Ti objasnjavas bosancima sta je međed ... e jebi ga
Kako povraca pirocanac
kroz zube da gusto ostane
zasto su pirocanke najbolje trebe
stisnu se i kad daju
Moderator: Chloe
Sjecam se da je jednom neko uletio na forum sa pitanje ... a zasto ovdje mnogo raje pise pogresno i to tako da koristi veliko slovo na kojem grijesi ... misleci na situVacia, peMzija. glOvaRidjobrki wrote:Ma ne objašnjavam neg se vajik najde neko od onih ''nastavniče tu je minus nije plus'', ''ne kaže se međed nego medvjed'' ili ''nije kisla glOva nego glAva'' štrebera...
atko wrote:peca demobilisani borac i upeca zlatnu ribicu
-pusti me ispunicu ti ...
-zajebi ti obecanja vise... idemo mi pravac zlatara
daj ba atko, prije ovakvih viceva se upozori, jedeeeeematko wrote:
Kako povraca pirocanac
atko wrote:
Pecaju mujo, fata i mujica i upecaju zlatnu ribicu
-pustite me ispunicu vam 3 zelje
mujica: hocu ja jezaaaaaaaaa
mujo: ma jebo ti jez mater
fata: juhhh vadi ga van vadi ga vannn!
Koji si ti streber... jel to nad knjigom i monitorom i jedesSunrise00 wrote:daj ba atko, prije ovakvih viceva se upozori, jedeeeeematko wrote:
Kako povraca pirocanac
znam bar 5 znacenja skracenice mr, nijedna mi se ovdje ne uklapaatko wrote:Koji si ti streber... jel to nad knjigom i monitorom i jedesSunrise00 wrote:daj ba atko, prije ovakvih viceva se upozori, jedeeeeematko wrote:
Kako povraca pirocanac
... kad ti jednog dana priopce dijagnozu: mr
Pazi ako se na vrijeme ne lijeci mr se razvija u dr i onda je gotovoooSunrise00 wrote: znam bar 5 znacenja skracenice mr, nijedna mi se ovdje ne uklapa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ah, na tu sam i sumnjalaatko wrote:Pazi ako se na vrijeme ne lijeci mr se razvija u dr i onda je gotovoooSunrise00 wrote: znam bar 5 znacenja skracenice mr, nijedna mi se ovdje ne uklapa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sreća nije petakvozač wrote:šta je ovo ljudi, em je 13., em je oblačno i hladno, pa još i čitav božiji dan nigdje vica da se nasmijem
pomagajte, ako boga znate
Kaze plavusa plavusi ...vozač wrote:šta je ovo ljudi, em je 13., em je oblačno i hladno, pa još i čitav božiji dan nigdje vica da se nasmijem
atko wrote:Kaze plavusa plavusi ...vozač wrote:šta je ovo ljudi, em je 13., em je oblačno i hladno, pa još i čitav božiji dan nigdje vica da se nasmijem
-jesi cula da nova godina pada na petak
- dobro je da nije trinesti
vozač wrote:šta je ovo ljudi, em je 13., em je oblačno i hladno, pa još i čitav božiji dan nigdje vica da se nasmijem
atko wrote:Kaze plavusa plavusi ...vozač wrote:šta je ovo ljudi, em je 13., em je oblačno i hladno, pa još i čitav božiji dan nigdje vica da se nasmijem
-jesi cula da nova godina pada na petak
- dobro je da nije trinesti