Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Skijaš

#8876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Skijaš »

-LIBERO- wrote: No dobro, na ovo sam se osvrnuo jer sam bas primjetio u nekim licnim komunikacijama sa drugovima i poznanicima, da se bas redovno falsifikuje prica i spinuje cim se spomene NS ili neko iz njihovih redova.

Interesantno mi je jer je to sve ucestalije.
Nije to ništa kako će biti. Ja samo čekam da iskarikiraju kako je neki brat svastike Peđinog strica tokom Drugog svjetskog rata bio u četnicima. Ili to da je Danis stavio novu stolariju sa osmokomornim profilima. A narod nema šta da jede.
meskogn

#8877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by meskogn »

ev pitanje odnos nase stranke sa
mojom nsrzb?
sa sdp om?
sa sdu om?
lds om?
gds om?
nhi hss?
Pedja Kojovic

#8878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

U Hrvatskoj postoji tzv. druga Hrvatska koju obilježavaju intelektualci koji su se okupljali oko Feral Tribuna, u Srbiji postoji "druga Srbija" okupljena oko Biljane Srbljanović i ljudi sa Peščanika, postoji li ovdje "druga BiH" ili je ona toliko mala da nije vrijedna pomena?

Naravno da postoji. Po pravilu, sve što postoji u Srbiji i Hrvatskoj postoji i ovdje, ali sve što postoji ovdje ne postoji u Srbiji i Hrvatskoj. Naša specifičnost je što za razliku od regionalnog i evropskog okruženja naše javne ličnosti, ljudi iz akademske zajednice, stranački, i generalno, svaki politički, angažman svrstaju u nečasne rabote koje su nedostojne njihovog intelekta, talenta i vremena. Najveći dio naše intelektualne elite uzdiže apatiju, cinizam i abstinenciju na moralni pijedestal. Strankama na vlasti to odgovara pa takvo njihovo ponašanje nagrađuju. Ogadi građanima politiku pa vladaj je najuspješnija politička doktrina u posljednjih 20 i nešto godina. Naravno, bez kontrole nad medijima ta bi strategija bila neizvodljiva. Zato u tim medijima nećete vidjeti, čuti ili pročitati stavove onih koji napadaju sadašnji sistem. Naša „druga Bosna“ su, ja mislim, mladi. Oni sve kontaju. Jeste li gledali „Hyperamnesia“ Selme Spahić
Pedja Kojovic

#8879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

Intervju

Uspjeh se ne mjeri automobilima
Printajte
Pošaljite
Komentirajte
Razmjena:

Dušica Lukrecija Ikić Cook

VELIČINA SLOVA
Maja Nikolić
20.08.2012
Dušica Lukrecija Ikić Cook je profesorica engleskog jezika i književnosti. Svoju karijeru gradila je u različitim međunarodnim nevladinim organizacijama. Tri godine bila je koordinatorica odnosa s javnošću za Humanitarni ured Europske komisije (ECHO) za Makedoniju, Albaniju, Kosovo i Crnu Goru. Građanska je aktivistica i poduzetnica.

Posebno je uključena u borbu za prava djece samohranih roditelja. Odlučila je ući u politiku jer smatra da idealizirana slika njene domovine, koju nosi u sebi, nije ni blizu realnosti sa kojom se suočava.

RSE: Gospođo Ikić, mogu li žene napraviti uopće ikakve promjene u politici u smislu da politika ne bude prljav posao u ovoj zemlji, već da postane put koji će nas zaista odvesti u EU?

Ikić Cook: U jednom momentu sam ja shvatila da je bespredmetno kritikovati putem društvenih mreža i širiti svoje nezadovoljstvo među poznanicima i prijateljima na sjedeljakama ili druženjima, nego da je potrebno da poduzmemo konkretne akcije kako bismo poboljšali ono za šta smatramo da mu je potrebno poboljšanje. Jedini način da to uradimo jeste da se politički angažujemo. Ja ne mislim da su žene jedine koje mogu napraviti promjenu, niti da sve zavisi samo od žena. Često čujem da je politika prljava, a da su svi političari isti. Jedna moja koleginica je na to rekla: „Meni je dosta i ja želim da pokažem da nije tako i da postoje ljudi koje ne možeš kupiti i koji nisu zastupnici isključivo vlastitih džepova.“ Upravo to je i moj stav. U vezi s tim smatram da svako, bilo da je žena ili muškarac, ko ulazi u ovu utrku bez uskogrudih, ličnih motiva može napraviti promjenu.

RSE: Imamo nekolicinu žena u BiH koje javno istupaju i otvoreno kritiziraju. Evo konkretno: Svetlana Cenić zbog svoje otvorenosti izložena je često uvredama, ali nikada niti jedna ženska udruga, iako ih ima mnogo, nije stala na njenu stranu ili se zauzela da osudi neku šovinističku izjavu prema njoj. A sve te udruge bave se pravima žena, a u svojim programima imaju projekte tipa žene u politici.

Ikić Cook: Znam da je za bilo kakav uspjeh potrebno mnogo rada, mnogo učenja i požrtvovanosti. S druge strane, da bi se za nekoga moglo reći da je uspio u politici, taj mora da svojim biračima, građanima koje zastupa da pruži odgovore na njihove potrebe, da bude odgovoran, pošten i častan. Uspjeh ne možemo mjeriti ni automobilima, ni imovinom, bankovnim računima, nego nesebičnim davanjem sebe za doborbit cijele zajednice. Svetlana Cenić je upravo jedan od takvih osoba koja, bez obzira na sve što joj se dešava, i dalje stoji i ustrajava na tom putu koji se zove put ukazivanja grešaka i borbe za bolje. Građanske, ženske organizacije koje ne istupaju u njenu zaštitu, a kite se epitetom ženski, bore se za ženska prava i koriste sve druge floksule koje donose sredstva od donatora, mogu samo da se srame svoje nemoći, jer očito je da nisu uspjele u svojoj ulozi da zaista stanu u odbranu žena.

RSE: Je li vam poznat podatak da ste rijetka žena nositeljica liste u Tuzli, pa i u BiH na predstojećim lokalnim izborima i mislite li da će ikada žene na ovim prostorima moći imati vodeću ulogu u politici?

Kada žene prestanu biti nužno zlo na listama, kada političke opcije prestanu ocjenjivati svoje kandidate kroz prizmu pola i počnu ih birati na osnovu ljudskih kvaliteta, stručnosti i odgovornosti, tek tada ćemo moći govoriti po istinskoj ulozi žena u politici.

Ikić Cook: Imamo sitauciju da većina političkih subjekata žene na listi doživljava kao nametnutu obavezu. Sramotno je, u najmanju ruku, da samo 10 posto nositelja liste su žene. Kada žene prestanu biti nužno zlo na listama, kada političke opcije prestanu ocjenjivati svoje kandidate kroz prizmu pola i počnu ih birati na osnovu ljudskih kvaliteta, stručnosti i odgovornosti, tek tada ćemo moći govoriti po istinskoj ulozi žena u politici.

RSE: Žene obično moraju usklađivati obiteljski život i radne obveze, a kako bi to što uspješnije činile, potrebno je poduzeti konkretne korake i mijenjati neke zakonske odredbe. Što vi mislite, hoće li vas žene u ovakvim inicijativama podržati, ili će i dalje biti sjena svojih muških kolega?

Ikić Cook: Prvo je bitno da žene izraze svoju volju na ovim izborima, a ne volju svojih muževa, stranačkih kolega, šefova itd. Mene kao samohranu majku, kao stručnjakinju u oblasti kojom se bavim i kao poduzetnicu žene će sigurno prepoznati kao svoju kandidatkinju, jer prepoznajem probleme roditelja, posebno samohranih roditelja, a također i probleme djece i mladih. U isto vrijeme shvatam da se mnoge žene boje za svoja radna mjesta, boje se za svoju puku egzistenciju i vrlo često su uslovljene glasom da bi zadržale ili posao ili da bi zadržale mir u kući. Međutim, ne postoji mir drugačiji i bolji od mira koji dolazi kada nešto odlučujemo sopstvenom voljom i uradimo ono što nam nalaže zdrav razum.
Challenger__

#8880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Challenger__ »

-LIBERO- wrote:
Izvinjavam se na postu ispod posta :D . Sada procitah na indeksu stranice izjavu Besima Spahica, pa mi se ovo sto cu pitati postavi kao logicno pitanje.
Koja izjava, Libero?
Pedja, da li je bilo kontakata, ili planirate (sto bih licno volio), sa Prof. Besimom Spahicem, da se vidi je li voljan uci u tu vasu politicku pricu i da, na barem neki nacin, ucestvuje u predstojecoj kampanji NS za lokalne izbore.
Čekaj... Prof. Spahić je kritičar neoliberalnog koncepta, a NS počiva na njemu, otkud ti ovo?
Djeluje mi da Prof. ima jako slicne stavove stavovima NS...
UOPŠTE nemam ovaj utisak...
Odlicno bi Prof. Spahic bio pojacanje za eipu koja je u i oko NS.
Bez EG (a sa argumentima koje si iznio ti, Ultima palabra i Banksy), a sa profesorom Spahićem, NS bi bila nešto sasvim drugo... Nešto što bi imalo miris i okus, slažem se.

Da se razumijemo, nemam namjeru da se prepirem, samo sam znatiželjan jer dijelim istu naklonost prema pomenutom profesoru, pa mi odgovori kada budeš online.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#8881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Pedja Kojovic wrote:U Hrvatskoj postoji tzv. druga Hrvatska koju obilježavaju intelektualci koji su se okupljali oko Feral Tribuna, u Srbiji postoji "druga Srbija" okupljena oko Biljane Srbljanović i ljudi sa Peščanika, postoji li ovdje "druga BiH" ili je ona toliko mala da nije vrijedna pomena?

Naravno da postoji. Po pravilu, sve što postoji u Srbiji i Hrvatskoj postoji i ovdje, ali sve što postoji ovdje ne postoji u Srbiji i Hrvatskoj. Naša specifičnost je što za razliku od regionalnog i evropskog okruženja naše javne ličnosti, ljudi iz akademske zajednice, stranački, i generalno, svaki politički, angažman svrstaju u nečasne rabote koje su nedostojne njihovog intelekta, talenta i vremena. Najveći dio naše intelektualne elite uzdiže apatiju, cinizam i abstinenciju na moralni pijedestal. Strankama na vlasti to odgovara pa takvo njihovo ponašanje nagrađuju. Ogadi građanima politiku pa vladaj je najuspješnija politička doktrina u posljednjih 20 i nešto godina. Naravno, bez kontrole nad medijima ta bi strategija bila neizvodljiva. Zato u tim medijima nećete vidjeti, čuti ili pročitati stavove onih koji napadaju sadašnji sistem. Naša „druga Bosna“ su, ja mislim, mladi. Oni sve kontaju. Jeste li gledali „Hyperamnesia“ Selme Spahić
Ima ljudi koji "ne mogu" ili "ne znaju" prihvatiti ideje "druge Bosne" sve i kad bi mediji bili slobodni. Većini ljudi bi to bilo kao kad bi sunce izlazilo na zapadu ili da upotrijebim rečenicu Branka Ćopića "Kada bi u česmi umjesto vode potekla - rakija".
Naime medijski totalitarizam se mora razbiti . Kako ? Svojevremeno je Drašković "rušio" Miloševića pa na kraju završio pred "TV Bastiljom" kojoj opet nije mogao - ništa.
Šta se može protiv koncerna , gigantskih kompanija ili kompanija u koje su utkane "krvave" ili nelegalno stečene pare i koje će dati sve , kako bi mediji ostali blokirani a sistem netaknut.
Ovdje se javlja još jedan problem - neobrazovanje. Televizija zaglupljuje one mlade koji je gledaju. Obrazovno ne nauče baš ništa a podložni su ili defektnim populističko-nacionalnim kvaziistinama... odnosno glupim sapunicama kao razonodi.
Knjige - ne čitamo niti televizija to potencira. Televizija i radio će nas uništiti , dokrajčiti ukoliko ovako nastave.
Sve dok internet generacije biološki ne zamijene televizijske generacije , "druga Bosna" će ostati u zapećku.
Stoga je trebamo čuvati kao ideju
Stoga - sretno na izborima ! :thumbup:
poznanik

#8882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by poznanik »

Peđa, reci nam status i poziciju Emine Ganić u "Našoj stranci"?
Pedja Kojovic

#8883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

poznanik

Koliko znam ona se prijavila da pomaze Dini u izbornom stabu.

p.k.
convict

#8884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by convict »

Lud i ponosan wrote:d-epo.ba/mediji/smanjio-plate-drzavnim-sluzbenicima-ukinuo-sluzbena-vozila-i-podrsku-crkvi-a-zaposlio-na-hiljade-mladih-diplomanata
Pazi ovo - ukinuo crkvi 2,3 milijarde EUR i još uvijek je predsjednik ! Imam novu destinaciju u koju želim emigrirati :)
stric

#8885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by stric »

Razlika Francuske ( a nisam ljubimac iste ) i BiH.

crkvama se umanji prihod za 2.3 0......0EUR

Novo Sarajevo: kada je NS ove godine tražila da se grant za vjerske zajednice u budžetu Opštine smanji sa 100.000 na 0, na račun školstva , Koldžo je rekao da finansiranje vjerskih zajednica nije zakonska obaveza nego tradicija i da taj grant treba ostati. i ostao je.

stric :bih:
Bosnjak333

#8886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

Tacno sada vidim da je ova Nasa Stranka isto sto i SDP jer ocigledno da samo njima idu u kostac i sve ono sto su svi u SDP-u nazivali losim oni nazivaju dobrim,a sta je dobro to ne valja.Kako ces dragi Kojovicu reci da je Suljagic bio najbolji ministar. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nezadovoljni SDP-ovci se snasli u NS-u...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Bosnjak333 wrote:Tacno sada vidim da je ova Nasa Stranka isto sto i SDP jer ocigledno da samo njima idu u kostac i sve ono sto su svi u SDP-u nazivali losim oni nazivaju dobrim,a sta je dobro to ne valja.Kako ces dragi Kojovicu reci da je Suljagic bio najbolji ministar. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi vidio fakina, nisu poletili podrzati novu reformisticku Vladu KS. :-) :shock: ;-)
Last edited by -LIBERO- on 21/08/2012 23:13, edited 1 time in total.
Bosnjak333

#8888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

-LIBERO- wrote:
Bosnjak333 wrote:Tacno sada vidim da je ova Nasa Stranka isto sto i SDP jer ocigledno da samo njima idu u kostac i sve ono sto su svi u SDP-u nazivali losim oni nazivaju dobrim,a sta je dobro to ne valja.Kako ces dragi Kojovicu reci da je Suljagic bio najbolji ministar. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi vidio fakina, nisu poletili podzati novu reformisticku Valdu KS. :-) :shock: ;-)
Ne treba je niko ni podrzati.Ja nisam zato da SDA formira novu vladu jer bi to bilo bas jadno,tacno pokazuju koliko im je stalo do fotelja,zasto ne puste ove neradnike da uniste sve i da tako sami dokazu da nisu nista bolji od SDA bili.Samo izjave ovih funkcionera NS-a i SBiH-a su jadne.Ovi iz SBiH-a se prave kao da nikada u vlasti nisu bili,a ovi iz NS-a idu sve uz nos SDP-u kao SBB i Fahro SDA-ovcima.Politiko stvarno si najveca kurva...

Ne zna se ko je jadniji!
ultima_palabra

#8889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

"Originalni prijedlog o formiranju ekspertne vlade u KS je naš i star je više od godinu dana, kada smo vidjeli da SDA ne radi ono što Tihić proklamuje. Mi smo tada, kao i sada, rekli da bi smo podržali takav projekat samo ukoliko u njemu učestvuju sve stranke prisutne u Skupštini KS. SDP je relativni pobjednik izbora 2010.,formirao je vladu sa SDA, razriješio dužnosti svog najboljeg ministra (Emir Suljagić, op. a.), napravio nekoliko jako loših poteza, pa potom ušao u koaliciju sa SBB-om, i mi mislimo da bi bilo nepošteno, nedemokratski, oduzeti građanima pravo da na izborima 2014. ocjene kako je ta stranka vladala. Mi u aktuelnom projektu promjene vlasti koji predvodi SDA nećemo učestvovati. Očigledno nismo zadovoljni radom SDP-ove Vlade, ali smatramo da SDA snosi najveću odgovornost za strahovite probleme s kojima se i ta Vlada i građani suočavaju i ne mislimo da ih oni koji su ih proizveli žele i mogu riješiti", izjavio je Kojović za Klix.ba.

Naša stranka će preuzeti odgovornost i učestvovati u vlasti onda kada procjeni da ulazi taj projekat sa ljudima kojima priča o ekonomskim i socijalnm reformama nisu puka predizborna retorika, kažu u ovoj stranci. Kojović se osvrnuo i na trenutni rad Skupštine i Vlade.

"Isuviše je kratko vrijeme da bi smo objektivno ocijenili rad novih ministara, ali moram reći da sam jako iznenadjen ovom pauzom u radu Vlade i Skupštine s obzirom na ozbiljne probleme u kojima se KS nalazi. Posljednja dva mjeseca Vlada i poslanici se ponašaju kao da su na školskom raspustu, a problemi se samo množe i pogoršavaju", izjavio je Kojović.
Respect za ovo :thumbup:
Bosnjak333

#8890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

Nasa Stranka fura fazon SDP-a,a on glasi "necemo vlast",a kad jednog dana zavladamo(i to glasovima naroda)upropastit cemo sve kao i SDP...
poznanik

#8891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by poznanik »

Bosnjak333 wrote:Nasa Stranka fura fazon SDP-a,a on glasi "necemo vlast",a kad jednog dana zavladamo(i to glasovima naroda)upropastit cemo sve kao i SDP...
SDA je dosad sve upropastio, ono malo što je ostalo dokrajčio je SDP, tako da NS nije u prilici da išta više postigne...
Bosnjak333

#8892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

poznanik wrote:
Bosnjak333 wrote:Nasa Stranka fura fazon SDP-a,a on glasi "necemo vlast",a kad jednog dana zavladamo(i to glasovima naroda)upropastit cemo sve kao i SDP...
SDA je dosad sve upropastio, ono malo što je ostalo dokrajčio je SDP, tako da NS nije u prilici da išta više postigne...
Da su SDA i SDP upropastili je tacno,ali drzava jos uvijek stoji.Kad dodjemo u situaciju kao Grcka onda mozemo proglasiti konacnu propast,a NS ce imati priliku da to napravi.Ovo licemjerje i odbijanje vlasti je za mene bas jadno.Pricas da mozes bolje,a hajde sad to i pokazi...
poznanik

#8893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by poznanik »

Bosnjak333 wrote:
poznanik wrote:
Da su SDA i SDP upropastili je tacno,ali drzava jos uvijek stoji.Kad dodjemo u situaciju kao Grcka onda mozemo proglasiti konacnu propast,a NS ce imati priliku da to napravi.Ovo licemjerje i odbijanje vlasti je za mene bas jadno.Pricas da mozes bolje,a hajde sad to i pokazi...
Kod odbijanja ponude za ulazak u vlast u KS apsolutno podržavam stajalište NS. Licemjerje je ponuditi NS dio vlasti, samo iz razloga da se SDA vrati u poziciju. Ponuda mrvice kolača Našoj stranci je izraz očaja u koju je zapao SDA, slijepa i beskrupulozna borba, čini mi se najaktivnijeg Zukića i posebno perfidno zaklonjenog Konakovića.

Nije li bitnije kroz opoziciju uticati na rad pozicije u vlasti, na rad Vlade, nego obarati Vladu KS nakon nepuna tri mjeseca, doduše nerada zbog godišnjih odmora, koje je koristila kompletna entitetska i državna vlast, nije li prioritetniji interes građana nego sopstveni interes, interes pojedinaca SDA i same stranke SDA?
Bosnjak333

#8894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

poznanik wrote:[
Kod odbijanja ponude za ulazak u vlast u KS apsolutno podržavam stajalište NS. Licemjerje je ponuditi NS dio vlasti, samo iz razloga da se SDA vrati u poziciju. Ponuda mrvice kolača Našoj stranci je izraz očaja u koju je zapao SDA, slijepa i beskrupulozna borba, čini mi se najaktivnijeg Zukića i posebno perfidno zaklonjenog Konakovića.

Nije li bitnije kroz opoziciju uticati na rad pozicije u vlasti, na rad Vlade, nego obarati Vladu KS nakon nepuna tri mjeseca, doduše nerada, nije li prioritetniji interes građana nego sopstveni interes, interes pojedinaca SDA i same stranke SDA?
Neka NS trazi izuzece SDA iz vlasti,to potpuno treba podrzati!
poznanik

#8895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by poznanik »

Bosnjak333 wrote:Neka NS trazi izuzece SDA iz vlasti,to potpuno treba podrzati!
Pa to izuzeće SDA iz vlasti u KS je već postigao SDP :D
Bosnjak333

#8896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Bosnjak333 »

poznanik wrote:
Bosnjak333 wrote:Neka NS trazi izuzece SDA iz vlasti,to potpuno treba podrzati!
Pa to izuzeće SDA iz vlasti u KS je već postigao SDP :D
Da,ali SDA sad ima priliku da se vrati.Ako cemo tako ja bih bio najsretniji kada se SDA,SBB i SDP nikada na politickoj sceni BiH vise ne bi pojavili.
kiky

#8897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kiky »

ns bi trebao da stane uz sdp ...
draganbl

#8898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by draganbl »

Na izbornoj listi za Banja Luku našli su se sljedeći kandidati

1 RADOŠEVIĆ MIROSLAV
2 DOŠENOVIĆ JELENA
3 VIDOVIĆ GORAN
4 OSTOJIĆ DRAGANA

Peđa, možeš li me uputiti koje su struke i čime se bave kandidati 2-4 (Radoševićeva biografija stoji na vašem sajtu, dok za ostale nema podataka).
Takođe, postoji li na internetu neki dokument koji sadrži informacije o pravcu djelovanja Naše stranke u Banjaluci (pošto je ovo riječ o lokalnim izborima).

Hvala unaprijed.
Pedja Kojovic

#8899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

draganbi

Ne mogu, ali cu pitati, pa cemo postaviti i biografije ostalih.
Isto vazi i za program.

Generalno, ja cu se vjerovatno u narednih par mjeseci, zateci u ovakvoj, nezgodnoj, situaciji da nemam informacija, jer jednostavno zbog drugih obaveza nisam toliko ukljucen u lokalne izbore, odnosno, nemam detaljne informacije o svemu.
Ocekujem medjutim da ce Izborni stab vrlo brzo krenuti sa promocijom kandidata i konkretnih, lokalnih, politika po internetu, gdje ce se i inace odvijati najvece dio nase kampanje.

p.k.
draganbl

#8900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by draganbl »

Pedja Kojovic wrote:draganbi

Ne mogu, ali cu pitati, pa cemo postaviti i biografije ostalih.
Isto vazi i za program.

Generalno, ja cu se vjerovatno u narednih par mjeseci, zateci u ovakvoj, nezgodnoj, situaciji da nemam informacija, jer jednostavno zbog drugih obaveza nisam toliko ukljucen u lokalne izbore, odnosno, nemam detaljne informacije o svemu.
Ocekujem medjutim da ce Izborni stab vrlo brzo krenuti sa promocijom kandidata i konkretnih, lokalnih, politika po internetu, gdje ce se i inace odvijati najvece dio nase kampanje.

p.k.
Mozeš li barem ukratko reći čime se ti ljudi bave. Ipak se radi o izbornoj jedinici Banjaluka.
Locked