Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nogatrans

#8901 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

E sigurno ce mnogi ovdje pokazati sa grbom na avataru koliki su navijaci,a mnogi nisu ni godisnje kupili jer je pobogu to 100km il vec manje za sjever. Svi bi mi nesto al da kakimo po forumuma kad je trebalo da se pokaze da Sarajevo ima prave navijace tu SMO kiksali jer je bio smijesan odziv na godisnje karte. Tako je isto i sada sa ovom situacijiom u klubu svi nesto pametuju seru a budimo iskreni da mozda ovdje dva covjeka znaju prave informacije o klubu a ostalo je rekla-kazala.
Last edited by Nogatrans on 15/11/2010 09:49, edited 1 time in total.
tcz

#8902 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Sema sta mislis da mi koji imamo clanske kluba napisemo peticiju i podrzimo Mirzinu ostavku, za pocetak?
junkers

#8903 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

ti isti navijači(mislim na sjever)su ih nosili do pobjeda u sve i jednoj tekmi,jedina partija u kojoj su pružili iole dobru igru je protiv zrinjskog,a sad plaćenici.i zato neka istoka da ih podsjeti s vremena na vrijeme kakvi su fudbaleri ,treneri...
junkers

#8904 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

[quote="Nogatrans"][quote]E sigurno ce mnogi ovdje pokazati sa grbom na avataru koliki su navijaci,a mnogi nisu ni godisnje kupili jer je pobogu to 100km il vec manje za sjever. Svi bi mi nesto al da kakimo po forumuma kad je trebalo da se pokaze da Sarajevo ima prave navijace tu SMO kiksali jer je bio smijesan odziv na godisnje karte. Tako je isto i sada sa ovom situacijiom u klubu svi nesto pametuju seru a budimo iskreni da mozda ovdje dva covjeka znaju prave informacije o klubu a ostalo je rekla-kazala

a koje su prave informacije,mirza trenerski mag,baljak i kompanija u ravan sa galijanijem,fudbaleri vrh,samo nas 2000 nevaljamo?
junkers

#8905 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

a gnjida ponosna na svoje rezultate,heeej :x
čovjek koji je prošle godine uz povoljan raspored projebo evropu,lakše igro bez navijača,ove godine uz nikad bolji raspored uzeo smiješno malo bodova,napravio stručni štab na čijoj brojnosti bi mu pozavidjeli i bogatiji klubovi,pripreme ,kondicioni trener,a oni meda s kašike ne mogu.taktika hahaha,dovoljno je da ga ishlapjeli ištuk izjebo u 3 tekme.
Nuclear Winter

#8906 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Nogatrans wrote:E sigurno ce mnogi ovdje pokazati sa grbom na avataru koliki su navijaci,a mnogi nisu ni godisnje kupili jer je pobogu to 100km il vec manje za sjever. Svi bi mi nesto al da kakimo po forumuma kad je trebalo da se pokaze da Sarajevo ima prave navijace tu SMO kiksali jer je bio smijesan odziv na godisnje karte. Tako je isto i sada sa ovom situacijiom u klubu svi nesto pametuju seru a budimo iskreni da mozda ovdje dva covjeka znaju prave informacije o klubu a ostalo je rekla-kazala.

Kao prvo tebe NIJE bilo na ovoj temi na forumu fudbal,do ove "krize" tako da SAMO ti k.kiš bezveze,osim toga na sjeveru je oko 500 ljudi kupilo članske karte,više nego bilo koja navijačka grupa u BiH(vjerovatno osim nas i komšija niko drugi i NEMA godišnje karte za navijačku tribinu),a prosjek na sjeveru je bio oko 2.000 ljudi do ovih dešavanja,tako da tvoj "argument" o godišnjim kartama ne pije vode.Skoro svaku utakmicu je oko 1.500 ljudi plaćalo 6KM da gleda Sarajevo,a to iznosi 9.000KM po utakmici.90% klubova u BiH ne zarade od karata za CIJELU sezonu
koliko Sarajevo samo od sjevera po jednoj utakmici!
The 51st State

#8907 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

ne da punac sta vam je, samo se zajebo zestoko, djes na horde debilu...
Nogatrans

#8908 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Nuclear Winter wrote:
Nogatrans wrote:E sigurno ce mnogi ovdje pokazati sa grbom na avataru koliki su navijaci,a mnogi nisu ni godisnje kupili jer je pobogu to 100km il vec manje za sjever. Svi bi mi nesto al da kakimo po forumuma kad je trebalo da se pokaze da Sarajevo ima prave navijace tu SMO kiksali jer je bio smijesan odziv na godisnje karte. Tako je isto i sada sa ovom situacijiom u klubu svi nesto pametuju seru a budimo iskreni da mozda ovdje dva covjeka znaju prave informacije o klubu a ostalo je rekla-kazala.

Kao prvo tebe NIJE bilo na ovoj temi na forumu fudbal,do ove "krize" tako da SAMO ti k.kiš bezveze,osim toga na sjeveru je oko 500 ljudi kupilo članske karte,više nego bilo koja navijačka grupa u BiH(vjerovatno osim nas i komšija niko drugi i NEMA godišnje karte za navijačku tribinu),a prosjek na sjeveru je bio oko 2.000 ljudi do ovih dešavanja,tako da tvoj "argument" o godišnjim kartama ne pije vode.Skoro svaku utakmicu je oko 1.500 ljudi plaćalo 6KM da gleda Sarajevo,a to iznosi 9.000KM po utakmici.90% klubova u BiH ne zarade od karata za CIJELU sezonu
koliko Sarajevo samo od sjevera po jednoj utakmici!

Da naravno nisam bio na ovoj temi ranije jer sam bio na fksinfo forumu. Kad je zatvoren taj forum presao sam ovdje da eto nesto napisem. Nikad ranije nisam imao volju ovdje da pisem na ovu temu jer pored "Naseg" foruma zasto da pisem po nekim ostalim forumima.

Po tvom onda i ne trebaju godisnje karte jer nas ima toliko dovoljno svaku utakmicu da je i to prava zarada.
lerdi

#8909 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

E pa vidiš kada se iskazivala ljubav kupovinom godišnje, upravo su ti koji su bili na utakmici (bar njih 90%) pokazali da vole taj klub i našli pare da kupe iste. Ovih Mirzinih 100000 nije bilo nigdje. I sad ti nama došao ovdje da pričaš kako u subotu nisu bili navijači na stadionu (nešto slično ovoj Mirzinoj nebulozi), jer zaboga kad je Drina dala go pljeskali su. Al može li biti da je raji više dosta svega? Može li biti da im je dosta i Mirze i njegovih taktičkih zamisli i da je jednostavno svima svega preko glave? Evo ja lično dok je bila utakmica nervirao sam se prilikom svake naše propuštene šanse i na kraju dođe Drina (koja je usput rečeno zakucana za dno) i zabije nam gol u 90. minuti. Ma svaka čast ljudima. I treba im pljeskat. Pa u suštini oni i jesu jedini koji su zaslužili da im se plješće. Borili su se lavovski i umalo da pobjede. Ili je možda tvoja logika da smo trebali i ovaj put pojesti sva govna koja su pred nas izsrali, pa im dati i ovaj put podršku uz "igraj Sarajevo nema veze"? Možda da im se još i naguzimo? Tebi ako se sviđa da se saginješ bujrum, od mene to drug ne očekuj. Ja ipak imam malo dostojanstva, i volim sigurno više klub od njih 95% koji su tu samo da šta čvaknu. Ja kao i do sad mogu davati pare, a zauzvrat kako je krenulo samo će se čir na želcu moći dobiti.
strong69

#8910 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

lerdi wrote:
E pa vidiš kada se iskazivala ljubav kupovinom godišnje, upravo su ti koji su bili na utakmici (bar njih 90%) pokazali da vole taj klub i našli pare da kupe iste. Ovih Mirzinih 100000 nije bilo nigdje. I sad ti nama došao ovdje da pričaš kako u subotu nisu bili navijači na stadionu (nešto slično ovoj Mirzinoj nebulozi), jer zaboga kad je Drina dala go pljeskali su. Al može li biti da je raji više dosta svega? Može li biti da im je dosta i Mirze i njegovih taktičkih zamisli i da je jednostavno svima svega preko glave? Evo ja lično dok je bila utakmica nervirao sam se prilikom svake naše propuštene šanse i na kraju dođe Drina (koja je usput rečeno zakucana za dno) i zabije nam gol u 90. minuti. Ma svaka čast ljudima. I treba im pljeskat. Pa u suštini oni i jesu jedini koji su zaslužili da im se plješće. Borili su se lavovski i umalo da pobjede. Ili je možda tvoja logika da smo trebali i ovaj put pojesti sva govna koja su pred nas izsrali, pa im dati i ovaj put podršku uz "igraj Sarajevo nema veze"? Možda da im se još i naguzimo? Tebi ako se sviđa da se saginješ bujrum, od mene to drug ne očekuj. Ja ipak imam malo dostojanstva, i volim sigurno više klub od njih 95% koji su tu samo da šta čvaknu. Ja kao i do sad mogu davati pare, a zauzvrat kako je krenulo samo će se čir na želcu moći dobiti.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nas 1.000 koji smo uzeli godisnje dolazimo na tekmu i nas 95% trazimo njegovu ostavku. Neka animira tih svojih 100.000 navijaca Sarajeva, neka kupe godisnje i onda cemo mi kao manjina da se ucutimo i priznamo da smo slabiji.

Do tada Mirza, MI SMO NAVIJACI koji nisu zadovoljni tvojim vodenjem ekipe i MI trazimo smjenu. Svoje NEZNANJE pokazao si protiv Slavije, Celika, Borca, Sirokog, Rudara i sada Drine a i na drugim tekmama nisi bas blistao. A najgore od svega je sto on tvrdi da momci koji prate Sarajevo po cijeloj drzavi, podrzavaju njega i tim, dolaze na treninge da daju podrsku (i na kraju krajeva kupili su najvise godisnjih) NISU navijaci nego su navijaci neki tamo koji i ne znaju gdje je stadion AFH.

Mirza, nemoj da dajes vise izjave. Kad vec odlazis idi kao gospodin i covjek... Al´ cini mi se da si i to usrao...
mahalaš

#8911 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46694.htm

Cuj mala grupa placenika :x

Pa kretenu, 2-3000 dodje na Kosevo da gleda Sarajevo, a ne tih 30 000 sto ti spominjes!!!

Daj Boze da nas je vise. Vidjelo se tih 30 000 kad smo godisnje uzimali...Neko gore spomenu da peticiju pisemo, u svakom slucaju trebamo nesto organizovati
Vjerujte mi!

#8912 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Chovjek sa najvishe havera na svijetu - 100 000. To nije ni Alex Ferguson postigao.

I eto zashto, vjerujte mi, ja njega drzhim na klupi josh uvijek. Mirza gigant.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8913 Re: FK Sarajevo

Post by Privatna poruka »

Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
Ti zaboravio staru kinesku poslovicu: Pizda ko izda!

Ja maloprije vani kad Mirza..reko gdje ces...kaze ma dolazi mi sutra 100.000 jarana na Bajram pa krenuo u kupovinu.

Zbog Mirze ce prosiriti friend limit na fejsu.
cigara

#8914 Re: FK Sarajevo

Post by cigara »

Privatna poruka wrote:
Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
Ti zaboravio staru kinesku poslovicu: Pizda ko izda!

Ja maloprije vani kad Mirza..reko gdje ces...kaze ma dolazi mi sutra 100.000 jarana na Bajram pa krenuo u kupovinu.

Zbog Mirze ce prosiriti friend limit na fejsu
.
:lol: :lol:

hocel ko objasniti levatu MV-u da njegov transfer nema veze s trenerskim poslom, ja idiota majko draga
Vjerujte mi!

#8915 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Pa da. Zamislite kako je njemu: 100 000 havera, bajramluk za 30 igracha (iako neki nisu muslimani). Ko bi to izdrzhao? Mozhda sa 3500, ali sa 3000 KM... Teshko.
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8916 Re: FK Sarajevo

Post by Privatna poruka »

Kako si glup
Kako si ohol, dragi moj
Sudiš o mojim osjećajima.
Kako si ružan
U svojoj nezrelosti, dragi moj
Izvještaćen
Bijesan
Neshvaćen.

Na tvome licu prazno je
Veliko ništa
I da živiš tisuću godina
Nećeš uspjeti.

Hej, daleko od istine
Daleko od istine
Daleko si ti od istine.
Obuca9

#8917 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Džemidžiću, Blekiću gdje je mojih obećanih 50 KM? Nisam ja valjda džaba u subotu pjevao "Mirza odlazi".

HOĆU SVOJE PARE !!!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8918 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

hz__semir wrote:Džemidžiću, Blekiću gdje je mojih obećanih 50 KM? Nisam ja valjda džaba u subotu pjevao "Mirza odlazi".

HOĆU SVOJE PARE !!!
:lol: :lol: iduce izdanje san-a si na naslovnici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nogatrans

#8919 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Ja tisine na forumu poslije seminog posta !! Pa zar ste vi u ovo povjerovali?
saabsa

#8920 Re: FK Sarajevo

Post by saabsa »

hz__semir wrote:Džemidžiću, Blekiću gdje je mojih obećanih 50 KM? Nisam ja valjda džaba u subotu pjevao "Mirza odlazi".

HOĆU SVOJE PARE !!!
Stani u red ne može preko reda :mrgreen:
KPNCTNJAH

#8921 Re: FK Sarajevo

Post by KPNCTNJAH »

HOĆU SVOJE PARE !!!
Meni obecali 20KM, a ni to nisam dobio :x
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8922 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Obratite se Zvaljku
Vjerujte mi!

#8923 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

don_emir wrote:Obratite se Zvaljku
Nema para. Nestalo.
tcz

#8924 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

pa meni jos nije isplaceno od juna, pod svjecom sam a oni samo obecaju :dance:
agent_001

#8925 Re: FK Sarajevo

Post by agent_001 »

HOĆU SVOJE PARE !!!
Kad si levat, gdje ces se s tim lopovima dogovarat', lazu, varaju, vjerujte covjeku za sve su krivi..

Trebo' si lijepo kao ja, sjednes kod popaya, dobijes petobanku unaprijed, plus tanjir graha pride...
Locked