Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

eltroxin

#8876 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

exliberal-ex wrote:danas pijem kafu sa nekim grcima i ovaj jedan kaze joj jesi vidio kako su ih povaljali...36...rekoh odake znas da ih je poginulo 36...pa kazu na vjestima...a odakle oni znaju...pa vojska..a ko kontrolise taj dio afganistana...pa ovi teroristi...pa kako onda zanaju koliko su ih pobili....e jebiga i ti... :lol: :lol: :lol:
Cudo nisi pio kafu sa pilotom sto je bacio bombu? :lol:
exliberal-ex

#8877 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by exliberal-ex »

eltroxin wrote:
exliberal-ex wrote:danas pijem kafu sa nekim grcima i ovaj jedan kaze joj jesi vidio kako su ih povaljali...36...rekoh odake znas da ih je poginulo 36...pa kazu na vjestima...a odakle oni znaju...pa vojska..a ko kontrolise taj dio afganistana...pa ovi teroristi...pa kako onda zanaju koliko su ih pobili....e jebiga i ti... :lol: :lol: :lol:
Cudo nisi pio kafu sa pilotom sto je bacio bombu? :lol:
Nekontam ti komentar, samo sa naveo primjer kako zapadni svjet razmislja, ovo su ljudi koje vidjam non stop pa smo pricali o svemu ukljucujuci i tu bombu.....???
raoul duke

#8878 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa.. :D :D
raoul duke

#8880 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Ova se ubila za jeza, kazu u komentarima i da je single :lol: :lol:

aratet

#8882 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by aratet »

Dokle je stigao zid?
Kat

#8883 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Kat »

Image
daddy-kool

#8884 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

http://www.nydailynews.com/news/nationa ... -1.3065230

KING: Conservatives don't hate a golfing President, but they hated an uppity negro golfing President

The racist caricature of the "uppity negro" has deep roots in this country. Uppity negroes have irritated white folk for over a hundred years. In its most simple form, the uppity negro is a black man or woman who enjoys anything other than working from sunup to sundown. Particularly, an uppity negro is a black man or woman who enjoys creature comforts in life that some whites may not yet be able to afford to enjoy — say a musical, a play, fine dining, or, you guessed it, a round of golf.
...
And if Obama was anything to the average white bigot, he was just that — the quintessential uppity negro, with his Harvard Law degree, and his beach trips to his home state of Hawaii. Over and over again, white conservatives obsessed over things like the exact costs of Obama's family vacations. Now though — with tons of money being spent to protect the entire Trump family as they gallivant all over the world, for business or pleasure, those same critics are now silent.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8885 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

raoul duke wrote:Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa.. :D :D
sHa jos kasiHike kazu
jeza u ledja

#8886 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Sad vidim da forumasi NajdraziVodja i drastic koji na ovoj temi podrzavaju Trumpa, na drugoj temi brane S. Koreju. Kao nije to tako lose kao sto pisu. :D Ironija je ta da upravo taj Trump, kojeg jos uvijek podrzavaju, danas zvekece oruzjem prema toj S. Koreji.
Kakva smijurija. :lol:
To je ono kad ti teoreticari zavjere kroje misljenje, a znanje i racionalno razmisljanje nepostojece.

Za par godina ce isti ti teoreticari drvlje i kamenje upravo po Trumpu. :wink:
insomnia78

#8887 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insomnia78 »

Ih nije to nista. Ima ljudi i zena koji podrzavaju svaku mogucu ekstremno desnu stranku u Jevropi a brine ih Erdoganova pobjeda na referendumu
Maraschino

#8888 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Maraschino »

Kad se glave ohlade a votka izgubi dejstvo...

Nema više "Trumpomanije" u Rusiji: "On je opasniji od sjevernokorejskog diktatora"
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... 64062.aspx
NajdraziVodjaa

#8889 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
It_is_a_Leclerc

#8890 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by It_is_a_Leclerc »

raoul duke wrote:Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa.. :D :D
Trumpa niko ne voli. Dapače. Njegovi approval ratings su na historijskom minimumu. Lika ismijava cijela planeta, broj gafova raste brzinom svjetlosti, a neispunjena obećanja se samo gomilaju. Svijet je danas gore mjesto za život nego što je bio dok je Trump bio obični stari, izlapljeli starohan s pedofilskim sklonostima i izvan Ovalnog ureda.
jeza u ledja

#8891 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

NajdraziVodjaa wrote:To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
Ko su ti "kvaziliberali" i zasto ih tako nazivas? To ko nesto dobro ili tesko biti liberal, pa postoje kvaziliberali?

De mi reci, sta je bolje, Najbolja Koreja ili Sjebane Drzave?
General War

#8893 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by General War »

Official: White House, Pentagon miscommunicated on aircraft carrier's location

As the White House was talking about sending a naval "armada" to the Korean Peninsula, the very ships in question were on their way to participate in military exercises in the Indian Ocean, some 3,500 miles in the opposite direction.

A senior administration official blamed a miscommunication between the Pentagon and the White House over reports that the aircraft carrier has not made its way to the Sea of Japan, also known as the East Sea, as an expected show of force to North Korea.
The official blamed the mixup on a lack of follow-up with commanders overseeing the movements of the USS Carl Vinson aircraft carrier.

http://edition.cnn.com/2017/04/18/polit ... index.html
HAHAHAHAHA :-) :-) :-) :-)
NajdraziVodjaa

#8894 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

jeza u ledja wrote:
NajdraziVodjaa wrote:To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
Ko su ti "kvaziliberali" i zasto ih tako nazivas? To ko nesto dobro ili tesko biti liberal, pa postoje kvaziliberali?

De mi reci, sta je bolje, Najbolja Koreja ili Sjebane Drzave?
Eto forumas raoul duke je postavio fin klip sa primjerom te vrste osobe...

Najbolja Koreja naravno.
raoul duke

#8895 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

It_is_a_Leclerc wrote:
Trumpa niko ne voli. Dapače. Njegovi approval ratings su na historijskom minimumu. Lika ismijava cijela planeta, broj gafova raste brzinom svjetlosti, a neispunjena obećanja se samo gomilaju. Svijet je danas gore mjesto za život nego što je bio dok je Trump bio obični stari, izlapljeli starohan s pedofilskim sklonostima i izvan Ovalnog ureda.
Svijet krenuo prema "gorem mjestu" jos za vrijeme Bush-ove administracije, zar i ti vjerujes kako je Trump kriv za sve "lose" sto se desava u svijetu? :-D

Uostalom, cak i da ga niko ne voli kao sto si naveo, to ne pije vode..
jeza u ledja

#8896 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

NajdraziVodjaa wrote: Eto forumas raoul duke je postavio fin klip sa primjerom te vrste osobe...

Najbolja Koreja naravno.
ne gledam takve gluposti. pitam tebe.
cyprus

#8897 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by cyprus »

Stani ba, ježu... Jel ti i ostali ovdje stvarno vidite smisao u raspravama sa trolovima koji navodno simpatiziraju sistem u Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji? To je kao da raspravljaš sa nekim ko tvrdi da se konzumiranje govana jako dobra ideja, jer su ista puna vitamina... I sad ti nešto njima trebaš argumentovati suprotno :-D

Čuj najdraži vođa :lol:
jeza u ledja

#8898 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:Stani ba, ježu... Jel ti i ostali ovdje stvarno vidite smisao u raspravama sa trolovima koji navodno simpatiziraju sistem u Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji? To je kao da raspravljaš sa nekim ko tvrdi da se konzumiranje govana jako dobra ideja, jer su ista puna vitamina... I sad ti nešto njima trebaš argumentovati suprotno :-D

Čuj najdraži vođa :lol:
Ma ja, napisah to stranicu ranije. Ne znam sta mi bi da nastavim. :-)
Challenger__

#8899 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

He,he, od kako je ispalio rakete na Siriju naši "anti-Trump" Ameri ga niti kritikuju niti spominju rejting koji je skočio ali se generalno i dalje ocjenjuje kao "underwater".

Uprkos svemu, njemu se i dalje ne vjeruje. Evo šta npr. kaže :arrow: Maxine Waters (D):

Sve je to samo Putinova šarada koja cilja da sakrije duboke veze.
Last edited by Challenger__ on 20/04/2017 09:40, edited 2 times in total.
SmokingMan

#8900 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by SmokingMan »

Image
Post Reply