Cudo nisi pio kafu sa pilotom sto je bacio bombu?exliberal-ex wrote:danas pijem kafu sa nekim grcima i ovaj jedan kaze joj jesi vidio kako su ih povaljali...36...rekoh odake znas da ih je poginulo 36...pa kazu na vjestima...a odakle oni znaju...pa vojska..a ko kontrolise taj dio afganistana...pa ovi teroristi...pa kako onda zanaju koliko su ih pobili....e jebiga i ti...![]()
![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- eltroxin
#8876 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- exliberal-ex
#8877 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nekontam ti komentar, samo sa naveo primjer kako zapadni svjet razmislja, ovo su ljudi koje vidjam non stop pa smo pricali o svemu ukljucujuci i tu bombu.....???eltroxin wrote:Cudo nisi pio kafu sa pilotom sto je bacio bombu?exliberal-ex wrote:danas pijem kafu sa nekim grcima i ovaj jedan kaze joj jesi vidio kako su ih povaljali...36...rekoh odake znas da ih je poginulo 36...pa kazu na vjestima...a odakle oni znaju...pa vojska..a ko kontrolise taj dio afganistana...pa ovi teroristi...pa kako onda zanaju koliko su ih pobili....e jebiga i ti...![]()
![]()
- raoul duke
#8878 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa..

-
Drvenija87
- raoul duke
#8880 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ova se ubila za jeza, kazu u komentarima i da je single
- insomnia78
-
aratet
#8882 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dokle je stigao zid?
-
daddy-kool
#8884 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
http://www.nydailynews.com/news/nationa ... -1.3065230
KING: Conservatives don't hate a golfing President, but they hated an uppity negro golfing President
The racist caricature of the "uppity negro" has deep roots in this country. Uppity negroes have irritated white folk for over a hundred years. In its most simple form, the uppity negro is a black man or woman who enjoys anything other than working from sunup to sundown. Particularly, an uppity negro is a black man or woman who enjoys creature comforts in life that some whites may not yet be able to afford to enjoy — say a musical, a play, fine dining, or, you guessed it, a round of golf.
...
And if Obama was anything to the average white bigot, he was just that — the quintessential uppity negro, with his Harvard Law degree, and his beach trips to his home state of Hawaii. Over and over again, white conservatives obsessed over things like the exact costs of Obama's family vacations. Now though — with tons of money being spent to protect the entire Trump family as they gallivant all over the world, for business or pleasure, those same critics are now silent.
KING: Conservatives don't hate a golfing President, but they hated an uppity negro golfing President
The racist caricature of the "uppity negro" has deep roots in this country. Uppity negroes have irritated white folk for over a hundred years. In its most simple form, the uppity negro is a black man or woman who enjoys anything other than working from sunup to sundown. Particularly, an uppity negro is a black man or woman who enjoys creature comforts in life that some whites may not yet be able to afford to enjoy — say a musical, a play, fine dining, or, you guessed it, a round of golf.
...
And if Obama was anything to the average white bigot, he was just that — the quintessential uppity negro, with his Harvard Law degree, and his beach trips to his home state of Hawaii. Over and over again, white conservatives obsessed over things like the exact costs of Obama's family vacations. Now though — with tons of money being spent to protect the entire Trump family as they gallivant all over the world, for business or pleasure, those same critics are now silent.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8885 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sHa jos kasiHike kazuraoul duke wrote:Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa..![]()
- jeza u ledja
#8886 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad vidim da forumasi NajdraziVodja i drastic koji na ovoj temi podrzavaju Trumpa, na drugoj temi brane S. Koreju. Kao nije to tako lose kao sto pisu.
Ironija je ta da upravo taj Trump, kojeg jos uvijek podrzavaju, danas zvekece oruzjem prema toj S. Koreji.
Kakva smijurija.
To je ono kad ti teoreticari zavjere kroje misljenje, a znanje i racionalno razmisljanje nepostojece.
Za par godina ce isti ti teoreticari drvlje i kamenje upravo po Trumpu.
Kakva smijurija.
To je ono kad ti teoreticari zavjere kroje misljenje, a znanje i racionalno razmisljanje nepostojece.
Za par godina ce isti ti teoreticari drvlje i kamenje upravo po Trumpu.
- insomnia78
#8887 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ih nije to nista. Ima ljudi i zena koji podrzavaju svaku mogucu ekstremno desnu stranku u Jevropi a brine ih Erdoganova pobjeda na referendumu
- Maraschino
#8888 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad se glave ohlade a votka izgubi dejstvo...
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... 64062.aspxNema više "Trumpomanije" u Rusiji: "On je opasniji od sjevernokorejskog diktatora"
- NajdraziVodjaa
#8889 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
- It_is_a_Leclerc
#8890 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trumpa niko ne voli. Dapače. Njegovi approval ratings su na historijskom minimumu. Lika ismijava cijela planeta, broj gafova raste brzinom svjetlosti, a neispunjena obećanja se samo gomilaju. Svijet je danas gore mjesto za život nego što je bio dok je Trump bio obični stari, izlapljeli starohan s pedofilskim sklonostima i izvan Ovalnog ureda.raoul duke wrote:Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa..![]()
- jeza u ledja
#8891 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko su ti "kvaziliberali" i zasto ih tako nazivas? To ko nesto dobro ili tesko biti liberal, pa postoje kvaziliberali?NajdraziVodjaa wrote:To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
De mi reci, sta je bolje, Najbolja Koreja ili Sjebane Drzave?
-
Drvenija87
- General War
#8893 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
HAHAHAHAHAOfficial: White House, Pentagon miscommunicated on aircraft carrier's location
As the White House was talking about sending a naval "armada" to the Korean Peninsula, the very ships in question were on their way to participate in military exercises in the Indian Ocean, some 3,500 miles in the opposite direction.
A senior administration official blamed a miscommunication between the Pentagon and the White House over reports that the aircraft carrier has not made its way to the Sea of Japan, also known as the East Sea, as an expected show of force to North Korea.
The official blamed the mixup on a lack of follow-up with commanders overseeing the movements of the USS Carl Vinson aircraft carrier.
http://edition.cnn.com/2017/04/18/polit ... index.html
- NajdraziVodjaa
#8894 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Eto forumas raoul duke je postavio fin klip sa primjerom te vrste osobe...jeza u ledja wrote:Ko su ti "kvaziliberali" i zasto ih tako nazivas? To ko nesto dobro ili tesko biti liberal, pa postoje kvaziliberali?NajdraziVodjaa wrote:To sto mi je drago zbog ovih kvaziliberala i poraza one spodobe sto je Trump pobjedio ne znaci da ga podrzavam. Sto se tice Rusije, svako onaj ko je mislio da ce pobjedom Trumpa, Rusija i Amerika se usaglasiti i postati prijatelji je zesci naivac, to je ideolosko neprijateljstvo staro jos od kraja drugog svjetskog rata, ne moze to jedan izbor bilo kakvog predsjednika promjeniti. Rusija i Amerika su neprijatelji bio Trump, Hillary, Sanders, peti, deseti itd. na vlasti to uopste nije bitno. Mene vise zanima unutarnja politika koju ce da vodi ona bi trebala da bude drugacija od prosle a sto se tice vanjske to se ne mijenja, Obama je svuda po svijetu rovario, rovarice i Trump, naivni ste ako mislite da je Rusija ocekivala prijateljstvo sa novom administracijom.
De mi reci, sta je bolje, Najbolja Koreja ili Sjebane Drzave?
Najbolja Koreja naravno.
- raoul duke
#8895 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svijet krenuo prema "gorem mjestu" jos za vrijeme Bush-ove administracije, zar i ti vjerujes kako je Trump kriv za sve "lose" sto se desava u svijetu?It_is_a_Leclerc wrote:Trumpa niko ne voli. Dapače. Njegovi approval ratings su na historijskom minimumu. Lika ismijava cijela planeta, broj gafova raste brzinom svjetlosti, a neispunjena obećanja se samo gomilaju. Svijet je danas gore mjesto za život nego što je bio dok je Trump bio obični stari, izlapljeli starohan s pedofilskim sklonostima i izvan Ovalnog ureda.raoul duke wrote:Rekao sam ja davno, i tvrdokorni libtardi ce zavoliti Trumpa..![]()
Uostalom, cak i da ga niko ne voli kao sto si naveo, to ne pije vode..
- jeza u ledja
#8896 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne gledam takve gluposti. pitam tebe.NajdraziVodjaa wrote: Eto forumas raoul duke je postavio fin klip sa primjerom te vrste osobe...
Najbolja Koreja naravno.
- cyprus
#8897 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Stani ba, ježu... Jel ti i ostali ovdje stvarno vidite smisao u raspravama sa trolovima koji navodno simpatiziraju sistem u Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji? To je kao da raspravljaš sa nekim ko tvrdi da se konzumiranje govana jako dobra ideja, jer su ista puna vitamina... I sad ti nešto njima trebaš argumentovati suprotno 
Čuj najdraži vođa
Čuj najdraži vođa
- jeza u ledja
#8898 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ja, napisah to stranicu ranije. Ne znam sta mi bi da nastavim.cyprus wrote:Stani ba, ježu... Jel ti i ostali ovdje stvarno vidite smisao u raspravama sa trolovima koji navodno simpatiziraju sistem u Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji? To je kao da raspravljaš sa nekim ko tvrdi da se konzumiranje govana jako dobra ideja, jer su ista puna vitamina... I sad ti nešto njima trebaš argumentovati suprotno
Čuj najdraži vođa
- Challenger__
#8899 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
He,he, od kako je ispalio rakete na Siriju naši "anti-Trump" Ameri ga niti kritikuju niti spominju rejting koji je skočio ali se generalno i dalje ocjenjuje kao "underwater".
Uprkos svemu, njemu se i dalje ne vjeruje. Evo šta npr. kaže
Maxine Waters (D):
Sve je to samo Putinova šarada koja cilja da sakrije duboke veze.
Uprkos svemu, njemu se i dalje ne vjeruje. Evo šta npr. kaže
Sve je to samo Putinova šarada koja cilja da sakrije duboke veze.
Last edited by Challenger__ on 20/04/2017 09:40, edited 2 times in total.
- SmokingMan