Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#8876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

nova utakmica,staro pitanje,@Telemach,je li morate zatamniti čak i emisije na HRT 2 poslije utakmica,hvala?
samo_ti

#8877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by samo_ti »

Mnogo je iritantno postalo svo to zatamnjivanje, mnogo :)
Reglan

#8878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

pa koji vam je qurac??????

Otkljucajte nam sve SK,na mojoj tv njima su otkljucane sve arene a vi nesto kenjate.
MRSSSSSSSSSSSSSSSS
bato99

#8879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

arshavin wrote:pa koji vam je qurac??????

Otkljucajte nam sve SK,na mojoj tv njima su otkljucane sve arene a vi nesto kenjate.
MRSSSSSSSSSSSSSSSS
+1
StrelacAB80

#8880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacAB80 »

Mislim,zaista,jako ruzno je ovo od strane Telemch kompanije,kojoj placamo lijep novac za usluge,a te usluge,u njih se moze samo ubrojati internet,jer digitalna tv uopce ne vrijedi taj novac,kada "pola kanala" ,vidis samo crnu sliku, i to vecinu vremenu-zaista,ali zaista ruzno,ta digitalna,ova sada,bez obzira koji paket,ne vredi vise od 10.km,jer bh telekom ,nema pakete u ponudi kanala,svima je isto i svi imaju oko 130 kanala,extra su kanali,dok im je internet katastrofa,ovde je slucaj suprotno,net je dobar,tv je katastrofa,! Ali zato t-mach treba da smanji cijene i ne treba da reklamira gluposti,kao nedavno,kada su reklamirali da su uveli nove kanale,par njih,necu da navodim koje,a te kanale u stvarnosti,imamo jos od samog pocetka ,i sto je najgore,totalno,ali totalno bezvezni kanali! Jako sam razocaran u digitalnu ponudu kanala od telemaha,zaista,jednom rijecju,nista,nula,dno! Izvinjavam se,ali tako je! Ja ne gledam tv mnogo,ali ima drugi koji gledaju,koje net ne zanima! Mislim,njima je zao uvesti paket pinkovih kanala(mene licno ni pink ne zanima),mene zanima samo internet,ali pisem ovo jer znam sta drugi komentiraju u vezi tv_a i oni koji gledaju tv,koje ne zanima net,koje su SVI provideri uveli svojim korisnicima besplatno,telemahu je zao,a i da ih uvedu,opet bi ih rasporedili po paketima,tako da je bolje da ih i ne uvode!Jos sada su ti pink kanali,uvodjenje pink kanala je besplatno za providere od strane pink komapnije ! Ne placa se nista,koliko sam informisan,od pre neki dan,za to uvodjenje za providere...Ostale kanale,od njih 100,koliko vec,mozes izdvojiti max 15-20 da se mogu pogledati! Izvinjavam se telemahu,ali vam je ponuda grozna i taj novac ne vrijedi za digitalu,isto tako analognu!
Mehemed
Vozim: automobil

#8881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

StrelacAB80 wrote:Ja ne gledam tv mnogo,ali ima drugi koji gledaju,koje net ne zanima! Mislim,njima je zao uvesti paket pinkovih kanala(mene licno ni pink ne zanima),mene zanima samo internet,ali pisem ovo jer znam sta drugi komentiraju u vezi tv_a i oni koji gledaju tv,koje ne zanima net,koje su SVI provideri uveli svojim korisnicima besplatno,telemahu je zao,a i da ih uvedu,opet bi ih rasporedili po paketima,tako da je bolje da ih i ne uvode!Jos sada su ti pink kanali,uvodjenje pink kanala je besplatno za providere od strane pink komapnije ! Ne placa se nista,koliko sam informisan,od pre neki dan,za to uvodjenje za providere...Ostale kanale,od njih 100,koliko vec,mozes izdvojiti max 15-20 da se mogu pogledati! Izvinjavam se telemahu,ali vam je ponuda grozna i taj novac ne vrijedi za digitalu,isto tako analognu!
Itekako da ne vrijedi tih para, dok Telemach nije preuzeo VI-NET, 11.50KM kostala i analogna i digitalna zajedno u VI-NET-a, za sto u Telemacha trebas izdvojiti nekih 18-20KM, znaci sramota, al to sto kazes, jedino im internet valja, samo da ne moram imati kablovsku da bi imao internet, iskljucio bi je...
StrelacAB80

#8882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacAB80 »

i ja sam istog(slicnog),misljenja,da mogu,ali ne moze,iskljucio bih odmah tv ponudu,ostavio net,ali eto,tako je to "kreirano",da moras koristiti oboje!
kakavdanakneiskustvu

#8883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

samo_ti wrote:Mnogo je iritantno postalo svo to zatamnjivanje, mnogo :)

odavno
brazzo19

#8884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Maharadza wrote:
arshavin wrote:Je li bilo kakve novine zadnjih 10-ak dana,nije me bilo :-D
Sport klub -> SK
Sport klub+ -> SK2
Sport klub Prime -> SK3

Et' ništa više! :zzzz:

Cek malo , ako ce mjesto sport kluba prime biti SK3 , postoji vec jedan taj kanal ako se ne varam u onom posebnom paketu idu sk3 , sk4 , sk5 , jel to znaci da jedan sk se gasi skroz ili nije valjda da ce biti dva sk3 kanala , uglavnom samo se nadam da ova 3 sk.a sto trenutno idu (golf klub ne racunam) nece dirati iz osnovnog paketa ni za zivu glavu tj premijestati ih u neke posebne pakete ko ova 3 ostala sk sto idu ;-)
mumi80

#8885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

To bi im bilo ravno samoubistvu

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
moee

#8886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by moee »

Eh ovako:

Nedavno sam doselio (kao podstanar) u naselje koje pokriva Telemach operater i želio bih postati korisnik njihovih usluga (duo paket net+digitalna televizija). Caka je u ovome boldiranom. Traže da donesem saglasnost i kopiju lične vlasnika stana kako bi mi uopšte priključili net i kablovsku. :?
Već duže vrijeme sam podstanar i nikada mi niko nije nešto takvo tražio, a imao sam kablovsku i net i prije :-)
Problem je što je vlasnik stana u Austriji i ne mogu dobiti tu saglasnost u skorije vrijeme (ličnu su mu poništili kad je postao njihov državljanin). Kiriju i sve ostalo rješavam sa sestrom od vlasnika stana i od nje bih mogao dobiti tu saglasnost, ali ona nije vlasnik stana :(

Postoji li neko rješenje??? Ili možda da tražim drugog operatera?

Bilo kakva pomoć, molim vas.... :zoka:
Tiger 033

#8887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Kolega @Telemach...maloprije mi je sigao racun za MMDS 21,90KM :shock: s naznakom "UKLJUČENJE PO ISKLJUČENJU ZBOG DUGOVANJA" cirka 5 KM...napominjem da NIKAD nisam ostao duzan niti 1pf... sto znaci da mi usluga nikad nije bila ISKLJUCENA, jer racune placam na vrijeme istog ili sljedeceg dana sve zavisi kad mi racun dostave na adresu.
Telemach

#8888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

moee wrote:Eh ovako:

Nedavno sam doselio (kao podstanar) u naselje koje pokriva Telemach operater i želio bih postati korisnik njihovih usluga (duo paket net+digitalna televizija). Caka je u ovome boldiranom. Traže da donesem saglasnost i kopiju lične vlasnika stana kako bi mi uopšte priključili net i kablovsku. :?
Već duže vrijeme sam podstanar i nikada mi niko nije nešto takvo tražio, a imao sam kablovsku i net i prije :-)
Problem je što je vlasnik stana u Austriji i ne mogu dobiti tu saglasnost u skorije vrijeme (ličnu su mu poništili kad je postao njihov državljanin). Kiriju i sve ostalo rješavam sa sestrom od vlasnika stana i od nje bih mogao dobiti tu saglasnost, ali ona nije vlasnik stana :(

Da li imate bilo kakav kontakt s vlasnikom stana, predlažemo da saglasnost pošalje na e-mail adresu [email protected]
Telemach

#8889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 wrote:Kolega @Telemach...maloprije mi je sigao racun za MMDS 21,90KM :shock: s naznakom "UKLJUČENJE PO ISKLJUČENJU ZBOG DUGOVANJA" cirka 5 KM...napominjem da NIKAD nisam ostao duzan niti 1pf... sto znaci da mi usluga nikad nije bila ISKLJUCENA, jer racune placam na vrijeme istog ili sljedeceg dana sve zavisi kad mi racun dostave na adresu.
Rado ćemo provjeriti i korigovati sve što je potrebno, molimo Vas javite nam se u inbox.
moee

#8890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by moee »

Telemach wrote:

Da li imate bilo kakav kontakt s vlasnikom stana, predlažemo da saglasnost pošalje na e-mail adresu [email protected]
Nemam kontakt sa vlasnikom stana. Napisao sam već da sve završavam sa njegovom sestrom. Ona mi može dati saglasnost koja očito ništa ne znači, a ja sam spreman potpisati bilo kakav ugovor i dati bilo kakvu garanciju za uredno plaćanje računa.
Vrlo je moguće da vlasnik uopšte ne koristi internet (starija osoba).
Je li to znači da nema načina da priključim Telemach internet i kablovsku? Ako je tako, molim vas da mi to kažete da tražim drugog operatera.

Hvala unaprijed!
kakavdanakneiskustvu

#8891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:
Tiger 033 wrote:Kolega @Telemach...maloprije mi je sigao racun za MMDS 21,90KM :shock: s naznakom "UKLJUČENJE PO ISKLJUČENJU ZBOG DUGOVANJA" cirka 5 KM...napominjem da NIKAD nisam ostao duzan niti 1pf... sto znaci da mi usluga nikad nije bila ISKLJUCENA, jer racune placam na vrijeme istog ili sljedeceg dana sve zavisi kad mi racun dostave na adresu.
Rado ćemo provjeriti i korigovati sve što je potrebno, molimo Vas javite nam se u inbox.

ništa o zatamnjenju emisija na hrt 2 poslije utakmica????,je li morate i te emisije zatamnjivati???
Telemach

#8892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

moee wrote:
Telemach wrote:

Nemam kontakt sa vlasnikom stana. Napisao sam već da sve završavam sa njegovom sestrom. Ona mi može dati saglasnost koja očito ništa ne znači, a ja sam spreman potpisati bilo kakav ugovor i dati bilo kakvu garanciju za uredno plaćanje računa.
Vrlo je moguće da vlasnik uopšte ne koristi internet (starija osoba).
Je li to znači da nema načina da priključim Telemach internet i kablovsku? Ako je tako, molim vas da mi to kažete da tražim drugog operatera.

Hvala unaprijed!
Molimo Vas javite nam se u inbox.
Reglan

#8893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

:lol:
A kako nas fraer ebe u zdrav mozak i ne odgovra na pojedina pitanja. :lol:
van helsing

#8894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Imajte obzira da se radi o ženskoj osobi i da piše ono sto joj šefovi kažu , većinom ;-)

Tapatalk 2
kakavdanakneiskustvu

#8895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

arshavin wrote::lol:
A kako nas fraer ebe u zdrav mozak i ne odgovra na pojedina pitanja. :lol:

profesionalnost na nivou
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Jebo vas d3go u pm...fino upalim F1, izvalim se na seciju kad mrak, stane stream. Haj. ustanem upalim, kad za 5 minuta opet. Radi vas sam pobudalio da vas jebo...
Mustang1

#8897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Meni nikad d3go nije zaglavio :D Ali mozda je do neta on je nesto slabiji u zadnje vrijeme
Maharadza

#8898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Mustang1 wrote:Meni nikad d3go nije zaglavio :D Ali mozda je do neta on je nesto slabiji u zadnje vrijeme
Evo gledam Roma - Lazio stream HD, bez štekanja! Znači ne bih rekao da je do net-a, moguće d3go nešto čačkaju ili raja navalila na F1 pa preopteretili sve! :mrgreen:
brazzo19

#8899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Evo izmjenjase ove logo.e SK1 i SK2 mjesto sprotkluba i sportkluba+ , sport klub prime i dalje ostao nista nije mjenjano ???
mumi80

#8900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

A ja im loga bolje bi moj sin smislio iako je 1. razred osnovne:lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Locked