nisu glasali, dodikovi su obezbjedili entitetsku vecinuvivaldi wrote:
ne znam samo sto je sds i pdp glasao za njegovu smjenu?
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- casica
#8876 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
-
Hafis
#8877 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nije baš tako. S pametnom taktikom razgodit će on kampanju na svih sedam mjeseci.vivaldi wrote:tesko. do izbora je 7 mjeseci. sve ce se ovo zaboraviti.Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.
ne znam samo sto je sds i pdp glasao za njegovu smjenu?
pretpostavljam da je za vrijeme ovog ministarskog mandata došao u posjed i kakvih-takvih informacija o pojedinim likovima, koje se uz popratno kemijanje, to jest standardno i uhodano avozovsko ''obogaćivanje'' dezinformacijama, više nego efektno pretvori u jedan odličan promidžbeni materijal, koji je dušu dao za predstojeću predizbornu kampnje, naravno negativnog tipa.
-
palermo
#8878 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.
Fahro je politički sahranjena ličnost....ne sada, ima tome već par mjeseci...
-
Hafis
#8879 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Eh, ja navijam za njega.palermo wrote:Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.to što navijaš za njega mu neće pomoći.
Među nama ne mirišem ga baš nešto posebno, ali mi djeluje kao čovjek s kojim se može sklopiti posao.
- vivaldi
#8880 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ma on udara podjednako i u kontinuitetu odavno. cak mislim da mu to moze postati kontraproduktivno jer toliko bombarodvanje moze dovesti do zasicenja da se ljudi i prestanu obazirati.Hafis wrote:Nije baš tako. S pametnom taktikom razgodit će on kampanju na svih sedam mjeseci. pretpostavljam da je za vrijeme ovog ministarskog mandata došao u posjed i kakvih-takvih informacija o pojedinim likovima, koje se uz popratno kemijanje, to jest standardno i uhodano avozovsko ''obogaćivanje'' dezinformacijama, više nego efektno pretvori u jedan odličan promidžbeni materijal, koji je dušu dao za predstojeću predizbornu kampnje, naravno negativnog tipa.
u svakom slucaju njemu su ovi izbori to be or not to be.
ima stranku vec 4 godine, a od svih vecih stranaka jedino on nije imao priliku namiriti prvi saf.
on ako sad ne udje u vlast i ne zbrine bar 1-2 hiljade partijskih prvoboraca, neminovno je da ce doci do osipanja i prebjega.
on vise ne moze opozicionirati, a i ako ovo politicko rasulo ne uspije sada kapitalizovati, cemu se vise ima uospte nadati ubuduce..
-
The BEN10
#8881 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bravo, dobro si primijetio da IZ neće vise stati na Šćepinu stranu, kao što je to Mustafa onomad uradio (a znamo i kako mu se to tekstovima u Ava3u vratilo). Neki dan je to Kavazović pokazao sastajući se sa Bakirom...Lokman wrote:https://www.youtube.com/watch?v=91jKcgVJXU0
Ovo je velika pobjeda Bakira Izetbegovića. Radončićev politički projekat je mrtav. Kameleon i totalni oportunista na kraju je postao žrtvom nerazumjevanja bosanskog mentaliteta. Ono što mene fascinira jeste mržnja sa kojom ga komentarišu religiozni krugovi i razni džemati koji su na prošlim izborima bili glasačko tijelo SBB-a. Radončić se za tri godine od alternative Tihićevoj SDA transformisao u "evropljanina" koji je umislio da je pozvan da bošnjački narod "evropeizira" odnodno deislamizira. Vjernici ga gledaju sa prezirom i razočaranjem. Danas kada je izgubio izbornu bazu, a što su pokazali i lokalni izbori, srušen je i mit da je on zapadni čovjek kojeg podržavaju Amerikanci. Jebe se njih za Radončićem.
- It_is_a_Leclerc
#8882 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
palermo wrote:Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.to što navijaš za njega mu neće pomoći.
Fahro je američki projekat. Nešto kao Dodik. Vi taman pomislite da ga više nema, kad ono..
Jedina razlika je što je Dodik u politiku ušao na tenkovima SFOR-a, a Fahro iz tornja, sa neprocijenjenim bogatsvom, i devizom - para vrti đe burgija neće.
Gusinje će imati predstavnika u novom sazivu Vijeća ministara. Sve zbog ovih mrmaka iz SDA i SDP-a, koji su mu uradili bolju kampanju nego ijedan Alistar Cambell
Daj Bože da se za cara udamo, ali tornjaci oko kuće hodaju..
- Lokman
#8883 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
It_is_a_Leclerc wrote:Ne baš da ima metara prednosti, ali zato ima topa fore, kao u šahu.Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.
Sad ih može rokati čim stigne, jer on više nigdje nije vlast.
A SDP i SDA potcjenjuju činjenicu da Fahro ima jedno vrlo moćno oružje - Avaz.
E sad. Pas bio, ako poslije ovog ne kaže sve što zna.
Avaz je ispuhao, Nije to onaj stari Avaz od kojega su strahovali i koji je obarao premijere. Danas postoji na desetine portala i televizija koje su degradirale značaj Avaza. Više ga se niko ne plaši čak se i jedan cirkusant Kaplan prepucava sa njim bez bilo kakvog straha....
- Zavatoni
#8884 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bice to interesantnih 6 mjeseci do izbora...tuci ce se svim sredstvima...ovaj sa svog tornja i iz avaza...a ova dvojica iz platforme vjerovatno sa polugama vlasti...odnosno na temu porijeklu imovine, saradnje sa miskovicem i keljmendijem, organizaciji napada na predsjednistvo...
Ovaj sa Tornja ima nesto medijskog prostora...Ova dvojica sa Platforme ce vjerovatno koristiti i zakone, policiju, tuzilastva..a i oni imaju nesto medijskog prostora...
U svakom slucaju...sve je dozvoljeno...a vremena nema puno...
Izbori nisu sada tako da i ovo nesto prednosti sto Ovaj sa Tornja ima se moze istopiti preko noci...
Napravio kokice i pratim...
Ovaj sa Tornja ima nesto medijskog prostora...Ova dvojica sa Platforme ce vjerovatno koristiti i zakone, policiju, tuzilastva..a i oni imaju nesto medijskog prostora...
U svakom slucaju...sve je dozvoljeno...a vremena nema puno...
Izbori nisu sada tako da i ovo nesto prednosti sto Ovaj sa Tornja ima se moze istopiti preko noci...
Napravio kokice i pratim...
-
Hafis
#8885 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mislim da će biti izrazito velika apstinencija na izborima i proći će dobro samo oni koji imaju izrazito odano glasačko tijelo.vivaldi wrote:[
ma on udara podjednako i u kontinuitetu odavno. cak mislim da mu to moze postati kontraproduktivno jer toliko bombarodvanje moze dovesti do zasicenja da se ljudi i prestanu obazirati.
u svakom slucaju njemu su ovi izbori to be or not to be.
ima stranku vec 4 godine, a od svih vecih stranaka jedino on nije imao priliku namiriti prvi saf.
on ako sad ne udje u vlast i ne zbrine bar 1-2 hiljade partijskih prvoboraca, neminovno je da ce doci do osipanja i prebjega.
on vise ne moze opozicionirati, a i ako ovo politicko rasulo ne uspije sada kapitalizovati, cemu se vise ima uospte nadati ubuduce..
Prije svega mislim na SDA i HDZ.
Zato će Fahro i voditi izrazito agresivnu kampanju ne bi li na taj način mobilizirao ljude, jer im fakat do sada nije mogao ponuditi nikakvih većih uhljebljenja, kao ove dvije stranke.
Meni je ipak najveća nepoznanica SDP.
-
palermo
#8886 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bez ikakve sumnje. Ali kao takav je i prepoznat od strane bošnjačke javnosti (čitaj, kao čovjek koji bi i vjeru prodao za večeru) i smatra se zapravo opasnim čovjekom.Hafis wrote:[
Eh, ja navijam za njega.
Među nama ne mirišem ga baš nešto posebno, ali mi djeluje kao čovjek s kojim se može sklopiti posao.
Ne postoji naprosto nijedan elemenat koji bi mu išao u prilog.
- vivaldi
#8887 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
apsolutno, pogotovu hdzHafis wrote:Prije svega mislim na SDA i HDZ.
pa slazem se. dobro ce grohnuti, ali ipak i oni imaju dobru bazu. skloni sam vjerovanju da je u nekom hipotetickom scenariju sbb i sdp vjerovatnija interesdzijska koalicija, ukoliko bi to bilo dovoljno da zaobidju sda.Hafis wrote:Meni je ipak najveća nepoznanica SDP.
-
palermo
#8888 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Pa do još pirje mejsec i po dana, ovdje se uveliko govorilo o tome da će Fahro i Željko pomesti na izborimaIt_is_a_Leclerc wrote:
![]()
Fahro je američki projekat. Nešto kao Dodik. Vi taman pomislite da ga više nema, kad ono..
Jedina razlika je što je Dodik u politiku ušao na tenkovima SFOR-a, a Fahro iz tornja, sa neprocijenjenim bogatsvom, i devizom - para vrti đe burgija neće.
Gusinje će imati predstavnika u novom sazivu Vijeća ministara. Sve zbog ovih mrmaka iz SDA i SDP-a, koji su mu uradili bolju kampanju nego ijedan Alistar Cambell
Daj Bože da se za cara udamo, ali tornjaci oko kuće hodaju..
-
palermo
#8889 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bogami, Vivaldi, i ti prolup'o političkivivaldi wrote:
pa slazem se. dobro ce grohnuti, ali ipak i oni imaju dobru bazu. skloni sam vjerovanju da je u nekom hipotetickom scenariju sbb i sdp vjerovatnija interesdzijska koalicija, ukoliko bi to bilo dovoljno da zaobidju sda.
SDA će pomesti na ovim izborima, trebalo bi neko čudo da se desi da ne bude tako. A ja baš i ne vidim čudo. Ono što se slažem je da je SDP nepoznanica, ne samo da imaju stabilnu političku bazu, nego im i njehovi vajni konkurenti (čitaj DF) ide na ruku
- vivaldi
#8890 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
palermo wrote:Bogami, Vivaldi, i ti prolup'o politički . Šala, ne zamjeri.
ma nisam, odavno pisem da cje sda apsolutni favorit, zato sam i napisao
vivaldi wrote:nekom hipotetickom scenariju sbb i sdp
- It_is_a_Leclerc
#8891 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nego šta su nego američki projekat.palermo wrote:Pa do još pirje mejsec i po dana, ovdje se uveliko govorilo o tome da će Fahro i Željko pomesti na izborimaIt_is_a_Leclerc wrote:
![]()
Daj Bože da se za cara udamo, ali tornjaci oko kuće hodaju... Kobajagi, američki projekat. I ako je bio, sasvim sigurno više nije.
Amerikanci ovo rade dugoročno. Ionako u sadašnjem stanju generisanog haosa, više niko nema vlasti u ovoj državi. Radi šta ko hoće, Federacija je u ustavnom vakumu, na granici potpunog kolapsa, u svakom smislu.
Zato je Radončić elegantno otišao iz vlasti na svim nivoima - od kantona do države. Nema se potrebe kompromitovati do izbora.
Ja ću glasati za Komšića, ali priznajem da je on, kao i Radončić, kao i opozicija u RS-u, američki favorit, i da će se ići dotle da se, ako bude trebalo, i hapšenjima spriječi pobjeda Dodika i SDA, tj. SNSD-a (Dodik + SDA = SNSD).
I da... Komšić će pomesti na izborima. DF i SBB će biti druga i treća politička partija u bošnjačkom korpusu.
-
dreambox
#8892 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Si siguran da budu prešli izborni prag ??? Po kvaliteti su u rangu BPS NS BOSS NSRZBIt_is_a_Leclerc wrote:Nego šta su nego američki projekat.palermo wrote:Pa do još pirje mejsec i po dana, ovdje se uveliko govorilo o tome da će Fahro i Željko pomesti na izborimaIt_is_a_Leclerc wrote:
![]()
Daj Bože da se za cara udamo, ali tornjaci oko kuće hodaju... Kobajagi, američki projekat. I ako je bio, sasvim sigurno više nije.
Amerikanci ovo rade dugoročno. Ionako u sadašnjem stanju generisanog haosa, više niko nema vlasti u ovoj državi. Radi šta ko hoće, Federacija je u ustavnom vakumu, na granici potpunog kolapsa, u svakom smislu.
Zato je Radončić elegantno otišao iz vlasti na svim nivoima - od kantona do države. Nema se potrebe kompromitovati do izbora.
Ja ću glasati za Komšića, ali priznajem da je on, kao i Radončić, kao i opozicija u RS-u, američki favorit, i da će se ići dotle da se, ako bude trebalo, i hapšenjima spriječi pobjeda Dodika i SDA, tj. SNSD-a (Dodik + SDA = SNSD).
I da... Komšić će pomesti na izborima. DF i SBB će biti druga i treća politička partija u bošnjačkom korpusu.
-
baxul
#8893 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
a ne znam nešto za komšića od one noći kad je sa bakirom uzdisao za zarom na dnevniku. moguće da ima deal i sa bakirom i sa fahrom i konta prešutit do oktobra u nadi da ga niko ne okrzne (loša taktika to letenje ispod radara). mada pred nama je bit će tu još prevrata i iznenađenja. na kraju u 2014 možemo završit opet sa sda i sdp skupa i mislim da će to konačan ishod i bit. a po kantonima standardno kom opanci kom bps, boljitak i df.It_is_a_Leclerc wrote:
Nego šta su nego američki projekat.
- Danguba
#8894 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro je smece od covjeka pa sve drugo.It_is_a_Leclerc wrote:Ne baš da ima metara prednosti, ali zato ima topa fore, kao u šahu.Hafis wrote:Kad se sve zbroji, u ovoj predizbornoj trci na 100 m s preponama, Fahro je danas dobio nekih dvadesetak metara prednosti nad ostalim takmičarima.
Sad ih može rokati čim stigne, jer on više nigdje nije vlast.
A SDP i SDA potcjenjuju činjenicu da Fahro ima jedno vrlo moćno oružje - Avaz.
E sad. Pas bio, ako poslije ovog ne kaže sve što zna.
On je i do sada objavljivao i sto zna i sto ne zna a najveca mu je provala clanci iz Avaza kao dokazi.
- MOSALJOZE
#8895 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
A ko još Avaz smatra ozbiljnim medijem
- Alfons Kauders
#8896 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
novi reis nova nafakaLokman wrote:https://www.youtube.com/watch?v=91jKcgVJXU0
Ovo je velika pobjeda Bakira Izetbegovića. Radončićev politički projekat je mrtav. Kameleon i totalni oportunista na kraju je postao žrtvom nerazumjevanja bosanskog mentaliteta. Ono što mene fascinira jeste mržnja sa kojom ga komentarišu religiozni krugovi i razni džemati koji su na prošlim izborima bili glasačko tijelo SBB-a. Radončić se za tri godine od alternative Tihićevoj SDA transformisao u "evropljanina" koji je umislio da je pozvan da bošnjački narod "evropeizira" odnodno deislamizira. Vjernici ga gledaju sa prezirom i razočaranjem. Danas kada je izgubio izbornu bazu, a što su pokazali i lokalni izbori, srušen je i mit da je on zapadni čovjek kojeg podržavaju Amerikanci. Jebe se njih za Radončićem.
neka ga sad mrze - oni su ga i stvorili, ko im je kriv
sto se tice utjecaja havaza, slazem se u potpunosti - avaz nije ni sjena avaza od prije desetak godina... zadnji ekser je bio fahrin otvoreni ulazak u politiku... tako da sad oponentima dobro dodju prozivke avaza, dizu im rejting umjesto da ga ruse
vjerovatno mu sad ulazak u politiku ne izgleda kao tako dobra ideja... gladne oci ili sta vec
- Alfons Kauders
#8897 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ima budala, prodaje se jos uvijek... meni se cini da nikad u zivotu nisam kupio avaz... i oslobodjenje sam prestao uzimati ima 7-8 godina, kad su otisli u kuracMOSALJOZE wrote:A ko još Avaz smatra ozbiljnim medijem
sedmicnu stampu takodjer
uglavnom hvala im svima, za mjesec dana usparam dovoljno da platim dva mjeseca neta i kablovske - a podjebavanje naroda po forumu je jos uvijek besplatno
-
hAZNADAR
#8898 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ma dosta ga je bilo, trebalo bi i stranku ukinuti ili da je minorna. Previse je ionako stranaka na bosnjackoj politickoj sceni i ujedno ljutih neprijatelja koji samo gledaju kako ce drugog shebati pa i po cijenu surovanja sa cetnicima. Trebalo bi ovo sve biti ko u Americi da se sve vrti oko dvije jake stranke.
Nije Fahro ni izdajnik ni otpadnik, ni spasitelj, ni evropljanin, ni reformator,.... on je samo poslovan covjek kojeg treba malo spustiti na zemlju kada se upusti u politiku. Ni prvi ni posljednji bogatas koji se okusao u politickim vodama.
Nije Fahro ni izdajnik ni otpadnik, ni spasitelj, ni evropljanin, ni reformator,.... on je samo poslovan covjek kojeg treba malo spustiti na zemlju kada se upusti u politiku. Ni prvi ni posljednji bogatas koji se okusao u politickim vodama.
-
StupskaBitanga
#8899 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Neće Fahro tek tako lako odustati i prihvatiti poraz
Osveta se služi hladna
Osveta se služi hladna
-
miop