cini mi se, da smo mi jedina reprezentacija(ima i CG), koja dolazi iz treceg sesira, a realno smo drugi.
i uz sve to rijesili najteze tekme(francuze ovdje i rumune ovdje i tamo).
fakat nas safet vodi odlicno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
neo7 wrote:Za koliko je eura Ciro radio niko ne znaPored saveza placali su mu sponzori, razni Mamici i sl
Edine H. Chmoljo te volivolim te Safete, volim te Edine, Harise, Darko, bravo.![]()
![]()
Kako, za 5000 eura? Imenuj tog koji će doći za te pare.[/quote]madFlava wrote:ajde ne dipr bgti,mogli smo i bolje proci s odabirom treneraBaudelaire wrote: Ne rise bogati...koga ces ? Da neces ti na njegovo mjesto...
Ovo stoji ali ima masa drugih momaka koji igraju po evropskim i dimacim klubovima, umjesto da imamo dvije ekipe koje se mogu nositi sa svakim protivnikom,svo vrijeme supaju klocevi i oni koji sjede po rezervnim klupama svojih maticnih klubova,jer su ufurani i napuhani curani....van Basten wrote:naravno, hraknite po PAPETU, kao sa Mikadom bismo se šetali ovom grupom. ALi ljudi ako porede iste igrače sada i prije 2 godine kada ih je Ćiro "vodio"... dobro smo i ovdje gdje smo.
igrač prije 2 god sad
Džeko harao bundesligom ne može meda
Misimović harao bundesligom guzelja se po Rusiji sa barem 5kg više kila
Pjanić postajao standardan u Lionu rezerva u Lionu
Salihović harao bundesligom nema ga nikako
Ibišević harao bundesligom do povrede puno zuji ali malo meda daje
Spahić komandovao odbranom Monpeljea presjedio više od pola proljeća zbog kazni
Ibričić hajdučko srce isto, samo što je sada u Rusiji a ne Hajduku + ucjenjivač....
Ako još tome dodamo da je Rahimić dvije godine stariji, onda slobodno možemo reći da ova današnja ekipa istih igrača nije ni sjena one od prije dvije godine
I sad je kao Pape kriv zbog toga?
Sve manje više tacno...ali zaboravljaš osnovnu poentu...ti smatraš da su gore navedenih igraci NEZAMJENJIVI...e tu ti je greška u startu burazvan Basten wrote:naravno, hraknite po PAPETU, kao sa Mikadom bismo se šetali ovom grupom. ALi ljudi ako porede iste igrače sada i prije 2 godine kada ih je Ćiro "vodio"... dobro smo i ovdje gdje smo.
igrač / prije 2 god / sad
Džeko / harao bundesligom / ne može meda
Misimović / harao bundesligom / guzelja se po Rusiji sa barem 5kg više kila
Pjanić / postajao standardan u Lionu / rezerva u Lionu
Salihović / harao bundesligom / nema ga nikako
Ibišević / harao bundesligom do povrede / puno zuji ali malo meda daje
Spahić / komandovao odbranom Monpeljea / presjedio više od pola proljeća zbog kazni
Ibričić / hajdučko srce / isto, samo što je sada u Rusiji a ne Hajduku + ucjenjivač....
Ako još tome dodamo da je Rahimić dvije godine stariji, onda slobodno možemo reći da ova današnja ekipa istih igrača nije ni sjena one od prije dvije godine
Ali ga izgleda Pape nije pregledao,izvinjavam se ako je predozirajuci video ali je njime sve receno.....lord blackadder wrote:Bosnoloze, drzi se prolitiketaj video je aposolviran stoput.
Ne svidja mi se reakcija papeta, ko biva "znao sam da mozemo, samo je pitanje hocemo li". WRONG. Ima tu gresaka gospodine Susicu, neke stvari evidentno ne funkcionisu; valja ti traziti solucije za neka mjesta i probati jos neku foramciju. Nemoj da nam se sva taktika svodi na sadaku.
Sta ima gledat video, kad im je Svabo time punio glavu dok je igrao za njega. U pitanju je da li igraci igraju onako kako im on kaze ili samo cimaju glavama kad on prica.Bosnolog wrote:Ali ga izgleda Pape nije pregledao,izvinjavam se ako je predozirajuci video ali je njime sve receno.....lord blackadder wrote:Bosnoloze, drzi se prolitiketaj video je aposolviran stoput.
Ne svidja mi se reakcija papeta, ko biva "znao sam da mozemo, samo je pitanje hocemo li". WRONG. Ima tu gresaka gospodine Susicu, neke stvari evidentno ne funkcionisu; valja ti traziti solucije za neka mjesta i probati jos neku foramciju. Nemoj da nam se sva taktika svodi na sadaku.
Do duse malo sam na ovom forumu,obicno kada igra reprezentacija pa tako da ga nisam cesto zapazio,...Okacio sam svoje kopacke vec podavno o klin,osim po nekad rekreativno,....
Nastui i kvlaifikacije nase reprezentacije je vise od sprta,oni su nasi najblji i najaci ambasadori,.......
Jes gadno kad nikad nisi cuo za neku osobu a hoces da ga komentarise.Jes ti cuo za Saju,al posteno.branimir stulic wrote:Safete Slino vrati se u Francusku i spasi Bosnu matere ti....
I Nadarevića a Boga mi i Begovića !!!!Mostar_1987 wrote:Vrati nam samo Papca moj Safete i sve ce biti uredu.
van Basten wrote:naravno, hraknite po PAPETU, kao sa Mikadom bismo se šetali ovom grupom. ALi ljudi ako porede iste igrače sada i prije 2 godine kada ih je Ćiro "vodio"... dobro smo i ovdje gdje smo.
Spahić / komandovao odbranom Monpeljea / presjedio više od pola proljeća zbog kazni
Ibričić / hajdučko srce / isto, samo što je sada u Rusiji a ne Hajduku + ucjenjivač....
slažem se ja i s tobom, nisu svete krave niko od njih, svi su podlođni mjenjanju, ali ipak ovdje sam nabrojao 8 igrača... to je kompletna ekipa, ne može Pape sad svih 11 zamijeniti (iako, kako rekoh, slažem se da bi povremeno neko od njih mogao i na klupu barem), niti im može nešto puno vratiti formu u 6-7 dana "priprema" kod nas.LSD wrote:Sve manje više tacno...ali zaboravljaš osnovnu poentu...ti smatraš da su gore navedenih igraci NEZAMJENJIVI...e tu ti je greška u startu burazvan Basten wrote:naravno, hraknite po PAPETU, kao sa Mikadom bismo se šetali ovom grupom. ALi ljudi ako porede iste igrače sada i prije 2 godine kada ih je Ćiro "vodio"... dobro smo i ovdje gdje smo.
I sad je kao Pape kriv zbog toga?...Džeko ne može meda, jel
...OK, neka stvori igraca koji MOŽE meda- to je posao selektora, za to je placen i glavni odgovorni...Miske guzelja, jel
...OK, hocemo onoga koji NE GUZELJA...Pjanić- rezerva u Lyonu, neka bude Harry Potter ako treba ali neka stvori onoga koji NIJE REZERVA.
Ako su gore nabrojani takvi kakvi jesu i kakvim si ih predstavio, pa šta je posao selektora?? hoce li mjenjati takve ili ce sam sebe mjenjati?? jel tebi normalno da se selektor uzda u takve igrace koji su totalno van formekoji meda ne mogu, koji gezeljaju, koji zuje a malo meda daju, koji sjede na klupama itd itd
![]()
Pa yebemu miša, nisu toliko nezamjenjivi... nisu jedini na svijetu.
Mislim, ovo ništa protiv Papeta...ja njega podržavam od prvog dana kako je imenovan za selektora.
nemam_ideje wrote:Ibišević koliko god ga kritikovali(uključujući i mene) daje šmek ovoj reprezentaciji. Ne može da postigne gol al zato trči. Umara protivničke štopere koji se slomiše ganjajući ga, onda gfa stignu, uzmu mu loptu i naredni napad se hvataju za glavu eto opet ove dosade![]()
shalla wrote:Kako će im vratiti formu kad se zajebavaju po roštiljima umjesto da je raspored priprema trening-spavanje-trening-meditiranje-trening-spavanje (naravno nek negdje između malo nešto pojedu)...