Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mai bio ofsajd ili ne, City zasluzeno vodi 2 0. Igrači Liverpoola ne trče, izgledaju istrošeno, naprijed kao da ne idu. Reakcija Van Dijka kod drugog gola očajna
Last edited by JMGuti on 09/11/2025 18:28, edited 1 time in total.
Ovo je klasican primjer odluke "moze se svirati a i ne mora". Robertson jeste bio u ofsajdu, pitanje je samo procjene sudije koliko je Robertson mogao utjecati na golmana iz te pozicije
Mislim da se Slot ne moze izvuci. Previse je vremena proslo od pocetka sezone da se na igracima ja terenu vidi da ne znaju kako da igraju. Konate je totalno zglajzo, ali ostatak ekipe ne zna sta ce s loptom i to im se vidi i na govoru tijela i na faci. Nismo ovakvo nemocni bili, ne pamtim. Iako sam prije mjesec-vjerovao da može, sad mi se čini da nema šanse da Slot iz ovoga nešto može izvući. Ovakva igra nije ni do pojedinacno igrača, ni do eventualno nedostatka kvaliteta na nekim pozicijama, nego isključivo do njega. Vjerujem da ćemo gledati novog trenera uskoro.
Boga mi ovo je bas lose... Nikakve igre, nista. Drzi ti vezni red ovakav vezni red Citya. Hajde Rodri De Bruyne kad su bili, ali ovo...
Prosle godine izdominirali obje utakmice, ove im ne mogu meda.
Protiv Reala i Ville poezija, ovo je odron.
Tesko od ove ekipe ista ove sezone. Samo sam uspio vidjeti da Liverpool na krilima titule ovako grohne i niko vise. Leicester tu naravno ne racunam.
Pandakonda wrote: ↑09/11/2025 18:28
Ovo je klasican primjer odluke "moze se svirati a i ne mora". Robertson jeste bio u ofsajdu, pitanje je samo procjene sudije koliko je Robertson mogao utjecati na golmana iz te pozicije
Nismo bolje ni zaslužili. Iznošenje lopte katastrofa, stalno vraćanje iste do golmana i opet patnja kod iznošenja, ponovo bez energije i agresije, uz idiota Konatea i sporog Bredlija, uz nedostatak sreće nije ni moglo bolje
Pandakonda wrote: ↑09/11/2025 18:28
Nije sekunde utjecao, suci,lupeži
nije stvar uticaja na golmana nego što je "igrao" loptu jer se sklonio. da se nije saginjao bio bi priznat gol.