Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#88801 Re: Liverpool FC
Ali nevjerovatno da ljudi dva puta uspiju toliko grohnuti nakon sampionske sezone. Za anala Allaha mi!
- vaučer
#88802 Re: Liverpool FC
Ni blizu ovo nije sezoni nakon Kloppovog naslova. Tu sezonu smo počeli ok skroz, sjebale su nas nenormalno ozljede i ni u jednom trenutku nismo izgledali ovako defanzivno razvaljeno - ni kad su nam svi stoperi bili u bolnici.BHF_Manijak wrote: ↑22/11/2025 19:40 Ali nevjerovatno da ljudi dva puta uspiju toliko grohnuti nakon sampionske sezone. Za anala Allaha mi!
- no_sekirli
#88803 Re: Liverpool FC
Ovo je vise oralno silovanjeBHF_Manijak wrote: ↑22/11/2025 19:40 Ali nevjerovatno da ljudi dva puta uspiju toliko grohnuti nakon sampionske sezone. Za anala Allaha mi!
- BHF_Manijak
#88804 Re: Liverpool FC
Ma hocu reci da je se svaka sjebala na svoj nacin.vaučer wrote: ↑22/11/2025 19:46Ni blizu ovo nije sezoni nakon Kloppovog naslova. Tu sezonu smo počeli ok skroz, sjebale su nas nenormalno ozljede i ni u jednom trenutku nismo izgledali ovako defanzivno razvaljeno - ni kad su nam svi stoperi bili u bolnici.BHF_Manijak wrote: ↑22/11/2025 19:40 Ali nevjerovatno da ljudi dva puta uspiju toliko grohnuti nakon sampionske sezone. Za anala Allaha mi!
Ta nekupovinom stopera, defanzive, ova - ne znam ni sam cim.
- no_sekirli
#88805 Re: Liverpool FC
Ovo je karma za onu brutalnu sapunicu sa Isakom. Lik imao 0 od 7 duela. Balerina.
- Billy The Pljuc
#88806 Re: Liverpool FC
Nisam navijač Liverpoola kao što nisam navijač ni neke druge "top" ekipe iz bilo kojeg šampionata mada sam nekih simpatija za iste uvijek imao. Mene iskreno nisu neke sezone ni pod Kloppom oduševljavale a ni hepte odgledanih utakmica. Uglavnom pomalo pratim s vremena na vrijeme i slobodan sam napisati da je i Klopp imao fula mnogo, najveća po meni jeste da je ovog Slota hvalio na sva usta sve dok ga Liverpool nije potpisao. Manite se više prizivanja Kloppa i njegovih ideja, očigledno je da Liverpool treba novog trenera sa drugačijim pristupom i da ovu ublehu treba otjerati čim prije. Iskreno ne znam ko bi mogao doći i napraviti renesansu i klub vratiti tamo gdje pripada, u vrh engleskog fudbala prije svega pa onda sve ostalo.
Edit: Negdje pročitah podatak da je Liverpool pod Slotom u 2025-oj izgubio čak 17 utakmica, što je mnogo - mnogo je a i kum se slaže.
Edit: Negdje pročitah podatak da je Liverpool pod Slotom u 2025-oj izgubio čak 17 utakmica, što je mnogo - mnogo je a i kum se slaže.
Last edited by Billy The Pljuc on 23/11/2025 11:46, edited 1 time in total.
- Edin H.
#88807 Re: Liverpool FC
Uzeće Ligu šampiona i taman…
- drug_profi
#88808 Re: Liverpool FC
Niko nije tvrdio da je Pep los trener, vec da mu je lakse bilo nego Klopu jer je imao neogranicen budzet.
Znaci moras biti i dobar menadzer da te pare imaju svrhu.
-
convict
- drug_profi
#88810 Re: Liverpool FC
Ima slobodnih trenera, samo je pitanje da li odgovaraju Lliverpulu.
Zizu mozda sa najboljim referencama.
Zizu mozda sa najboljim referencama.
- no_sekirli
#88811 Re: Liverpool FC
Daj koga bilo, promjena je hitno potrebna.
Nekad mi se cini da ga igraci namjerno buse.
Nekad mi se cini da ga igraci namjerno buse.
- drug_profi
#88812 Re: Liverpool FC
Nece prije Januara, sta god bilo.
Ekipa ce vjerovatno izboriti ostanak u UCL, sto je u ovom momentu najvaznije. U 15-16 utakmica nije nemoguce napraviti seriju koja bi te dovela u top 4-5 EPL.
Dace se Slotu fer šansa sigurno. Ali svi vidimo da je ovo nešto duboko usrano i nepopravljivo.
Ekipa ce vjerovatno izboriti ostanak u UCL, sto je u ovom momentu najvaznije. U 15-16 utakmica nije nemoguce napraviti seriju koja bi te dovela u top 4-5 EPL.
Dace se Slotu fer šansa sigurno. Ali svi vidimo da je ovo nešto duboko usrano i nepopravljivo.
- sve_ovo_ja
#88813 Re: Liverpool FC
Ekipa koja moze razvaliti Reala i izgibiti od kandidata za ispadanje na istom stadionu 0:3…
Nedo Bog da nismo doveli Wirtza, Isaka i svakog zivog sto je bio slobodan ove sezone, oni bi bili taj kotac sto fali ekipi.
Jedan je Kloppo, ova celava Holandska ubleha samo da zahvali Kloppu i ostalim sto nisu bili na 100% prosle sezone.
Nedo Bog da nismo doveli Wirtza, Isaka i svakog zivog sto je bio slobodan ove sezone, oni bi bili taj kotac sto fali ekipi.
Jedan je Kloppo, ova celava Holandska ubleha samo da zahvali Kloppu i ostalim sto nisu bili na 100% prosle sezone.
- BHF_Manijak
#88814 Re: Liverpool FC
Nema fer sanse kad te predzadnja ekipa lige zguzi na tvom stadionu 0:3! Ne postoji, taman da je Vahid moj na klupi!drug_profi wrote: ↑22/11/2025 21:47 Nece prije Januara, sta god bilo.
-
CharakterZnak
#88815 Re: Liverpool FC
Upadam ko padobranac. Sta mislite o De Zerbiju kao treneru Liverpula?
- Point.
#88816 Re: Liverpool FC
Drago mi je da Isaku ne ide. Ne gotivim ga još od vremena dok je igrao u AIK. Posebno nakon onakvog papanskog ponašanja prema Newcastleu. Dogodine u Burnleyu Isače levatino.
- AmiĐa_Idriz
- BHF_Manijak
#88819 Re: Liverpool FC
-
MMM1977
#88820 Re: Liverpool FC
Ma puno se, previše, daje kredita Slotu i za prethodnu sezonu. Kao što smo već rekli, naslijedio je tim od Klopa a City i Arsenal nikad gori, Chelsea i United u rupčagi a Tottenham uobičajen. Sa osvojenih 84 boda ne bi bio prvak niti u jednoj od prethodnih 7-8 sezona (mislim od Leicestera).
Nakon toga je raštimovao ekipu naprosto. Diaza se moralo zadržati, Isak za sada ništa ne pokazuje više od Darwina niti se uopšte igra na devetku. Ekitike je isto puno bolji na krilu nego kao centarfor. Enda i Gomeza ne koristi nikako iako uvijek odigraju solidno nego izmišlja pozicije igračima.
On mora da ide jer je izgubio konce igre, izgubio je izgleda i svlačionicu i ako ovako nastavi uništiti će kompletan legacy koji je Klop izgradio i koji mu je ostavio. Smiješno je vidjeti da nas glatko pobjeđuju ekipe koje su rasprodale pola tima, koje imaju nove menadžere, koje se bore za opstanak.
Ničim on nije zaslužio da ga se trpi nakon ovakve serije rezultata.
Nakon toga je raštimovao ekipu naprosto. Diaza se moralo zadržati, Isak za sada ništa ne pokazuje više od Darwina niti se uopšte igra na devetku. Ekitike je isto puno bolji na krilu nego kao centarfor. Enda i Gomeza ne koristi nikako iako uvijek odigraju solidno nego izmišlja pozicije igračima.
On mora da ide jer je izgubio konce igre, izgubio je izgleda i svlačionicu i ako ovako nastavi uništiti će kompletan legacy koji je Klop izgradio i koji mu je ostavio. Smiješno je vidjeti da nas glatko pobjeđuju ekipe koje su rasprodale pola tima, koje imaju nove menadžere, koje se bore za opstanak.
- Pandakonda
#88821 Re: Liverpool FC
Ne kontam kakva vam je to logika. Zasto onda Klopp nije uzeo titulu sa identicnim sastavom kao Slot ? Samo budala nije mogla prosle sezone vidjeti upgrade u igri. Igralo se dosta smirenije, kontrolisano, i intenzitet je bio taman sto je rezultiralo tome da imamo manje povreda u odnosu na Kloppa gdje su svi trcali ko muha bez glave pa svako malo fitness problemi. Najveca greska je sto se nije uspio Guehi dovesti i nadam se da će sada odma na zimu krenuti po njega.MMM1977 wrote: ↑23/11/2025 15:21 Ma puno se, previše, daje kredita Slotu i za prethodnu sezonu. Kao što smo već rekli, naslijedio je tim od Klopa a City i Arsenal nikad gori, Chelsea i United u rupčagi a Tottenham uobičajen. Sa osvojenih 84 boda ne bi bio prvak niti u jednoj od prethodnih 7-8 sezona (mislim od Leicestera).
Diaz se nije mogao zadrzati jer je sam htio da ide ako mu se ne ponudi ogromno povecanje plate koje mu je dao Bayern. Zna se da klub starijim igracima ne nudi povecanje plate i produzivanje, jedini izuzetak su bili VVD i Salah, a i tu je uprava vagala. A sad vidimo i zasto je bila skepticna jer je Salah propast ove sezone. Trent je također sam odlucio da ode. Iskreno mi je više žao Darwina sto je otisao jer je stvarno pravio haos po lijevom krilu i sigurno bi bio korisniji i opasniji od Gakpa. A eto ljudi Slota prozivaju za Gakpa iako je Klopp taj koji ga je doveo
Slota mozes kriviti za izbor nekih igraca gdje je recimo gurao Kerkeza umjesto Robertsona ali to sigurno nije uzrok ovih problema. Ili recimo Dominik na beku ali je i to bila posljedica toga sto su Bradley, Gomez i Frimpong imali povrede. Igraci su 97% ostali isti kao ona pobjednicka ekipa prosle sezone gdje su otisli samo Arnold, Diaz i Darwin. Nije Slot kriv za Konateove greske i to sto je Salah upropastio 90% akcija ove sezone
Za Isaka je suvisno bilo sta govoriti jer do čovjeka uopste i ne dolaze lopte. Da je dobijao isto onoliko lopti kao Darwin onda bi mogli pricati o komparaciji. Bas je ovdje neko postavljao statistiku da je on od svih igraca imao najmanje kontakta sa loptom. Jednostavno igraci mentalno igraju po staroj matrici gdje traze krila a tu te docekaju Salah i Gakpo koji su u kanalu ovu sezonu. Prava kombinacija koja se ceka i koja se mora uigrat su Isak i iza njega Wirtz. A za to ce trebati vremena, barem jedna ova sezona. A naravno to sve trebaju da prate klasicna krila kao sto je recimo Isak imao Gordona u Newcastlu ili Doku iz City-a.
Slot je zasluzio barem jednu sezonu za kiksa jer ipak treba vremena da se uspostavi novi sistem. Iskreno jedva cekam da Salah ode na AFCON pa da vidimo na sta ce onda to liciti. Taman ce onda biti i prelazni rok.
-
MMM1977
#88822 Re: Liverpool FC
@Pandakonda, sve bi to bilo tako da se desi poneki kiks ali mi smo izgubili 6 od posljednjih 7 utakmica u PL, halo?! Sa rosterom koji bi trebao da dere sve redom a ne da nas dobiju ekipe koje su ostale bez pola tima na kraju prošle sezone.
Slot je sigurno bio uključen u priču oko pojačanja, valjda je imao viziju kako će to uklopiti.
Jednostavno je nedopustivo za klub poput Liverpoola da izgubi 6/7 utakmica. Da nije bilo onih sretnih pogodaka u sudijskoj nadoknadi, sada bi bili pri dnu tabele.
Slot je sigurno bio uključen u priču oko pojačanja, valjda je imao viziju kako će to uklopiti.
Jednostavno je nedopustivo za klub poput Liverpoola da izgubi 6/7 utakmica. Da nije bilo onih sretnih pogodaka u sudijskoj nadoknadi, sada bi bili pri dnu tabele.
- no_sekirli
#88823 Re: Liverpool FC
Slot je trebao dobiti nogu nakog poraza od Jedinstva. Nije zasluzio niti minute vise da provede u klubu, cak sta vise.
Potrosio je sleper para, produzio Salaha i Virgila u 30 i nekoj, propustio potpisati kvalitetnog stopera u 3 transfer roka, nije uspio nagovoriti Trenta da ostane i ima najgoru igru u zadnjih 10+ godina.
Jebes rezultate, nekada te pomazi ili pokara, ali igra je katastrofalna. Da nije bilo onog bljeska protiv Reala, ne bi mogao naci tekmu da smo nekog pregazili ovu sezonu, kao i zadnji dio prosle. Od ispadanja protiv PSGa je u silaznom padu, htjeli mi to priznati ili ne.
Potrosio je sleper para, produzio Salaha i Virgila u 30 i nekoj, propustio potpisati kvalitetnog stopera u 3 transfer roka, nije uspio nagovoriti Trenta da ostane i ima najgoru igru u zadnjih 10+ godina.
Jebes rezultate, nekada te pomazi ili pokara, ali igra je katastrofalna. Da nije bilo onog bljeska protiv Reala, ne bi mogao naci tekmu da smo nekog pregazili ovu sezonu, kao i zadnji dio prosle. Od ispadanja protiv PSGa je u silaznom padu, htjeli mi to priznati ili ne.
- AmiĐa_Idriz
#88824 Re: Liverpool FC
Nema se šta reći vala, sve je jasno.BHF_Manijak wrote: ↑23/11/2025 13:56Nema mi tvog osvrta, komentara, sta je rec @Amiđa Idriz ?![]()
- vaučer
#88825 Re: Liverpool FC
Meni brate ništa nije jasno.
Imam listu od jedno pedeset neodgovorenih pitanja. Jedino mi je jasno da neću skoro ako ikad dobiti odgovore.