Ma to vase mene na zanima, ja sam slucajni prolazniknosara wrote:Kaze se Butmir. BUTMIR.plain vanilla wrote:Kaze se oftaLmolog.
Vise me brine rezultat Siroki-Sloga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma to vase mene na zanima, ja sam slucajni prolazniknosara wrote:Kaze se Butmir. BUTMIR.plain vanilla wrote:Kaze se oftaLmolog.
Ko sudi? Mozda mozemo nesto uciniti...plain vanilla wrote:Ma to vase mene na zanima, ja sam slucajni prolazniknosara wrote:Kaze se Butmir. BUTMIR.plain vanilla wrote:Kaze se oftaLmolog.![]()
Vise me brine rezultat Siroki-SlogaMozda x uz pet crvenih?
nosara wrote:Ko sudi? Mozda mozemo nesto uciniti...plain vanilla wrote:Ma to vase mene na zanima, ja sam slucajni prolazniknosara wrote:
Kaze se Butmir. BUTMIR.![]()
Vise me brine rezultat Siroki-SlogaMozda x uz pet crvenih?
Mrka kapa, nije nas, plus ambiciozan. Zao mi je.plain vanilla wrote:![]()
Sto je najgore, mozete. Vas Peljto
Privremeno?! Pa momak (hrasno38 wrote:Odlikasi su nadasve jos uvijek pod snaznim utiscima petarde prije dvije sedmice i posto jadni ne mogu da pricaju o derbiju oni se polomise da komentarisu ostale utakmice. Ali s obizrom na nickove koji se javljaju ovo je jedna odlicna zabava s obzirom na njihove verbalne mogucnosti.....ono imamo vas kad hocemo. A mogu misliti tek veceras kad privremeno zasjednu na prvu poziciju......![]()
![]()
![]()
![]()
Ebo mu Sloboda cacu oronulogavetinja wrote:https://scsport.ba/macehinski-tretman-p ... Js3ZDAUy8g
"Diglo se i staro i mlado da kupnjom ulaznica pomognu oronuloj stogodišnjakinji Slobodi..."![]()
![]()
Šta je, nije šega smijati se na svoj račun?plain vanilla wrote:Ebo mu Sloboda cacu oronulog
Smijesno je da niste uspjeli posteno uzeti bod od oronulog stogodisnjska nego vas i tu sudije morale pogurat i ne svirati penal za nas.avetinja wrote:Šta je, nije šega smijati se na svoj račun?plain vanilla wrote:Ebo mu Sloboda cacu oronulog
Velež nije stogodišnjak.plain vanilla wrote:Smijesno je da niste uspjeli posteno uzeti bod od oronulog stogodisnjska nego vas i tu sudije morale pogurat i ne svirati penal za nas.
Kakve sad ima veze Velez?avetinja wrote:Velež nije stogodišnjak.plain vanilla wrote:Smijesno je da niste uspjeli posteno uzeti bod od oronulog stogodisnjska nego vas i tu sudije morale pogurat i ne svirati penal za nas.![]()
Hajde, ima i drugih klubova.
Ti si prva spomenula Velež.plain vanilla wrote:Kakve sad ima veze Velez?
I nas ste pokrali. Ali vjerujem da vise ni sam ne znas koga ste sve pokrali.
Nije te nimalo stid porediti Sarajevo sa tom zločinačkom mantrom i miješati je sa sportom? Prijavio sam ti post. Znam da od toga neće biti ništa jer je politika foruma da ima sto vise takvih kao ti.studiorum_tuzlaensis wrote:To je ta pitarska mantra, ravna onoj prekodrinaskoj . Ako 300 puta izgovoriš laž postaće istina, valjda u njihovim glavama tako funkcioniše. Ako smo mi mitomani, oni su mitomani bolesnici na kvadrat.
Željo od zadnjih 300 pobjeda ima 299 neregularnih. Pa jelde...
Start Stojkica nad Bojom u zglob kramponima i crveni u prvih 20' si slučajno zaboraviomirza_15 wrote:A na spisak oštećenih protiv njih treba dodati i Zrinjski. Alispahiću je oprošten crveni na toj utakmici.
Ne treba zaboraviti ni to da je na derbiju laktanje u glavu bilo dozvoljeno dok sada traže crveni karton za to. U prevodu, laktom u glavu smiju samo Željini igrači.
Dje sam bolan spomenula Velez?avetinja wrote:Ti si prva spomenula Velež.plain vanilla wrote:Kakve sad ima veze Velez?
I nas ste pokrali. Ali vjerujem da vise ni sam ne znas koga ste sve pokrali.![]()
Neću ti uzeti za zlo ovaj napad, pošto znam da su u gradu soli stanovnci još slanijeg raspoloženja.
Moja greška, mislio sam da misliš na jučerašnju utakmicu.plain vanilla wrote:Dje sam bolan spomenula Velez?
Hajd i ti onom oftalmologu sto svi forumasi idu
Hajd, ali nemoj da se ponoviavetinja wrote:Moja greška, mislio sam da misliš na jučerašnju utakmicu.plain vanilla wrote:Dje sam bolan spomenula Velez?
Hajd i ti onom oftalmologu sto svi forumasi idu![]()
Nemoj mi zamjeriti, malo sam uzbuđen. Tuđa nesreća je moja sreća.

Baš, sram ga bilo. Heejjj zamisli zabranio jug, pa to je baš planski urađeno da se udalje od duple.Sliver wrote:E sram ga i stid biloLSD wrote:Znaci, nakon što nam je izbio Evropu, onaj bordo halkar Maid Delić sad zabranio Jug manijacima![]()
cime se služe da nas ometu u osvajanju duple
![]()
smiješni pitarski savez.
Ne samo da ste skinuti nego ste i silovani prije 14 dana!Pitar sa Kariba wrote:Privremeno?! Pa momak (hrasno38 wrote:Odlikasi su nadasve jos uvijek pod snaznim utiscima petarde prije dvije sedmice i posto jadni ne mogu da pricaju o derbiju oni se polomise da komentarisu ostale utakmice. Ali s obizrom na nickove koji se javljaju ovo je jedna odlicna zabava s obzirom na njihove verbalne mogucnosti.....ono imamo vas kad hocemo. A mogu misliti tek veceras kad privremeno zasjednu na prvu poziciju......![]()
![]()
![]()
![]()
) ova sezona se i igra da nas neko skine sa prvog mjesta. O pravilima u KUP-u BiH, kad odigramo prvu.
Pa ne vidim ja bas `naku dramu. Zadnja dva na Grbavici 1:1, pet dali pet primili....hrasno38 wrote:
Ne samo da ste skinuti nego ste i silovani prije 14 dana!![]()
![]()
![]()