Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- relativno84
#8901 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sense8 prvih 10 epizoda malo konfuzno ali kasnije postane lakse pratiti kad je ko gdje

- insaneinthebrain
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8903 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam pregledao dvije epizode, tona likovarelativno84 wrote:Sense8 prvih 10 epizoda malo konfuzno ali kasnije postane lakse pratiti kad je ko gdje![]()
Serija gledljiva, nista specijalno
-
Tyke
#8904 Re: Gledate seriju - preporucite je
True Detectiv S2
Cekao da izadje par epizoda pa da krenem, zadovoljan sam. Da ne spoilam, ali ovaj kraj 1. epizode S2, dolazak njih troje na mjesto zlocina, a ne zna se ko je u gorem stanju
ne mozes ih ne voliti.
Cekao da izadje par epizoda pa da krenem, zadovoljan sam. Da ne spoilam, ali ovaj kraj 1. epizode S2, dolazak njih troje na mjesto zlocina, a ne zna se ko je u gorem stanju
- dale cooper
#8905 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovo bi moglo biti prokleto zabavno:
Ash i njegova motorka. I...cjepaj!
Ash i njegova motorka. I...cjepaj!
-
Tyke
#8906 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.
PS. Wayward pines - odlicna 9. epizoda. Steta sto za sad ostaje odluka da ce 10. epizoda biti i kraj serije, a to se nazire i u promo videu za 10.Ep. Ali ugrizom ljudi ne postaju walkeri tako da je diskutabilno u kojem smjeru nastaviti slijedecu sezonu.
SPOILER:
Mozda traganjem za drugim gradovima i zivima, dok nailaze na razne prepreke, vec postojece ljudozdere ljudozdere i sta ti ja znam.
PS. Wayward pines - odlicna 9. epizoda. Steta sto za sad ostaje odluka da ce 10. epizoda biti i kraj serije, a to se nazire i u promo videu za 10.Ep. Ali ugrizom ljudi ne postaju walkeri tako da je diskutabilno u kojem smjeru nastaviti slijedecu sezonu.
SPOILER:
Mozda traganjem za drugim gradovima i zivima, dok nailaze na razne prepreke, vec postojece ljudozdere ljudozdere i sta ti ja znam.
-
jastuk1
#8907 Re: Gledate seriju - preporucite je
Yo pa zar je i to zombi serija... Oj tito dragi, dokle više veliki štrunfe...Tyke wrote:
SPOILER:
-
sizifinho
#8908 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledao sam ono par epizoda Mr. Robota i simpa je serija. Samo mi je puna kapa više ovih disfunkcionalnih likova. Koji je fazon s društvom, ne razumijem, šta je to toliko primamljivo u introvertnosti i skrivenoj genijalnosti?
Hoću jednu ozbiljnu seriju sa jako glupim glavnim likom haha
Hoću jednu ozbiljnu seriju sa jako glupim glavnim likom haha
- dale cooper
#8909 Re: Gledate seriju - preporucite je
Da ti nisi druže pogriješio film?Tyke wrote:Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.
"Sise koje plešu" su čini mi se iz filma "Od Sumraka do Zore", ne iz "Evil Deada".
-
sizifinho
#8910 Re: Gledate seriju - preporucite je
a imaju seriju sad "od sumraka do zore"dale cooper wrote:Da ti nisi druže pogriješio film?Tyke wrote:Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.(ako se ovaj tvoj post odnosi na trailer što sam postavio iznad)
"Sise koje plešu" su čini mi se iz filma "Od Sumraka do Zore", ne iz "Evil Deada".
je li ko gledao?
-
Tyke
#8911 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.dale cooper wrote:Da ti nisi druže pogriješio film?Tyke wrote:Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.(ako se ovaj tvoj post odnosi na trailer što sam postavio iznad)
-
sizifinho
#8912 Re: Gledate seriju - preporucite je
samo sto je u sumraku vampirijada a ne zombijada hahahTyke wrote:Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.dale cooper wrote:Da ti nisi druže pogriješio film?Tyke wrote:Ako ne ubace kultni lokal "Sise koje plesu", necu gledati.(ako se ovaj tvoj post odnosi na trailer što sam postavio iznad)
- Pitarrr82
- dale cooper
#8914 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa nisu u Evil Deadu baš zombiji u pitanju, više su demoni i demonska opsjedanja, sa jakom dozom humora isizifinho wrote:samo sto je u sumraku vampirijada a ne zombijada hahahTyke wrote: Ma znam da je "od sumraka do zore", nego kad pogledah trailer i zombijadu naumpade mi lokal Sise koje plesu pa se zezam, da i njega ubace.
dobre zajebancije što je vidljivo iz trailera.
- brown.sugar
#8915 Re: Gledate seriju - preporucite je
Carl Grimes je dobio ozbiljnu konkurenciju sto se iritantnosti tice u klincu iz "The Strain". Promijenili su glumca iz prve sezone. 
- irac300
#8916 Re: Gledate seriju - preporucite je
Haha... Zar je i to moguće?brown.sugar wrote:Carl Grimes je dobio ozbiljnu konkurenciju sto se iritantnosti tice u klincu iz "The Strain". Promijenili su glumca iz prve sezone.
- brown.sugar
#8917 Re: Gledate seriju - preporucite je
Moguce, nazalost. Koje preglumljavanje, zreo za jednu vaspitnu preko obraza.
Taj malac iz prve sezone je imao upravo tu vrlinu - nit' je smrdio, nit' mirisao, pa nije ni cudo da ga se ne sjecas. Ali, ovaj...
Slazem se za Carla, nicija nije do zore gorjela, bio je vakat da se primiri, hehe!
- Butmiran
#8918 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
-
nema me tamo
#8919 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.watchfreemovies.ch/watch-tv- ... -99408890/
Imas ovdje ako znaš Engleski..
Ako ne znas, e onda ti je problem.
Imas ovdje ako znaš Engleski..
Ako ne znas, e onda ti je problem.
- irac300
#8920 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako ne želiš skidati torrente, preporučujem ti da instaliraš Kodi. Imaš tutorijale na youtube kako ga ušteliti, onda možeš baš sve gledati.Butmiran wrote:Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
- dale cooper
#8921 Re: Gledate seriju - preporucite je
Fakat!irac300 wrote:Ako ne želiš skidati torrente, preporučujem ti da instaliraš Kodi. Imaš tutorijale na youtube kako ga ušteliti, onda možeš baš sve gledati.Butmiran wrote:Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?
Uz ove nove serije koje pratim, ja trenutno ponovo pregledavam West Wing preko Kodi-a.
- dale cooper
- irac300
#8923 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja nabavio android box, još bolje fercera na njemu.dale cooper wrote:Fakat!irac300 wrote:Ako ne želiš skidati torrente, preporučujem ti da instaliraš Kodi. Imaš tutorijale na youtube kako ga ušteliti, onda možeš baš sve gledati.Butmiran wrote:Tražim sve epizode Family Guy-a da gledam. Gdje god upalim neki problem, ili prevod ili ne rade neke epizode i sl. Zna li iko gdje ima na jednom mjestu da sve fercera?Od kako sam ga instalirao, ništa drugo i ne koristim. A možeš naći gotovo sve.
Uz ove nove serije koje pratim, ja trenutno ponovo pregledavam West Wing preko Kodi-a.
- dale cooper
#8924 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gdje si nabavio i kolika je cijena druže?irac300 wrote:
Ja nabavio android box, još bolje fercera na njemu.Nikad nije dosadno, od serija, filmova, dokumentaraca, pa do sportskih prijenosa. Vrhunac piraterije.
- irac300
#8925 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imaš PP.dale cooper wrote:Gdje si nabavio i kolika je cijena druže?irac300 wrote:
Ja nabavio android box, još bolje fercera na njemu.Nikad nije dosadno, od serija, filmova, dokumentaraca, pa do sportskih prijenosa. Vrhunac piraterije.