Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ateista wrote: ↑07/02/2025 13:17
Iako izgledam ko hasisar, nikad dim nisam povukao niti me zanima.
Kad mi traze rizlu, cigaru, upaljac, uvijek misle da imam ali necu da im dam, predrasude su cudo.
Na svakoga drugacije djeluje. ne samo trava
Ne misle.
Izgledas ko hasisar, al ako ne das rizlu, nisi hasisar.
Ta sklopka radi.
Ne postoji u tom komjunitiu da ne das rizlu, a imas
Moguce, ima i to smisla.
Za upaljac (kad cigaru obicnu hoce da zapale) sam siguran da neki misle, cuo kad prokomentarisu - ma ima ali ne da.
Sociolog wrote: ↑09/02/2025 20:36
gdje ces u onaj plicak skakati u Hilsu
kako majmuni uskacu u onaj plicak cudi me da se ovakva tragedija nije dogodila i ranije, boli mrkulice briga za sigurnosti, cistocom, pravilima uzimaj klepaj lovu a jebo pravila nece ništa bitu
Sociolog wrote: ↑09/02/2025 20:36
gdje ces u onaj plicak skakati u Hilsu
kako majmuni uskacu u onaj plicak cudi me da se ovakva tragedija nije dogodila i ranije, boli mrkulice briga za sigurnosti, cistocom, pravilima uzimaj klepaj lovu a jebo pravila nece ništa bitu
Sta se desilo
krenuo rumun iz eufora raditi mostarsku lastu u onom plićaku od bazena u unutrašnjosti termi
Sta se desilo
krenuo rumun iz eufora raditi mostarsku lastu u onom plićaku od bazena u unutrašnjosti termi
Pa heebemu majku, je li drogiran bio? Mislim, ne znam s koje tacke je skocio, ali je li bio u bazenu, pa provjerio dubinu?!
Zao mi covjeka...zbog gluposti,...
Sta se desilo
Poznanik na vanjskom na termama skocio na glavu, udario vrhom glave u dno, sjebo vrat, 8-12 mjeseci bolnica, operacija fizikalne jedva pokretan ostao, sjecam se da je bas dlaka falila za nepokretnost/smrt.
Vjerovatno slicno kao sa ovim vojnikom
Poznanik na vanjskom na termama skocio na glavu, udario vrhom glave u dno, sjebo vrat, 8-12 mjeseci bolnica, operacija fizikalne jedva pokretan ostao, sjecam se da je bas dlaka falila za nepokretnost/smrt.
Da je bila tabla " zabranjeno skakanje"..ne bi tvoj poznanik prolazio kroz fizikalne, a rumun bi bio ziv.
Da je bila tabla " zabranjeno skakanje"..ne bi tvoj poznanik prolazio kroz fizikalne, a rumun bi bio ziv.
vecina bazena ima te table pa i taj u hillsu
problem je sto ona vazi za normalne posjetioce ali ne i debile zeljne dokazivanja, sad ce vjerovatno neki pokusati naci opravdanje za skakanje, ali opravdanja jednostavno nema
Policija će internom istragom utvrditi da li je zaista riječ o pripadniku MUP-a Kantona Sarajevo. Ako se potvrdi, policajac će biti drastično sankcionisan.
... vjerovatno na način da bude strogo (ali, ono baš strogo) opomenut da to više ne radi.
Garant je prošle/pretprošle godine bio u Srbiji na protestima protiv nasilje.
nivla wrote: ↑11/02/2025 09:30
vecina bazena ima te table pa i taj u hillsu
problem je sto ona vazi za normalne posjetioce ali ne i debile zeljne dokazivanja, sad ce vjerovatno neki pokusati naci opravdanje za skakanje, ali opravdanja jednostavno nema
Tako je, imaju table, i oni redari piste kad vide nekog da skace i upozoravaju, logicno ne mogu sve upratiti.
Sa razlogom je skakanje zabranjeno u plitkim bazenima, ko hoce da skace ima kod Viteza Ribica, tu imaju i skakonice sa bazenom dubine oko 4m.