Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obzirom da smo utanacili da su ovi gore zesci muljatori e sada neko od uvazenih clanova neka kaze ovaj diesel 1.61 je li 50ppm ili 10, iako doticni garantuju da je evro 5 (vise se trosi njihov diesel nego na npr ep)
friskyoreo wrote:Evo klix pisao o poskupljenju cijena goriva, nesto spominju i 2 KM. Smatrajte to kao uvertiru.
Cim predje BP 1.81 benzin ja idem kod Neskovica ) mislim da bi EP standardno vrlo brzo mogao imati gorivo od 2 KM... Oni su poznati po tome, nista cudno... Hvala Allahu pa nisu jedini...
friskyoreo wrote:Evo klix pisao o poskupljenju cijena goriva, nesto spominju i 2 KM. Smatrajte to kao uvertiru.
Cim predje BP 1.81 benzin ja idem kod Neskovica ) mislim da bi EP standardno vrlo brzo mogao imati gorivo od 2 KM... Oni su poznati po tome, nista cudno... Hvala Allahu pa nisu jedini...
Na EP vszda zvono. A na hifa, petrol, gazprom i jos par pumpi ista cijena benzina....
problemnatravunu wrote:Jel ti to stvarno, ili si samo sarkastičan???
Ozbiljan sam. Auto mi je poprilično osjetljivo na loše gorivo i osjeti se u vožnji. Poprilično osjetim kad vozim npr. u petoj brzini 70 i stisnem gas i osjetim kako vuče jače, dok sa gorivom sa BP-a mi je baš tromo bilo. Takođe mi je u leru mirniji.
problemnatravunu wrote:Jel ti to stvarno, ili si samo sarkastičan???
Ozbiljan sam. Auto mi je poprilično osjetljivo na loše gorivo i osjeti se u vožnji. Poprilično osjetim kad vozim npr. u petoj brzini 70 i stisnem gas i osjetim kako vuče jače, dok sa gorivom sa BP-a mi je baš tromo bilo. Takođe mi je u leru mirniji.
Manje više to je univerzalno pravilo. Rokanje gasom na veoma malim obrtajima samo povećava potrošnju i šteti motoru, a pri tome je daleko sporije nego da se prešalta brzina-dvije niže...