Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Challenger__ wrote:
Šta ćeš. Baninog tatu-koljača gotive dva Džonija (GB, USA), Bibi i baba-Jakubov mali od Francuske. Kada oni nekog gotive tu se ne cjepidlači.
Muhamed Nuri En-Našif - Tigrov komandant koji je jučer poginuo zajedno sa još 14 Asadovih vojnika u katastrofalnoj akciji u Deir Ez-Zouru na ulazu u grad Mayadin. Bio je na čelu režimske vojne pukovnije ''Ali Taha''. Prije nekoliko dana dobio je od Zlotvora u Damasku medalju za hrabrost. Na slici ispod nalazi se zajedno sa još nekoliko režimskih vojnika u okolini Deir Ez-Zoura dok prima odličje za vojne zasluge. Slika je nastala prije nekoliko dana
Challenger__ wrote:Al fakat bi bio fol da baba-Jakub pritisne svog malog od Pariza da Baninom tati daju vizu za Francusku. Moš mislit: lik otvori lanac mesnica al-Zinki.
U ovom svijetu apsurda i naopako postavljenih (moralnih) vrijednosti vise me nista zacudilo ne bi.
salik79 wrote:U ovom svijetu apsurda i naopako postavljenih (moralnih) vrijednosti vise me nista zacudilo ne bi.
Šalu na stranu, ali što kaže šejh Nasrallah, ako se već ne mogu kazniti pred sudovima ovog svijeta oni koji su stvorili ove monstrume, treba javno pokazati prstom na njih da se osude medijski, moralno, da ih svijet prezire.
Kreće se polako u tom pravcu i otud ovi veliki zaokreti u savezništvima, kako na BI tako širom svijeta.
salik79 wrote:U ovom svijetu apsurda i naopako postavljenih (moralnih) vrijednosti vise me nista zacudilo ne bi.
Šalu na stranu, ali što kaže šejh Nasrallah, ako se već ne mogu kazniti pred sudovima ovog svijeta oni koji su stvorili ove monstrume, treba javno pokazati prstom na njih da se osude medijski, moralno, da ih svijet prezire.
Kreće se polako u tom pravcu i otud ovi veliki zaokreti u savezništvima, kako na BI tako širom svijeta.
Cast je biti barem kao onaj golub, ili mrav, u Ibrahimovom a.s. odnosno Sulejmanovom a.s. vaktu.