Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
relativno84

#8901 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by relativno84 »

Sense8 prvih 10 epizoda malo konfuzno ali kasnije postane lakse pratiti kad je ko gdje :D :thumbup:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8903 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

relativno84 wrote:Sense8 prvih 10 epizoda malo konfuzno ali kasnije postane lakse pratiti kad je ko gdje :D :thumbup:
Ja sam pregledao dvije epizode, tona likova :D nesto kao game of thrones :lol:

Serija gledljiva, nista specijalno
Tyke

#8904 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tyke »

True Detectiv S2

Cekao da izadje par epizoda pa da krenem, zadovoljan sam. Da ne spoilam, ali ovaj kraj 1. epizode S2, dolazak njih troje na mjesto zlocina, a ne zna se ko je u gorem stanju :thumbup: ne mozes ih ne voliti.
dale cooper

#8905 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

Ovo bi moglo biti prokleto zabavno:

Ash i njegova motorka. I...cjepaj! :mrgreen:
Tyke

#8906 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tyke »

Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.

PS. Wayward pines - odlicna 9. epizoda. Steta sto za sad ostaje odluka da ce 10. epizoda biti i kraj serije, a to se nazire i u promo videu za 10.Ep. Ali ugrizom ljudi ne postaju walkeri tako da je diskutabilno u kojem smjeru nastaviti slijedecu sezonu.

SPOILER:
Mozda traganjem za drugim gradovima i zivima, dok nailaze na razne prepreke, vec postojece ljudozdere ljudozdere i sta ti ja znam. :D
jastuk1

#8907 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by jastuk1 »

Tyke wrote:
PS. Wayward pines - odlicna 9. epizoda. Steta sto za sad ostaje odluka da ce 10. epizoda biti i kraj serije, a to se nazire i u promo videu za 10.Ep. Ali ugrizom ljudi ne postaju walkeri tako da je diskutabilno u kojem smjeru nastaviti slijedecu sezonu.

SPOILER:
Mozda traganjem za drugim gradovima i zivima, dok nailaze na razne prepreke, vec postojece ljudozdere ljudozdere i sta ti ja znam. :D
Yo pa zar je i to zombi serija... Oj tito dragi, dokle više veliki štrunfe... :lol:
sizifinho

#8908 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sizifinho »

Pogledao sam ono par epizoda Mr. Robota i simpa je serija. Samo mi je puna kapa više ovih disfunkcionalnih likova. Koji je fazon s društvom, ne razumijem, šta je to toliko primamljivo u introvertnosti i skrivenoj genijalnosti?
Hoću jednu ozbiljnu seriju sa jako glupim glavnim likom haha
dale cooper

#8909 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

Tyke wrote:Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.
Da ti nisi druže pogriješio film? :D (ako se ovaj tvoj post odnosi na trailer što sam postavio iznad)
"Sise koje plešu" su čini mi se iz filma "Od Sumraka do Zore", ne iz "Evil Deada". :D
sizifinho

#8910 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sizifinho »

dale cooper wrote:
Da ti nisi druže pogriješio film? :D (ako se ovaj tvoj post odnosi na trailer što sam postavio iznad)
"Sise koje plešu" su čini mi se iz filma "Od Sumraka do Zore", ne iz "Evil Deada". :D
a imaju seriju sad "od sumraka do zore"
je li ko gledao?
Tyke

#8911 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Tyke »

dale cooper wrote:
Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.
sizifinho

#8912 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sizifinho »

Tyke wrote:
dale cooper wrote:
Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.
samo sto je u sumraku vampirijada a ne zombijada hahah
Pitarrr82

#8913 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Pitarrr82 »

http://www.imdb.com/title/tt2049116/

Kad nista ne ocekujes a onda :shock: :thumbup: dobra serija...
dale cooper

#8914 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

sizifinho wrote:
Tyke wrote: Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.
samo sto je u sumraku vampirijada a ne zombijada hahah
Pa nisu u Evil Deadu baš zombiji u pitanju, više su demoni i demonska opsjedanja, sa jakom dozom humora i
dobre zajebancije što je vidljivo iz trailera. :mrgreen:
brown.sugar

#8915 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brown.sugar »

Carl Grimes je dobio ozbiljnu konkurenciju sto se iritantnosti tice u klincu iz "The Strain". Promijenili su glumca iz prve sezone. :ups:
irac300

#8916 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

brown.sugar wrote:Carl Grimes je dobio ozbiljnu konkurenciju sto se iritantnosti tice u klincu iz "The Strain". Promijenili su glumca iz prve sezone. :ups:
Haha... Zar je i to moguće? :D Doduše, šeširdžija nam se zadnju sezonu, dvije primirio, nije više glavni iritant serije. :D Drugu sezonu Straina još nisam počeo pratiti, a iskreno ne sjećam se nešto klinca kojeg su zamijenili. Znači imam se čemu radovati. :D
brown.sugar

#8917 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brown.sugar »

Moguce, nazalost. Koje preglumljavanje, zreo za jednu vaspitnu preko obraza. :D Taj malac iz prve sezone je imao upravo tu vrlinu - nit' je smrdio, nit' mirisao, pa nije ni cudo da ga se ne sjecas. Ali, ovaj... :roll: Slazem se za Carla, nicija nije do zore gorjela, bio je vakat da se primiri, hehe!
Butmiran

#8918 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Butmiran »

Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
nema me tamo

#8919 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by nema me tamo »

http://www.watchfreemovies.ch/watch-tv- ... -99408890/

Imas ovdje ako znaš Engleski..
Ako ne znas, e onda ti je problem.
irac300

#8920 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

Butmiran wrote:Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
Ako ne želiš skidati torrente, preporučujem ti da instaliraš Kodi. Imaš tutorijale na youtube kako ga ušteliti, onda možeš baš sve gledati.
dale cooper

#8921 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

irac300 wrote:
Butmiran wrote:Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
Ako ne želiš skidati torrente, preporučujem ti da instaliraš Kodi. Imaš tutorijale na youtube kako ga ušteliti, onda možeš baš sve gledati.
Fakat! :thumbup: Od kako sam ga instalirao, ništa drugo i ne koristim. A možeš naći gotovo sve.
Uz ove nove serije koje pratim, ja trenutno ponovo pregledavam West Wing preko Kodi-a.
dale cooper

#8922 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

...
irac300

#8923 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

dale cooper wrote:
irac300 wrote:
Fakat! :thumbup: Od kako sam ga instalirao, ništa drugo i ne koristim. A možeš naći gotovo sve.
Uz ove nove serije koje pratim, ja trenutno ponovo pregledavam West Wing preko Kodi-a.
Ja nabavio android box, još bolje fercera na njemu. :D Nikad nije dosadno, od serija, filmova, dokumentaraca, pa do sportskih prijenosa. Vrhunac piraterije. :D
dale cooper

#8924 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

irac300 wrote:
Ja nabavio android box, još bolje fercera na njemu. :D Nikad nije dosadno, od serija, filmova, dokumentaraca, pa do sportskih prijenosa. Vrhunac piraterije. :D
Gdje si nabavio i kolika je cijena druže? :)
irac300

#8925 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

dale cooper wrote:
irac300 wrote:
Gdje si nabavio i kolika je cijena druže? :)
Imaš PP.
Post Reply