Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirzet87sa wrote:to je vec u fenomenu sbb kbb prestigo bih ga, makar preko bankine
Eh onda ides u kategoriju trkaca
Inat je tjerati lako a i supak biti isto tako koliko god neko imao pravo na to
@mister meni je lopata doletila u masku,haubu i ostalo zanjeo se lik u lopatanju
mirzet87sa wrote:to je vec u fenomenu sbb kbb prestigo bih ga, makar preko bankine
@mister meni je lopata doletila u masku,haubu i ostalo zanjeo se lik u lopatanju
Jel' registrovana lopata bila, da izganjaš lovu od osiguranja?
Bakir1 wrote:
ja u kategoriju trkaca, a tvoj primjer u naucnu fantastiku.. nadji mi taj put gdje su sve tri trake zauzete istom brzinom, kilometrima, a ja cu iste prestici preko livade, bankine, oblaka.. mene da takvi usporavaju, ne bih iz sarajeva do tuzle stigao za 50minuta
Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
Guslaju autoputem guslaju magistralnom guslaju sporom brzom nedefinisanom a ti ga prestizi kuda hoces
Leatres ma nije fizicki lopata nego puna "onog bijelog govneta"
PS cekam ti havera respu da ga ugledam u retrovizoru da upraznjavam i ja malo svoja prava
Jucer na Trebevicu, jest da je snijeg na cesti al utaban, al nije vala za 10-15kmh
Jos kad sam vidio SWE table, 4WD volvo, vjerovatno mu je retarder ostao upaljen
Ti si ipak gore prošao, ja sam samo punu lopatu snega u prednju masku dobio.
Bakir1 wrote:Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
Guslaju autoputem guslaju magistralnom guslaju sporom brzom nedefinisanom a ti ga prestizi kuda hoces
PS cekam ti havera respu da ga ugledam u retrovizoru da upraznjavam i ja malo svoja prava
pa nije se rodio taj koji ce mene omesti na autoputu, magistrali, opcenito otvoreni put.. takve preskacem grad, jebe mi se.. kad po gradu vozim, ne zurim
Bakir1 wrote:Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
pa nije se rodio taj koji ce mene omesti na autoputu, magistrali, opcenito otvoreni put.. takve preskacem grad, jebe mi se.. kad po gradu vozim, ne zurim
I kolone preskaces? Sta ako ispred ima neki mirzet i ne da da se ubacis ispred njega jer misli da ga ugrozavas?
mk ultra wrote:Jucer na Trebevicu, jest da je snijeg na cesti al utaban, al nije vala za 10-15kmh
Jos kad sam vidio SWE table, 4WD volvo, vjerovatno mu je retarder ostao upaljen
E vidiš to ti pokazuje razliku u mentalitetu. Iako ima odlično vozilo prilagodio je vožnju uslovima na putu jer nije papak pa da vozi 60km/h jer tako kaže saobraćajni znak.
Evo dva dana sam se vozao malo vise po gradu i mahalama tokom dana.
Vidio more klizanja zaglavljivanja i slicno.
Juce sam malo na semaforima zagledavao u gume. E pa na cemu kod nas ljudi voze kuku majko. Sto je najveci crnjak vise raje sa autima 15 hiljada km + voze na "julbrinerkama" nego sto sam vidio na nekim grobovima. Fakat koji je narodu quratz. Vozi juce lik mercedesa cini mi se da je c klasa. Em su gume siroke pravo em zguljene, em pogon mercedesa..... Jebo te razmisljas li o onom maksumu sto sjedi na zadnjem sjedistu? Pa jebo ti mercedes familiju kad nisi u stanju gume kupiti za njega.
I hajde sto su ljudi debili ali sinoc sam dva radar naletio. Pa halooo ne moze brzo voziti niko ma ovome. Zaustavljaj nasumicno i sare gledaj. Pa veca je on opasnost sa "julbrinerkama" nego neko kome gume dopustaju da vozi 70 na ovome.
Jutros rano dvojica uz vraca se zaletili. Ocisceno nekad nocas ali opet napadalo. Na pola kvrc stadose. Vracaj se nazad da me ne opale debili. Pa jebo te jedan se okrece na cesti da se vrati i bokom klize. Krenuo niz vraca drzi kocinicu ali nista. Ide kako ide.
Pa jebem ti mrtvu djecu ako znas da ti ne valjaju gume, pa gdje ces uz vraca.
Mogu li ja tuziti vozaca slepera ili njegovu firmu ako mi je sa njegove prikolice na autoputu pala ledenica od nekih 40x40 na sajbu i razbila je
pri brzini od nekih 120km/h?
Ovo je teoretsko pitanje jer sajba zbog nekog od zakona fizike(ili sadake?) nije pukla a morala je. Gledao sam ledenicu kako leti prema meni i vec vidio sajbu slupanu. Desilo se to na autoputu kod Zagreba. Nastavio sam voziti i kontao sta bi najbolje bilo uraditi. Da je poslo po zlu uslikao bih ga u voznji pa otisao prijaviti u jednu od policijskih stanica. Mozda nije bas jak dokaz ali bi i on morao dokazati da mu je vozilo sa kojeg je frcao led bilo ocisceno.
pirmin wrote:Ovo je teoretsko pitanje jer sajba zbog nekog od zakona fizike(ili sadake?) nije pukla a morala je. Gledao sam ledenicu kako leti prema meni i vec vidio sajbu slupanu. Desilo se to na autoputu kod Zagreba. Nastavio sam voziti i kontao sta bi najbolje bilo uraditi. Da je poslo po zlu uslikao bih ga u voznji pa otisao prijaviti u jednu od policijskih stanica. Mozda nije bas jak dokaz ali bi i on morao dokazati da mu je vozilo sa kojeg je frcao led bilo ocisceno.
na tebi koji optuzujes je teret dokazivanja...a do naplatnih s njegovog kamiona sve sto je moglo spasti, spalo je... btw, tebe bi odmah pitali za odstojanje i donji si...
holowey wrote: btw, tebe bi odmah pitali za odstojanje i donji si...
Odstojanje bi se dalo procijeniti sa fotografije, po tom pitanju sigurno ne bi bio donji. Najbolje bi uz foto dosao i video-snimak.
Donji uostalom ne bi bio generalno jer bi mi stetu nadoknadio djelimicni kasko a osiguranje bi se onda moralo pravno nosati
sa vlasnikom kompanije oko odstete. Mislim da bi ih lako dobili jer je svaki vozac, narocito profesionalni, obavezan da sa vozila ukolni
sve ono sto moze ugroziti druge ucesnike u saobracaju.