Sacuvaj, trebace, zlu ne trebalo
Dešavanja u Srbiji
- Tijana_NS
#8876 Re: Desavanja u Srbiji
DAklem, fino sto smo zakljucili da je Srbija od danasnjeg dana bez sumnje ucvrstila svoje veze sa jos jednik saveznikom- Iranom 
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#8877 Re: Desavanja u Srbiji
Tijana_NS wrote:Njihovo delo je neodrzivo, pa samim tim nece ni opstati... da, meni nije prijatno sto ovako pisem, ali novi rat na Balkanu je samo pitanje tajminga... zivi bili pa videli...Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Tijana_NS wrote: Al' njihovo dijelo ostaje.
Ovaj propali abortus koji su iza sebe ostavili je potpuno neodrziv .
Vazi li to i za zapadnog vam komsiju?
- Tijana_NS
#8878 Re: Desavanja u Srbiji
vas zapadni komsija ima svoju drzavnost na ovom prostoru mnogo pre amerikanacaIma Bosne_Bice Bosne wrote: Vazi li to i za zapadnog vam komsiju.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#8879 Re: Desavanja u Srbiji
Pa ako su vama Iranci toliki prijateji onda ce i Srbi da naje'garabuse kad ameri udare po srpskim saveznicima...Tijana_NS wrote:Ti koji su sjebali nasu bivsu juznu, se povlace polako prema vasim bivsim prijateljima - Irancima...Ima Bosne_Bice Bosne wrote: Ma jasta, ista ona sto sHeba bivsu juznu...![]()
Pogresno ljudi protumacili onu tvoju "Ta man'te nas".![]()
Za par godina , nema njih vise na Balkanu
CIA je provalila da je Vuk Jeremic nudio onoj dvojici Ahmed I Nedzadu da ih kriju sa Mladicem kad ih USA pocera iz Irana
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#8880 Re: Desavanja u Srbiji
Ma, znam ja to za naseg zapodnog...Tijana_NS wrote:vas zapadni komsija ima svoju drzavnost na ovom prostoru mnogo pre amerikanacaIma Bosne_Bice Bosne wrote: Vazi li to i za zapadnog vam komsiju.
Pitao sam za vaseg.
- Tijana_NS
#8881 Re: Desavanja u Srbiji
ma jok , nas oni nisu smatrali za bracu, vec za saveznike. Ne diraju nas , ne diramo ih...Toto wrote:
Pa ako su vama Iranci toliki prijateji onda ce i Srbi da naje'garabuse kad ameri udare po srpskim saveznicima...
CIA je provalila da je Vuk Jeremic nudio onoj dvojici Ahmed I Nedzadu da ih kriju sa Mladicem kad ih USA pocera iz Irana
A ko ce da najebe ? Pa vi, naravno, vas su osim za saveznike, smatrali i bracom;
a vi im noz u ledja zavaliste ...
nije lepoooooo
- Toto
#8882 Re: Desavanja u Srbiji
vise siptarima vrijedi onih par kvadratnik kilometara vatikana vec sve busotine Arabijskog poluostrva.Tijana_NS wrote:mmmmmmmmmmda, teske su oni budale, pa da na vas nasedaju, eno siptari vicu tekbiiiiiiiir vec nekoliko godina, pa niko od arapa da ih prizna..Toto wrote: pa stas
mora i Perzija imat svog Vuka Brankovica
samo ja nesto kontam:
kad bi ZUkurlic jednom podvrisno: "tekbir" da bi se cijeli Iran strovalio na Havalu![]()
- Toto
#8883 Re: Desavanja u Srbiji
sve ce ovo USA poklonit srbima kad priznaju Kosovo a onda ce Vuk Jeremic puscat srpske saveznike irance da odavlen raketiraju NATO u Crnoj Gori i poceraju Mila Djukanovica u Italiju.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Daj ba toto, ja ne biliv da su oni to napravili da tu ostanu.![]()
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8884 Re: Desavanja u Srbiji
Toto wrote:sve ce ovo USA poklonit srbima kad priznaju Kosovo a onda ce Vuk Jeremic puscat srpske saveznike irance da odavlen raketiraju NATO u Crnoj Gori i poceraju Mila Djukanovica u Italiju.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Uh, hebote, onda bolje sto nismo u NATO.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8885 Re: Desavanja u Srbiji
Toto wrote:Tijana_NS wrote:
Pici, kako objasnjavas da Srbija sa svojim nestabilonim dinarom ima cetiri puta vece drzavne rezerve od BiH, sa svojom stabilnom markom?
Da te podsetim da je Srbija od nule krenula 2000.god.
Kako objasnjavas da Srbija 2010. ima 2,5 puta manje nezaposlenog radno sposobnog stanovnistva ( po glavi stanovnika ) od BiH, koja je 2000. vec uveliko bila u reformama ?
mala mozgalica ...
Prebacili opljacakne rezerve sa Malte da im Grci ne bi jamili![]()
![]()
ma BoTica vrno i do Kipra da se povuku devizu od banku da nebi sluĆajno Grk Zorba maHno rukom
ev tijanĆe ništa boldirano pa uživaj ČitajuĆi i donoseĆi samo svoje zakljuČkeKURS
Dinar nastavlja pad; Šoškić krivi slab izvoz
Autor/izvor: SEEbiz/NBS, Novosti
BEOGRAD - Dinar je danas oslabio prema evru za 0,22 odsto i zvanični srednji kurs je 101,9389, što je nova najniža vrednost dinara od uvodjenja evra, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).
Prema zvaničnom srednjem kursu NBS, evro vredi oko 22 pare više nego juče, kada je srednji kurs bio 101,7099 dinara za evro.
Centralna banka je juče prodala 40 miliona evra na medjubankarskom deviznom tržištu kako bi spečila prevelike oscilacije kursa, a od početka godine, uključujući i jučerašnju intervenciju, prodala je 836,5 miliona evra.
Šoškić, kandidat za guvernera NBS, kao razlog za pad kursa dinara naveo je i to što Srbija nije dovoljno privlačno odredište za direktne strane investicije.
"Deprecijacija deviznog kursa... ne mora da izazove inflaciju na kakvu smo navikli u prethodnim godinama", kazao je Šoškić u i dodao "da će promene u deviznom kursu biti sve teže prebacivati na potrošača kroz rast cena".
Agresivnija odbrana kursa uz intervencije iz dnevnih rezervi bi - prema Šoškićevim rečima - u osnovi davala samo kratkoročne rezultate, bila skupa za Srbiju i vodila dodatnom zaduživanju zemlje.
Ocenio je da će od sposobnosti Srbije da kreira priliv i smanji odliv u evrima zavisiti da li će dinar nastaviti da pada.
"Ključni priliv bi trebalo da bude izvoz, što je i najteže o stvariti. Drugi izvor su investicije iz inostranstva, a treći zaduživanje preduzeca, banaka i države", kazao je Šoškić i dodao da se slaže sa onima koji smatraju da su iscrpljene sve mogucnosti za zaduživanje.
"Od banaka ne treba očekivati da će se dodatno zaduživati u inostranstvu, a država se već ubrzano zadužuje i nivo javnog duga više se ne bi smeo povećavati", kazao je predsednik Saveta NBS.
Šoškić je rekao da se u osnovi slaže sa premijerom Cvetkovićem koji kaže da problem nije kurs, nego "evroizacija" i "skriveni dvovalutni sistem".
"skriveni dvovalutni sistem" odklen ovo u srbiji.BA ....pa zar nije dinarĆe ponosna naciJonalna valuta il da ja ipak ne mjenjam eure za dinare....valjda Ću moĆi platit kaficu u knez mihajlovoj mrskim eurima
- Toto
#8886 Re: Desavanja u Srbiji
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Toto wrote:sve ce ovo USA poklonit srbima kad priznaju Kosovo a onda ce Vuk Jeremic puscat srpske saveznike irance da odavlen raketiraju NATO u Crnoj Gori i poceraju Mila Djukanovica u Italiju.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
![]()
Uh, hebote, onda bolje sto nismo u NATO.
brezbeli
Srbija je svojim Iranskim saveznicima malinama platila da oni krehnu jednu interkontinentalnu na NATO bazu na Kosovu, sto je veliki uspjeh cetverostruke srpske vanjske politike, jer ce tako stargat i NATO I Kosovo. Jedino da Albanci budu brzi pa plate NATO-u da napravi raketni stit na Kosmetu.
Onda bi Rusi sravnili Srbiju. Nek samo jedna ruska raketa podbaci amerikance u Urosevac - ode Srbija u picvajz.
- kiky
#8887 Re: Desavanja u Srbiji
bome ...
svi na tijanu ...
e, pa tijana, ja sam uz tebe ...
nedam te ovim bosanskim vukovima ...

svi na tijanu ...
- Tijana_NS
#8888 Re: Desavanja u Srbiji
Pici, sve je to meni jasno, ali ti nisi izvukao nikakav zakljucak, niti si mi odgovorio na pitanje- otkud u " stabilnoj " BiH 43% nezaposlenih (vek se zabezeknem kad ovo procitampici wrote: ev tijanĆe ništa boldirano pa uživaj ČitajuĆi i donoseĆi samo svoje zakljuČke![]()
![]()
"skriveni dvovalutni sistem" odklen ovo u srbiji.BA ....pa zar nije dinarĆe ponosna naciJonalna valuta il da ja ipak ne mjenjam eure za dinare....valjda Ću moĆi platit kaficu u knez mihajlovoj mrskim eurima
otkud su onda stabilnoj BiH drzavne rezerve duplo manje po glavi stanovnika nego u Srbiji.
Pocetni koraci su ti u redu. Ovo je jedan od nacina da se slaboj valuti vestacki sacuva " vrednost " , pustanjem deviznih rezervi u opticaj... tu se negde krije tajna stabilnosti marke i kune ...
a u vezi kafe u Knez Mihajlovoj - sigurno je neces moci platiti u Eurima, niti ces bilo gde moci da pazaris za Eure ... mozda u nekim manjim privatnim radnjama, na periferiji ... ovde trzisna inspekcija yebe kevu, a u beogradu odvaljuju po usima ...
- Tijana_NS
#8889 Re: Desavanja u Srbiji
hvala tebi Kicky,kiky wrote:bome ...
svi na tijanu ...
ali to su pudle, kakvi vukovi, man'te me ljudi
- Hemel
#8890 Re: Desavanja u Srbiji
i ona ti je iz 8. ofanzivekiky wrote:bome ...
svi na tijanu ...
vidis da je borbena
- Tijana_NS
#8891 Re: Desavanja u Srbiji
dodatno me fascinira to sto je Pici ceo dan prekopavao po internetu podatke o srpskoj nacionalnoj valuti, a jedva da je nesto iskopao, sve sam to ja mogla da mu napisem ovde za dve minute
Pici je moj drug

Pici je moj drug
- Tijana_NS
#8892 Re: Desavanja u Srbiji
pa moram se dostojno suprotstaviti ratobornom korpusu iz GelsenkirchenaHemel wrote:i ona ti je iz 8. ofanzivekiky wrote:bome ...
svi na tijanu ...
vidis da je borbena
- Šeha
#8893 Re: Desavanja u Srbiji
Kad neko iz Srbije postavi ovakvo pitanje u meni krv uzavre.Tijana_NS wrote:Pici, sve je to meni jasno, ali ti nisi izvukao nikakav zakljucak, niti si mi odgovorio na pitanje- otkud u " stabilnoj " BiH 43% nezaposlenih (vek se zabezeknem kad ovo procitampici wrote: ev tijanĆe ništa boldirano pa uživaj ČitajuĆi i donoseĆi samo svoje zakljuČke![]()
![]()
"skriveni dvovalutni sistem" odklen ovo u srbiji.BA ....pa zar nije dinarĆe ponosna naciJonalna valuta il da ja ipak ne mjenjam eure za dinare....valjda Ću moĆi platit kaficu u knez mihajlovoj mrskim eurima) , dakle 2,5 puta vise nezaposlenih nego u Srbiji ;
otkud su onda stabilnoj BiH drzavne rezerve duplo manje po glavi stanovnika nego u Srbiji.
Pocetni koraci su ti u redu. Ovo je jedan od nacina da se slaboj valuti vestacki sacuva " vrednost " , pustanjem deviznih rezervi u opticaj... tu se negde krije tajna stabilnosti marke i kune ...![]()
a u vezi kafe u Knez Mihajlovoj - sigurno je neces moci platiti u Eurima, niti ces bilo gde moci da pazaris za Eure ... mozda u nekim manjim privatnim radnjama, na periferiji ... ovde trzisna inspekcija yebe kevu, a u beogradu odvaljuju po usima ...
43% nezaposlenih je zato sto ste nam VI iz Srbije porusili fabrike, infrastrukturu i puteve.
Mjesecima su kamioni izvozili masine iz bosanskih fabrika i selili u Srbiju. Onda su te ispraznjene hale pretvarali u konc. logore...
Mislim znas ti sve ovo, ali eto ostaj zabezeknuta... to je sexi.
- Toto
#8894 Re: Desavanja u Srbiji
Hemel wrote:i ona ti je iz 8. ofanzivekiky wrote:bome ...
svi na tijanu ...
vidis da je borbena
Ona je iz iz "Magarecih godina" od istog autora
- Hemel
#8895 Re: Desavanja u Srbiji
nije se lako rijesiti ''volksdojcera''Tijana_NS wrote:pa moram se dostojno suprotstaviti ratobornom korpusu iz GelsenkirchenaHemel wrote:i ona ti je iz 8. ofanzivekiky wrote:bome ...
svi na tijanu ...
vidis da je borbena
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8896 Re: Desavanja u Srbiji
I ovo bi moglo da pomogne otpljenju odnosa BiH i Srbije.
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100521126
- Toto
#8897 Re: Desavanja u Srbiji
A zato je Tadic zapuco kod Laktasenka da ga tjesi.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:I ovo bi moglo da pomogne otpljenju odnosa BiH i Srbije.![]()
Dolazak konzervativaca na celo britanije je jako vazna cinjenica
osobito glede srpsku spoljnu politiku
ne znam jel' Pedi Esdaun jos dolazi u onu vikendicu na Jablanickom jezeru al bi mu valjalo janjca okrenut
Last edited by Toto on 21/05/2010 23:19, edited 1 time in total.
-
vrhbosna
#8898 Re: Desavanja u Srbiji
Arminka se dobro "probila"Ima Bosne_Bice Bosne wrote:I ovo bi moglo da pomogne otpljenju odnosa BiH i Srbije.![]()
- Toto
#8899 Re: Desavanja u Srbiji
vrhbosna wrote:Arminka se dobro "probila"Ima Bosne_Bice Bosne wrote:I ovo bi moglo da pomogne otpljenju odnosa BiH i Srbije.![]()
bolja od @tijane-NS
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8900 Re: Desavanja u Srbiji
Jasta, samo sto bi zbog njenog "probijanja" neko mogao i da zakuka sa obe strane "ladne Drine".vrhbosna wrote:Arminka se dobro "probila"Ima Bosne_Bice Bosne wrote:I ovo bi moglo da pomogne otpljenju odnosa BiH i Srbije.![]()