biggy001 wrote: ↑05/03/2022 07:06
Znam za tu pricu za SK,ono sto sam htio reci jest da su Telekom opet prevarili na kraju,jer su se dobili SK u sd umjesto u hd rezoluciji bez SK HD-a,sa kojim zafrkavaju ko sa Novom sport,i sa Novom bh prije.
Nova sport mi je bitna,zato sto najvise gledam sport,te najzanimljivije utakmice Bundeslige moram gledati na drugom mjestu.
A generalno taj kanal im sluzi samo da bi zafrkavali Telekom,jer kako gube primat sto se tice sporta nemogu vise ponuditi ono sto su prije mogli ponuditi,tj najzanimljivije fudbalske derbije na svijetu.
Ali ocito da sa UM nemoze drugacije,i kada bi se dobili ti kanali kojim slucajem,vjerujem da bi opet napravili novi sa kojim bi opet zafrkavali
Nadam se da ista prica nece biti i sa Arenom,odnosno sa premium kanalima,jer mi nekako nema logike da se isti sadrzaj emituje i kod njih i kod nas na ostalim Arenama.
Vrijeme ce pokazati na kraju sta ce bit.
Primjetio sam da sa Nba zafrkavaju jednu utakmicu stave na Arenu 8,koje nemamo,a realno bi mogli tu utakmicu stavit na Arenu 2,3,4.
A sto se tice time shifta za Arene,ako je tako ko sto kazes onda je ocito do Telekoma nesto cim nema time shifta na hd Arenamama,kao na sd Arenama.
A to za regionalne kanale nisam znao,mislio sam da je moguce emitovati isti sadrzaj na dva mjesta.
Odredjeni pink kanali fale,ne bih sad da nabrajam,jer ih ima dosta,ali oni su manje bitni u ovoj prici.
Da zakljucim,ponuda tv kanala na Telecomu je dobra,ocito da ima vise stvari u pozadini za koje mi neznamo,pa to sto imamo je max sto mozemo dobiti.