FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Luigi
#8876 Re: FC Barcelona
Ako nisu povrijeđena ova trojica, meni totalno čudna odluka što ne počinju večeras.
- skenderija04
#8877 Re: FC Barcelona
Cudno jeste s obzirom na situaciju na tabeli, ali i ovi nisu sakati. Thiago i Adriano zasluzuju minute. Ova trojica sto fale su na klupi pa ako zatreba.......Luigi wrote:Ako nisu povrijeđena ova trojica, meni totalno čudna odluka što ne počinju večeras.
- ascari
#8878 Re: FC Barcelona
Nije bilo nikakvih vijesti vezano za povrede... Pep opet nesto zajebavaLuigi wrote:Ako nisu povrijeđena ova trojica, meni totalno čudna odluka što ne počinju večeras.
-
cunga lunga
#8879 Re: FC Barcelona
Ne vazi stari pin i pasword..
-
amal1
#8880 Re: FC Barcelona
Poslao sam ti na PPcunga lunga wrote:Ne vazi stari pin i pasword..
-
sumirprimus
#8882 Re: FC Barcelona
rutina 
- mrtva kokoš
#8883 Re: FC Barcelona
da su ovako igrali sve gostujuce do sada vec bi drzali titulu u rukama. veceras je pritisak na madridusumirprimus wrote:rutina
-
sumirprimus
#8884 Re: FC Barcelona
al ga messi,smjesi.. 
-
sumirprimus
#8885 Re: FC Barcelona
ovo valdez malo melja da ispegla starijeg kolegu... 
- ascari
#8886 Re: FC Barcelona
Steta sto ne udje onaj slobodnjak. Kakav bi tek to bio odgovor (uz prethodna dva gola) rasnom strijelcu zvanom Pele
Busquets ponovo fenomenalan!
- hordash
#8887 Re: FC Barcelona
Jest vala, zavrnuo ga messi majstorski, falio mu nokat da udjeascari wrote:Steta sto ne udje onaj slobodnjak. Kakav bi tek to bio odgovor (uz prethodna dva gola) rasnom strijelcu zvanom Pele![]()
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8888 Re: FC Barcelona
In 32 official games so far this season, Messi has scored 36 goals.
- Richard Wagner
#8889 Re: FC Barcelona
idemo mesi i po četvrtu hloptu!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8890 Re: FC Barcelona
With his 216 goals, Messi only needs to score 20 more to surpass Barcelona all time topscorer César (235 goals in 351 games).
-
LSD
#8892 Re: FC Barcelona
Šta ovo Beletija prenosi
Barcelona je u moje vrijeme bila bolja nego ova sad!
Juliano Haus Belletti bivši igrač Blaugrane smatra kako je Barcelonaa u njegovo vrijeme bila mnogo bolja nego ova sad.
"Mnogo više cijenim ekipu u kojoj sam ja igrao. Prije svega zbog rivala protiv kojih smo igrali. Igrali smo protiv Reala sa Zidanom, Ronaldom, Figom i protiv Milana sa Kakom i Liverpoola koji je igrao vrhunski", rekao je Brazilac.
"Mi smo imali jasno određen sistem po kojem smo igrali. Sad ne znate kako oni igraju. (?!) Ponekad djeluje kao da igraju 3-7 taktiku", dodao je Belletti.
"Ako bih morao da izaberem Ronaldinha iz mog perioda i sadašnjeg Messia, odlučio bih se za Gaucha", zaključio je bivši igrač Barcelone.
Barcelona je u moje vrijeme bila bolja nego ova sad!
Juliano Haus Belletti bivši igrač Blaugrane smatra kako je Barcelonaa u njegovo vrijeme bila mnogo bolja nego ova sad.
"Mnogo više cijenim ekipu u kojoj sam ja igrao. Prije svega zbog rivala protiv kojih smo igrali. Igrali smo protiv Reala sa Zidanom, Ronaldom, Figom i protiv Milana sa Kakom i Liverpoola koji je igrao vrhunski", rekao je Brazilac.
"Mi smo imali jasno određen sistem po kojem smo igrali. Sad ne znate kako oni igraju. (?!) Ponekad djeluje kao da igraju 3-7 taktiku", dodao je Belletti.
"Ako bih morao da izaberem Ronaldinha iz mog perioda i sadašnjeg Messia, odlučio bih se za Gaucha", zaključio je bivši igrač Barcelone.
- ultima_palabra
#8893 Re: FC Barcelona
Niđe veze, bili su daleko lošiji od ovih sad. Doduše, utakmice su bile interesantnije jer je i protivnik imao loptu i šansu da pokaže šta zna.
-
LSD
#8894 Re: FC Barcelona
Pa naravno da je niđe veze ovo što Beleti lupa, ali što kažeš utakmice su bile interesantnije....sad Barca natrpa po 5-6 igraca u sredinu (Alves i Adriano su odavno pomjereni naprijed u vezu da dodatno razvlace protivnika po stranama) time se još više zakrci protivniku promet u sredini, dodatno oteža razvoj igre i šta preostaje protivniku osim neke munjevite kontre poput one Ronalda kad je pobjegao Piqueuultima_palabra wrote:Niđe veze, bili su daleko lošiji od ovih sad. Doduše, utakmice su bile interesantnije jer je i protivnik imao loptu i šansu da pokaže šta zna.
Pokušao je odgovoriti nekim fanaticnim presingom na sredini, ali zato treba nenormalna snaga i igraci_životinje koji to mogu raditi i to 90 minuta sa maximalnom koncentracijom i sinhronizacijom citavog tima....cim malo padne/popusti koncentracija, odmah slijedi kazna u vidu gola....dovoljno je da jedan igrac malo popusti u sekudni (kao onda kad je Marcelo dozvolio Afellayju da ga izbaci) i to je kazna odmah.
Last edited by LSD on 24/01/2012 15:45, edited 1 time in total.
-
Madrid
#8895 Re: FC Barcelona
Ostalo su gluposti, ali je ovo istina, naravno ako gledamo samo top forme, Messi jeste kompletno bolji igrac, ali po meni niko nije igrao kao Ronaldinho one 2-3 sezone, a tu mislim na ljepotu igre, a ne ljepotu statistike...LSD wrote:Šta ovo Beletija prenosi![]()
![]()
- ultima_palabra
#8896 Re: FC Barcelona
Sve potpisujemLSD wrote:Pa naravno da je niđe veze ovo što Beleti lupa, ali što kažeš utakmice su bile interesantnije....sad Barca natrpa po 5-6 igraca u sredinu (Alves i Adriano su odavno pomjereni naprijed u vezu da dodatno razvlace protivnika po stranama) time se još više zakrci protivniku promet u sredini, dodatno oteža razvoj igre i šta preostaje protivniku osim neke munjevite kontre poput one Ronalda kad je pobjegao Piqueuultima_palabra wrote:Niđe veze, bili su daleko lošiji od ovih sad. Doduše, utakmice su bile interesantnije jer je i protivnik imao loptu i šansu da pokaže šta zna.nema šta drugo....ne može se razviti igra kad ih ima ko mrava u sredini, i tacno je ovo šta kaže Beleti ponekad to dođe u formaciju 3-7-0 gdje nema špica, gdje se i Messi i Alexis povuku u vezu i kako uzeti loptu u takvim okolnostima
ni Mourinho (koji ih je znao moriti ranije) više ne zna šta da skonta i nema riješenje.
Pokušao je odgovoriti nekim fanaticnim presingom na sredini, ali zato treba nenormalna snaga i igraci_životinje koji to mogu raditi i to 90 minuta sa maximalnom koncentracijom i sinhronizacijom citavog tima....cim malo padne/popusti koncentracija, odmah slijedi kazna u vidu gola....dovoljno je da jedan igrac malo popusti u sekudni (kao onda kad je Marcelo dozvolio Afellayju da ga izbaci) i to je kazna odmah.
-
Baudelaire
#8897 Re: FC Barcelona
Ali pazi, on priča o postojanju sistema u ono vrijeme i nepostojanju istog sad, a zaboravlja da je ovo vjerovatno najsavršeniji sistem igre koji je neka ekipa ikad napravila. Jad jadni 
- Bosanski_kralj
#8898 Re: FC Barcelona
Madrid wrote:Ostalo su gluposti, ali je ovo istina, naravno ako gledamo samo top forme, Messi jeste kompletno bolji igrac, ali po meni niko nije igrao kao Ronaldinho one 2-3 sezone, a tu mislim na ljepotu igre, a ne ljepotu statistike...LSD wrote:Šta ovo Beletija prenosi![]()
![]()
-
agent_001
#8899 Re: FC Barcelona
To je bio gospodin na terenu, jedan od rijetkih u ovom modernom fudbalu još možda neponovljivi Denis Bergkamp prije nejga 
- erik2
#8900 Re: FC Barcelona
Sve je subjektivno, Ronaldinho jeste bio genije, Deco je bio ok, ali dolaskom Pepe -a, eksplodirao je Xavi, Iniesta, mnogo se više više forsira sopstveni kadar, ne znam tzv. sam stariji ljubitelj fudbala, pratim Barcu od Krojfovih igračkih dana, ali ova generacija je nešto vanserijski, uključujuči i ljepotu, zaista je praznik za oči ovakva interpretacija fudbala.Madrid wrote:Ostalo su gluposti, ali je ovo istina, naravno ako gledamo samo top forme, Messi jeste kompletno bolji igrac, ali po meni niko nije igrao kao Ronaldinho one 2-3 sezone, a tu mislim na ljepotu igre, a ne ljepotu statistike...LSD wrote:Šta ovo Beletija prenosi![]()
![]()