"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#8876 Re: "Majstori" parkiranja
Policajci i ovako krpe rupu, bolje cvaja u padze nego ceteres u budzet!
- Alevn
#8877 Re: "Majstori" parkiranja

Švrakino Selo, u blizini policijske stanice Novi Grad . . .
-
kakavdanakneiskustvu
#8878 Re: "Majstori" parkiranja
divim se sarajlijama gdje sve parkiraju,kod pionirske doline je nemoguće pješacima trotoarom hodati,tamo trotoar služi za parkiranje vozila ne za kretanje pješaka
- sorcerer
#8879 Re: "Majstori" parkiranja
mozda je skup parking preko puta -1KM
-
kakavdanakneiskustvu
#8880 Re: "Majstori" parkiranja
sorcerer wrote:mozda je skup parking preko puta -1KM
100 metara dalje kod pedijatrijske klinike ogroman parking poluprazan
- drug_profi
#8881 Re: "Majstori" parkiranja
Ja ne kontam raju kako im se da traziti logu da ostave auto pored regularnog parkinga, da bi usedili marku ili dvije.
Zar nije lakse na predvidjeno mjesto parkirati i biti miran.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8882 Re: "Majstori" parkiranja
Jest' ali njima ostane marka džepudrugi profil wrote:Ja ne kontam raju kako im se da traziti logu da ostave auto pored regularnog parkinga, da bi usedili marku ili dvije.
-
stup metropola
#8883 Re: "Majstori" parkiranja
Bolje popit kafu za te pare
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
-
kakavdanakneiskustvu
#8884 Re: "Majstori" parkiranja
ja ne kontam kako neko može parkirati na trotoaru koji je širok metar i još se buniti kad dobije prek. nalog
- daxon
#8885 Re: "Majstori" parkiranja
marka ko kuća!Yahel wrote:Jest' ali njima ostane marka džepudrugi profil wrote:Ja ne kontam raju kako im se da traziti logu da ostave auto pored regularnog parkinga, da bi usedili marku ili dvije.
Nikad nisam mogao shvatiti likove koji voze auta od 40K+ maraka, a žao im dati marku za parking. Mislim, kako im nije fleka, jer želja da sačuvaju tu marku je više nego očigledna, naročito kada se tik pored polupraznog naplatnog parkinga veru po trotoaru i sl..
Npr. na Skenderij, tačno preko puta ulaza u Koloseum, tj. preko puta trolejbuske stanice, redovno na trotoaru viđam bijesna auta, iako je parking na platou, a i onaj iza potpuno prazan, da stvar bude i gora, ne da je papak zauzeo kompletan trotoar, već mu lijeva polovina auta bude i na kolovozu. Ali ebe se njega, ostala marka u džepu i niko sretniji od njega.
-
kakavdanakneiskustvu
#8886 Re: "Majstori" parkiranja
daxon wrote:marka ko kuća!Yahel wrote:Jest' ali njima ostane marka džepudrugi profil wrote:Ja ne kontam raju kako im se da traziti logu da ostave auto pored regularnog parkinga, da bi usedili marku ili dvije.
Nikad nisam mogao shvatiti likove koji voze auta od 40K+ maraka, a žao im dati marku za parking. Mislim, kako im nije fleka, jer želja da sačuvaju tu marku je više nego očigledna, naročito kada se tik pored polupraznog naplatnog parkinga veru po trotoaru i sl..
Npr. na Skenderij, tačno preko puta ulaza u Koloseum, tj. preko puta trolejbuske stanice, redovno na trotoaru viđam bijesna auta, iako je parking na platou, a i onaj iza potpuno prazan, da stvar bude i gora, ne da je papak zauzeo kompletan trotoar, već mu lijeva polovina auta bude i na kolovozu. Ali ebe se njega, ostala marka u džepu i niko sretniji od njega.Na tom mjestu se posebno ističe papak sa nekakvim SUV-om, čini mi se neki bijesni Nisan.
slična stvar je i kod pionirske doline
-
Lopov-eliminator
#8887 Re: "Majstori" parkiranja
Prolazim relativno često ovuda i ova 2 parking papka (passat karavan i caddy) UVIJEK budu na ovim mjestima, a iza kao sto se vidi ima veliki parking. Bez obzira koliko parking bio prazan, ova dvojica su uvijek ovdje. Da nemaju gdje ostaviti auto pa hajde ali parking je odmah tu i rijetko kad nema slobodnog mjesta, a cak i kad nema, opet ima jos jedan parking isti toliki odmah tu s desne strane na kojem uvijek ima mjesta. Da ne spominjem zelenu površinu na koju Caddy redovno gazi zadnjim desnim tockom koji se na ovoj slici ne vidi. (ne treba zaboraviti ni ovog opela na lijevom dijelu slike kod znaka za prvenstvo) Pa zašto ???
Primjer otpora divljaka civilizaciji

Veća slika: http://zaslike.com/files/f5nps19bwqp3efxjv9du.jpg
Primjer otpora divljaka civilizaciji

Veća slika: http://zaslike.com/files/f5nps19bwqp3efxjv9du.jpg
- Logovan
#8888 Re: "Majstori" parkiranja
Gledaj koliki je parking i opet se parkira tamo gdje ne treba. 
- Nabucco
#8889 Re: "Majstori" parkiranja
Ako je ovaj Caddy zagazio bar 1cm na travu, zovi eko policiju, vjeruj mi dodu, slikaju i okace cestitku na prozor 
- Don Zivconi
#8890 Re: "Majstori" parkiranja
Ljudi dragi sta je ovo kod sopinga na Grbavici koja seljadija kakav papanluk i seljakluk, gdje se sve parkiraju vozila to je katastrofa. Sad sam obisao dio oko sopinga ma nema sanse da se parkiras, zajahali cobani po plocniku, travi, zagradjuju ulaze izlaze ma katastrofa a samo 50m od ovih parkiga prazan parking kod dzamije 
Odustao sam od slikanja jer mi je bilo mrsko koliko ih je, samo mi je jedan papak zapao za oko a inace nisam vidio puno Alfi da su nepropisno parkirane osim ove crvene danas, kreten je zauzeo tri parking mjesta
ukoso se parkiravsi
Odustao sam od slikanja jer mi je bilo mrsko koliko ih je, samo mi je jedan papak zapao za oko a inace nisam vidio puno Alfi da su nepropisno parkirane osim ove crvene danas, kreten je zauzeo tri parking mjesta
Last edited by Don Zivconi on 17/03/2014 14:48, edited 1 time in total.
-
Lopov-eliminator
#8891 Re: "Majstori" parkiranja
Jedan rekorder je uspio zagradit 5 auta da ne mogu izaci.
-
stup metropola
#8892 Re: "Majstori" parkiranja
zasto oko tibre ne vidite nagomilana auta ?
zato sto su ljudi napravili podzemnu garazu i svako tu voli parkirat da mu auto bude sigurno i suho. da ti ljudi na vojnickom imaju podzemnu garazu ne bi oni parkirali po trotoarima.
zato sto su ljudi napravili podzemnu garazu i svako tu voli parkirat da mu auto bude sigurno i suho. da ti ljudi na vojnickom imaju podzemnu garazu ne bi oni parkirali po trotoarima.
- daxon
#8893 Re: "Majstori" parkiranja
reci da se šališstup metropola wrote:zasto oko tibre ne vidite nagomilana auta ?
Kao nema podzemnu garažu, ali ima parking, međutim, ako parkira na trotar, a ne na parking, auto će mu biti na "sigurnom i suhom"
Ukoliko nije neki sarkazam, ovaj post treba uokviriti i arhivirati
- Qler
#8894 Re: "Majstori" parkiranja
ma ovaj stup metropola valja gluposti od prvog posta... a tibra je napravio podzemne garaze, 12000KM parking mjesto, i oko zgrada za 1000 stanova 100 parking mjesta... sranje koje samo Tibra moze napraviti...
- daxon
#8895 Re: "Majstori" parkiranja
Ma ja mislim da se ipak radi o sarkazmu i zezanju, jer naselje "vojničko" ima najveći broj parking mjesta po glavi stanovnika, ne u BiH, već u Europi. Znači, 5 etažnih garaža, a svaka ko fudbalsko igralište, samim time i natkrivena parking mjesta, plus, pored toga i 4 relativno velika parkinga od čega 1 ogroman.
Zato mislim da je sarkazam, jer je u usporedbi sa tibrom pomenuo upravo vojničko, koje ima takvu parking infrastrukturu.
Zato mislim da je sarkazam, jer je u usporedbi sa tibrom pomenuo upravo vojničko, koje ima takvu parking infrastrukturu.
- Logovan
-
quarterback
#8897 Re: "Majstori" parkiranja
danas sam imao fatamorganu, vidio 2 drota kako pisu kazne onima koji su parkirani na cesti / autobuskom stajalistu kod doma ljiljana
- muha_sa
#8898 Re: "Majstori" parkiranja
da bog mili sacuvaLogovan wrote:
![]()
![]()
-
mali_balon
#8899 Re: "Majstori" parkiranja
Samo da napomenem da se iste placaju, 60KM u garazi, 40KM na garazi tako da.... a ima raje koja rentaju garaze na vojnickom a zive na alipasinom. I definitivno fali parking mjesta.daxon wrote:Ma ja mislim da se ipak radi o sarkazmu i zezanju, jer naselje "vojničko" ima najveći broj parking mjesta po glavi stanovnika, ne u BiH, već u Europi. Znači, 5 etažnih garaža, a svaka ko fudbalsko igralište, samim time i natkrivena parking mjesta, plus, pored toga i 4 relativno velika parkinga od čega 1 ogroman.
- sema911s