Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#8876 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

mirzet87sa wrote:to je vec u fenomenu sbb kbb prestigo bih ga, makar preko bankine :D
Eh onda ides u kategoriju trkaca :mrgreen:
Inat je tjerati lako a i supak biti isto tako koliko god neko imao pravo na to ;-)
@mister meni je lopata doletila u masku,haubu i ostalo zanjeo se lik u lopatanju
Laertes

#8877 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

Bakir1 wrote:
mirzet87sa wrote:to je vec u fenomenu sbb kbb prestigo bih ga, makar preko bankine :D
Inat je tjerati lako a i supak biti isto tako koliko god neko imao pravo na to ;-)
@mister meni je lopata doletila u masku,haubu i ostalo zanjeo se lik u lopatanju
Jel' registrovana lopata bila, da izganjaš lovu od osiguranja? :mrgreen:
mirzet87sa

#8878 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Bakir1 wrote: Eh onda ides u kategoriju trkaca :mrgreen:
ja u kategoriju trkaca, a tvoj primjer u naucnu fantastiku.. nadji mi taj put gdje su sve tri trake zauzete istom brzinom, kilometrima, a ja cu iste prestici preko livade, bankine, oblaka.. mene da takvi usporavaju, ne bih iz sarajeva do tuzle stigao za 50minuta :D
Bakir1

#8879 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
Guslaju autoputem guslaju magistralnom guslaju sporom brzom nedefinisanom a ti ga prestizi kuda hoces :mrgreen:
Leatres ma nije fizicki lopata nego puna "onog bijelog govneta" :mrgreen:
PS cekam ti havera respu da ga ugledam u retrovizoru da upraznjavam i ja malo svoja prava :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#8880 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

Jucer na Trebevicu, jest da je snijeg na cesti al utaban, al nije vala za 10-15kmh :mrgreen:
Jos kad sam vidio SWE table, 4WD volvo, vjerovatno mu je retarder ostao upaljen :mrgreen:
amar1994

#8881 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

MisterNo1 wrote:Ima li neka tema da napadnem one što lopataju sneg sa svijih ulaza na magistralnu cestu ili to mogu i ovde učiniti!?
To je meni teski papanluk [emoji57]

Sent from my C6603 using Tapatalk
basicm

#8882 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Neka ljudi, sabura, klizavo je. I ja cu sad 23 na sat ici. Ali dajem zmigavac da zivciram one sto ne znaju za sta sluzi, zbunjujem ih dodatno.
MisterNo1

#8883 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MisterNo1 »

Bakir1 wrote:
Ti si ipak gore prošao, ja sam samo punu lopatu snega u prednju masku dobio.
Laplace

#8884 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Bakir1 wrote:Nisi li ti od onih sto se zalazu za to pravo kuliranja :mrgreen:
[emoji2] [emoji2] [emoji2]

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
mirzet87sa

#8885 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Bakir1 wrote:Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
Guslaju autoputem guslaju magistralnom guslaju sporom brzom nedefinisanom a ti ga prestizi kuda hoces :mrgreen:
PS cekam ti havera respu da ga ugledam u retrovizoru da upraznjavam i ja malo svoja prava :mrgreen:
pa nije se rodio taj koji ce mene omesti na autoputu, magistrali, opcenito otvoreni put.. takve preskacem :evil: grad, jebe mi se.. kad po gradu vozim, ne zurim :D
mahalas505

#8886 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

mirzet87sa wrote:
Bakir1 wrote:Odakle prometni cepovi ili ti ga zagusenja? Od guslaca...
pa nije se rodio taj koji ce mene omesti na autoputu, magistrali, opcenito otvoreni put.. takve preskacem :evil: grad, jebe mi se.. kad po gradu vozim, ne zurim :D
I kolone preskaces? Sta ako ispred ima neki mirzet i ne da da se ubacis ispred njega jer misli da ga ugrozavas?
mirzet87sa

#8887 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Ne ubacujem se, idem dalje :lol:
drunken tiger

#8888 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drunken tiger »

mk ultra wrote:Jucer na Trebevicu, jest da je snijeg na cesti al utaban, al nije vala za 10-15kmh :mrgreen:
Jos kad sam vidio SWE table, 4WD volvo, vjerovatno mu je retarder ostao upaljen :mrgreen:
E vidiš to ti pokazuje razliku u mentalitetu. Iako ima odlično vozilo prilagodio je vožnju uslovima na putu jer nije papak pa da vozi 60km/h jer tako kaže saobraćajni znak.
zdruzdjo

#8889 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Evo dva dana sam se vozao malo vise po gradu i mahalama tokom dana.
Vidio more klizanja zaglavljivanja i slicno.
Juce sam malo na semaforima zagledavao u gume. E pa na cemu kod nas ljudi voze kuku majko. Sto je najveci crnjak vise raje sa autima 15 hiljada km + voze na "julbrinerkama" nego sto sam vidio na nekim grobovima. Fakat koji je narodu quratz. Vozi juce lik mercedesa cini mi se da je c klasa. Em su gume siroke pravo em zguljene, em pogon mercedesa..... Jebo te razmisljas li o onom maksumu sto sjedi na zadnjem sjedistu? Pa jebo ti mercedes familiju kad nisi u stanju gume kupiti za njega.
I hajde sto su ljudi debili ali sinoc sam dva radar naletio. Pa halooo ne moze brzo voziti niko ma ovome. Zaustavljaj nasumicno i sare gledaj. Pa veca je on opasnost sa "julbrinerkama" nego neko kome gume dopustaju da vozi 70 na ovome.
Jutros rano dvojica uz vraca se zaletili. Ocisceno nekad nocas ali opet napadalo. Na pola kvrc stadose. Vracaj se nazad da me ne opale debili. Pa jebo te jedan se okrece na cesti da se vrati i bokom klize. Krenuo niz vraca drzi kocinicu ali nista. Ide kako ide.
Pa jebem ti mrtvu djecu ako znas da ti ne valjaju gume, pa gdje ces uz vraca.

Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
mirzet87sa

#8890 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Nemoj, sabura.. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8891 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

stvarno ne razumijem ljude
ja ni ljeti ne idem uz vraca
:roll:
relax11

#8892 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

amar1994 wrote:
MisterNo1 wrote:Ima li neka tema da napadnem one što lopataju sneg sa svijih ulaza na magistralnu cestu ili to mogu i ovde učiniti!?
To je meni teski papanluk [emoji57]

Sent from my C6603 using Tapatalk
Ima sad kazna i zato
tempuser

#8893 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Bila uvijek al nema drzave
basicm

#8894 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Black swan wrote:stvarno ne razumijem ljude
ja ni ljeti ne idem uz vraca
:roll:
Jel vas nesto zezaju padezi ili ja nisam bio na casu kad se ucilo?
NediM17

#8895 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

Ako cemo cjepidlacit ti nisi bio na casu kada su se ucili padezi, a @Crni labud kada se ucila interpunkcija i velika i mala slova.
pirmin

#8896 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

Mogu li ja tuziti vozaca slepera ili njegovu firmu ako mi je sa njegove prikolice na autoputu pala ledenica od nekih 40x40 na sajbu i razbila je
pri brzini od nekih 120km/h?
MOSALJOZE

#8897 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Dokaz?
pirmin

#8898 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

Ovo je teoretsko pitanje jer sajba zbog nekog od zakona fizike(ili sadake?) nije pukla a morala je. Gledao sam ledenicu kako leti prema meni i vec vidio sajbu slupanu. Desilo se to na autoputu kod Zagreba. Nastavio sam voziti i kontao sta bi najbolje bilo uraditi. Da je poslo po zlu uslikao bih ga u voznji pa otisao prijaviti u jednu od policijskih stanica. Mozda nije bas jak dokaz ali bi i on morao dokazati da mu je vozilo sa kojeg je frcao led bilo ocisceno.
holowey

#8899 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by holowey »

pirmin wrote:Ovo je teoretsko pitanje jer sajba zbog nekog od zakona fizike(ili sadake?) nije pukla a morala je. Gledao sam ledenicu kako leti prema meni i vec vidio sajbu slupanu. Desilo se to na autoputu kod Zagreba. Nastavio sam voziti i kontao sta bi najbolje bilo uraditi. Da je poslo po zlu uslikao bih ga u voznji pa otisao prijaviti u jednu od policijskih stanica. Mozda nije bas jak dokaz ali bi i on morao dokazati da mu je vozilo sa kojeg je frcao led bilo ocisceno.
na tebi koji optuzujes je teret dokazivanja...a do naplatnih s njegovog kamiona sve sto je moglo spasti, spalo je... btw, tebe bi odmah pitali za odstojanje i donji si...
pirmin

#8900 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

holowey wrote: btw, tebe bi odmah pitali za odstojanje i donji si...
Odstojanje bi se dalo procijeniti sa fotografije, po tom pitanju sigurno ne bi bio donji. Najbolje bi uz foto dosao i video-snimak.
Donji uostalom ne bi bio generalno jer bi mi stetu nadoknadio djelimicni kasko a osiguranje bi se onda moralo pravno nosati
sa vlasnikom kompanije oko odstete. Mislim da bi ih lako dobili jer je svaki vozac, narocito profesionalni, obavezan da sa vozila ukolni
sve ono sto moze ugroziti druge ucesnike u saobracaju.
Post Reply