Zasto? Nije moje da predlazen nesto, niti sam. Ti si tu, tvoja je odgovornosti.
Ako te Schmidt ne placa grantovima nema razloga da branis aparthejd.
Zasto? Nije moje da predlazen nesto, niti sam. Ti si tu, tvoja je odgovornosti.
Uvijek neko drugi kriv. "Nismo mi, časti mi".Spit_fire wrote: ↑28/10/2022 14:19Ma hajde...ne placas porez,ne placas rezije, krades struju, ne smije inspekcija prismrdit firmama, odgovara samo Covicu ...pa najveca dilajla bi imala tako uspjesnu firmu..u sarajevu te doceka sipa za jednu neotkucanu kafugiannibelif wrote: ↑28/10/2022 13:45
Bajkice, gdje bi bio izvršni direktor prije? U Premier World Sportu ili u državnoj Lutriji ovdje za koju ne znaš nikad kad će se nešto otkriti i kad ćeš kao radnik završiti na ulici?
U Agram Koncernu ili u Sarajevo Osiguranju koje svake godine pomalo zakucavaju u zemlju ne bi li mu umanjili vrijednost i neko ga kupio i raskučio za par godina zbog vrijedne imovine širom države?
U Violeti ili u onoj nekoj od prehrambenih industrija na potezu Sarajevo- Tuzla koje su krajnje nekonkurentne i nude bezvezne radne uslove.
U Aluminiju za koji su iskopali entitetske pare i doveli investitore ili u Željezaru Zenica na magistralu pa noćima spavati na cesti čekajući da ti uvežu staž da možeš u penziju?
Ok buddy, Herr Schmidt appreciates your supportsime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.
Brigada Uppsalasime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.
licno sam razmisljo o ovom: nije bez vraga jer u tom dijelu bi se nasle ove ko (pro)bosanske strane zajedno sa ostacima separatista koji nisu imali srece da stanuju na pravoj adresi: tu bi se moralo na nekoj pijaci pristupit mikroentitetizaciji pa dze stignemo
Bosnica ? Helpboznistan ?
Vad tänker du om att ni låter oss vara i fredStr0nz wrote: ↑28/10/2022 19:19Ok buddy, Herr Schmidt appreciates your supportsime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.![]()
Da nije dijaspore, Bosna bi bila Svicarska... a mozda bi i ostala Sibicarska.sime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno.
Pa ako cemo pravo, mnogo je dijaspore I.na.ovoj, let's say strani relaksacije. Te amerikanci, te svicarci, nijemci, skandinavci......AL se.oni ocito, na ovom.forumu,.ne.pikaju u dijasporu. Kad si nas sve je dozvoljeno I sve mozes....sime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.
Pa već skoro godinu dana ovdje pišemo da su Bakir, Šćepo i Kifla pristali na aparthaid. To se zna.Str0nz wrote: ↑28/10/2022 17:28 Nema indikacije da ce prijatelji dozvoliti treci entitet po zahtjevo bilo kojeg naroda i ako po trajekciji promjena sudeci, najprije bi Bosnjaci to trazili. Ali od toga nema nista, namjera je da se ugusi volja vecinskog naroda u rezervatu sa otvorenim granicama gdje imas iluziju da se pitas za nesto a u stvarnosti trebati ce dozvola Hrvata i Srba svaki put kada trebas ici u WC.
Tako ce biti dok falange Hamasa i Fatah ko hijene napadaju fotelje koje predstavljaju samo mrvice sa stola koje su rezervisane za vecinski narod. Re-kolonizacija je u toku i ima veliki dio pristalica na to, koji ocekuju nagradu za posluznosti. Ahmetovic jucer rekao da nisu iskjucivo Hrvati bili za nametanje i da Schmidt nebi to uradio bez odobrenja nekoliko "Bosnjackih" stranaka.
Brigada Zürich Dino Ban koju lično ti vodiš.Login77777 wrote: ↑28/10/2022 19:26Brigada Uppsalasime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.![]()
Ne može bez pljuca po dijaspori. Uvijek od istih pačenikasime_cipol wrote: ↑28/10/2022 19:14 Upalila se dijaspora, lozi, potpaljuje, gura, veci Bosanci od Tvrtka, Huseina i Nanića zajedno. Ali sa sigurne udaljenosti i Svedske, Austrijske, Americke i inih adresa i socijalne sigurnosti.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_lawOfficer Crabtree wrote: ↑29/10/2022 10:04Pa ti bi i Hitlera citirao samo da je rekao nešto na račun primjedbi na Schmidtovu odluku.