Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sadie_forever wrote:evo ja dovim Allahu da svi koji podrzavaju gejeva dobiju gej djecu,a s obzirom da ako podrzavas drustvu to a neces svojoj djeci po islamu si munafik,a munafike/licemjere kaznjava Bog ..tako da mislim da ce mi se dova ispunit amin ya Rabbi
Vidimo da si ti prava vjernica. Bravo.
iz petnih zeli svima mir i dobro. u duhu islama.
meni je sve ok da dijete bude gay, ali samo nemoj da pusta bradice i nosi kapice, i ubija ljude.
toliko od mene.
mada, drugovi, koristite te dove kao zetone. oni jucer su dovili, a negdje mi je nekada proletjelo da se sa tim molitvama, pomenima Boga ne bi trebalo
zezati kad hoces i kako hoces.
stedite energiju i misli za neke druge i konkretnije stvari.
'ajde sadie, dovi da nam mladi ne odlaze i zemlje, pa da ne zaglavimo sa ljudima poput onih Sanina samoprozvanih intelektualaca.
sadie_forever wrote:evo ja dovim Allahu da svi koji podrzavaju gejeva dobiju gej djecu,a s obzirom da ako podrzavas drustvu to a neces svojoj djeci po islamu si munafik,a munafike/licemjere kaznjava Bog ..tako da mislim da ce mi se dova ispunit amin ya Rabbi
izazivas sudbinu karmu neku visu silu ili pak Boga
sto ne zelis sebi ne podrzaji,to je tako po islamu,podrzavas gayeve..onda ne treba da ti smetaju ni u vlastitoj kuci
A bi li ti smetalo da ti muž bude prikriveni homoseksualac? Koliko bi tolerancije pokazala prema njemu i ljubavniku?
Ne zadiri u djecu. Hajmo o muževima i bivšim evo
sto ne zelis sebi ne podrzaji,to je tako po islamu,podrzavas gayeve..onda ne treba da ti smetaju ni u vlastitoj kuci
Pa ti si upravo pozeljela da bude jos vise gejeva , a to je bas onako u duhu islama. A i kletve isto.
Btw, meni ne bi smetao gej u kuci, samo da nije moj cojk
Evo i ja dovim da tvoje ako bog da inshallah pomogne svojom borbom bracu u Siriji i Iraku i sve mu najbolje zelim na pravom putu
A svekrva .
Znas sta kazu knjige, kako se treba odnositi prema starijima .
Evo i ja dovim da tvoje ako bog da inshallah pomogne svojom borbom bracu u Siriji i Iraku i sve mu najbolje zelim na pravom putu
`
da to podrzavam,nebi se bunila,ovako dzaba ti sve
`
da to podrzavam,nebi se bunila,ovako dzaba ti sve
Hoces reci da si muminka ali ne podrzavas mumine posebno one koji su na Allahovom putu
Ne moze to tako, ili si ili nisi ne mozes biti malo trudna .
Hajlac wrote:
Puna su vam usta kako je sve ovo "neprirodno", ali koliko zapravo znate o Prirodi?
Vrlo malo - eto koliko!
U Prirodi, od koje ste vjestacki odrodjeni indoktrinacijom/odgojem a prirodjeni iskljucivo religijskom iskrivljenom poimanju ekosistema na planeti Zemlji, puno je zabiljezenih slucajeva/vrsta gdje se jedinke "pare" same sa sobom(aseksualno razmnozavanje), gdje jedinke imaju oba spola (ah kakav SOK za balkanski um) i pare se Z-Z i M-M, gdje se jedinke pare sa najblizim srodnicima iz istog "okota", gdje se prirodno desava sterilizacija/kastracija(kako bi samo glavni 'par' tj. 'kraljica' radjala i de facto sprijecili incestuozni potomci) itd. itd.
Sok, zar ne
I da, kad je u pitanju Homo sapiens + ostali primati s kojima dijelimo ubjedljivo najveci postotak DNK kao i fizionomiju, drustveno uredjenj/ponasanje itd., taslacenje brace i sestara, brace i brace, "trljanje" sestara i sestara je itekako prisutno, bilo i ostace. Ma koliko vi zazivali Sudnji dan i potop ili najgore dzelate iz Drugog svjetskog ili zadnjeg rata ovom Sarajevu.
Sve ovo gore najbolje govori o tome koliko je sve zapravo stvar normi i (laznog) morala koje Homo sapiens stvara i donosi u vidu zakona, tabua itd.
Neprirodno kaze...
- Oko 30% vrsta prisutnih na koraljnim grebenima su:
1) i musko i zensko istovremeno ili
2) u odredjenom dijelu zivota promijenili spol.
- Kod mnogih vrsta obrnute su uloge od "tradicionalnim" ljudima jedino prihvatljivih - zensko je to koje 'ganja' i 'bari' muskog a on je taj koji se kasnije brine i odgaja potomke.
- Kod nekih vrsta postoji takodje vise tipova "muskih" gdje zenske naprave pakt s dva muska(manje 'dominantnim' s kojim se socijaliziraju i drugim "macho", s kojim se ovaj prvi 'sprijatelji' prije zajednickog smuntavanja s njom), i nerijetko se pare s obojicom te potomci budu mijesani.
- Kod preko 300 vrsta zabiljezena je homoseksualnost M-M i Z-Z
slonovi,
primati,
lavovi, 2-4 muskih prave pakt, a da bi ga "ucvrstili" taslace se i izmedju sebe (slicno kao starogrcki vojnici, atleticari, trenutna "drustva" po mahom americkim univerzitetima itd.)
vukovi,
delfini, i muski i zenski se 'trljaju' i njuskom dodiruju polne organe onog drugog
zirafe, oko cak 90% seksualnih kontakata/odnosa su homoseksualni, vecinom M-M, s "predigrom" koja traje po sat vremena i vise
bizoni, tokom sezone parenja tj. povecanja hormona, oko 50% seksualnih vidljivih cinova su zapravo izmedju muske mladjarije (sto bi rekli - udare hormoni u glavu)
albatrosi - preko 30%, monogamni tj. ostaju par dozivotni
labudovi - oko 20%, gdje rade isto ono sto i ljudski gay muski - jedan od njih napravi potomstvo s zenskom ali njih dvojica ih odgajaju
morzevi su gotovo iskljucivo homoseksualni u mladosti tj. dok zenke iz date sezone ne sazriju seksualno a kasnije biseksualni - M-Z tokom kratke sezone parenja a M-M ostatak godine,
pripitomljene ovce - oko 8% iskljucivo homoseksualnih...
kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,do mene je,ja navikao da su osobe koje imaju ime i prezime mevlid jašarević obično bošnjaci,kad,eto,ima i srba sa tim imenom i prezimenom
Morel ovaj zadovoljiti tvoj istancani ukus?
misliš muhamed božić,jer je prešao na islam i postao muhamed?
kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,do mene je,ja navikao da su osobe koje imaju ime i prezime mevlid jašarević obično bošnjaci,kad,eto,ima i srba sa tim imenom i prezimenom
Pa paša imaš onog pjevača iz Makbeta, proguglaj kako se zvao prije nego je kren'o u mijadžu
Nije nista lose imati homoseksualno dijete. U stvari jeste lose ako ti je komsija neko kao ti. Al' opet sa druge strane ljudima kao tebi treba sto vise kontakta sa homoseksualcima da bi napokon skontali da je to svakodnevna raja. Prema tome dovim dragom nasem Allahu da tebe i ljude kao tebe okruzi homoseksualcima u porodici i svakodnevnom zivotu. Amin!
Morel ovaj zadovoljiti tvoj istancani ukus?
misliš muhamed božić,jer je prešao na islam i postao muhamed?