Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hoće ljudi slobodu izražavanja, hoće da mogu sve pisati na jednoj temi kad je riječ o fudbalu u BiH, hoće svašta nešto. Eto, sad može sve, samo da se poštuju pisana pravila, a tema polako ide kvalitetom prema ss.ba forumu. Nema veze, ako je dobro njima, dobro je i meni ...
BlueBlood wrote:citam i kone objavile zaradu od karata za zadnju utakmicu a zna se ko je prvi uradio u BiH
nebi me cudilo da kazu sutra da i oni obnavljaju istok i stavljaju klupe na isti
Kone zaradile 20.000. Km od prodaje ulaznica, najtrofejniji klub u BiH 60.000. Km
Pisanje po sirotinji se nastavlja
Ihh, uzmi u obzir da ste imali atraktivnijeg protivnika, onda euforija, marketing i logicno da ce biti vise gledaoca.
Kod nas je ovo ipak neka konstanta, jbg, nije malo kad ti na Celik dodje 5-6 milja.
Slažem se Tomahavk
Nego talasam malo, vidim opala zajebancija , demokratija ova sta li
Nije malo, s tim da mi tradicionalno imamo dobru posjećenost protiv Čelika na Grbavici.
Ono sto me raduje je da je posjećenost naših stadiona porasla, sudeći po ova 2 kola u nastavku prvenstva.
Ako je suditi po ova prva dva kola nastavka, moglo bi biti dosta toga dobrog.
Juce pricam sa bricom (inace zakleti navijac Zelje), on se odusevio utakmicom Siroki - Zrinjski, ali generalno i utakmicama Zeljo - Siroki, Zrinjski - Sarajevo.
Sa porastom kvalitete utakmica, sigurno je da cemo imati i vise gledaoca na stadionima. Ako nista, bar jedno vrijeme, dok traje pozitivni sok
Normalno da će biti zadovoljan utakmicama timova koji igraju baš atomski fudbal za naše uslove , a ne meljanjem od strane Slobode , Radnika i Borca . Ligu treba skratit na 4 tima i da stalno gledamo onakve tekme .
emigrazione wrote:Sljedeće sezone svaka će biti na nož...idealno bi bilo 10 klubova, bilo bi krvi do koljena, jedino bi liga prvaka bila bolja za gledati
Zamisli: Sarajevo, Zeljeznicar, Siroki, Zrinjski, Sloboda, Celik, (Borac, Velez) i jos dva solidna kluba.
nKrkan wrote:Normalno da će biti zadovoljan utakmicama timova koji igraju baš atomski fudbal za naše uslove , a ne meljanjem od strane Slobode , Radnika i Borca . Ligu treba skratit na 4 tima i da stalno gledamo onakve tekme .
Bajramski turnir bato i igraj kruzno do mile.volje...
5korpus wrote:Zrinjski ako ne popusi sljedece kolo, hoce sigurno ono iza.
Da popuše od Rudara na na White Hart lejnu , šta ti je ba mogu samo 5:0 dobit .
Ne znam da li ce Rudar igrati u Prijedoru posto je stadio pod istragom a i vrse se prekopavanja zbog neki mucki oko renoviranja stadiona.Nisu jos nista javili a bilo je pod upitnikom.