Rat iscrpljivanja ko ce prije posustat.
1.20 da ce ruje
Ovaj wannabe sultan nije ništa bolji od Putina, samo mu treba prilika da se pokaže.
Sta gadjaju provjereno, eto par postova iznad americke procjene danas trzni centar u zaporozju. 40% fuleNaslovnica wrote: ↑25/05/2022 22:32 Još mi u ušima odzvanjaju riječi sa početka agresije i priča kako su Rusi ispucali sve što imaju raketa u roku od 3 dana.
A još uvijek, skoro svaki dan, padaju rakete po Ukrajini.
Smanjili su upotrebu i gađaju provjereno, ali gađaju.
Očito je da ih nisu potrošili za ona prva 3 dana, a ni za 3 mjeseca.
Jbga.
Pametnu municiju i balisticke projektile. Ne mogu nadomjestit koliko su rokali.JoseMujica wrote: ↑25/05/2022 22:41 ma kaki potrošilijebote Srbiji su trebale 4 godine da isprazne magacine JNA...računajte da i ovima treba barem toliko
Rusi
daj bolan de nam malo proširi tu analizu...skonto sam do sada da si expert za Rusku vojsku, njihove taktike, kotlove itd. ko Ilija Čvorović za druga Staljina
Ne bih znao, ima puno stvari koje meni nemaju smisla.
Jarane, prije 3 mjeseca je bila priča da su potrošili sve što imaju.sumirprimus wrote: ↑25/05/2022 22:37Sta gadjaju provjereno, eto par postova iznad americke procjene danas trzni centar u zaporozju. 40% fuleNaslovnica wrote: ↑25/05/2022 22:32 Još mi u ušima odzvanjaju riječi sa početka agresije i priča kako su Rusi ispucali sve što imaju raketa u roku od 3 dana.
A još uvijek, skoro svaki dan, padaju rakete po Ukrajini.
Smanjili su upotrebu i gađaju provjereno, ali gađaju.
Očito je da ih nisu potrošili za ona prva 3 dana, a ni za 3 mjeseca.
Jbga.
Dobar dio i ne opali
Kalibre imaju jos sa podmornica. Iskandere skoro i ne ispaljuju gm skoro i nemaju gadjaju fabovima ofabima i cime sve ne antiradsrske rakete ispačjuj. Uvlace u borbu stare gradove i t62ke.
Al da imaju magacina municije jos iz 6oih imaju.

jasan primjer zasto UA gubi gradice i sela, i zasto trebaju ili nesto sto moze brzo omesti takve stvarcice kod orka ili isto to da vrate po orcimasumirprimus wrote: ↑25/05/2022 21:47
Ludulo uma, dejstvo tos.a po ukr polozajima .pakao na zemlji i pod zemljom
Ovaj me brada podsjeti na rahmetli (kako za koga) Issama Zahreddina.sumirprimus wrote: ↑25/05/2022 22:41
Teritorijalci Zaporozja kazu
I vi ocekujete n azaporozju proboj![]()