Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakaljin
#88851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemam nista protiv ubacivanja novih kanala, ali pored ubacivanja ovakvih kanala, je potrebna kompenzacija sa kvalitetnim kanalom dokumentarnim ili filmskim. Sto vise kanala bolje da svako gleda sta hoce, ali ne treba se niko hvaliti ogromnim brojem kanala, kada svi korisnici gledaju max oko 30ak kanala.
Ali ne treba raditi ako imas veliki broj kanala, da moras regradirati sliku kanala da bi svi stali u spektar.
Ali ne treba raditi ako imas veliki broj kanala, da moras regradirati sliku kanala da bi svi stali u spektar.
- biggrin
#88852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
kod uslova korištenja akcije za EON pakete piše "Navedena ponuda važi za...postojeće pretplatnike...D3 digitalne televizije koji se odluče na korištenje EON..." što znači da ispunjavam uslove za ovu akciju. Ono što me zanima jeste da li je moguće ujednačiti iznos računa za eon premium u toku svih 24 mjeseca tj. umjesto 12 mj. po 36KM pa onda 12 po 81,5KM da ide 24 mj. po 58,75KM?
drugo što me zanima je vezano za preporučene smart tv uređaje. s obzirom da među njima nije naveden Sony XE700, da li eon može raditi na njemu i ako može da li će biti nekih ometanja prilikom reprodukcije programa ili nesto sl?
kod uslova korištenja akcije za EON pakete piše "Navedena ponuda važi za...postojeće pretplatnike...D3 digitalne televizije koji se odluče na korištenje EON..." što znači da ispunjavam uslove za ovu akciju. Ono što me zanima jeste da li je moguće ujednačiti iznos računa za eon premium u toku svih 24 mjeseca tj. umjesto 12 mj. po 36KM pa onda 12 po 81,5KM da ide 24 mj. po 58,75KM?
drugo što me zanima je vezano za preporučene smart tv uređaje. s obzirom da među njima nije naveden Sony XE700, da li eon može raditi na njemu i ako može da li će biti nekih ometanja prilikom reprodukcije programa ili nesto sl?
-
kakaljin
#88853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja imam android sony i nema ga na spisku, ali je uredno radila smart tv aplikacija. Tako da ako je mozes instalirati onda ce vjerovatno raditi kako treba.biggrin wrote:@Telemach
- fusion_ba
#88854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To sto se nesto slusa ne znaci da nije smece, bas kao Pinkovi kanali. To se nazalost slusa medju tinejdzerima i djecom bez sumnje.MTV wrote:Ma ja niko to ne slusa samo ne znam kako su prvi u trendingu u sljedecim zemljama: BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Austrija. Dok su u Njemackoj 20 i neki a sve ispred njih youtuberi i teaseri. Kad je Jala Brat rekao da taguju svog operatera najvise su Imperia TV trazili korisnici United Media Grupa a kao operater Telemach BiH.
Nemam ni ja nista protiv uvodjenja ali neka se uvede i nesto kvalitetno za ljude koji cijene i razumiju se u kvalitet... A ne da nas za*ebavaju uvodjenjem kojekakvih Imperija i IDJ koji su ustvari kanali za djecu i tinejdzere.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#88855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
petak ujutro, dan za no signal, jupi
- MTV
#88856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogao bi ja sada i sa tobom do sutra prepirati ali postoji daljinac i rijesen problem. Ako ti Telemach nastavi ubacivati "smece" i zaobilaziti tvoje zelje ima i drugih operatera u drzavi. Nije samo Telemach i riblja kost u opciji.fusion_ba wrote:To sto se nesto slusa ne znaci da nije smece, bas kao Pinkovi kanali. To se nazalost slusa medju tinejdzerima i djecom bez sumnje.MTV wrote:Ma ja niko to ne slusa samo ne znam kako su prvi u trendingu u sljedecim zemljama: BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Austrija. Dok su u Njemackoj 20 i neki a sve ispred njih youtuberi i teaseri. Kad je Jala Brat rekao da taguju svog operatera najvise su Imperia TV trazili korisnici United Media Grupa a kao operater Telemach BiH.
Nemam ni ja nista protiv uvodjenja ali neka se uvede i nesto kvalitetno za ljude koji cijene i razumiju se u kvalitet... A ne da nas za*ebavaju uvodjenjem kojekakvih Imperija i IDJ koji su ustvari kanali za djecu i tinejdzere.
Operateri se prilagodjavaju vecini, vecina voli IDJ i Imperiju...
- Telemach
#88857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@"biggrin,biggrin wrote:@Telemach
Nije moguće ujednačiti iznos računa na navedeni način. Broj podržanih uređaja se povećava. Ukoliko trenutno uređaj nije na listi, moguće je da će biti u skorije vrijeme.
- Telemach
#88858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Velkoski,Velkoski wrote:petak ujutro, dan za no signal, jupi
Provjerit ćemo i kontaktirati Vas uskoro.
@Velkoski,
Kolege su upoznate s poteškoćama. Zamolit ćemo za malo strpljenja.
Last edited by Telemach on 16/08/2019 11:02, edited 1 time in total.
- biggrin
#88859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a nije problem da ja u prvih 12 mjeseci, bez obzira što račun iznosi 36KM, plaćam 58,75KM, čime bih nakon 12 mjeseci na računu imao viška sredstava u iznosu od 273 KM, pa bih onda narednih 12 mjeseci opet plaćao 58,75KM pri čemu bi mi se sa tog preplačenog iznosa skidalo mjesečno po 22,75KM?Telemach wrote:@"biggrin,biggrin wrote:@Telemach
Nije moguće ujednačiti iznos računa na navedeni način. Broj podržanih uređaja se povećava. Ukoliko trenutno uređaj nije na listi, moguće je da će biti u skorije vrijeme.
- Telemach
#88860 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@biggrin,biggrin wrote:a nije problem da ja u prvih 12 mjeseci, bez obzira što račun iznosi 36KM, plaćam 58,75KM, čime bih nakon 12 mjeseci na računu imao viška sredstava u iznosu od 273 KM, pa bih onda narednih 12 mjeseci opet plaćao 58,75KM pri čemu bi mi se sa tog preplačenog iznosa skidalo mjesečno po 22,75KM?Telemach wrote:@"biggrin,biggrin wrote:@Telemach
Pretplatu uvijek možete imati.
- fusion_ba
#88861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa realno i nije neki izbor. Telemach ili Total su najmanje lose opcije, svi ostali su daleko iza.MTV wrote: Mogao bi ja sada i sa tobom do sutra prepirati ali postoji daljinac i rijesen problem. Ako ti Telemach nastavi ubacivati "smece" i zaobilaziti tvoje zelje ima i drugih operatera u drzavi. Nije samo Telemach i riblja kost u opciji.
Operateri se prilagodjavaju vecini, vecina voli IDJ i Imperiju...
Nadam se ipak da od toga nece biti nista, neka ih pokupi BHT ili neko treci. A i ako bude, neka ispostuju i nas koje zamimaju druge i kvalitetne stvari. Eto toliko.
- vkmiro
#88862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Starim korisnicima Grand paketa zabetonirali brzinu interneta.Gledam na SSB kod moje svastike, obnovila GRand paket ( znaci da može ), i inernet sa 80 na 150 po istoj cijeni.
-
m-senchy
#88863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zanima me zbog čega kod nas u Light paketu nude EON smart TV aplikaciju promo period dok je u SBB-u bez vremenskog ograničenja.
https://sbb.rs/eon-paketi/eon-paketi
-
Sarabon96
#88864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je zato što su nam iste cijene paketa, kad Telemach bude skuplji od SBB-a onda ćemo valjda dobiti i usluge koje SBB ima.m-senchy wrote:Zanima me zbog čega kod nas u Light paketu nude EON smart TV aplikaciju promo period dok je u SBB-u bez vremenskog ograničenja.
- biggrin
#88865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
malo mi je besmisleno da prvo ne može, a drugo može, jer je u principu ista stvar, al ok. možete li u utorak iza 17h poslati nekoga kod mene da postavi eon smart box i donese ugovore?Telemach wrote:@biggrin,biggrin wrote:a nije problem da ja u prvih 12 mjeseci, bez obzira što račun iznosi 36KM, plaćam 58,75KM, čime bih nakon 12 mjeseci na računu imao viška sredstava u iznosu od 273 KM, pa bih onda narednih 12 mjeseci opet plaćao 58,75KM pri čemu bi mi se sa tog preplačenog iznosa skidalo mjesečno po 22,75KM?Telemach wrote:[quote="biggri@Telemach
drugo što me zanima je vezano za preporučene smart tv uređaje. s obzirom da među njima nije naveden Sony XE700, da li eon može raditi na njemu i ako može da li će biti nekih ometanja prilikom reprodukcije programa ili nesto sl?[uote]
@"biggrin,
Pretplatu uvijek možete imati.
- Telemach
#88866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@"biggrin,
Nije moguće ujednačiti iznos računa na navedeni način. Broj podržanih uređaja se povećava. Ukoliko trenutno uređaj nije na listi, moguće je da će biti u skorije vrijeme.[/quote]
a nije problem da ja u prvih 12 mjeseci, bez obzira što račun iznosi 36KM, plaćam 58,75KM, čime bih nakon 12 mjeseci na računu imao viška sredstava u iznosu od 273 KM, pa bih onda narednih 12 mjeseci opet plaćao 58,75KM pri čemu bi mi se sa tog preplačenog iznosa skidalo mjesečno po 22,75KM?[/quote]
@biggrin,
Pretplatu uvijek možete imati.[/quote]
malo mi je besmisleno da prvo ne može, a drugo može, jer je u principu ista stvar, al ok. možete li u utorak iza 17h poslati nekoga kod mene da postavi eon smart box i donese ugovore?[/quote]
@biggrin,
Pretplatu korisnik sam kreira, na osnovu uplata. Dostavite nam broj telefona u pp, kolege će Vas pozvati i evidentirati Zahtjev.
Nije moguće ujednačiti iznos računa na navedeni način. Broj podržanih uređaja se povećava. Ukoliko trenutno uređaj nije na listi, moguće je da će biti u skorije vrijeme.[/quote]
a nije problem da ja u prvih 12 mjeseci, bez obzira što račun iznosi 36KM, plaćam 58,75KM, čime bih nakon 12 mjeseci na računu imao viška sredstava u iznosu od 273 KM, pa bih onda narednih 12 mjeseci opet plaćao 58,75KM pri čemu bi mi se sa tog preplačenog iznosa skidalo mjesečno po 22,75KM?[/quote]
@biggrin,
Pretplatu uvijek možete imati.[/quote]
malo mi je besmisleno da prvo ne može, a drugo može, jer je u principu ista stvar, al ok. možete li u utorak iza 17h poslati nekoga kod mene da postavi eon smart box i donese ugovore?[/quote]
@biggrin,
Pretplatu korisnik sam kreira, na osnovu uplata. Dostavite nam broj telefona u pp, kolege će Vas pozvati i evidentirati Zahtjev.
-
philanthropy
#88867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
čitav božiji dan nema signala u barama?
-
kakaljin
#88868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da su neki radovi i veci prekid na tom podrucju.philanthropy wrote:čitav božiji dan nema signala u barama?
- biggrin
#88869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa nije signal lud da ide gore. zna i on da se sa bara niko ne vraca
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#88870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
biggrin wrote:pa nije signal lud da ide gore. zna i on da se sa bara niko ne vraca
-
doff
#88872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Presječen kabel na trasi I transverzalekakaljin wrote:Izgleda da su neki radovi i veci prekid na tom podrucju.philanthropy wrote:čitav božiji dan nema signala u barama?
-
kakaljin
#88873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
doff wrote:Presječen kabel na trasi I transverzalekakaljin wrote:Izgleda da su neki radovi i veci prekid na tom podrucju.philanthropy wrote:čitav božiji dan nema signala u barama?
PA zar nisu ucrtani kablovi kuda idu
-
doff
#88874 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U katastru nisu, neko ne radi svoj posaokakaljin wrote:
PA zar nisu ucrtani kablovi kuda idu
- fusion_ba
#88875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta su seriju Terror u AMC video klub ubacili samo drugu sezonu, a prve nigdje?