Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
#8876 Re: Jusuf Nurkić
na zadnjih 5 tekmi ima 12,4 poena prosjecno
-
nemoj to
#8877 Re: Jusuf Nurkić
Dobro nemoj brojat Stejt koliko onda ima?kakavdanakneiskustvu wrote:na zadnjih 5 tekmi ima 12,4 poena prosjecno
-
nemoj to
#8879 Re: Jusuf Nurkić
Pa i nije katastrofa, u skladu s parama koje je dobio.. 
-
kakavdanakneiskustvu
#8880 Re: Jusuf Nurkić
u svakom slucaju daleko bolje od 7 poena koji su spomenuti u kontekstu prosjeka na zadnjih 4-5 tekmi
-
nemoj to
#8881 Re: Jusuf Nurkić
kakavdanakneiskustvu wrote:u svakom slucaju daleko bolje od 7 poena koji su spomenuti u kontekstu prosjeka na zadnjih 4-5 tekmi
Ti znac naci sve crno na bijelo...
Zar nije imao od ovih zadnjih eto 9 utakmica da ne brojimo GSW nekoliko njih po 7 poena?
Pa onda između tih utakmica postigne 15 i popravi prosjek cini mi se..
Sigurno je 2 ili 3 imao 7 do 9.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8882 Re: Jusuf Nurkić
Ne zavisi to isključivo od njega.
On je takav igrač, bar to znamo.
Zavisi od ostalih igrača, Lillarda prije svih.
S GSW su skontali da treba igrati na njega.
Opet, kad igraju sa, recimo, Memphisom, znaju da mu je taraba kontra Gasola i manje igraju na njega.
Nekad to ni nema veze, kad Lillard i McCollum odluče da divljaju.
Opet, kad igraju sa, recimo, Memphisom, znaju da mu je taraba kontra Gasola i manje igraju na njega.
-
nemoj to
#8883 Re: Jusuf Nurkić
Ma mogu svega mi da hoce i igrati prave akcije na njega, a ne one klasicne kad mu spuštaju pod koš i pik n roll nego malo da renoviraju da ubace dosta ovih što su gurali protiv GSW,,Tomahawk11 wrote:Ne zavisi to isključivo od njega.
Al' kao što Lilard rece ne mogu svi biti pitani loptama stalno i baš spominje par njih koji ovu nisu dobijali skoro nikako, a trebali su..
Lilard je Lilard, tek onda ostali i koliko se on smiluje.
Doduše nije ni do njega, pa ovaj naš bacao cigle u zadnjih 10 utakmica kao nikad.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8884 Re: Jusuf Nurkić
Ne možeš sa svakim protivnikom isto igrati, to je jasno.nemoj to wrote:
Al' kao što Lilard rece ne mogu svi biti pitani loptama stalno i baš spominje par njih koji ovu nisu dobijali skoro nikako, a trebali su..
Lilard je Lilard, tek onda ostali i koliko se on smiluje.
Doduše nije ni do njega, pa ovaj naš bacao cigle u zadnjih 10 utakmica kao nikad.
Ima i Lillard cigla partija.
Poenta je da mogu bolje i da mi se čini da se trener manje pita od onog u Cavsima kad je James bio igrač-selektor.
-
Lug
#8885 Re: Jusuf Nurkić
nije majku Muju karala sto kocka, vec sto se vadi ..nemoj to wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:u svakom slucaju daleko bolje od 7 poena koji su spomenuti u kontekstu prosjeka na zadnjih 4-5 tekmi
Zar nije imao od ovih zadnjih eto 9 utakmica da ne brojimo GSW nekoliko njih po 7 poena?
-
nemoj to
#8886 Re: Jusuf Nurkić
Lilard ciglari na trojkama da se razumijemo, ovaj ciglari na 2 metra od koša.
I to ne jednom vec konstantno i to da protivnici uopšte ne igraju čvrstu odbranu..
Stotts da se manje pita?
Kakvi ba Stotts je autoritet veliki u Portlandu.
I to ne jednom vec konstantno i to da protivnici uopšte ne igraju čvrstu odbranu..
Stotts da se manje pita?
Kakvi ba Stotts je autoritet veliki u Portlandu.
-
nemoj to
#8887 Re: Jusuf Nurkić
Nisam odigrao poene igraca ja mislim od 2015 eto ako se sam sjecas ono kad su ukinuli da se može i kombiniratii pobjeda tima i igraca iz istog..Lug wrote:nije majku Muju karala sto kocka, vec sto se vadi ..nemoj to wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:u svakom slucaju daleko bolje od 7 poena koji su spomenuti u kontekstu prosjeka na zadnjih 4-5 tekmi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8888 Re: Jusuf Nurkić
Tako mi nekad izgleda, a vjerovatno nije
Zna Lillard ući u seriju kad ne može ništa pogoditi (čak ni polaganje), ono što je rekao Jrue iz Pelikana, bekove treba na početku zaustaviti, tako je sa Lillardom, ako ne pogodi na početku, iznervira se i gotovo.
Zna Lillard ući u seriju kad ne može ništa pogoditi (čak ni polaganje), ono što je rekao Jrue iz Pelikana, bekove treba na početku zaustaviti, tako je sa Lillardom, ako ne pogodi na početku, iznervira se i gotovo.
-
nemoj to
#8889 Re: Jusuf Nurkić
Bukvalno razumijem šta pricas i to je u velikoj mjeri u vecini situacija..Tomahawk11 wrote:Tako mi nekad izgleda, a vjerovatno nije![]()
Al' ovaj Lilard je totalna suprotnost, ja mislim da nema luđeg igraca u vidu da jedva nagura 5 poena za poluvrijeme i onda ih 30 u drugom navalja..
I nije to jednom situacija bila nego je u pravilu takp s njim..
A skoro svi ostali i jesu takvi zaustavi ih i samopouzdanje ode..
Ovaj je nenormalan s dizanjem i šutom.
-
kakavdanakneiskustvu
#8890 Re: Jusuf Nurkić
nemoj to wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:u svakom slucaju daleko bolje od 7 poena koji su spomenuti u kontekstu prosjeka na zadnjih 4-5 tekmi
koji prosjek poena hoces,na 5 zadnjih tekmi,6,7,8,9,na zadnjih 5 ima 11 poena prosjecno,ne znam sta se hoce postici time sto se spomene da je imao neke tekme sa 7 poena,imao je i neke sa 8 i neke sa 12 i neke sa 22,valjda je bitan prosjek,to si cak i spominjao
-
Lug
#8891 Re: Jusuf Nurkić
ne sjecam se, ne kockam..nemoj to wrote:Nisam odigrao poene igraca ja mislim od 2015 eto ako se sam sjecas ono kad su ukinuli da se može i kombiniratii pobjeda tima i igraca iz istog..
-
Lug
#8892 Re: Jusuf Nurkić
Tomahawk11 wrote:Zavisi od ostalih igrača, Lillarda prije svih.
upravo, od ovog zavisi koliko ce koseva dati.. u skokovima je uvijek najbolji ili medju najboljima na utakmici.. El Grande
- Fajcion
#8893 Re: Jusuf Nurkić
Kakav bi to Jokićev učinak bio da su mu kolege Lillard i McCollum ? Ebe mi se lično za njega ima tu sl
primjera, ali pošto vidim da je najomiljeniji lik uz Juku ovdje pa hajde.
primjera, ali pošto vidim da je najomiljeniji lik uz Juku ovdje pa hajde.
- insaneinthebrain
#8894 Re: Jusuf Nurkić
Uzvratise prvaci pobjedom. Juka odlican.
Cj prop'o ko zeton
Cj prop'o ko zeton
-
Lug
#8896 Re: Jusuf Nurkić
Sinoc gledam tekmu, kod 20 : 20 izvuce ga iz igre i u roku od 2 minute, Portland na -14.. Sredinom trece, udje Nurkic, bilo -12, -14, nekoliko njegovih koseva, zakucavanja i blokada, vrlo razigranog Jusufa i citava ekipa je izgledala drugacije, dodjose na -4.. tacno se osjetila snaga Nurkica, bio je nezaustavljiv .. i onda za mene ne shvatljiv potez trenera, izvuce ga iz igre opet (moze biti zbog umora, ali i ne mora) i ubrzo bi opet -14. Ubaci ga opet sredinom 4. cetvrtine.. bi kasno. Dvojica su visila na Nurkicu konstantno, ali djaba.. 
-
printer
#8897 Re: Jusuf Nurkić
Ma Juka je fantastican ove godine. U svakoj kategoriji biljezi rast u odnosu na proslu plus igra relativno malo minuta.
Mnogi zaboravljaju da je njemu tek 23 godine! Znaci prostora za napredak tonu i to u kategorijama koje svakako dolaze sa godinama a to je selekcija suta i odluke na terenu.
Mnogi zaboravljaju da je njemu tek 23 godine! Znaci prostora za napredak tonu i to u kategorijama koje svakako dolaze sa godinama a to je selekcija suta i odluke na terenu.
-
printer
#8899 Re: Jusuf Nurkić
Da u pravu si, rotowire mu je stavio 23, ipak dosta mlad sa mnogo potencijala za napredak.nemoj to wrote:24 još malo i 25
-
nemoj to
#8900 Re: Jusuf Nurkić
Ima jedino potencijal za bolji rad nogu sve ostalo je na maksimumu i da ima još dobar broj sezona da bude na vrhunskom nivou.printer wrote:Da u pravu si, rotowire mu je stavio 23, ipak dosta mlad sa mnogo potencijala za napredak.nemoj to wrote:24 još malo i 25