HS kablovska
Moderator: anex
-
wiki
#8876 Re: HS kablovska
Uvijek pozdravljam uvođenje novih Kvalitetnih TV kanala. Jeste da ste kasnili neka 2 mjeseca, ali ste ipak odgovorili zahtjevima korisnika (barem ovaj dio korisnika koji je bio za RTL i RTL-2). HVala...
-
The Realist
#8877 Re: HS kablovska
Eh, to je drugo, mislio sam da ti je to problemBenq wrote:Ako pod redanjem , mislis na grupisanje kanala, kod mene to ne igra nikakvu uloguThe Realist wrote:Pa lakše ti je ovako radi redanja kanala. Ja samo frekfenciju na kojoj najave promjene i onda sve puno lakše ide.Benq wrote:
Ma ja uradim full scan pa sta nadje, nasao sam RTL 2 HR
, ja sam naucio na kojem mi je broju koji kanal
Kod mene je sve lijepo poredano, onda je lakše listati
- extremebit
#8878 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Naravno da ovo nije sve, uskoro očekujte nova poboljšanja usluga. O svim izmjenama obavještavat ćemo vas putem naše web stranice.Benq wrote:Pitanje za HS : Jel to sve sto se tice izmjene za ovu godinu ili mozemo da ocekujemo Pink Comedy i Pink Horror ???
Bez GINX TV-a se ne pojavljujte sa novim obavještenjima.
- Benq
#8879 Re: HS kablovska
Ajde HS , mozete vi to ! GINX 
-
The Realist
#8880 Re: HS kablovska
Što se mene tiče, to vala ne moraju, ionako nemam kompjuter koje te najbolje igre podržavaBenq wrote:Ajde HS , mozete vi to ! GINX
- van helsing
#8881 Re: HS kablovska
Koristim dugo mojatv phone uslugu,razmisljam da je odjavim,a uzeo bih neki od kid paketa,odnosno quadro.
Ima li neko da kaze prednosti/mane,ponuda kanala,stabilnost interneta kao i iskustva sa voip tel.
Tapatalk 2
Ima li neko da kaze prednosti/mane,ponuda kanala,stabilnost interneta kao i iskustva sa voip tel.
Tapatalk 2
-
AdrianMole
#8882 Re: HS kablovska
Poštovani,
Food Network EMEA je krenuo sa lokalizacijom na hrvatski. Identifikacija hrv. titlova se pojavila u paketu DMC na 15W. Kao i u većini slučajeva lokalizacija će biti postepena.
Velika molba za HS:Pošto se ovaj kanal nalazi i u HS-ovoj ponudi da li biste bili ljubazni i okrenuli na feed koji podržava naše titlove(ili uključili te titlove ako je to vaš feed).Navodno je već nekih 30% sadržaja kanala titlovano.Ako to nije moguće zbog kodiranja onda se vjerojatno može pokrenuti dogovor sa distributerom oko promjene feeda.
Moja supruga će Vam biti vječno zahvalna,a i moja malenkost zajedno sa njom
Očekujem Vaš cijenjeni odgovor i unaprijed hvala,
Vaš dugogodišnji korisnik.
Food Network EMEA je krenuo sa lokalizacijom na hrvatski. Identifikacija hrv. titlova se pojavila u paketu DMC na 15W. Kao i u većini slučajeva lokalizacija će biti postepena.
Velika molba za HS:Pošto se ovaj kanal nalazi i u HS-ovoj ponudi da li biste bili ljubazni i okrenuli na feed koji podržava naše titlove(ili uključili te titlove ako je to vaš feed).Navodno je već nekih 30% sadržaja kanala titlovano.Ako to nije moguće zbog kodiranja onda se vjerojatno može pokrenuti dogovor sa distributerom oko promjene feeda.
- Adriatic
#8883 Re: HS kablovska
Šta je sa Sport klubom sad?
Koji je problem sad?
Isteklo je 30 dana.
Koji je problem sad?
Isteklo je 30 dana.
- Benq
#8884 Re: HS kablovska
Ginx je kanal za gamereuskrsno_respo wrote:Sta vam je taj ginx? Mislim sta oni pustaju?
E , ako puste taj program , ja cu ti licno kupit racunar da mozes osjetit cari dobre igre i grafikeThe Realist wrote:Što se mene tiče, to vala ne moraju, ionako nemam kompjuter koje te najbolje igre podržavaBenq wrote:Ajde HS , mozete vi to ! GINX, no, raduje me post u kojem stoji da ovo nisu jedine novosti.
- chakany
#8885 Re: HS kablovska
Moram te obradovati da je Food Network dobio prevodAdrianMole wrote:Poštovani,
Odlično, odlično.
-
AdrianMole
#8886 Re: HS kablovska
Svaka čast za brzu reakciju.Lokalizacija je još u manjoj mjeri ,ali će biti sve veća.Ovaj kanal je kod mene prilično gledan,pa ovo dosta znači.Hvala,hvalachakany wrote:Moram te obradovati da je Food Network dobio prevodAdrianMole wrote:Poštovani,
Vaš dugogodišnji korisnik.![]()
Odlično, odlično.
- MH i HS kablovska
#8887 Re: HS kablovska
Drago nam je da ste zadovoljni, hvala na povjerenjuAdrianMole wrote:Svaka čast za brzu reakciju.Lokalizacija je još u manjoj mjeri ,ali će biti sve veća.Ovaj kanal je kod mene prilično gledan,pa ovo dosta znači.Hvala,hvalachakany wrote:Moram te obradovati da je Food Network dobio prevodAdrianMole wrote:Poštovani,
Vaš dugogodišnji korisnik.![]()
Odlično, odlično.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8888 Re: HS kablovska
jel ovo RTl HR ubačen?
nije da ću gledati ali eto samo da pitam
nije da ću gledati ali eto samo da pitam
-
The Realist
#8889 Re: HS kablovska
Benq wrote: E , ako puste taj program , ja cu ti licno kupit racunar da mozes osjetit cari dobre igre i grafike. Ovo sam ti obecao jer znam da nema sanse da puste taj kanal
Ima li ko u HS-u da ovo odradi, prodamo kompjuter i podijelimo novac
- Maharadza
#8890 Re: HS kablovska
http://ginx.tv/uskrsno_respo wrote:Sta vam je taj ginx? Mislim sta oni pustaju?
Britanski kanal koji kao jedini u svijetu 24h emituje samo i isključivo sadržaj o gaming-u, bilo o konzolaškim igrama (next gen., current gen., uključujući "manje" konzole; PSVita, Nintendo 3DS itd.) tako i o PC igrama, kao i emisije o tehnologiji uopšte npr. Planet of the apps gdje rade preglede i testiranja najnovijih app-ova za pametne telefone (iOS, Android), korisne savjete, razglabanja o tehnologiji itd. ugl. ko voli igre i tehnologiju uopšte - must have kanal! Pratim ga gotovo 2 god. otkad imam ovu D3 od Telemach-a (prošireni paket) i mogu reći da je jedan od jačih "exclusive" kanala koje imaju! Naravno, titlovan je u potpunosti (osim par Live emisija, npr. sa E3 konferencije i sl.)!
-
theprodigy
#8891 Re: HS kablovska
e cuj ginx, i vi bi ovo gledali?
- van helsing
#8892 Re: HS kablovska
Malac prati taj kanal,i vidim da je "pokupio" nekih fazona
.
Ja ga pogledao par puta kada je uvrsten u pr.shemu i nikad vise.
- Truba
#8893 Re: HS kablovska
ako mislimo na isto
ja ne igram igre ali mi je bio zanimljiv
ja ne igram igre ali mi je bio zanimljiv
- Benq
#8894 Re: HS kablovska
Niko se ne zajebava , ovo je stvarno opis GINX kanala.uskrsno_respo wrote:jel se vi zajebavate ili ozbiljno ovo mislite sto pisete?Maharadza wrote:http://ginx.tv/uskrsno_respo wrote:Sta vam je taj ginx? Mislim sta oni pustaju?
Britanski kanal koji kao jedini u svijetu 24h emituje samo i isključivo sadržaj o gaming-u, bilo o konzolaškim igrama (next gen., current gen., uključujući "manje" konzole; PSVita, Nintendo 3DS itd.) tako i o PC igrama, kao i emisije o tehnologiji uopšte npr. Planet of the apps gdje rade preglede i testiranja najnovijih app-ova za pametne telefone (iOS, Android), korisne savjete, razglabanja o tehnologiji itd. ugl. ko voli igre i tehnologiju uopšte - must have kanal! Pratim ga gotovo 2 god. otkad imam ovu D3 od Telemach-a (prošireni paket) i mogu reći da je jedan od jačih "exclusive" kanala koje imaju! Naravno, titlovan je u potpunosti (osim par Live emisija, npr. sa E3 konferencije i sl.)!
- Maharadza
#8895 Re: HS kablovska
siđe "jebaču", nisam te prepoznao!van helsing wrote:Malac prati taj kanal,i vidim da je "pokupio" nekih fazona.
PS. FYI: Gaming industrija posljednjih godina ostvaruje veći profit nego filmska i muzička zajedno!
- van helsing
#8896 Re: HS kablovska
Ne kontam. Ozb kazem,dijete gleda,njemu se svidja,meni ne,tako da ne gledam.Maharadza wrote:siđe "jebaču", nisam te prepoznao!
- Adriatic
#8897 Re: HS kablovska
Sve mi se čini da je ovaj RTL gori i od Nove tv.
Pa reklame i najave zauzimaju 70% programa.
Pa reklame i najave zauzimaju 70% programa.
- Truba
#8898 Re: HS kablovska
isto sranje
niti jedne niti druge gledah
ali samo da nije prazan kanal
- Benq
#8899 Re: HS kablovska
Hehe kod mene nije prazan kanalBlack swan wrote:isto sranje
-
AdrianMole
#8900 Re: HS kablovska
Pink uvodi ovoga mjeseca još osam novih kanala :Pink Western,Pink Classic,Pink Style,Pink Grand i Pink Erotica 1,2,3,4.Na HS-ovoj facebook stranici otvorili su glasovanje o dodatnim Pink kanalima.Meni osobno bi pored Comedy i Horror bili zanimljivi i Pinkpedia(daje klasične dokumetarce kojih sve manje ima na Discovery i NG programima),Pink Classic i Pink Style.Mislim kako još barem par pinkova upada u shemu