Ako placa onda je sve u redu. Covjek vjerovatno ne zeli da ceka da dodju jer vjerovatno ima iskustva da ne dodju isti dan kada ih zove ili kada se dogovore. Pa sam proveo instalaciju. Samo je trebao ljepse onda uraditi.Sarabon96 wrote:Samo bez pričanja napamet. Nije više stanova priključeno, nego samo ovaj jedan na prizemlju, a ovaj drugi dole (odakle kabal i ide), prebacio je svoj kabal kad je selio iz stana u stan, čovjek uredno plaća EON paket, ali svakako je i on trebao pozvati Telemach da se to propisno odradi kroz kanalice. Ostala instalacija po spratovima je uredna, u kanalicama i kutijama, samo su ovo na prizemlju uništili a i to je bilo uredno u kanalici.kakaljin wrote: Vidis da je vise stanova priključeno. I da kablovi nisi sakriveni.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakaljin
#88926 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Kockasti
#88927 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
- semirsar
#88928 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koliko znam i ti si na crnjaka nakacenKockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
-
Sarabon96
#88929 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je u redu? Nije ni sporan ovaj desni stan, nego ovaj lijevi do ulaza koji. Neko da plaća a neko će se samo tako nakačit i koristit, kako da ne. Inače, bez obzira da li dođu isti dan ili ne, možeš nazvati da se napravi nalog, pa će doći kroz dan-dva, ovo sa desnim stanom tako stoji već nekoliko mjeseci, problem je lijana preko haustora u stan preko puta.kakaljin wrote: Ako placa onda je sve u redu. Covjek vjerovatno ne zeli da ceka da dodju jer vjerovatno ima iskustva da ne dodju isti dan kada ih zove ili kada se dogovore. Pa sam proveo instalaciju. Samo je trebao ljepse onda uraditi.
I mene bi bolio da sam korisnik kablovske koju ne plaćam. Lopov će uvijek stati uz lopovaKockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
- Dosadno mii
#88930 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preruzno. Presijeci to 
- Tesla Edison
#88931 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neka slika. Što to neko mora biti pametan i na crnjaka se priključiti a ja moram da plaćam?Kockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
Sve treba rezati.
Ovakve pojave se jedino mogu spriječiti ukidanjem analogije i kodiranjem svih digitalnih kanala. Trenutno je nekodirano njih 80-tak.
- Kockasti
#88932 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene nema ko nije na crnjakasemirsar wrote:koliko znam i ti si na crnjaka nakacenKockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
Last edited by Kockasti on 18/08/2019 20:04, edited 2 times in total.
- Kockasti
#88933 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lopov lopovaSarabon96 wrote:Šta je u redu? Nije ni sporan ovaj desni stan, nego ovaj lijevi do ulaza koji. Neko da plaća a neko će se samo tako nakačit i koristit, kako da ne. Inače, bez obzira da li dođu isti dan ili ne, možeš nazvati da se napravi nalog, pa će doći kroz dan-dva, ovo sa desnim stanom tako stoji već nekoliko mjeseci, problem je lijana preko haustora u stan preko puta.kakaljin wrote: Ako placa onda je sve u redu. Covjek vjerovatno ne zeli da ceka da dodju jer vjerovatno ima iskustva da ne dodju isti dan kada ih zove ili kada se dogovore. Pa sam proveo instalaciju. Samo je trebao ljepse onda uraditi.
I mene bi bolio da sam korisnik kablovske koju ne plaćam. Lopov će uvijek stati uz lopovaKockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne
-
Sarabon96
#88934 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HahaKockasti wrote: Lopov lopova![]()
- semirsar
#88935 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
samo deri... kod mene komsija bio na BHCabelnet-u, posto smo svi dugo imali problema sa stabilnoscu, njemu puce film, spakova svu opremu, ode u poslovnicu, poplaca sve racune i vrati opremu. Sad je na LoL-i.Kockasti wrote:Kod mene nema ko nije na crnjakasemirsar wrote:koliko znam i ti si na crnjaka nakacenKockasti wrote:Jbt poceli ste slikat i kutije po ulici i kablove po haustorima. Mene bi bolio qurac jel se neko prikacio ili ne![]()
![]()
![]()
. Ja sam odjavio jos kad je bio HS, a sto oni nisu u kutiji to odradili njihova stvar
Mo's mislit' iznenadjenja kod njega kad je postavljao novi tv, iz zajebancije mu rekoh da prikljuci kablovsku, sta znas rek'o merebit stogod finog... receno, ucinjeno, nadje stari kabal i usteka, preskenir'o tv za sve mreze, nadje analogne i sve free digitalne kanale
kablovi su jos od prije rata i jedini vidljiv prikljucak je onaj u zidu u stanu, tako da...
Nijesi jedini, i treba koristiti, ko hi xxxe kad ne znaju iskljuciti korisnike sa mreze
- Kockasti
#88936 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma kablovska je cudo 
- MTV
#88937 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zato su mene dan nakon odjave otkacili 
- Telemach
#88938 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerit ćemo, samo Vas molimo da nam potpune adresne podatke dostavite u pp.Sarabon96 » Yesterday, 4:32 pm
@Telemach
Prijavio sam juče oko 14h bespravan priključak, još niko nije došao da vidi o čemu se radi. Ne vjerujem da je legalan jer bi onda ovo bila sramota kako su kablovi postavljeni u haustoru.
ImageImageImageImage
Ulica Logavina, Sarajevo, ostale detalje znate jer je prijavljeno.
-
nlt
#88939 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne želim da kažnjavate ljude ili tako nešto, samo im skrenite pažnju na to.Telemach wrote:@nlt,nlt wrote:Možete li da kažete ljudima koji donose račune da te iste račune ne bacaju ispred vrata. Neka stave u sanduče ili zakace za vrata ili ogradu.
Hvala
Izvršit ćemo detaljnu provjeru navedenog.
Da se razumijemo...
- Revolucionar ★
#88940 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko vremena je potrebno od podnosenja zahtjeva za prikljucenje interneta do dolaska montera da to obavi? Pitam jer moram vremenski slijed isplanirat kad budem tu da to mogu obavit.
I jos jedno pitanje: Pise tamo da u slucaju kad internet prijavljujes kao podstanar, da se usluga interneta ne moze prijaviti bez usluge analognog kablovskog interneta? Sta ovo znaci, da moras i tv paket prijavis, ne moze samo internet?
I jos jedno pitanje: Pise tamo da u slucaju kad internet prijavljujes kao podstanar, da se usluga interneta ne moze prijaviti bez usluge analognog kablovskog interneta? Sta ovo znaci, da moras i tv paket prijavis, ne moze samo internet?
- crnivrag
#88941 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sve usluge koje Telemach nudi je potreban priključak na KKS mrežu, i samim tim i dobijanje gratis usluge analogne TV.Revolucionar ★ wrote: I jos jedno pitanje: Pise tamo da u slucaju kad internet prijavljujes kao podstanar, da se usluga interneta ne moze prijaviti bez usluge analognog kablovskog interneta? Sta ovo znaci, da moras i tv paket prijavis, ne moze samo internet?
Cijena održavanja KKS-a iznosi 21.50 KM i dodaje se na sve pojedinačne usluge koje Telemach ima u ponudi.
Last edited by crnivrag on 19/08/2019 10:28, edited 1 time in total.
- Telemach
#88942 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno, hvala na saradnjinlt » 14 minutes ago
Telemach wrote:
nlt wrote:
Možete li da kažete ljudima koji donose račune da te iste račune ne bacaju ispred vrata. Neka stave u sanduče ili zakace za vrata ili ogradu.
Hvala
@nlt,
Izvršit ćemo detaljnu provjeru navedenog.
Ne želim da kažnjavate ljude ili tako nešto, samo im skrenite pažnju na to.
Da se razumijemo...
- Telemach
#88943 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nalozi se realizuju u sedam radnih dana, najdalje. Uvijek se potrudimo da to bude i prije.Revolucionar ★ » 33 minutes ago
Koliko vremena je potrebno od podnosenja zahtjeva za prikljucenje interneta do dolaska montera da to obavi? Pitam jer moram vremenski slijed isplanirat kad budem tu da to mogu obavit.
Javite nam se u inbox za više informacija, uz dostavljene podatke.
- crnivrag
#88944 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgubio sam svoje ja,Telemach wrote:
u ovim našim godinama.
Zarobljen u zamci,
naših okorjelih navika.
Znam napamet sve,
svaki tvoj mig, vrlinu i manu.
Pa ipak nakon toliko muke,
svako ide na svoju, svoju stranu...
- crnivrag
#88946 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Milo moje okatoMTV wrote:
- biggrin
#88947 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
4.dan mene još uvijek niko ne zove
- Telemach
#88948 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozvat ćemo Vas, zamolit ćemo Vas za samo još malo strpljenja.biggrin » 24 minutes ago
4.dan mene još uvijek niko ne zove
- Radar71
#88949 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta se dobije ako uzmem e-račun?
- crnivrag
#88950 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Arena HD paket na 6 mjeseci.Radar71 wrote:Šta se dobije ako uzmem e-račun?