Republika Turska

Post Reply
insomnia78

#8876 Re: Republika Turska

Post by insomnia78 »

General War wrote:
insomnia78 wrote:
General War wrote: Sta me ba prenosi...u roku odmah po izlasku vojske svi vojnici "pokriveni"...da, bilo je teroristickih napada i niti jedan nisu preduhitrili a ovdje se stvorili..de malo kontaj...nista licno ja nemam u ovome, samo mi interesantno.
Pa teroristi se rijetko kad prije napada postroje po trgovima i mostovima

S moje sokoćalo
...A jos rjedje da policija ima naredbu da se sukobi sa vojskom istog momenta...i sa teroristima se prvo pregovara nebili se obavila predaja bez krvoprolica a ovdje odmah "balisticki"
Nije istina da su se odmah sukobili. Mozda na pojedinim mjestima ali bilo je sinoc masu videa u kojima policija pregovara sa vojskom i stiti vojsku od svjetine

S moje sokoćalo
zeina

#8877 Re: Republika Turska

Post by zeina »

insomnia78 wrote:Image
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

S moje sokoćalo
Ne ismijavaj se i ne umanjuj Alahovu moc, da te ne bi Allah sa Njegovo sokocalo poslo tamo dje ne treba
zrakomlat

#8878 Re: Republika Turska

Post by zrakomlat »

japin_mutapi wrote:jel to priča da je izrežirano ovo bilo od strane brkatog ... jao, jao, jao

odoh se smijati cijelu noć hahahahahaha pa opet hahahahahaha
čak i savox priča o tome, i to u više postova. a juče u ova doba je slavio pobjedu sultana i ismijavao pučiste.
insomnia78

#8879 Re: Republika Turska

Post by insomnia78 »

zeina wrote:

S moje sokoćalo
Ne ismijavaj se i ne umanjuj Alahovu moc, da te ne bi Allah sa Njegovo sokocalo poslo tamo dje ne treba
U Siriju?

S moje sokoćalo
sarajevoxxxx

#8880 Re: Republika Turska

Post by sarajevoxxxx »

Ta priča oko Gulena je ista kao i Asadova protiv opozicije. Sve što bi na bilo koji način moglo ugroziti "moje" privilegije ili vlast naziva se terorizmom.
sarajevoxxxx

#8881 Re: Republika Turska

Post by sarajevoxxxx »

.
Last edited by sarajevoxxxx on 17/07/2016 01:33, edited 1 time in total.
kolegione

#8882 Re: Republika Turska

Post by kolegione »

insomnia78 wrote: Nije istina da su se odmah sukobili. Mozda na pojedinim mjestima ali bilo je sinoc masu videa u kojima policija pregovara sa vojskom i stiti vojsku od svjetine

S moje sokoćalo
Policija stiti Vojsku od golorukog naroda, vidi se da si dijasporac :)
kolegione

#8883 Re: Republika Turska

Post by kolegione »

sarajevoxxxx wrote:Ta priča oko Gulena je ista kao i Asadova protiv opozicije. Sve što bi na bilo koji način moglo ugroziti "moje" privilegije ili vlast naziva se terorizmom.
h :thumbup:
insomnia78

#8884 Republika Turska

Post by insomnia78 »

kolegione wrote:
insomnia78 wrote: Nije istina da su se odmah sukobili. Mozda na pojedinim mjestima ali bilo je sinoc masu videa u kojima policija pregovara sa vojskom i stiti vojsku od svjetine

S moje sokoćalo
Policija stiti Vojsku od golorukog naroda, vidi se da si dijasporac :)
Da, vojnike koji su odbili pucati na narod i polozili oruzje ili su bili razoruzani

S moje sokoćalo
Last edited by insomnia78 on 17/07/2016 01:34, edited 1 time in total.
animals

#8885 Re: Republika Turska

Post by animals »

insomnia78 wrote:
zeina wrote:

S moje sokoćalo
U Siriju?

S moje sokoćalo
Bas tako..
Alah, sve dobre muslimane salje u Siriju..
seln

#8886 Re: Republika Turska

Post by seln »

zeina wrote:

S moje sokoćalo
Ne ismijava on, vec budale koje za svaku dijareju prizivaju boga.
zeina

#8887 Re: Republika Turska

Post by zeina »

insomnia78 wrote:
zeina wrote:

S moje sokoćalo
U Siriju?

S moje sokoćalo
Ih, da je u Siriju, more bolan da se rikne dok pises, srcka te strefi i gotovo :)
Zgoljo

#8888 Re: Republika Turska

Post by Zgoljo »

Dobro drugovi,samo bez nervoze.Utvrdili smo ogroman disbalans,sad utvrdjujemo razloge.
Ja imam teoriju da je suparnicka strana :P bolje organizovana,skoro do nivoa profesionalizma i da vise galami.Takodje se mnogo koriste laznim predstavljanjem.

Ali to nikako ne oslikava realno stanje stvari.
zrakomlat

#8889 Re: Republika Turska

Post by zrakomlat »

sarajevoxxxx wrote:Ta priča oko Gulena je ista kao i Asadova protiv opozicije. Sve što bi na bilo koji način moglo ugroziti "moje" privilegije ili vlast naziva se terorizmom.
ti si stvarno najjači trol na forumu, ložiš vaskoliko forumsko pućanstvo sto na sat :D :thumbup:
seln

#8890 Re: Republika Turska

Post by seln »

zeina wrote:
insomnia78 wrote:
zeina wrote:
U Siriju?

S moje sokoćalo
Ih, da je u Siriju, more bolan da se rikne dok pises, srcka te strefi i gotovo :)
Da je zeina Allah, mozda bi i moglo.
Zgoljo

#8891 Re: Republika Turska

Post by Zgoljo »

kolegione wrote:
Zgoljo wrote:Ali stvarno kad udjes na forum imas osjecaj da si bahno na banjaluka forum ili poskok info :mrgreen:

Ona tema o popisu je najbolji dokaz,steknes dojam da Bosnjaka nema ni 10 posto a kamoli 50.

Ili ovdje,vecina je protiv Erdogana i protiv Baketa a SDA suvereno na svim nivoima.

Nesto ne stima matematicki da ga jebes :lol:
Reci cu ti ja sta je SDA biraci su ili pred smrt (penzioneri) i mahom su slabije obrazovani, da bi komentarisali na forumu ili se zadrzali na istom, kao i ljudi koji podrzavaju Baketa mulca i ovog malog sizofrenog fasistu erdogana... I to je osnovni razlog sto su plate u turskoj ili BiH od 500- do 800 a u luxemburgu od 2500 - 3500 :)
Ovo je govor mrznje.
General War

#8892 Re: Republika Turska

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote:
insomnia78 wrote:
S moje sokoćalo
...A jos rjedje da policija ima naredbu da se sukobi sa vojskom istog momenta...i sa teroristima se prvo pregovara nebili se obavila predaja bez krvoprolica a ovdje odmah "balisticki"
Nije istina da su se odmah sukobili. Mozda na pojedinim mjestima ali bilo je sinoc masu videa u kojima policija pregovara sa vojskom i stiti vojsku od svjetine

S moje sokoćalo
Nekoliko sati po izbijanju puca, puc je ugusen...sta ima policija pregovarat s vojskom? (obicno krizni stab pregovara u takvim uslovima)...otkud je policija znala da je puc? i da je svaka vojna jedinica u gradu pucisticka? ...gdje se to zurilo, da se sve odradi prije nego se sudije probude?
animals

#8893 Re: Republika Turska

Post by animals »

zeina wrote:
Jeste zeno, treba zaraditi Siriju..
samo odabrani Alahovi ratnici ce stici do nje..
ovi ostali ce crknuti od srceka,jadni.. :D
zeina

#8894 Re: Republika Turska

Post by zeina »

seln wrote:
zeina wrote:

S moje sokoćalo
Ne ismijava on, vec budale koje za svaku dijareju prizivaju boga.
Vjerovanje da sve sto se dogadja biva sa Allahovom voljom i Allahovim odredjenjem, jedan od stubova islamskog vjerovanja, ruzno je ismijavati nekoga zbog onog u sta vjeruje
insomnia78

#8895 Re: Republika Turska

Post by insomnia78 »

General War wrote:
insomnia78 wrote:
General War wrote: ...A jos rjedje da policija ima naredbu da se sukobi sa vojskom istog momenta...i sa teroristima se prvo pregovara nebili se obavila predaja bez krvoprolica a ovdje odmah "balisticki"

S moje sokoćalo
Nekoliko sati po izbijanju puca, puc je ugusen...sta ima policija pregovarat s vojskom? (obicno krizni stab pregovara u takvim uslovima)...otkud je policija znala da je puc? i da je svaka vojna jedinica u gradu pucisticka? ...gdje se to zurilo, da se sve odradi prije nego se sudije probude?
Stvarno se pitas od kud je policija znala da je puč?
[emoji23][emoji23][emoji23]

S moje sokoćalo
seln

#8896 Re: Republika Turska

Post by seln »

animals wrote:
zeina wrote:
Jeste zeno, treba zaraditi Siriju..
samo odabrani Alahovi ratnici ce stici do nje..
A oni najbolji ce poginuti i koliko sutra ce ga pristavljati dzennetskim djevicama.
sarajevoxxxx

#8897 Re: Republika Turska

Post by sarajevoxxxx »

zrakomlat wrote:
japin_mutapi wrote:jel to priča da je izrežirano ovo bilo od strane brkatog ... jao, jao, jao

odoh se smijati cijelu noć hahahahahaha pa opet hahahahahaha
čak i savox priča o tome, i to u više postova. a juče u ova doba je slavio pobjedu sultana i ismijavao pučiste.
Ja podržavam Erdogana, očigledno znaju šta rade i kako to postići. I da je predstava uživaš kao o da je stvarnost. Hehe

Skidanje sudaca i čistke mislim da to nije predstava da su to stvarne čistke.

Narod ko narod onaj koje sve organizovao vidi se da ima iskustva. Kada Turcima ili svom narodu ovo rade šta su tek "prodali" Iracanima ili Sirijcima. Žali samo naroda koji gine.
seln

#8898 Re: Republika Turska

Post by seln »

zeina wrote: Vjerovanje da sve sto se dogadja biva sa Allahovom voljom i Allahovim odredjenjem, jedan od stubova islamskog vjerovanja, ruzno je ismijavati nekoga zbog onog u sta vjeruje
Vjerujem u boga, ali vjerujem i u ljudsku glupost.
Je li i Srebrenica bozja volja?
Ako jeste, onda nije svaka bozja volja dobra.
Ako nije, onda nije sve bozja volja.
Dokaze donesi, ako istinu govoris.
Bodkin

#8899 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

zeina wrote: da sve sto se dogadja biva sa Allahovom voljom i Allahovim odredjenjem, jedan od stubova islamskog vjerovanja, ruzno je ismijavati nekoga zbog onog u sta vjeruje
I kad dijete pd 5 godina dobije rak pluca? I kad bomba na aerodromu digne u zrak djevojcicu od 3 godine i to u ime islamske drzave? Jel ruzno ismijavati nekoga ko vjeruje u jednoroge?
Bodkin

#8900 Re: Republika Turska

Post by Bodkin »

seln wrote:
zeina wrote: Vjerovanje da sve sto se dogadja biva sa Allahovom voljom i Allahovim odredjenjem, jedan od stubova islamskog vjerovanja, ruzno je ismijavati nekoga zbog onog u sta vjeruje
Vjerujem u boga, ali vjerujem i u ljudsku glupost.
Je li i Srebrenica bozja volja?
Ako jeste, onda nije svaka bozja volja dobra.
Ako nije, onda nije sve bozja volja.
Dokaze donesi, ako istinu govoris.
Drugi put danas da slicno pisemo...nece da dobro
Post Reply