pa od sponzora,trenera i igraca svako ko imalo zna za ove lopove bjezi od sarajevavan helsing wrote:Nas nekoliko danas na utakmici Olimpic-Zvijezda pridjemo Husrefu i kazemo daj Shefe vrati se ba,vakat je,on ko iz topa: "Dok je onih dole u Titovoj-tesko...."
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- johnny_blazze
#8876 Re: FK Sarajevo
- gospodin Rajković
#8877 Re: FK Sarajevo
I Torlak je bio na presici kao i Handžić vidio ih na snimku sad ako nisu komentirali solidarisali su se sa onima što su stali uz žvaljka,Max Bunker wrote:Torlak znam da je na pravoj strani a za ove ostale, fakat ne znam ( mislim i da je Hadzic nas ).Dialer wrote:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7fed918f6d
jesul ovo igraci koji su okrenuti na pravu stranu il,cista slucajnost
-
Bordolini
#8878 Re: FK Sarajevo
I ja bih za sad malo popustio igrace. Ne kazem da im treba zaboraviti, samo sacekati da dodju na red. Previse imamo problema, ne mozemo sve odjednom rjesiti iako se mozda cini da sve mora ici "u paketu". Znaju se prioriteti.
I pustite se "san" novina pobogu! Mozda u svom ovom crnjaku ima dosta stvari koje ne znamo ali za njih sigurno znamo ko su i sta su.
I pustite se "san" novina pobogu! Mozda u svom ovom crnjaku ima dosta stvari koje ne znamo ali za njih sigurno znamo ko su i sta su.
-
Dialer
#8879 Re: FK Sarajevo
Ne znam sjedel povrjedjeni i suspendovani igraci obicno u lozi. Znam da je jedino Skoro non stop stajao kod ulaza na teren
.
Dosli su al nisu srali,bar su pozitivni,malo.
Dosli su al nisu srali,bar su pozitivni,malo.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#8880 Re: FK Sarajevo
Bordolini wrote:I ja bih za sad malo popustio igrace.
- lerdi
#8882 Re: FK Sarajevo
Ma dajte ljudi jebo vas više igrači. Šta ste ih se nadovezali? Uradili su šta su uradili. Na to što su uradili dobili adekvatan odgovor, koji je evidentno imao efekta jer kapiten je odma počeo da liže. Dakle igrači apsolvirani (sad za sad) i spakovani u fioku za neka druga ljepša vremena. Volio bi zaista da sa ovim mojim postom završimo priču oko njih i okrenemo se pravom problemu, a to je bagra u klubu.
Mirza najavio odlazak, ali dijelim Semino mišljenje da se takvim nikad ne zna. Ko je iole upoznat sa dešavanjima u i oko kluba u zadnjih desetak i više godina, zna da su ovi protiv kojih se borimo (uključujući i Mirzu) spremni na sve i svašta samo kako bi ostali tu gdje jesu. Mirza je najavio ostavku nakon Veleža (rekao je fino u intervju da će voditi ekipu protiv Veleža i da će to biti najvjerovatnije njegova posljednja utakmica) i sada ostaje da vidimo koliko drži do svoje riječi. Ostankom dokazuje da nije baš da mu sve ovo ne treba, kako sam tvrdi.
Dalje Baljak i kompanija moraju biti prozivani svaki dan, jer njihova odavno isprobana receptura je "šuti i muti". Dakle mi svaki dan moramo na bilo koji način upirati prstom u njih. Oni koji nisu skontali da ih obavjestim. Ovo je borba do istrebljenja. Ili mi ili oni. Treča opcija ne postoji
Mirza najavio odlazak, ali dijelim Semino mišljenje da se takvim nikad ne zna. Ko je iole upoznat sa dešavanjima u i oko kluba u zadnjih desetak i više godina, zna da su ovi protiv kojih se borimo (uključujući i Mirzu) spremni na sve i svašta samo kako bi ostali tu gdje jesu. Mirza je najavio ostavku nakon Veleža (rekao je fino u intervju da će voditi ekipu protiv Veleža i da će to biti najvjerovatnije njegova posljednja utakmica) i sada ostaje da vidimo koliko drži do svoje riječi. Ostankom dokazuje da nije baš da mu sve ovo ne treba, kako sam tvrdi.
Dalje Baljak i kompanija moraju biti prozivani svaki dan, jer njihova odavno isprobana receptura je "šuti i muti". Dakle mi svaki dan moramo na bilo koji način upirati prstom u njih. Oni koji nisu skontali da ih obavjestim. Ovo je borba do istrebljenja. Ili mi ili oni. Treča opcija ne postoji
- Topla voda
#8883 Re: FK Sarajevo
bas takolerdi wrote:Ma dajte ljudi jebo vas više igrači. Šta ste ih se nadovezali? Uradili su šta su uradili. Na to što su uradili dobili adekvatan odgovor, koji je evidentno imao efekta jer kapiten je odma počeo da liže. Dakle igrači apsolvirani (sad za sad) i spakovani u fioku za neka druga ljepša vremena. Volio bi zaista da sa ovim mojim postom završimo priču oko njih i okrenemo se pravom problemu, a to je bagra u klubu.
- gospodin Rajković
#8884 Re: FK Sarajevo
Fazlagić ,Bašić iz telekoma,Hujić dopuni ako sam koga izostavio .ćiro wrote:Slažem se, trenerom i igračima ćemo se baviti kada za to dođe vrijeme, odnosno njima nek se bave ljudi koji će doći na mjesta onih koje MORAMO otjerati iz kluba.
Ko su oni, to sada znaju i ptice na grani.
Ali opet ću ponoviti:
Nihad Baljak
Mirsad Alihodžić
Senad Merdanović (ne treba zaboraviti ni njegovog brata Nijaza)
i sl.
Svako skretanje na druge probleme, ide samo njima u korist.
- Topla voda
#8885 Re: FK Sarajevo
samo stoleta ostavit u klubugospodin Rajković wrote:Fazlagić ,Bašić iz telekoma,Hujić dopuni ako sam koga izostavio .ćiro wrote:Slažem se, trenerom i igračima ćemo se baviti kada za to dođe vrijeme, odnosno njima nek se bave ljudi koji će doći na mjesta onih koje MORAMO otjerati iz kluba.
Ko su oni, to sada znaju i ptice na grani.
Ali opet ću ponoviti:
Nihad Baljak
Mirsad Alihodžić
Senad Merdanović (ne treba zaboraviti ni njegovog brata Nijaza)
i sl.
Svako skretanje na druge probleme, ide samo njima u korist.
-
Alkos
#8886 Re: FK Sarajevo
salko cimic
-
zonbirile
#8887 Re: FK Sarajevo
------------------------------------------------------leet wrote:jos nisu dobili oktobarsku !zonbirile wrote:koliko plaća nisu dobili zaposlenici Sarajeva?
ja i šta sad ,nakon 15 dana? Koliko ono bi plata? Drug moj da znaš dio onoga o čemu se radi,ali nema veze ide drugo kvizno pitanje.
- junkers
#8888 Re: FK Sarajevo
mirza gnjido,pokušaju trenera,probaj biti čovjek odlazi!
-
tcz
#8889 Re: FK Sarajevo
meni je najaca ova recenica:
''Mobilni telefom mi zvoni po cijeli dan, primam poruke podrške od poznanika, priajtelja, komšija... Ljudi mi prilaze, vuku za rukav i ne daju mi da idem. U ovom gradu ima 100.000 ljudi koji navijaju za Sarajevo! Većina je uz mene.''
Moj Mirza glupane jedan gdje su ti navijaci na utakmicama? Oni sto dolaze na utakmicu te ne podrzavaju. A te pare od transvera su ti garant kod punca.
''Mobilni telefom mi zvoni po cijeli dan, primam poruke podrške od poznanika, priajtelja, komšija... Ljudi mi prilaze, vuku za rukav i ne daju mi da idem. U ovom gradu ima 100.000 ljudi koji navijaju za Sarajevo! Većina je uz mene.''
Moj Mirza glupane jedan gdje su ti navijaci na utakmicama? Oni sto dolaze na utakmicu te ne podrzavaju. A te pare od transvera su ti garant kod punca.
- Obuca9
#8891 Re: FK Sarajevo
Da tih 100.000 voli Sarajevo i zna situaciju u i oko kluba, bilo bi na Koševu bar jednom godišnje, moj Mirza.
Nisu to nikakvi navijači Sarajeva, to su navijači Reala, Barcelone, Intera, Milana, Manchestera, Bayerna koji eto uz to još i pomalo simpatiziraju Sarajevo i ne vidim po čemu je to njihovo mišljenje važnije od mišljenja onih 1.500 standardnih bolesnika koji su godinama najredovniji psojetioci Koševa i koji jedini dolaze i kad nema rezultata.
Gdje je bilo tih 100.000 da se učlane u klub, da daju klubu 10 KM, pa da krenemo u sezonu sa 1.000.000 KM friške love?
P.S.
Igrači dobili slobdno do srijede?
Kakav potez oca mi, u maniru najvećih svjetskih stručnjaka...
Nisu to nikakvi navijači Sarajeva, to su navijači Reala, Barcelone, Intera, Milana, Manchestera, Bayerna koji eto uz to još i pomalo simpatiziraju Sarajevo i ne vidim po čemu je to njihovo mišljenje važnije od mišljenja onih 1.500 standardnih bolesnika koji su godinama najredovniji psojetioci Koševa i koji jedini dolaze i kad nema rezultata.
Gdje je bilo tih 100.000 da se učlane u klub, da daju klubu 10 KM, pa da krenemo u sezonu sa 1.000.000 KM friške love?
P.S.
Igrači dobili slobdno do srijede?
- Vjerujte mi!
#8892 Re: FK Sarajevo
To ih je oslobodio do srijede da mu ne dolaze na ochi zbog bajramluka.
-
Nuclear Winter
#8893 Re: FK Sarajevo
Ne nego si ti sa grbom BAYERNA na avataru pravi "navijač" sarajevaNogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
-
leo karan
#8894 Re: FK Sarajevo
je l' de da po tebi treba pustit baljka i mirzu da rade svoj posao?Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
- Nogatrans
#8895 Re: FK Sarajevo
Nuclear Winter wrote:Ne nego si ti sa grbom BAYERNA na avataru pravi "navijač" sarajevaNogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!Samo me interesuje jel ovo žvaljak odriješio kesu,pa otud navala ovih pravih "navijača" koji nas dobronamjerno savjetuju da stavimo glavu na panj tj. da vjerujemo ljigavcu žvaljku(kojem inače želim dug život i NAJTEŽU moguću bolest)??
Ne ovdje si na forumu sigurno samo pravi navijac ako imas grb Sarajeva ili grb Hordi.Uglavnom ja se vec ranije rekao da trebaju svi da odu koji su bili u klubu i da nove face dodu.
- strong69
#8896 Re: FK Sarajevo
Mirza hoce da zakuha s navijacima? Proziva HZ koje su zvanicno zauzele stav protiv njega a ne protiv igraca.
Ako mi nismo jedini navijaci Sarajeva onda neka mu ti pravi navijaci dodu i podrze ga. Treba bojkotovati utakmice dok god je MV trener i dok god ovi 100 puta nabrojani sjede u upravi. Igraci su izvizdani jer su rjesavanje problema trazili zajedno sa onim koji su te probleme i napravili!
Mirza, svakom svojom izjavom pokazujes pravo lice i da ti ipak nije tako svejedno i da ti ovo iz nekog razloga treba...
Ako mi nismo jedini navijaci Sarajeva onda neka mu ti pravi navijaci dodu i podrze ga. Treba bojkotovati utakmice dok god je MV trener i dok god ovi 100 puta nabrojani sjede u upravi. Igraci su izvizdani jer su rjesavanje problema trazili zajedno sa onim koji su te probleme i napravili!
Mirza, svakom svojom izjavom pokazujes pravo lice i da ti ipak nije tako svejedno i da ti ovo iz nekog razloga treba...
-
Nuclear Winter
#8897 Re: FK Sarajevo
strong69 wrote:Mirza hoce da zakuha s navijacima? Proziva HZ koje su zvanicno zauzele stav protiv njega a ne protiv igraca.
Razlog su PARE buraz,i to ne one što mu po onom smiješnom ugovoru "pripadaju".Naime mirza je počeo da kopira glavatog pripadnika porodice osim,pa ima nekoliko igrača koji su već igrali na utakmici sa drinom,pod svojim"patronatom",a da vam ne spominjem moguće transfere(pored džakmića) svijeća-boy-a jahovića,i hamzagića,šta mislite ko će pored baljka i alihodžića staviti šape na novac od obeštećenja od ove trojice??
-
Nuclear Winter
#8898 Re: FK Sarajevo
Pa ako "navijaš" za Sarajevo onda bi to trebalo tako da bude,ili možda je obrnuto u tvojoj zoni sumraka.Navijaš za chelsea,i hodaš u dresu ArsenalaNogatrans wrote:Nuclear Winter wrote:Ne nego si ti sa grbom BAYERNA na avataru pravi "navijač" sarajevaNogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!Samo me interesuje jel ovo žvaljak odriješio kesu,pa otud navala ovih pravih "navijača" koji nas dobronamjerno savjetuju da stavimo glavu na panj tj. da vjerujemo ljigavcu žvaljku(kojem inače želim dug život i NAJTEŽU moguću bolest)??
Ne ovdje si na forumu sigurno samo pravi navijac ako imas grb Sarajeva ili grb Hordi.Uglavnom ja se vec ranije rekao da trebaju svi da odu koji su bili u klubu i da nove face dodu.
- junkers
#8899 Re: FK Sarajevo
Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
ako će to pomoći da govna odu, nek izgube sve do kraja.a ko si ti da sudiš ko je pravi navijač,il si jedan od mirzinih 100000?
-
Nuclear Winter
#8900 Re: FK Sarajevo
junkers wrote:Nogatrans wrote:Ako su ono pravi navijaci Sarajeva koji su zvizdali golu Scepanovica i koji su se radovali golu Drine onda nek nam je BOG na pomoci!!
ako će to pomoći da govna odu, nek izgube sve do kraja.a ko si ti da sudiš ko je pravi navijač,il si jedan od mirzinih 100000?
Nije ba on mirzin,on je od karl hajnc rumenigea