Čekaju da istekne godina od nabavke.costacurta wrote: ↑26/12/2020 11:03 Šta bi s aspiratora?
Šta bi sa ovim Beograđanima što bijahoše u izolaciji pa nemogodoše ih pustiti u pogon? Obećaše doći kad ozdrave. Prođe od tad 13 bajrama, viđel ih ko, dokle su, možda ih ovi praznici poremetili, možda sneg zavejao.........
Fikret (srebrena malina) i respiratori
- joint union
#8876 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
L u c i f e r
#8877 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
"Europol upozorava na pojavu lažnih vakcina"

-
tempuser
#8878 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ima li kakva vakcina za dva pacijenta, što su zapravo dvije vakcine, da ih Seka naruči, Jelka šarne, Fikro napravi, a Dilfa uzme muštuluk?!?!?

- dr_Evil
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8880 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kakva je ovo botina
- dr_Evil
#8881 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ovaj bi mater ja mislim za marku prodao, ali nam ga podvaljuju kao experta u svim oblastima._BataZiv_0809 wrote: ↑28/12/2020 08:36Kakva je ovo botina
Nego, usutili se, zaletili se bili pred izbore evo dijelimo aparae svi rade, a zlocasti Verlab nam ne da, i nigdje ih sada. Cekaju da narod zaboravi. Da imam malo vise love sve bih one billboarde ili kako se vec zovu magistralom obljepio sa slikom respiratora.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8882 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nikad cuo za njega, ali dvije kartice teksta su mi bile sasvim dovoljne. Jos on iz Ljubljane pametuje?
- drndalo
#8883 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Imal ko sliku bilborda sa pocetka korone, reklame Direktorice UKSa?dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 08:41Ovaj bi mater ja mislim za marku prodao, ali nam ga podvaljuju kao experta u svim oblastima.
Nego, usutili se, zaletili se bili pred izbore evo dijelimo aparae svi rade, a zlocasti Verlab nam ne da, i nigdje ih sada. Cekaju da narod zaboravi. Da imam malo vise love sve bih one billboarde ili kako se vec zovu magistralom obljepio sa slikom respiratora.
Edit: “Hrabri smi i boricemo se...” me se najvise dojmljuje jos uvijek.

Last edited by drndalo on 28/12/2020 08:59, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#8884 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
drndalo wrote: ↑28/12/2020 08:55Imal ko sliku bilborda sa pocetka korone, reklame Direktorice UKSa?dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 08:41Ovaj bi mater ja mislim za marku prodao, ali nam ga podvaljuju kao experta u svim oblastima.

jer ste vi to iskali
- dr_Evil
#8885 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
https://zurnal.info/novost/23653/zar-ja ... o-da-radimKorupcija ne postoji, nego postoje ljudi i običaji koji vladaju u BiH” - ovako je korupciju u BiH u februaru ove godine opisao Zoran Marković (HDZ), ministar pravosuđa i uprave Srednjobosanskog kantona.
Tita mi @joe black , je iz HNS-a. Tek sada vidim da kopira im recenice
-
Capljina74
#8886 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Oće izdati NAkvu knjižicu da čitamo citate i misli gospođine?
Tipa ono u Kini...
Tipa ono u Kini...
-
Capljina74
#8887 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Sekinim stazama revolucije!
Biće mlijeka i kajmaka, teliće se krava svaka!
Last edited by Capljina74 on 28/12/2020 09:09, edited 2 times in total.
- drndalo
#8888 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
@vjerodostojnodr_Evil wrote: ↑28/12/2020 09:03https://zurnal.info/novost/23653/zar-ja ... o-da-radimKorupcija ne postoji, nego postoje ljudi i običaji koji vladaju u BiH” - ovako je korupciju u BiH u februaru ove godine opisao Zoran Marković (HDZ), ministar pravosuđa i uprave Srednjobosanskog kantona.
Tita mi @joe black , je iz HNS-a. Tek sada vidim da kopira im recenice![]()
- dr_Evil
#8889 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ako je Kina sa komunizmom za 70 godina postala najjaca sila svijeta, onda mi sa ovim nasim fasizmom mozemo osvojiti svemir, samo da im damo jos 40 godina vlasti , evo 30 su ispucali.Capljina74 wrote: ↑28/12/2020 09:07
Sekinim stazama revolucije!
Biće mlijeka i kajmaka, teliće se krava svaka!
-
tempuser
#8890 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Mene frapira primitivizam i drskost novobošnjačke elite. Metalostrugari (čitaj: plagijatori) svojim se svojim filozofiranjima uzdižu na nivo J. P. Sartrea, mediokriteti poput velikih mislilaca sami sebe citiraju i potpisuju! Kad misliš da ne moše niže i gore oni se potrude da ti pokažu da može!
- drndalo
#8891 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Rudarska smo zemlja, uvijek se moze iskopati jos jedan nivo nize i istraziti... 
- dr_Evil
#8892 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Istina, ali eto i sa hiljadu godina iskusta u rudarenju, morali smo zovnuti strance da nam vade srebro, zlato ili sta vec ono bi
I jos nam se premijer hvali sa tim sto je doveo strance da kopaju
-
tempuser
#8893 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nas su vazda stranci učili tome. Ne zaboraviti da je Austrougarska zbog rudarstva naselila cijele kolonije u BiH.
- drndalo
#8894 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kazem ti, uvijek moze nize.
Mi imamo veliki problem, lako smo potkupljivi. Hajde sto smo lako, ali i jeftino... Elem, malo nas je al’ smo govna. U prosjeku. Neki trzaji izuzetaka se mogu naslutiti, ali rijetko to mreskanje vode predje u ozbiljne talase...
Sto se tice drugog dijela tvog posta, mali komentar, ćurac su oni dosli da kopaju, imaju lokalni irgeti, oni su tu da uzmu kajmak...
Mi imamo veliki problem, lako smo potkupljivi. Hajde sto smo lako, ali i jeftino... Elem, malo nas je al’ smo govna. U prosjeku. Neki trzaji izuzetaka se mogu naslutiti, ali rijetko to mreskanje vode predje u ozbiljne talase...
Sto se tice drugog dijela tvog posta, mali komentar, ćurac su oni dosli da kopaju, imaju lokalni irgeti, oni su tu da uzmu kajmak...
- dr_Evil
#8895 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
A dobro imali smo mi rudnike, ali je stanje u drzavi kada je dosla Austrija isto kao i sada totalna nepismenost i zaostajanje za ostatkom dunjaluka. I tada kao i sada vladale su iste familije, pa je lako zakljuciti odakle dolazi to. Dosla druga Juga, malo taman nesto naucili i poceli se k*rcit po svijetu, i pik jovo nanovo iste familije na vlast, gasi skole i sve sta je obrazovano tjeraj kod svabe samo smetaju.tempuser wrote: ↑28/12/2020 10:55Nas su vazda stranci učili tome. Ne zaboraviti da je Austrougarska zbog rudarstva naselila cijele kolonije u BiH.
- jazzer
#8896 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Jedinu poveznicu sa temom u nekoliko zadnjih postova nalazim u tome da su nam Fikretovi visokosofisticirani
resporatori vrijedni kao zlato. Ostalo sve nekako off
.
resporatori vrijedni kao zlato. Ostalo sve nekako off
-
tempuser
#8897 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ne znam ko na je prvi put završio da smo pod turskim patronatom nazadovali, ali znam da nam drugi put to završili SDA, Alija i Bookir.dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 11:10A dobro imali smo mi rudnike, ali je stanje u drzavi kada je dosla Austrija isto kao i sada [i]totalna nepismenost i zaostajanje za ostatkom dunjaluka. [/i] I tada kao i sada vladale su iste familije, pa je lako zakljuciti odakle dolazi to. Dosla druga Juga, malo taman nesto naucili i poceli se k*rcit po svijetu, i pik jovo nanovo iste familije na vlast, gasi skole i sve sta je obrazovano tjeraj kod svabe samo smetaju.
- dr_Evil
#8898 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kada je tek doslo carstvo, jako smo napredovali, zadnje stoljece carstva smo nazadovali nazalost kao i citavo carstvo, ali mi kao granicna kolonija pogotovo. Pa ne zaboravit da je Alijin dedo dosao iz Srbije kao propali beg i da su mu dali zemljiste u Bosni da se "skrasi", a naravno tu su bili Cengici kao nezaboravan faktor, Rizanbegovici koji i danas kontrolisu dio SDA preko tekije sejha Brzine, ta stolacka struja. Ako vam se da mozemo jos zaci u te famiilije, ali nije tema sto neko recetempuser wrote: ↑28/12/2020 11:25Ne znam ko na je prvi put završio da smo pod turskim patronatom nazadovali, ali znam da nam drugi put to završili SDA, Alija i Bookir.dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 11:10A dobro imali smo mi rudnike, ali je stanje u drzavi kada je dosla Austrija isto kao i sada [i]totalna nepismenost i zaostajanje za ostatkom dunjaluka. [/i] I tada kao i sada vladale su iste familije, pa je lako zakljuciti odakle dolazi to. Dosla druga Juga, malo taman nesto naucili i poceli se k*rcit po svijetu, i pik jovo nanovo iste familije na vlast, gasi skole i sve sta je obrazovano tjeraj kod svabe samo smetaju.
-
tempuser
#8899 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Itekako je tema, respiratori (kao puno tiga prije i vjerovatno poslije) i jesu završeni po familijarnoj liniji.dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 11:36Kada je tek doslo carstvo, jako smo napredovali, zadnje stoljece carstva smo nazadovali nazalost kao i citavo carstvo, ali mi kao granicna kolonija pogotovo. Pa ne zaboravit da je Alijin dedo dosao iz Srbije kao propali beg i da su mu dali zemljiste u Bosni da se "skrasi", a naravno tu su bili Cengici kao nezaboravan faktor, Rizanbegovici koji i danas kontrolisu dio SDA preko tekije sejha Brzine, ta stolacka struja. Ako vam se da mozemo jos zaci u te famiilije, ali nije tema sto neko recetempuser wrote: ↑28/12/2020 11:25Ne znam ko na je prvi put završio da smo pod turskim patronatom nazadovali, ali znam da nam drugi put to završili SDA, Alija i Bookir.dr_Evil wrote: ↑28/12/2020 11:10
A dobro imali smo mi rudnike, ali je stanje u drzavi kada je dosla Austrija isto kao i sada [i]totalna nepismenost i zaostajanje za ostatkom dunjaluka. [/i] I tada kao i sada vladale su iste familije, pa je lako zakljuciti odakle dolazi to. Dosla druga Juga, malo taman nesto naucili i poceli se k*rcit po svijetu, i pik jovo nanovo iste familije na vlast, gasi skole i sve sta je obrazovano tjeraj kod svabe samo smetaju.![]()
Drugi dan kad je došlo do provale, moj prijatelj, vlasnik autoservisa i vrlo apolitičan čovjek je sve povezao za 5 minuta. Fikretov punac je Ševal Gabeljić, također iz Srebrenice, kojem je Asim Sarajlić, dok je bio načelnik, za smiješne pare prodao opštinsko zemljište u Hotonju, a Švrakićima za WOG centar, što automatski objašnjava otkud i preko koga se Srebrena malina pojavila u priči i otkud papkara u Hayatu.
Evo ti cijele garniture iza Maline i respiratora na sjelu kod prvog do Bakira, a Ševal je prvi s desna!

- dr_Evil
#8900 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kad vidis druzenje i mezu kraj koje ne stoji rakija, predji ulicu, ukrast ce ti nesto ili te zajebat 1000%tempuser wrote: ↑28/12/2020 12:00
Itekako je tema, respiratori (kao puno tiga prije i vjerovatno poslije) i jesu završeni po familijarnoj liniji.
Drugi dan kad je došlo do provale, moj prijatelj, vlasnik autoservisa i vrlo apolitičan čovjek je sve povezao za 5 minuta. Fikretov punac je Ševal Gabeljić, također iz Srebrenice, kojem je Asim Sarajlić, dok je bio načelnik, za smiješne pare prodao opštinsko zemljište u Hotonju, a Švrakićima za WOG centar, što automatski objašnjava otkud i preko koga se Srebrena malina pojavila u priči i otkud papkara u Hayatu.
Evo ti cijele garniture iza Maline i respiratora na sjelu kod prvog do Bakira, a Ševal je prvi s desna!
![]()