Joj suti, jednom sam u ono gdje ide tekucina za stakla ide... show je biocommendatore wrote:samo nemoj promasit pravu rupu dje da dodasskafiskafsnjak wrote:Ulje treba da se trosi...sta je problem![]()
Kad mi potrosi, ja dodam Floriola - od pomfrita
Pitamo Mehanicare ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- skafiskafsnjak
#8876 Re: Pitamo Mehanicare ?
- commendatore
#8877 Re: Pitamo Mehanicare ?
ih suti ja jednom da ga metnem treba me prekorno pogleda vice ne ne - i namjesti ga u cadjavi ror.... bilo mi crnjak gadno al sta cu moro sam nastavit teskom mukomskafiskafsnjak wrote:Joj suti, jednom sam u ono gdje ide tekucina za stakla ide... show je biocommendatore wrote:samo nemoj promasit pravu rupu dje da dodasskafiskafsnjak wrote:Ulje treba da se trosi...sta je problem![]()
Kad mi potrosi, ja dodam Floriola - od pomfrita
-
nookey
#8879 Re: Pitamo Mehanicare ?
Ljudi pomozite mi molim vas.
Golf 4 je u pitanju, na obje stopke mi pukao dihtung spuzva i ulazi voda nemilice, na lijevoj i jedan saraf fali. Haj kupio bih stopke ali ovo je sve kinesko i svi kazu da su i dihtunzi losi. Moze li se nekako drugacije rijesiti, napraviti dihtung ili kupiti samo dihtung? Negdje sam citao da se zivom gumom to moze rijesiti ali gdje da stavim i kako?
Golf 4 je u pitanju, na obje stopke mi pukao dihtung spuzva i ulazi voda nemilice, na lijevoj i jedan saraf fali. Haj kupio bih stopke ali ovo je sve kinesko i svi kazu da su i dihtunzi losi. Moze li se nekako drugacije rijesiti, napraviti dihtung ili kupiti samo dihtung? Negdje sam citao da se zivom gumom to moze rijesiti ali gdje da stavim i kako?
- kabal1337
#8880 Re: Pitamo Mehanicare ?
kupis polovno ?nookey wrote:Ljudi pomozite mi molim vas.![]()
Pa stavis zivu gumu gumu na mjesta gdje ti prolazi voda. Ziva guma se naljepi. To ti je traka od gume koju mozes oblikovati ( na fazon plastelina)..
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#8881 Re: Pitamo Mehanicare ?
Trazi po otpadu polovne i pregledaj dihtunge prije kupovine, ako vec neces nove kineske, turske..nookey wrote:Ljudi pomozite mi molim vas.![]()
- supercali
#8882 Re: Pitamo Mehanicare ?
Bar si joj ocistio dpfcommendatore wrote:ih suti ja jednom da ga metnem treba me prekorno pogleda vice ne ne - i namjesti ga u cadjavi ror.... bilo mi crnjak gadno al sta cu moro sam nastavit teskom mukomskafiskafsnjak wrote:Joj suti, jednom sam u ono gdje ide tekucina za stakla ide... show je biocommendatore wrote:
samo nemoj promasit pravu rupu dje da dodas
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8883 Re: Pitamo Mehanicare ?
dosta mi je rada za danas...,a slavim samo 1.maj i novu godinu ,mejtef sam davno zavrsiocommendatore wrote:ima bitanga, on je na dijeti, ne pije, ne pusi, ne slavi ove vlaske praznike i kreno je u mejtef....skafiskafsnjak wrote:Ima li neki majstor da radi danas ? Hhehe
- bitanga_sa_otesa
#8884 Re: Pitamo Mehanicare ?
pa napravi onda nove dihtunge od slicnog materijala,bilo je te slicne spuzvice u jysk-u samo ne znam jel takve debljine(prostirka za ladice da se stvari ne kotrljaju unutra),ali na toj stopki sto je puknut saraf sumnjam da ce ti pomoci,jer ako ne stegnes sve sarafe vjerovatno ce zijevnut na tom mjestu...nookey wrote:Ljudi pomozite mi molim vas.![]()
-
Me_again
#8885 Re: Pitamo Mehanicare ?
Profulio sam mejtef igrom slučaja i životnih priča, a Novu i 1. Maj slavim. I rodjendan, uvijek kontam zadnji mi je pa se veselim stalno po zadnji putbitanga_sa_otesa wrote:dosta mi je rada za danas...,a slavim samo 1.maj i novu godinu ,mejtef sam davno zavrsiocommendatore wrote:ima bitanga, on je na dijeti, ne pije, ne pusi, ne slavi ove vlaske praznike i kreno je u mejtef....skafiskafsnjak wrote:Ima li neki majstor da radi danas ? Hhehe
Ako si sutra nedefinisan, navrati do mene na "hacijendu", biće fine raje, neke od njh znaš. Lobiram da i Spaho navrati, trenutno je tu u Bosni.
Nazovi !
- bitanga_sa_otesa
#8886 Re: Pitamo Mehanicare ?
imam neke goste jbga,sutra sam memeti sainMe_again wrote: Ako si sutra nedefinisan, navrati do mene na "hacijendu", biće fine raje, neke od njh znaš. Lobiram da i Spaho navrati, trenutno je tu u Bosni.
Nazovi !
-
Me_again
#8887 Re: Pitamo Mehanicare ?
Jbg, treba mi Kljaićev riječnik da protumačim šta si mi rekao.bitanga_sa_otesa wrote:imam neke goste jbga,sutra sam memeti sainMe_again wrote: Ako si sutra nedefinisan, navrati do mene na "hacijendu", biće fine raje, neke od njh znaš. Lobiram da i Spaho navrati, trenutno je tu u Bosni.
Nazovi !
Ali u osnovi sam razumio da si "offline"
- bitanga_sa_otesa
#8888 Re: Pitamo Mehanicare ?
pao si mi sad u ocima ...ne znas ko je gazda cevabdzinice zeljo???Me_again wrote: Jbg, treba mi Kljaićev riječnik da protumačim šta si mi rekao.
Ali u osnovi sam razumio da si "offline"![]()
![]()
-
Me_again
#8889 Re: Pitamo Mehanicare ?
Mojne mi tih starogradskih hadžija, ko pijavice su. Ispod časti mi je da im pamtim imena.bitanga_sa_otesa wrote:pao si mi sad u ocima ...ne znas ko je gazda cevabdzinice zeljo???Me_again wrote: Jbg, treba mi Kljaićev riječnik da protumačim šta si mi rekao.
Ali u osnovi sam razumio da si "offline"![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
#8890 Re: Pitamo Mehanicare ?
- commendatore
#8891 Re: Pitamo Mehanicare ?
Oce l bit patliDJan na zarubitanga_sa_otesa wrote:![]()
![]()
meni to ime sinonim za rostiljdzija
-
black_noke
#8892 Re: Pitamo Mehanicare ?
Zna li neko gdje mogu uraditi varenje auspuha u toku danjasnjeg dana ili sutra? hitno je
- bitanga_sa_otesa
#8893 Re: Pitamo Mehanicare ?
mosa somecommendatore wrote: Oce l bit patliDJan na zaru
- commendatore
#8894 Re: Pitamo Mehanicare ?
oce l vam svirat hamo i sosobitanga_sa_otesa wrote:mosa somecommendatore wrote: Oce l bit patliDJan na zaru
e namcore stari gratuliram - ti si bas udarnik pa uzivaj
- bitanga_sa_otesa
#8895 Re: Pitamo Mehanicare ?
jelena karleusa gostuje

- commendatore
#8896 Re: Pitamo Mehanicare ?
Nemoj da vam je blizu rostiljabitanga_sa_otesa wrote:jelena karleusa gostuje![]()
- Arslan_11
#8897 Re: Pitamo Mehanicare ?
Poz mehanicari. Moze li se u scenica 2001 1.6 benzin ubaciti 1.9dti motor iz scenica. Mimo golog motora sta jos.mora ici. Turbina ..?
-
Throttle
#8898 Re: Pitamo Mehanicare ?
Jeftinije i jednostavnije prodat tog i kupit dizela..
-
NediM17
#8900 Re: Pitamo Mehanicare ?
Zajebi to...
mjenjac, pumpa visokog pritiska, ecu...
mjenjac, pumpa visokog pritiska, ecu...