Za toblerone halalim i da si mi mater nacjepala sjekirom ko trischedjevojka bez imena wrote:a cokoladica?Njanjavi wrote:Snajperu, ovo samo krv more opratdjevojka bez imena wrote:od svih vrsta tena Puma je najruznija
Popularne stvari koje ne kontam
- Njanjavi
#8876 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#8877 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Taj radNjanjavi wrote:
Pogledaj samo taj vragolasti pogled i stidljivi osmjeh.
I jab bio tolko principijelan i vako nesto odbio![]()
Tacno se ponosim sobom majkem
- triconja
#8878 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto ljudi ubijaju zmije. Pogotovo one koje nisu otrovne.
Imao sam ogromnu fobiju od zmija i kontam kako da je smanjim ako ikako moze i skontam idem se pomokriti po zmiji. Vidim zmiju, jedno metar i po, odmaknem se dva metra i spremim za trk ako krene na mene i udri. Haj i odradim to, vise nemam straha od zmija. Kazem da sam vidio zmiju svi me pitaju sto je nisam ubio
. Nekim ljudima sam rekao za taj cin i poslije smijanja jedan rece moze ti se zmija osvetit
.
Ne kontam sto i dalje ljudi vjeruju da zivotinje imaju posebne moci. Pa vrijeme animizma je proslo ima ihaj haj.
Ne preporucujem da iko radi ovo sto sam ja radio, citao sam da je jednog zmija capila za onu stvar

Imao sam ogromnu fobiju od zmija i kontam kako da je smanjim ako ikako moze i skontam idem se pomokriti po zmiji. Vidim zmiju, jedno metar i po, odmaknem se dva metra i spremim za trk ako krene na mene i udri. Haj i odradim to, vise nemam straha od zmija. Kazem da sam vidio zmiju svi me pitaju sto je nisam ubio
Ne kontam sto i dalje ljudi vjeruju da zivotinje imaju posebne moci. Pa vrijeme animizma je proslo ima ihaj haj.
Ne preporucujem da iko radi ovo sto sam ja radio, citao sam da je jednog zmija capila za onu stvar
- MOSALJOZE
#8879 Re: Popularne stvari koje ne kontam
http://forum.klix.ba/ja-bih-da-izjavim- ... #p13520229
Ne kontam što ljudi lage
Ne kontam kako neko može pišat na razdaljinu od 2 metra.
Ne kontam što ljudi lage
- hrle1976
#8880 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ona u BiH; -"LaHko je vama vani" Ta popularna suplja iz Be i Ha mi nikako ne ide u glavu. U kojim knjiga se tako nesto cita?
Koristim ekstra virgin maslinovo ulje. 

- triconja
#8881 Re: Popularne stvari koje ne kontam
covjece taj dan sam to uradio i malo pricao sa poznanicima o tomeMOSALJOZE wrote:http://forum.klix.ba/ja-bih-da-izjavim- ... #p13520229
Ne kontam što ljudi lage
- O'zone
- Globalni moderator
#8882 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mogu kad mu nabijem kompresijutriconja wrote: Ako ne mozes pisat na dva i preko dva metra imas problema sa mjehurom, rjesavaj to na vrijeme
- MOSALJOZE
#8883 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Baš ću to nekad izmjerit
Šta se pališ,niko za trolu ne zna.
Šta se pališ,niko za trolu ne zna.
- triconja
#8884 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poslije pive jos bolje bacaO'zone wrote:Mogu kad mu nabijem kompresijutriconja wrote: Ako ne mozes pisat na dva i preko dva metra imas problema sa mjehurom, rjesavaj to na vrijeme
- mad_max_ba
#8885 Re: Popularne stvari koje ne kontam
O trolu dze su parehrle1976 wrote:Ona u BiH; -"LaHko je vama vani" Ta popularna suplja iz Be i Ha mi nikako ne ide u glavu. U kojim knjiga se tako nesto cita?Koristim ekstra virgin maslinovo ulje.
- Njanjavi
#8886 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Smanji mjeru, ubicu mater!O'zone wrote:Mogu kad mu nabijem kompresijutriconja wrote: Ako ne mozes pisat na dva i preko dva metra imas problema sa mjehurom, rjesavaj to na vrijeme
- O'zone
- Globalni moderator
#8887 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Đeš ruku na mater radi piša dizat?Njanjavi wrote:Smanji mjeru, ubicu mater!O'zone wrote:Mogu kad mu nabijem kompresijutriconja wrote: Ako ne mozes pisat na dva i preko dva metra imas problema sa mjehurom, rjesavaj to na vrijeme
- Edin H.
#8888 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovdje svi izgleda imaju velike chune pa mogu daleko dobaciti. 
- Njanjavi
#8889 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ti alaha i boga, dva ipo metra.
Ovo ko ono kad vicu zenama 22 cm a ono jedva petnes kad ga rastegne ko cunga lungu
Ovo ko ono kad vicu zenama 22 cm a ono jedva petnes kad ga rastegne ko cunga lungu
- Njanjavi
#8890 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cura mu rekla voli golden shower, frajer joj izbio oko i dva zuba kompresijom 
-
KENJAC
#8891 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Forum je najbolja stvar za nas sa malim cunama !
- O'zone
- Globalni moderator
#8892 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mala ćuna al zato jaka prostata 
- Njanjavi
#8893 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije velk al je zato mekan ko dusha 
- TAFKAP
#8894 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mogu ja, s terase haman i 3.MOSALJOZE wrote:http://forum.klix.ba/ja-bih-da-izjavim- ... #p13520229
Ne kontam što ljudi lage
- Dosadno mii
#8895 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Uggs super kao da hodam po oblakudjevojka bez imena wrote:kad smo prezivjeli heklane cizmice i ugs rugobe sve cemo
Puma takodjer super
- Njanjavi
#8896 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Citiram:
Spice se odnosi na širok spektar biljnih mješavina koje izazivaju iskustva slična onim pri konzumiranju marihuane (kanabisa) i koji se prodaju kao "sigurne", legalne alternative te droge.
Eto, to ne kontam.
I prije par mjeseci su imali clanak o ovome smecu i nazvali su to sintetickom marihuanom, provalili se naravno, raja ih obrukala, sad pokusavaju jos perfidnije, namazanije, kao iskustvo na spice slicno onome kad se naduvas albanke
Pa strasno jebote, kolika ovca mozes bit i tako nesto ozbiljan napisat.
Dajte nam ime novinara koji je pisao ovaj clanak, ili barem mutavca koji ga je preveo, posto znamo koliko volite copy paste.
Perfidno pakovanje i spinovanje, uticaj na javno mnjenje.
Kazem vam ja ljudi, novinarcici se prvi najstrasnije laktaju da upadnu u sheme i talove, medju prvima i najjeftinijim koji se prodaju.
Clanak brougt to you by bosnalijek
Spice se odnosi na širok spektar biljnih mješavina koje izazivaju iskustva slična onim pri konzumiranju marihuane (kanabisa) i koji se prodaju kao "sigurne", legalne alternative te droge.
Eto, to ne kontam.
I prije par mjeseci su imali clanak o ovome smecu i nazvali su to sintetickom marihuanom, provalili se naravno, raja ih obrukala, sad pokusavaju jos perfidnije, namazanije, kao iskustvo na spice slicno onome kad se naduvas albanke
Pa strasno jebote, kolika ovca mozes bit i tako nesto ozbiljan napisat.
Dajte nam ime novinara koji je pisao ovaj clanak, ili barem mutavca koji ga je preveo, posto znamo koliko volite copy paste.
Perfidno pakovanje i spinovanje, uticaj na javno mnjenje.
Kazem vam ja ljudi, novinarcici se prvi najstrasnije laktaju da upadnu u sheme i talove, medju prvima i najjeftinijim koji se prodaju.
Clanak brougt to you by bosnalijek
- Njanjavi
#8897 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A da ne pričam o jos goroj stvari koju su napisali, pod znacima navoda da je spice SIGURNA i LEGALNA alternativa marihuani.
Pa kralju, ko si da si, u normalnoj zemlji, zabranili bi ti da uzimas olovku u ruku do kraja zivota, a o sjedanju za kompjuter ni u lucidnom snu ne bi mogao sanjat.
Ovakve gluposti napisat, pa ovo je zakonom kažnjivo ocijumi
Pa kralju, ko si da si, u normalnoj zemlji, zabranili bi ti da uzimas olovku u ruku do kraja zivota, a o sjedanju za kompjuter ni u lucidnom snu ne bi mogao sanjat.
- triconja
#8898 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Molicu lijepo prosjecnim cunamaKENJAC wrote:Forum je najbolja stvar za nas sa malim cunama !
- insomnia78
#8899 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa upravo zato i jesu znaci navoda na onoj sigurna. A i legalna jeNjanjavi wrote:A da ne pričam o jos goroj stvari koju su napisali, pod znacima navoda da je spice SIGURNA i LEGALNA alternativa marihuani.
- insomnia78
#8900 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znati citati nije isto kao i znati razumjeti ono sto procitas