Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
johnny_blazze

#8876 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

van helsing wrote:Nas nekoliko danas na utakmici Olimpic-Zvijezda pridjemo Husrefu i kazemo daj Shefe vrati se ba,vakat je,on ko iz topa: "Dok je onih dole u Titovoj-tesko...." :cry:
pa od sponzora,trenera i igraca svako ko imalo zna za ove lopove bjezi od sarajeva :sad:
gospodin Rajković

#8877 Re: FK Sarajevo

Post by gospodin Rajković »

Max Bunker wrote:
Dialer wrote:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7fed918f6d

jesul ovo igraci koji su okrenuti na pravu stranu il,cista slucajnost :)
Torlak znam da je na pravoj strani a za ove ostale, fakat ne znam ( mislim i da je Hadzic nas ).
I Torlak je bio na presici kao i Handžić vidio ih na snimku sad ako nisu komentirali solidarisali su se sa onima što su stali uz žvaljka,
Bordolini

#8878 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

I ja bih za sad malo popustio igrace. Ne kazem da im treba zaboraviti, samo sacekati da dodju na red. Previse imamo problema, ne mozemo sve odjednom rjesiti iako se mozda cini da sve mora ici "u paketu". Znaju se prioriteti.
I pustite se "san" novina pobogu! Mozda u svom ovom crnjaku ima dosta stvari koje ne znamo ali za njih sigurno znamo ko su i sta su.
Dialer

#8879 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Ne znam sjedel povrjedjeni i suspendovani igraci obicno u lozi. Znam da je jedino Skoro non stop stajao kod ulaza na teren :D .

Dosli su al nisu srali,bar su pozitivni,malo.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8880 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Bordolini wrote:I ja bih za sad malo popustio igrace.
:thumbup: odgovor na njihovo koketiranje sa žvaljkom su dobili na utakmici. Sad ih pustiti nek' se jedu odmuke. I nadam se da će što prije dobiti plate, bar za period do utakmica sa Lišticom, jer su ih zaslužili.
van helsing

#8881 Re: FK Sarajevo

Post by van helsing »

Da se malo opustimo :-D

lerdi

#8882 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Ma dajte ljudi jebo vas više igrači. Šta ste ih se nadovezali? Uradili su šta su uradili. Na to što su uradili dobili adekvatan odgovor, koji je evidentno imao efekta jer kapiten je odma počeo da liže. Dakle igrači apsolvirani (sad za sad) i spakovani u fioku za neka druga ljepša vremena. Volio bi zaista da sa ovim mojim postom završimo priču oko njih i okrenemo se pravom problemu, a to je bagra u klubu.

Mirza najavio odlazak, ali dijelim Semino mišljenje da se takvim nikad ne zna. Ko je iole upoznat sa dešavanjima u i oko kluba u zadnjih desetak i više godina, zna da su ovi protiv kojih se borimo (uključujući i Mirzu) spremni na sve i svašta samo kako bi ostali tu gdje jesu. Mirza je najavio ostavku nakon Veleža (rekao je fino u intervju da će voditi ekipu protiv Veleža i da će to biti najvjerovatnije njegova posljednja utakmica) i sada ostaje da vidimo koliko drži do svoje riječi. Ostankom dokazuje da nije baš da mu sve ovo ne treba, kako sam tvrdi.

Dalje Baljak i kompanija moraju biti prozivani svaki dan, jer njihova odavno isprobana receptura je "šuti i muti". Dakle mi svaki dan moramo na bilo koji način upirati prstom u njih. Oni koji nisu skontali da ih obavjestim. Ovo je borba do istrebljenja. Ili mi ili oni. Treča opcija ne postoji ;)
Topla voda

#8883 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

lerdi wrote:Ma dajte ljudi jebo vas više igrači. Šta ste ih se nadovezali? Uradili su šta su uradili. Na to što su uradili dobili adekvatan odgovor, koji je evidentno imao efekta jer kapiten je odma počeo da liže. Dakle igrači apsolvirani (sad za sad) i spakovani u fioku za neka druga ljepša vremena. Volio bi zaista da sa ovim mojim postom završimo priču oko njih i okrenemo se pravom problemu, a to je bagra u klubu.

Mirza najavio odlazak, ali dijelim Semino mišljenje da se takvim nikad ne zna. Ko je iole upoznat sa dešavanjima u i oko kluba u zadnjih desetak i više godina, zna da su ovi protiv kojih se borimo (uključujući i Mirzu) spremni na sve i svašta samo kako bi ostali tu gdje jesu. Mirza je najavio ostavku nakon Veleža (rekao je fino u intervju da će voditi ekipu protiv Veleža i da će to biti najvjerovatnije njegova posljednja utakmica) i sada ostaje da vidimo koliko drži do svoje riječi. Ostankom dokazuje da nije baš da mu sve ovo ne treba, kako sam tvrdi.

Dalje Baljak i kompanija moraju biti prozivani svaki dan, jer njihova odavno isprobana receptura je "šuti i muti". Dakle mi svaki dan moramo na bilo koji način upirati prstom u njih. Oni koji nisu skontali da ih obavjestim. Ovo je borba do istrebljenja. Ili mi ili oni. Treča opcija ne postoji ;)
bas tako :thumbup:
gospodin Rajković

#8884 Re: FK Sarajevo

Post by gospodin Rajković »

ćiro wrote:Slažem se, trenerom i igračima ćemo se baviti kada za to dođe vrijeme, odnosno njima nek se bave ljudi koji će doći na mjesta onih koje MORAMO otjerati iz kluba.
Ko su oni, to sada znaju i ptice na grani.
Ali opet ću ponoviti:
Nihad Baljak
Mirsad Alihodžić
Senad Merdanović (ne treba zaboraviti ni njegovog brata Nijaza)
i sl.
Svako skretanje na druge probleme, ide samo njima u korist.
Fazlagić ,Bašić iz telekoma,Hujić dopuni ako sam koga izostavio . :thumbup:
Topla voda

#8885 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

gospodin Rajković wrote:
ćiro wrote:Slažem se, trenerom i igračima ćemo se baviti kada za to dođe vrijeme, odnosno njima nek se bave ljudi koji će doći na mjesta onih koje MORAMO otjerati iz kluba.
Ko su oni, to sada znaju i ptice na grani.
Ali opet ću ponoviti:
Nihad Baljak
Mirsad Alihodžić
Senad Merdanović (ne treba zaboraviti ni njegovog brata Nijaza)
i sl.
Svako skretanje na druge probleme, ide samo njima u korist.
Fazlagić ,Bašić iz telekoma,Hujić dopuni ako sam koga izostavio . :thumbup:
samo stoleta ostavit u klubu
Alkos

#8886 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

salko cimic
zonbirile

#8887 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

leet wrote:
zonbirile wrote:koliko plaća nisu dobili zaposlenici Sarajeva?
jos nisu dobili oktobarsku ! :D
------------------------------------------------------
ja i šta sad ,nakon 15 dana? Koliko ono bi plata? Drug moj da znaš dio onoga o čemu se radi,ali nema veze ide drugo kvizno pitanje.
junkers

#8888 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

mirza gnjido,pokušaju trenera,probaj biti čovjek odlazi!
tcz

#8889 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

meni je najaca ova recenica:

''Mobilni telefom mi zvoni po cijeli dan, primam poruke podrške od poznanika, priajtelja, komšija... Ljudi mi prilaze, vuku za rukav i ne daju mi da idem. U ovom gradu ima 100.000 ljudi koji navijaju za Sarajevo! Većina je uz mene.''

Moj Mirza glupane jedan gdje su ti navijaci na utakmicama? Oni sto dolaze na utakmicu te ne podrzavaju. A te pare od transvera su ti garant kod punca.
Charuga
Globalni moderator

#8890 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Image
Obuca9

#8891 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Da tih 100.000 voli Sarajevo i zna situaciju u i oko kluba, bilo bi na Koševu bar jednom godišnje, moj Mirza.

Nisu to nikakvi navijači Sarajeva, to su navijači Reala, Barcelone, Intera, Milana, Manchestera, Bayerna koji eto uz to još i pomalo simpatiziraju Sarajevo i ne vidim po čemu je to njihovo mišljenje važnije od mišljenja onih 1.500 standardnih bolesnika koji su godinama najredovniji psojetioci Koševa i koji jedini dolaze i kad nema rezultata.

Gdje je bilo tih 100.000 da se učlane u klub, da daju klubu 10 KM, pa da krenemo u sezonu sa 1.000.000 KM friške love?

P.S.
Igrači dobili slobdno do srijede? :lol: :lol: Kakav potez oca mi, u maniru najvećih svjetskih stručnjaka...
Vjerujte mi!

#8892 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

To ih je oslobodio do srijede da mu ne dolaze na ochi zbog bajramluka.
Nuclear Winter

#8893 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
Ne nego si ti sa grbom BAYERNA na avataru pravi "navijač" sarajeva :lol: Samo me interesuje jel ovo žvaljak odriješio kesu,pa otud navala ovih pravih "navijača" koji nas dobronamjerno savjetuju da stavimo glavu na panj tj. da vjerujemo ljigavcu žvaljku(kojem inače želim dug život i NAJTEŽU moguću bolest)??
leo karan

#8894 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
je l' de da po tebi treba pustit baljka i mirzu da rade svoj posao?
Nogatrans

#8895 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Nuclear Winter wrote:
Ne nego si ti sa grbom BAYERNA na avataru pravi "navijač" sarajeva :lol: Samo me interesuje jel ovo žvaljak odriješio kesu,pa otud navala ovih pravih "navijača" koji nas dobronamjerno savjetuju da stavimo glavu na panj tj. da vjerujemo ljigavcu žvaljku(kojem inače želim dug život i NAJTEŽU moguću bolest)??

Ne ovdje si na forumu sigurno samo pravi navijac ako imas grb Sarajeva ili grb Hordi.Uglavnom ja se vec ranije rekao da trebaju svi da odu koji su bili u klubu i da nove face dodu.
strong69

#8896 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Mirza hoce da zakuha s navijacima? Proziva HZ koje su zvanicno zauzele stav protiv njega a ne protiv igraca.

Ako mi nismo jedini navijaci Sarajeva onda neka mu ti pravi navijaci dodu i podrze ga. Treba bojkotovati utakmice dok god je MV trener i dok god ovi 100 puta nabrojani sjede u upravi. Igraci su izvizdani jer su rjesavanje problema trazili zajedno sa onim koji su te probleme i napravili!

Mirza, svakom svojom izjavom pokazujes pravo lice i da ti ipak nije tako svejedno i da ti ovo iz nekog razloga treba...
Nuclear Winter

#8897 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

strong69 wrote:Mirza hoce da zakuha s navijacima? Proziva HZ koje su zvanicno zauzele stav protiv njega a ne protiv igraca.

Ako mi nismo jedini navijaci Sarajeva onda neka mu ti pravi navijaci dodu i podrze ga. Treba bojkotovati utakmice dok god je MV trener i dok god ovi 100 puta nabrojani sjede u upravi. Igraci su izvizdani jer su rjesavanje problema trazili zajedno sa onim koji su te probleme i napravili!

Mirza, svakom svojom izjavom pokazujes pravo lice i da ti ipak nije tako svejedno i da ti ovo iz nekog razloga treba...

Razlog su PARE buraz,i to ne one što mu po onom smiješnom ugovoru "pripadaju".Naime mirza je počeo da kopira glavatog pripadnika porodice osim,pa ima nekoliko igrača koji su već igrali na utakmici sa drinom,pod svojim"patronatom",a da vam ne spominjem moguće transfere(pored džakmića) svijeća-boy-a jahovića,i hamzagića,šta mislite ko će pored baljka i alihodžića staviti šape na novac od obeštećenja od ove trojice??
Nuclear Winter

#8898 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

Nogatrans wrote:
Nuclear Winter wrote:

Ne ovdje si na forumu sigurno samo pravi navijac ako imas grb Sarajeva ili grb Hordi.Uglavnom ja se vec ranije rekao da trebaju svi da odu koji su bili u klubu i da nove face dodu.
Pa ako "navijaš" za Sarajevo onda bi to trebalo tako da bude,ili možda je obrnuto u tvojoj zoni sumraka.Navijaš za chelsea,i hodaš u dresu Arsenala :lol:
junkers

#8899 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

ako će to pomoći da govna odu, nek izgube sve do kraja.a ko si ti da sudiš ko je pravi navijač,il si jedan od mirzinih 100000?
Nuclear Winter

#8900 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

junkers wrote:

ako će to pomoći da govna odu, nek izgube sve do kraja.a ko si ti da sudiš ko je pravi navijač,il si jedan od mirzinih 100000?

Nije ba on mirzin,on je od karl hajnc rumenigea :D
Locked