Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#8876 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa prava bosanska merhametlija. Nudi strucnu visesatnu analizu susjedima bez da uzme placeno. Zeli da ustedi vrijeme Savezu da se dzaba ne pate traziti novog selektora kad im je on na raspolaganju, horan i vrijedan. Od zadnje utakmice u Tallinu mu je sinulo jos 265 ideja i spreman je ovaj projekat gurati dok i Dani Dzeko ne zaigra za reprezentaciju. Gotta love this dude. 
- Billy The Pljuc
#8877 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
stranac2 wrote:Billy The Pljuc wrote:luckylaka wrote:Temu zatvoriti pod hitno ovaj mulac me svakim danom sve vise nervira.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podrzavam...
Mislio sam onomad da nema goreg od Safeta al on ispade pravi gospodin u poredjenju s ovim, oprosti mi Pape...
Nista se nisi naucio. Ovako ces isto govoriti za godinu dana kada ti Amar bude na kormilu. Zalit ces za curanom
Vec napisah na temi o novom selektoru da nema veze koga imenuju, bice fula svakako, njih treba rastjerati pa graditi od temelja. Pape, Mesha, Amar, Husref, nastavi niz...uopste nije bitno, strmoglav nam je sa ovakvim savezom.
- Reuf-Refko
#8878 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
skloni smo mjenjanju a svaki put dodjemo na gore...cinjenica da Savez izgubio kompas odavno. Mesa je trebao dobit otkaz poslije Irske, al nisu mu mogli dat otkaz jer je dobio da vodi od pola kvala. samim time greska je bila otpustit Susica na pola kvala, to je najveca greska Saveza direktna izravna krivica za neplasman na Euro i SP...Prvo sto mislim da bi Susic prosao protiv Irske, jednostavno covjek je imao neku nafaku, neku energiju, cesto mu se poklopi rezultat. Drugo, Mesa je dobio Izreala i Welsa koji se vec bio plasirao...znaci nikakva korist od Mese u tim kvalama ali njemu se i dalje produzava ugovor?!?! Postavlja se pitanje: ZAŠTO JE MEŠA DOŠAO U KVALE ZA EURO??? Nikakav doprinos nije imao, a još je ostao, znači druga greška saveza...i sad šta slijedi, imenovanje još većeg anonimusa da dokrajči reprezentaciju. I ko je kriv, trener, sto ne zna, igrači ili Savez...
- Point.
#8879 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Drug, da je Pape ostao mi nebi ni vidjeli baraza i Irske.Reuf-Refko wrote:skloni smo mjenjanju a svaki put dodjemo na gore...cinjenica da Savez izgubio kompas odavno. Mesa je trebao dobit otkaz poslije Irske, al nisu mu mogli dat otkaz jer je dobio da vodi od pola kvala. samim time greska je bila otpustit Susica na pola kvala, to je najveca greska Saveza direktna izravna krivica za neplasman na Euro i SP...Prvo sto mislim da bi Susic prosao protiv Irske, jednostavno covjek je imao neku nafaku, neku energiju, cesto mu se poklopi rezultat. Drugo, Mesa je dobio Izreala i Welsa koji se vec bio plasirao...znaci nikakva korist od Mese u tim kvalama ali njemu se i dalje produzava ugovor?!?! Postavlja se pitanje: ZAŠTO JE MEŠA DOŠAO U KVALE ZA EURO??? Nikakav doprinos nije imao, a još je ostao, znači druga greška saveza...i sad šta slijedi, imenovanje još većeg anonimusa da dokrajči reprezentaciju. I ko je kriv, trener, sto ne zna, igrači ili Savez...
- mO k3
#8880 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
koji si ti biser da ga nema veceg !!1Point. wrote:Drug, da je Pape ostao mi nebi ni vidjeli baraza i Irske.Reuf-Refko wrote:skloni smo mjenjanju a svaki put dodjemo na gore...cinjenica da Savez izgubio kompas odavno. Mesa je trebao dobit otkaz poslije Irske, al nisu mu mogli dat otkaz jer je dobio da vodi od pola kvala. samim time greska je bila otpustit Susica na pola kvala, to je najveca greska Saveza direktna izravna krivica za neplasman na Euro i SP...Prvo sto mislim da bi Susic prosao protiv Irske, jednostavno covjek je imao neku nafaku, neku energiju, cesto mu se poklopi rezultat. Drugo, Mesa je dobio Izreala i Welsa koji se vec bio plasirao...znaci nikakva korist od Mese u tim kvalama ali njemu se i dalje produzava ugovor?!?! Postavlja se pitanje: ZAŠTO JE MEŠA DOŠAO U KVALE ZA EURO??? Nikakav doprinos nije imao, a još je ostao, znači druga greška saveza...i sad šta slijedi, imenovanje još većeg anonimusa da dokrajči reprezentaciju. I ko je kriv, trener, sto ne zna, igrači ili Savez...
Imas li kristalnu kuglu da vidis buducnost??
Bolan shuti i ne pisi gluposti .....
- kakotakonikako
#8881 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Perić je jasnog mišljenja kako Mehmed Baždarević zaslužuje još jednu priliku na izborničkoj klupi. - Smatram kako je Baždarević u ovom trenutku najbolji izbor za reprezentaciju BiH. Pogotovo što on i dalje ima veliku želju voditi reprezentaciju. O njemu osobno mogu, prije svega, reći kako je veliki čovjek koji je ovu priču prihvatio iz velike ljubavi. Kao trenerski stručnjak, sigurno ima više renomea nego brojni drugi kandidati koji se spominju u medijima, tvrdi njegov pomoćnik.
- Point.
#8882 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Odleprsaj trollu.mO k3 wrote:koji si ti biser da ga nema veceg !!1Point. wrote:Drug, da je Pape ostao mi nebi ni vidjeli baraza i Irske.Reuf-Refko wrote:skloni smo mjenjanju a svaki put dodjemo na gore...cinjenica da Savez izgubio kompas odavno. Mesa je trebao dobit otkaz poslije Irske, al nisu mu mogli dat otkaz jer je dobio da vodi od pola kvala. samim time greska je bila otpustit Susica na pola kvala, to je najveca greska Saveza direktna izravna krivica za neplasman na Euro i SP...Prvo sto mislim da bi Susic prosao protiv Irske, jednostavno covjek je imao neku nafaku, neku energiju, cesto mu se poklopi rezultat. Drugo, Mesa je dobio Izreala i Welsa koji se vec bio plasirao...znaci nikakva korist od Mese u tim kvalama ali njemu se i dalje produzava ugovor?!?! Postavlja se pitanje: ZAŠTO JE MEŠA DOŠAO U KVALE ZA EURO??? Nikakav doprinos nije imao, a još je ostao, znači druga greška saveza...i sad šta slijedi, imenovanje još većeg anonimusa da dokrajči reprezentaciju. I ko je kriv, trener, sto ne zna, igrači ili Savez...
Imas li kristalnu kuglu da vidis buducnost??
Bolan shuti i ne pisi gluposti .....
- Thorgerson
#8883 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gledam nesto na youtube one klipove Papeta, pa tek sad vidim jbt koliko su njega novinari bili napadali, covjece, pa nijedan selektor ono nije dozivio. Nekako mi ga sad zao.
Pa Mesi niko ne smije pisnuti, svaki novinar, sve nesto okolisa, da se ne bi curan uvrijedio. Papeta pljuvali svi redom.
U cemu je fazon.
Pa Mesi niko ne smije pisnuti, svaki novinar, sve nesto okolisa, da se ne bi curan uvrijedio. Papeta pljuvali svi redom.
U cemu je fazon.
- Dr. Kuca
#8884 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zamisli kakva je to gnjida ljudska i kurac od covjeka, kita mlohava kad ovako javno moli da mu se da posao
pa nevjera ziva.
-
ja71
- Logovan
#8886 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Čuj ove budale.
Zadnja rečenica mu je dno dna.
"Meša ne zaslužuje linč na koji je naišao u javnosti. Ali. to smo mi. To je Bosna i Hercegovina. Niko neće da spomene da smo gotovo izgubili prošle kvalifikacije, a da je Baždarević došao i vratio nas u igru. Izgubili smo u baražu, pa šta. Ko kaže da smo mi bolji od Irske. Isto tako je bilo i sa Sušićem u Brazilu. Kada smo ispali u grupnoj fazi onda je bilo ne valja Pape. Meša nas je vratio u igru. Evo ta Irska ponovo igra u baražu. Bio sam u Grčkoj u Atini, gdje smo odigrali najbolju utakmicu od kako smo primljeni u FIFA-u i UEFA-u. Nismo imali sreće. Džeko dobije crveni karton, sudija devet minuta produži utakmicu, bio je prekršaj nad Kolašincem i onda dođe taj nesretni gol. Izgubimo od Kipra, a vodili smo 2:0. Tada sam najviše poludio, vikao sam 'hajde Meša skini se, uđi i stani na loptu'. Ne treba ti tu trener. Ne treba tu niko. Znam da su rezultati mjerilo i vjerovatno će Meša zbog neuspjeha napustiti reprezentaciju, ali ne treba čovjeka sada napadati. Recimo, ja bih sada u inat dao Meši da produži ugovor, jer nama očigledno niko ne valja", govori Nikić.
"Meša ne zaslužuje linč na koji je naišao u javnosti. Ali. to smo mi. To je Bosna i Hercegovina. Niko neće da spomene da smo gotovo izgubili prošle kvalifikacije, a da je Baždarević došao i vratio nas u igru. Izgubili smo u baražu, pa šta. Ko kaže da smo mi bolji od Irske. Isto tako je bilo i sa Sušićem u Brazilu. Kada smo ispali u grupnoj fazi onda je bilo ne valja Pape. Meša nas je vratio u igru. Evo ta Irska ponovo igra u baražu. Bio sam u Grčkoj u Atini, gdje smo odigrali najbolju utakmicu od kako smo primljeni u FIFA-u i UEFA-u. Nismo imali sreće. Džeko dobije crveni karton, sudija devet minuta produži utakmicu, bio je prekršaj nad Kolašincem i onda dođe taj nesretni gol. Izgubimo od Kipra, a vodili smo 2:0. Tada sam najviše poludio, vikao sam 'hajde Meša skini se, uđi i stani na loptu'. Ne treba ti tu trener. Ne treba tu niko. Znam da su rezultati mjerilo i vjerovatno će Meša zbog neuspjeha napustiti reprezentaciju, ali ne treba čovjeka sada napadati. Recimo, ja bih sada u inat dao Meši da produži ugovor, jer nama očigledno niko ne valja", govori Nikić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8887 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Neka Meše. Nek idu svi ili nek ne ide niko.
Nema svrhe. Sjaši murta da uzjaše kurta.
- Point.
#8888 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Znas i sam da Savez nikad sam nece odstupiti. Njih samo nuklearka moze otjerati, vidis da ni krivicni postupak i to protiv predsjednika Saveza ne moze nista.Tomahawk11 wrote:Neka Meše. Nek idu svi ili nek ne ide niko.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8889 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Znam. Zato kažem da se ne trebamo ničemu nadati.Point. wrote:Znas i sam da Savez nikad sam nece odstupiti. Njih samo nuklearka moze otjerati, vidis da ni krivicni postupak i to protiv predsjednika Saveza ne moze nista.Tomahawk11 wrote:Neka Meše. Nek idu svi ili nek ne ide niko.
- Point.
#8890 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jebiga, sto kazu, ljudski se nadati.Tomahawk11 wrote:Znam. Zato kažem da se ne trebamo ničemu nadati.Point. wrote:Znas i sam da Savez nikad sam nece odstupiti. Njih samo nuklearka moze otjerati, vidis da ni krivicni postupak i to protiv predsjednika Saveza ne moze nista.Tomahawk11 wrote:Neka Meše. Nek idu svi ili nek ne ide niko.
- Reuf-Refko
#8891 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Eto sad imamo puno nafake ovako...uspjeli smo sve razvalit, pa nam se ljudi smiju...

-
condy
#8892 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gledas li Ligu prvaka Mesa??? Spavas li mirno Mesa ???
- Bosanski_kralj
#8893 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pored Džeke u ekipi, on kuka za Đurićem. 
- bingov buraz
#8894 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ka'e Di Francesco da je Edin zabio treci gol ono glavom druga bi se prica pricala
- orinoco
#8895 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Najbolj utamica reprezentacije BiH nogometaša odigrana je protiv Francuza, na Parku Prinčeva. Pape je vodio, i tada zaista nismo imali sreće.Logovan wrote:Čuj ove budale.![]()
"Meša ne zaslužuje linč na koji je naišao u javnosti. Ali. to smo mi. To je Bosna i Hercegovina. Niko neće da spomene da smo gotovo izgubili prošle kvalifikacije, a da je Baždarević došao i vratio nas u igru. Izgubili smo u baražu, pa šta. Ko kaže da smo mi bolji od Irske. Isto tako je bilo i sa Sušićem u Brazilu. Kada smo ispali u grupnoj fazi onda je bilo ne valja Pape. Meša nas je vratio u igru. Evo ta Irska ponovo igra u baražu. Bio sam u Grčkoj u Atini, gdje smo odigrali najbolju utakmicu od kako smo primljeni u FIFA-u i UEFA-u. Nismo imali sreće. .
- Ludzak
#8896 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Šta ste navalili na čovjeka bezveze ?
Čovjek nas je doveo do realnog stanja fudbala. Sa 20-tog mjesta otišli smo na 40-to. Mi i jesmo za tog mjesta. Mi i jesmo u rangu sa Albanijom, Makedonijom, Crnom Gorom, Mađarskom, Slovenijom, itd.
Čovjek nas je doveo do realnog stanja fudbala. Sa 20-tog mjesta otišli smo na 40-to. Mi i jesmo za tog mjesta. Mi i jesmo u rangu sa Albanijom, Makedonijom, Crnom Gorom, Mađarskom, Slovenijom, itd.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8897 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pišeš gluposti.Ludzak wrote:Šta ste navalili na čovjeka bezveze ?
- AmiĐa_Idriz
#8898 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kad je ta sjednica, kad se mice ova tema sa vrha feed-a? 
- AmiĐa_Idriz
#8899 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jeboga otac umjesto da da Sehicu makar protiv Estonije klosar onu kantu za nabijanje drzi na golu, STO SI ZVAO OSTALE ONDA!!!!
-
condy
#8900 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Šta ti znaš....Mešine analize niko ne može osporit! On je nakon sveobuhvatne analize ministra propuha, odlučio da on mora biti na golu u svakoj utakmici. Primljeni golovi nisu važni važan je projekt. Šehić mu se nikako ne uklapa u njegov projekt pun novih ideja, kao što se ne uklapa ni Duljević, ni Stevanović, a izgleda ni Šimunović. Bez Jajala i Begovića projekt će propast. Pogotovo ako moradne Lulu ponovo stavit na poziciju srednjeg veznog.... kako ne kontašAmiĐa_Idriz wrote:Jeboga otac umjesto da da Sehicu makar protiv Estonije klosar onu kantu za nabijanje drzi na golu, STO SI ZVAO OSTALE ONDA!!!!