek nije dokazao, barem po meni. Vidjecemo sta ce biti kada naleti na nekoga ozbiljnijeg.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8918 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne znam bas oko satiranjaDead Man Walking wrote: ↑07/06/2020 19:23Valentina je u muha kategoriji, znaci minimum jedna ispod jer ova drzi titule u naredne dvije, znaci satrala bi je Amanda.
Zutalj se oprostio po treci put, kakav klovn yebeni.![]()
![]()
- selver
#8919 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Niko u to bas ne vjeruje.
On hoce da se bori (vjerovatno ne za manje para nego i do sad), a navodno ufc odugovlaci jer ne bi imali zarade od karata i prodaje mercendajza kad se mcgregor bori pa im to kvari racunicu. Zarada bi bila od PPV i ne znam zasto to ne bi bilo dovoljno cisto da zadrzis svoju cash-cow.
Al nije jasno ni zasto jednostavno ne naprave mcgregor - masvidal. Ja mislim da bi oba mogli fino pazarit.
-
Dead Man Walking
#8920 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ali Valentina je od tada sisla u muhu, a Amanda se pretvorila u musko.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑10/06/2020 01:23Ne znam bas oko satiranjaDead Man Walking wrote: ↑07/06/2020 19:23Valentina je u muha kategoriji, znaci minimum jedna ispod jer ova drzi titule u naredne dvije, znaci satrala bi je Amanda.
Zutalj se oprostio po treci put, kakav klovn yebeni.![]()
![]()
Znaci jedina borkinja koja je izdrzala i bila konkurentna u pet rundi sa Nunjezovom je bila Valentina. Zadnja borba je bila split decision. Sve ostale je razgulila, al bukvalno, osim te dvije borbe ( obje u bantamu ) sa Valentinom. Pricam o periodu nakon zadnjeg poraza, zadnjih 5-6 godina.
-
90minut
#8921 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
his girl better be careful if he loses, im suspecting hes gonna snap
- karanana
#8923 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Strasan fajt poirier-hooker
- cvrčak_na_hedonizmu
#8925 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dustin Diamond Poirier, sampionski.
Mislim da lik jedino ne moze dobiti Khabiba, sve ostale moze, bas ima srce i muda. Slicno je Gaethjea dobio, kada dodje do marisane i ko zeli pobjedu vise, on je taj, bas je sazrio kao borac. Nakon Khabiba ga najvise gotivim, a jos i ljudina, humanitarac.
Hooker je dobar, ali mu se ovo isto desilo protiv Feldera, prve dvije runde odlicne i gasenje, al su ga sudije pogurale za pobjedu.
Dobar borac, vjerujem da moze daleko, al ga jebe divizija koja je, blago receno, bolesna.
Prejak fight night i borba godine, sigurno.
Mislim da lik jedino ne moze dobiti Khabiba, sve ostale moze, bas ima srce i muda. Slicno je Gaethjea dobio, kada dodje do marisane i ko zeli pobjedu vise, on je taj, bas je sazrio kao borac. Nakon Khabiba ga najvise gotivim, a jos i ljudina, humanitarac.
Hooker je dobar, ali mu se ovo isto desilo protiv Feldera, prve dvije runde odlicne i gasenje, al su ga sudije pogurale za pobjedu.
Dobar borac, vjerujem da moze daleko, al ga jebe divizija koja je, blago receno, bolesna.
Prejak fight night i borba godine, sigurno.