Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smoki_choko wrote:ostali ljudi u soku prvo da provjere jesu pobjegli pa onda da zovu policiju
koji ba sok..20 ljudi na slici i svi se sokirali,jos ima par zastitara i oni eto sokirani
njih bruka stoji i gledaju cuvar s puskom od njih 15mt ni ne gleda ih nit ista i niko da se ne sjeti zovnut muriju na mobitel
il nisu skontali da je pljacka il je bilo ono "vid ovi nas pokrase" i onda mahalska ona suplja sta se trebalo i moglo a niko da obavjesti muriju
odokativno pregledao... ali ako se dobro sjećam po informacijama iz medija i prema ovome što sam vidio, ovo nije bila klasična pljačka "Hands in the air!" nego krađa na foru u uniformama policije. zato i nema nikakve trke ni histerije...
pa da... vidi se kako hladno ulaze, utovaraju plijen i idu... ne znam šta ste očekivali da vidite. scene iz "Paklenog vala" i Keanu Rivsa i Nick Nolta u akciji
pa oni su usli i nije bilo reakcije kad su rekli da su sipa-ovci. al kad su poceli da razoruzavaju cuvare valjda je trebalo nekako drugacije da se ponasaju. posebno kad su poceli bjezati. oni nekako hladno. nezainteresovano
smoki_choko wrote:pa oni su usli i nije bilo reakcije kad su rekli da su sipa-ovci. al kad su poceli da razoruzavaju cuvare valjda je trebalo nekako drugacije da se ponasaju. posebno kad su poceli bjezati. oni nekako hladno. nezainteresovano
jos udarise auto spade maska prednja..
hajd sto niko muriju ne zove nego niko ni da im pomogne i kaze "ljudi osta vam maska,evo vam broj mog mehanicara on ce vam to za cas posla sredit i za male pare(a sa strane da ide komentar,mah to je drzavno auto slobodno nek im uzme masne pare za popravak)"
smoki_choko wrote:pa oni su usli i nije bilo reakcije kad su rekli da su sipa-ovci. al kad su poceli da razoruzavaju cuvare valjda je trebalo nekako drugacije da se ponasaju. posebno kad su poceli bjezati. oni nekako hladno. nezainteresovano
jos udarise auto spade maska prednja..
hajd sto niko muriju ne zove nego niko ni da im pomogne i kaze "ljudi osta vam maska,evo vam broj mog mehanicara on ce vam to za cas posla sredit i za male pare(a sa strane da ide komentar,mah to je drzavno auto slobodno nek im uzme masne pare za popravak)"
trebali su potrcati za njima i ovi stanu misle sta je. kaze otpala vam maska da vam ne ostane. skupe su maske za Q7
Ovo je samo jos jedan od dokaza da ti nasem svijetu nikad ne mozes ugoditi, uvijek ce biti neko za ili protiv, kad ne udaraju i kad se lokalni balavci qrce, udaraju, maltretiraju, revolviraju, onda je sto ih ne udaraju, kad ovako nekog isprebijaju onda nek ih tuzi...Smijesna vam je prica fakat!
Točno kolega. Sjećam se događaja kada su uhitili onog vehabiju iz Bugojna nakon bombaškog napada. Logično, policijaci su ga premlatili ko vola u kupusu, jer im ubio kolegu. Tad su se isto tako počeli javljati nezadovoljnici koji su negodovali zbog ponašanja policije i sl.
Policija svakako treba da radi svoj posao to je i pozeljno.Cak i da primjeni silu ako ima potrebe za to,nema problema uopste.
Al da policija udara/maltretira vec uhapsenog(citaj sa lisicama na rukama) il ko je se predo i digao ruke u vis ne smije da se desava
Ovo je samo jos jedan od dokaza da ti nasem svijetu nikad ne mozes ugoditi, uvijek ce biti neko za ili protiv, kad ne udaraju i kad se lokalni balavci qrce, udaraju, maltretiraju, revolviraju, onda je sto ih ne udaraju, kad ovako nekog isprebijaju onda nek ih tuzi...Smijesna vam je prica fakat!
Točno kolega. Sjećam se događaja kada su uhitili onog vehabiju iz Bugojna nakon bombaškog napada. Logično, policijaci su ga premlatili ko vola u kupusu, jer im ubio kolegu. Tad su se isto tako počeli javljati nezadovoljnici koji su negodovali zbog ponašanja policije i sl.
Priznanje iznudjeno batinama se obara na sudu za 5 minuta.
CharlesBukowski wrote:
Priznanje iznudjeno batinama se obara na sudu za 5 minuta.
misliš pred 'sudom'. općenito sam fasciniran naklonošću sudija prema izvršiocima KD pa tako imamo situaciju da se mora napraviti medijski i svaki mogući pritisak da bi mali kreteni za Denisa dobili ono što bi po redovnoj situaciji trebali dobiti. imamo situaciju da se izriču sramno male kazne za silovanja mentalno zaostale djevojčice. imamo situaciju da je snaha Mihrije Pelak, šta ono, zapisničar... na suđenju, upravo Mihriji Pelak...
'sud' nije u stanju 'previdjeti' sitnicu, kod najtežeg krivičnog djela - terorizma sa fatalnim posljedicama, ali je zato revan u oslobađanju i štednji zatvorskog prostora...
Lokacija C-faza, vrijeme 03:45 eksplozija velike petarde "ne zvanično doznajem da je sin jednog policajca bacio bombu" tako da PU Novi Grad nije ni zabilježila ovaj događaj.
ja.neron wrote:Lokacija C-faza, vrijeme 03:45 eksplozija velike petarde "ne zvanično doznajem da je sin jednog policajca bacio bombu" tako da PU Novi Grad nije ni zabilježila ovaj događaj.
Ma moj mali... sta ces, igralo se dijete... nece se vise ponoviti.
ja.neron wrote:Lokacija C-faza, vrijeme 03:45 eksplozija velike petarde "ne zvanično doznajem da je sin jednog policajca bacio bombu" tako da PU Novi Grad nije ni zabilježila ovaj događaj.
Ma moj mali... sta ces, igralo se dijete... nece se vise ponoviti.
A sta je s drugom eksplozijom? Tacno 1h prije ove zadnje?