Narod kojem SDA vedri i oblaci vec 20 godina i ne zasluzuje nista drugo nego da se pljuje.Paranoid wrote:...Mujice... daješ povoda beskičmenjacima da kroz SDA pljuju po cijelom narodu i vjeri...Kao npr. ovaj ppk sa slovima i brojkama, što se po nekoliko puta dnevno regga na forumu tvoje postove čita u delirijumu..JoseMujica wrote:nemojte mi ni Doktora preskakati
ps
Alfons o tome i govorim...baš ovo što je zapelo napola, u vakumu između dva svijeta, polusvijetu
SDA-All about
- Alfons Kauders
#8876 Re: SDA-All about
- Co0l
#8877 Re: SDA-All about
Ja ne bih ni jednu mogucnost iskljucio,sto je sigurno-sigurno jeAlfons Kauders wrote:Dakle moguce je da ga je Alija ipak pristavio Azizi?Co0l wrote:Nikakav ni to nije problem-sklopis onaj vjerski brak 'radi uzitka',kako li se vec zove,odradis pos'o,triput naglas kazes da se razvodis od nje i ti cist i pred Bogom i pred ljudimaAlfons Kauders wrote: Nemoj tako, to su bili mladomuslimani, nije tamo bilo seksanja prije braka, ni mimo braka...![]()
To je njihovo iskrivljeno poimanje morala. Ok je sjebati drzavu, ok je orisomasiti narod, ok je pokrast boga oca, ok je pipkati djecu po bogomoljama, ok je surovati s ubicama i dilerima.
Samo ga nemojte metnut prije braka.To je vaznije od drzave.
Sve je moguce, jest da mali Barbut-beg ne lici na Izetbega, ali po lopovluku i odnosu prema drzavi mu fakat izgleda kao sin.
![]()
Za Malog od Trezora smo valjda sigurni. Em lici na babu, em misli da se s cetnicima moze dogovarati ko babo, em je ogranicen ko babo.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8878 Re: SDA-All about
eh hebiga Paranoid ....onda da svi šutimo a ovi neka nastave ko i do sad
a ako nastave neće nas biti
da imamo obraza i ljudskosti ne bi morali ni pričati o ovakvim stvarima nego bi se smeće sistemski počistilo
da imamo obraza i ljudskosti ne bi morali ni pričati o ovakvim stvarima nego bi se smeće sistemski počistilo
- Paranoid
#8879 Re: SDA-All about
Alfons, takve izjave mogu samo proći na cyber prostoru...a ako imaš muda spomeni to u raji, pa ćeš vidjet da te ne tuku SDA-ovci nego raja čije su guzice čišće od obraza forumskih "imača vremena"..Alfons Kauders wrote:Narod kojem SDA vedri i oblaci vec 20 godina i ne zasluzuje nista drugo nego da se pljuje.Paranoid wrote:...Mujice... daješ povoda beskičmenjacima da kroz SDA pljuju po cijelom narodu i vjeri...Kao npr. ovaj ppk sa slovima i brojkama, što se po nekoliko puta dnevno regga na forumu tvoje postove čita u delirijumu..JoseMujica wrote:nemojte mi ni Doktora preskakati
ps
Alfons o tome i govorim...baš ovo što je zapelo napola, u vakumu između dva svijeta, polusvijetu
- Paranoid
#8880 Re: SDA-All about
Zapamti jedno...mogu ti kazat jer ako nismo generacija, mozda sam i stariji...Ne postoji Bošnjak, a ni partija koja nebi bila popljuvana od ovih zaraženih virusom iz Palate Seratora šumske postojbine..JoseMujica wrote:eh hebiga Paranoid ....onda da svi šutimo a ovi neka nastave ko i do sad![]()
- Alfons Kauders
#8881 Re: SDA-All about
Spominjem, redovno, godinama. U dosta navrata pred clanovima i simpatizerima temeljne stranke.Paranoid wrote: Alfons, takve izjave mogu samo proći na cyber prostoru...a ako imaš muda spomeni to u raji, pa ćeš vidjet da te ne tuku SDA-ovci nego raja čije su guzice čišće od obraza forumskih "imača vremena"..
Znas kako reaguju? Ko mishevi... Cuj da tuku... Ako su tako zajebani, dje su bili kad se trebalo tuci? Od Trezora do Minhena, eto dje...
- Alfons Kauders
#8882 Re: SDA-All about
Stani ba druze, jel to hoces da kazes da su svi koji kritikuju SDA ili bilo koju bosnjacku stranku zarazeni virusom iz RS?Paranoid wrote:Zapamti jedno...mogu ti kazat jer ako nismo generacija, mozda sam i stariji...Ne postoji Bošnjak, a ni partija koja nebi bila popljuvana od ovih zaraženih virusom iz Palate Seratora šumske postojbine..JoseMujica wrote:eh hebiga Paranoid ....onda da svi šutimo a ovi neka nastave ko i do sad![]()
- JoseMujica
#8883 Re: SDA-All about
ovo je Alfons u pravu...znam dosta SDA-ovaca i samo ušute kad krene ova priča..isto tako SDPovci dok im Slučajnog prolaznika spomenem
mene više boli neka stvar šta će ko misliti...imam jedan život i sigurno sam već više od pola ispuco...bolje biti i mrtav nego doživit starost u ovom mračnjaštvu....za 20 godina će nas po ulici nogama šutatti i bubrege nam vaditi da se namire za paketiće
mene više boli neka stvar šta će ko misliti...imam jedan život i sigurno sam već više od pola ispuco...bolje biti i mrtav nego doživit starost u ovom mračnjaštvu....za 20 godina će nas po ulici nogama šutatti i bubrege nam vaditi da se namire za paketiće
- Alfons Kauders
#8884 Re: SDA-All about
SDPovci su prije bili glasniji, ali u zadnje vrijeme kada ih pocnes podjebavat samo se usute - jer su im se puleni dokazali.JoseMujica wrote:ovo je Alfons u pravu...znam dosta SDA-ovaca i samo ušute kad krene ova priča..isto tako SDPovci dok im Slučajnog prolaznika spomenem
Naravno ni jednim ni drugim ne pada na pamet da napuste stranke ili da pokusaju bilo sta promijeniti. Samo se usute ko kurve i to je to.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#8885 Re: SDA-All about
... ili preciznije ... k'o u mladosti od PTSP-a poludi, život mu u pisanju na forumu prođe ....JoseMujica wrote: mene više boli neka stvar šta će ko misliti...imam jedan život i sigurno sam već više od pola ispuco...bolje biti i mrtav nego doživit starost u ovom mračnjaštvu...
- JoseMujica
#8886 Re: SDA-All about
Paranoid sistem je napravljen tako da svak svoje dere...mene sad u Sarajevu ne pljačka Mića već Neonko...nekog Srbina u BL ne pljačka Neonko već Mića...Hrvata u Lištici ne deru Neonko i Mića već Dragan Čirilica..
i šta ja sad trebam lajanjem po Mići i Čirilici po forumu dokazivati patriotizam? Ja sam svoj patriotizam dokazivao kad je trebalo, a domete mog patriotizma je odredio Alija Prvovjenčani 1995 u Daytonu kad mi je sveo RBiH na prošireni Sarajevski kanton + Ustikolina, kao svoj privatni feud u kome sad trebam jesti Neonkova govna i šmrkati Zikine paketiće
i šta ja sad trebam lajanjem po Mići i Čirilici po forumu dokazivati patriotizam? Ja sam svoj patriotizam dokazivao kad je trebalo, a domete mog patriotizma je odredio Alija Prvovjenčani 1995 u Daytonu kad mi je sveo RBiH na prošireni Sarajevski kanton + Ustikolina, kao svoj privatni feud u kome sad trebam jesti Neonkova govna i šmrkati Zikine paketiće
- jazzer
#8887 Re: SDA-All about
Pa neki dan na forumu neki padobranac rece mrtav ozbiljan, a u prici o lopovlucima SDA, parafraziram ''kad' vec kradu nek' me moji kradu''. I to bi kao afirmativno spram SDA. I takav ima pravo glasa i ide na izbore.JoseMujica wrote:Paranoid sistem je napravljen tako da svak svoje dere...mene sad u Sarajevu ne pljačka Mića već Neonko...nekog Srbina u BL ne pljačka Neonko već Mića...Hrvata u Lištici ne deru Neonko i Mića već Dragan Čirilica..
I, sto je najgore, misli da je patriota svoje zemlje, vjere, sta li vec.
Dobro iko ovdje vise zivi i planira neku buducnost.
- seln
#8888 Re: SDA-All about
Koji je Shahab danas svjesni dio licnosti?Shahab wrote:Razlika je u tome da jugokomunisti maskirani u socijalnu i građansku priču, dvadeset godina vode propagandni rat protiv Alije Izetbegovića. Rat se vodi podmetanjima i lažima, a stvarna meta nije Alija Izetbegović, nego diskreditacija muslimanskog puta bošnjačkog naroda. Nakon taze prevara tipa "bolja budućnost" ili "država za čovjeka", pozivati se na izjave budaletine Behmena od prije dvadeset godina, nije objektivno i realno....ultima_palabra wrote:Pa kakva je razlika, Omer je bio u najužem krugu Alijinih intimusa...
- MaxPayne
#8889 Re: SDA-All about
samo da ne moramo opet patriotizam dokazivati i da puške ponovo uzimamo...a vlasnici konstitutivnijeh torova se podobro naložili hovijeh dana...
-
hizo ramidovic
#8890 Re: SDA-All about
da nam nije sda,Shahab wrote: Razlika je u tome da jugokomunisti maskirani u socijalnu i građansku priču, dvadeset godina vode propagandni rat protiv Alije Izetbegovića. Rat se vodi podmetanjima i lažima, a stvarna meta nije Alija Izetbegović, nego diskreditacija muslimanskog puta bošnjačkog naroda. Nakon taze prevara tipa "bolja budućnost" ili "država za čovjeka", pozivati se na izjave budaletine Behmena od prije dvadeset godina, nije objektivno i realno....
sve bila bi prevara.
koje budalastine ti valjas, covjece, pa to je nevjerovatno.
citati tvoje komentare - neprocjenjivo.
-
miki.ba
#8891 Re: SDA-All about
Mojne ba paketice šmrkat slabo se razgrađuju u organizmu.JoseMujica wrote:Paranoid sistem je napravljen tako da svak svoje dere...mene sad u Sarajevu ne pljačka Mića već Neonko...nekog Srbina u BL ne pljačka Neonko već Mića...Hrvata u Lištici ne deru Neonko i Mića već Dragan Čirilica..
- JoseMujica
#8892 Re: SDA-All about
računam na ovu susedsku vezu...tu je prva klasa nije ovo što se po ulici valja
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#8893 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote: da u SDA ima iko obraza ko što nema Zukić bi sam dao ostavku ili bi ga ko SPC KačaVendija odstranili sami..

Ispade Srpska pravoslavna crkva koja je razriješila vladiku Kačavendu moralnija od ljudi u vrhu SDA. Strašno!
Neka se stidi Islamska zajednica svake svoje hutbe na kojoj su pozivali ljude da glasaju za njih.
Samo onaj ko je isti kao i oni može ih podržavati - jad i bijeda ...
Last edited by antimobbing on 26/04/2013 11:00, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#8894 Re: SDA-All about
to se inače zove MORALNA ODGOVORNOST i sve javne institucije se trude da je barem fingiraju
- antimobbing
#8895 Re: SDA-All about
@Jose,JoseMujica wrote:to se inače zove MORALNA ODGOVORNOST i sve javne institucije se trude da je barem fingiraju
Bez obzira na tvoje vjerske stavove, tebe koji se otvoreno boriš i govoriš istinu zulumćarima u lice, smatram stotinu puta boljim vjernikom od ovih koji kao hinje šute, a obavljaju namaze i redovno idu u džamiju.
Dalje, kako će neko ko nije moralan, pozivati nekoga na moralnu odgovornost?
U prošlom sistemu koji je bio puno pravedniji od ovoga, zatvarali su i mučili poštene ljude i pojedince, a svi ostali su šutjeli od straha. Uzvišeni je Bog je onda spustio rat, bijedu i poniženje koje traje do dana današnjega.
Sve dok se čuje glas nekoga ko javno govori protiv ovih zulumćara i ti ljudi budu u zaštiti naroda i države, biće mir, a čim zulumćari utišaju i unište ove dobre ljude i svi ostali iz straha zašute, opet se može dogoditi rat još gori nego što je bio.
Ovo sam čuo od naših bosanskih sijedih, mudrih glava i ljudi koje smatraju evlijama.
Zato ne treba da šutjeti već se treba otvoreno staviti na stranu ljudi koji se bore za svoju državu i zajednički se suprotstaviti ovim zulumćarima, munaficima i kriminalcima koji nas lažu i kradu već 20 godina praveći državi i narodu kolateralne štete.
Ukoliko želite mir …
-
Innovation
#8896 Re: SDA-All about
Postujte i ne nanosite uvrede, ne ponizavajte i ne omalovazavajte druge i drugacije od sebe.antimobbing wrote:Ukoliko želite mir
Policija, tuzilastvo i sud, neka se pozabave svima onima koji su to zasluzili.
-
VjecitiStudent
#8897 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Postujte i ne nanosite uvrede, ne ponizavajte i ne omalovazavajte druge i drugacije od sebe.antimobbing wrote:Ukoliko želite mir
- Alfons Kauders
#8898 Re: SDA-All about
Nekad fakat pomislim da SDA pklatovi zive u nekom paralelnom univerzumuVjecitiStudent wrote:Innovation wrote:Postujte i ne nanosite uvrede, ne ponizavajte i ne omalovazavajte druge i drugacije od sebe.antimobbing wrote:Ukoliko želite mir
-
miki.ba
#8899 Re: SDA-All about
Svima onima koji su mislili da je rat pocela Srbija, Evropa ili Amerika antimobing je dao odgovor "Bog je spustio rat na zemlju". 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8900 Re: SDA-All about
javne ličnosti su podložne kritici. pa i karikiranju.Innovation wrote:Postujte i ne nanosite uvrede, ne ponizavajte i ne omalovazavajte druge i drugacije od sebe.antimobbing wrote:Ukoliko želite mir
podrazumijeva se da moraju imati kičmu da to podnesu, jer, na kraju krajeva, niko ih nije tjerao da se bave politikom i radom pod lupom javnosti.
nisu bolesni, nije ih priroda zakinula (ruku na srce, dvoumim se oko ove tvrdnje), da se tolerišu nebuloze onih, koji odlučuju o životima običnih ljudi koji ih i kritikuju.