wannabe_ultra wrote:Drugim rijecima, ne serite vise da se sudjenje popravilo, kad je ocigledno domacinsko.
Crveni nurkovic, kradja u sirokom brijegu
i onda se ti raspravljaj sa ovakvim... idi prati curling
Moderators: Charuga, Tomahawk11
wannabe_ultra wrote:Drugim rijecima, ne serite vise da se sudjenje popravilo, kad je ocigledno domacinsko.
Dead Man Walking wrote:Sudjenje se nece popraviti dok srjvo ne osvoji titulu. Dakle nikad.
to sarajevo je ipak najbolji bh klub na evropskoj sceni, dok vi redate nove rekorde koje ni prvak andore, tunguzije i litenstajna ne moze dostici..od litexa, preko hapoela do macabijaMOSALJOZE wrote:Dead Man Walking wrote:Sudjenje se nece popraviti dok srjvo ne osvoji titulu. Dakle nikad.![]()
![]()
![]()
Puno si nervozan u posljednje vrijeme, smiri malo, tek si dosao sa odmora. Sad cu preci preko ovoga ali sljedeci put ces sigurno opet nazad ...wannabe_ultra wrote:Drugim rijecima, ne serite vise da se sudjenje popravilo, kad je ocigledno domacinsko.
Pa i tu smo kupili.. Nevjerovatno koliko smo bogati...wannabe_ultra wrote:zeljo 1.30
gosk 1.15
![]()
na domacim kladionicama zeljeznicara nema
Znaci sljedece sezone se i ne nadate...andr0id wrote:Sto? Nebi me cudilo da narednu sezonu titulu odnese recimo.. Travnik
Bit ce to Borac.. a 2015/16 Sarajevo.. a 2016/17 Celik.. pa opet Zeljo..
Sent from my GT-i9001 using Tapatalk 2
Nije kako je Vlado dosao, covjek je dobar trener... Ali Kajkut, Mesanovic, Travancic i jos mnogi mogu djabalesku cim dodje bilo kakva bolja ponuda jer su tu bez ugovora i znaju da ekipa nema kuveta a ni klub para da dovodi pojacanja koja bi konkurisala za Evropu...andr0id wrote:Ne nadam se realno jbg. A ako vlado ode, necu se nadati ni sredini vise. Celik nije u raspadu kako je Vlado dosao. On je zatekao klub na dnu. Sada se vrti tu i tamo oko sredine..
Opet o Evropi i opet na ovoj temi. Necemo tako Dino ...limeni wrote:to sarajevo je ipak najbolji bh klub na evropskoj sceni, dok vi redate nove rekorde koje ni prvak andore, tunguzije i litenstajna ne moze dostici..od litexa, preko hapoela do macabija
andr0id wrote:Ma ova tema na sve lici, samo ne na PL. Nema mi nista mrze kad dva forumasa ispisu dvije stranice. Oni se nesto prepucavaju, ciji je tata jaci..
Da li da mi to sve vidimo, ili ne znaju za pm. Sto neko kaze, dodjem da vidim parove, i proteklo kolo kako se gdje igralo.. i ne stignem nista vidjeti od prepucavanja zelje i sarajeva. Pa kad se nema pisati sta o domacoj sceni, onda se predje na evropsku, ko je koliko i od koga popusio..
Znam da vas je vecina ovdje zeljo - sarajevo.. ali brate imate dva posebna topica za ta prepucavanja. Ja spomenem celik, odmah se vidi da nisam dobro dosao. Shvatam, ne trazim objasnjenje. Ovo je najjaci bosanskohercegovacki forum, tema je premijer liga, a ne derbi zeljo sarajevo..
Haman da vam nisam trebao gasiti BHTIFO
andr0id wrote:To zna Eborgon zna cijene svega po zenici.. igraca i objekata
Eborg, javi se

Zavatoni wrote:Kvalitet napadača se mjeri postignutim golovima...![]()
Prihvatam da je nekom subjektivno neki napadač bolji od drugog, ali napadač godine se proglašava na kraju sezone na osnovu gornje liste.