to sam mu i ja neki dan reklainsomnia78 wrote:Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas
mozda bi novinari trebali sporije pisati
to sam mu i ja neki dan reklainsomnia78 wrote:Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas
Vas dvoje ste najvece bukve na ovom forumu.pustopoljina wrote:to sam mu i ja neki dan reklainsomnia78 wrote:Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas
prestrasno je sto ti mislis da si otkrio ameriku, a otkrivas toplu vodu.Njanjavi wrote:Vas dvoje ste najvece bukve na ovom forumu.pustopoljina wrote:to sam mu i ja neki dan reklainsomnia78 wrote:Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas
Ne shvatate poentu, ne shvatate te spinove.
Takve mongoloidne clanke su amerikancima servirali u 50tim, 60tim, samo sto su malo modifikovali za ovo doba.
Stigmatizacija kanabisa na tako perfidne nacine, na tako neuke nacine, sa takvim perfidnim opisima i usporedbama.
I tacno vidis oblikovanje misljenja na komentarima, tacno se vidi koliko raje popusi pricu.
Prestrasno.
triconja wrote:Molicu lijepo prosjecnim cunamaKENJAC wrote:Forum je najbolja stvar za nas sa malim cunama !![]()
Reci fino drogiram se i podrzajem droze da se legalizuju. I fino reci ljudi pusite drozeNjanjavi wrote:Vas dvoje ste najvece bukve na ovom forumu.pustopoljina wrote:to sam mu i ja neki dan reklainsomnia78 wrote:Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas
Ne shvatate poentu, ne shvatate te spinove.
Takve mongoloidne clanke su amerikancima servirali u 50tim, 60tim, samo sto su malo modifikovali za ovo doba.
Stigmatizacija kanabisa na tako perfidne nacine, na tako neuke nacine, sa takvim perfidnim opisima i usporedbama.
I tacno vidis oblikovanje misljenja na komentarima, tacno se vidi koliko raje popusi pricu.
Prestrasno.
Kakve pare i kome i koliko i jel u ratama ili kes?mad_max_ba wrote:hrle
pare
Ja u tenama 90% vremena. Puno hodam, ne idem u nocne izlaske, najudobnije... Predjem dnevno oko 8-10 kilometara._BataZiv_0809 wrote:Valakiki-miki wrote:Vala cure koje non stop nose tene
Mica Trofrtaljka u milf godinamahrle1976 wrote:triconja wrote:Molicu lijepo prosjecnim cunamaKENJAC wrote:Forum je najbolja stvar za nas sa malim cunama !![]()
Kakve pare?supercali wrote:Hrle gdje je onih 50000 koliko se sjecam
E vidis bona tu vrstu su nedavno izlovili, bezbeli to more bit razlogdjevojka bez imena wrote:Ja ne kontam zasto vise nigdje nema kupiti onih ribica Lasta Capljima
Neka ba.annoy wrote:ništa, gdje da vratim vaginu?
Mala cuna,otanjila i prostata.Ja cu se ubit.O'zone wrote:Mala ćuna al zato jaka prostata
+1mad_max_ba wrote:hrle
pare