Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i sad ce izjesti vuk magarca nakon 8 dana neponasanja po zakonu.
pa jebote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije li ovo samo za legalno organizovane štrajkove
kad procitas Zakon i kad pogledas sta je uradila Rulja u Grasu,naprosto covjeku vrijedja razum! organizatori,pogotovo Himzalija,vec juce su trebali dobiti radnu knjizicu i poziv na Sud! ali posto je Sarajevo postalo grad bezvlasca ne bi me iznenadilo da anonomusi u Skupstini Kantona podviju rep i udovolje neradnicima..
koje li hrabrosti da ni za 6.aprlil dan Grada oni ne zele raditi jer im se nije radilo,razlog-kakav razlog sta ce nam razlog!
p206 wrote:Vidim ima na forumu onih koji su se preko stranaka uhljebili na državnu sisu... jel vas stid da se javljate dok traje radno vrijeme? Ne morate odgovarati, znam da nije.
Još nas ubjeđuju da nije ugrožena javna sigurnost. Sjetim vam se matere.
Jesi se to prepoznao?
Neka drago mi je, nek i drugi vide...da te ne smatraju za ozbiljnog sagovornika.
Nisrin wrote:Ova tuziteljica VEZE S VEZOM nema!!! Boze dragi, kakvi ljudi kod nas pozicije imaju...primaju plate od nekoliko hiljada KM, zar ne mogu sjesti i nauciti raditi svoj posao?! Nista konkretno i koncizno NE ZNA odgovoriti!
Isprepadala se i gleda okolo...
boze sacuvaj. pa ona ni granap ne bi znala voditi. iz supljeg u prazno, nidje nista konkretno.
valjda se tako dobijaju funkcije, samo da zna brbljati, a nista ne reci konkretno
Ovdje se samo niko ne pita sta je sa pravima gradjana koji najvise ispastaju. Tuziteljica glupa k'o...(da ne psujem nisam ja GRASOV-ka ).
Konakovic koliko god mi je odvratan bar postavlja konkretna pitanja.
Sve ce ovo biti izjeo vuk magarca.
Gradonačelnik posjetio radnike koji su u štrajku
Komšić u GRAS-u dočekan aplauzom
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, dočekan je apluzom radnika GRAS-a, koji već deveti dan štrajkuju u krugu preduzeća.
Obraćajući se medijima, kazao je da u interesu građana želi da obavi razgovor s menadžmentom preduzeća, a potom i sa radnicima da vidi u čemu je problem i da se riješi problem javnog gradskog prijevoza.
Prilikom susreta sa v. d. direktoricom preduzeća Muberom Begić- Žiga, kazao je "da on želi prvi ući u tramvaj, koji će biti vraćen u gradski saobraćaj".
Gradonačelnik posjetio radnike koji su u štrajku
Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, dočekan je apluzom radnika GRAS-a, koji već deveti dan štrajkuju u krugu preduzeća.
Obraćajući se medijima, kazao je da u interesu građana želi da obavi razgovor s menadžmentom preduzeća, a potom i sa radnicima da vidi u čemu je problem i da se riješi problem javnog gradskog prijevoza.
Prilikom susreta sa v. d. direktoricom preduzeća Muberom Begić- Žiga, kazao je "da on želi prvi ući u tramvaj, koji će biti vraćen u gradski saobraćaj".
"Ne znam u kojem pravcu da vam odgovorim" - ponavlja zena nekoliko puta, a JAVNAAAAA TUZITELJICA U KANTONU! aaaaaaaaa
Fino je pita "Zasto ne pokrenete postupak protiv onih koji su JAVNO na TVu govorili to i to, a protiv nekih jucer jeste, isto je prikazano na tVu", ona NE ZNA odgovoriti! :S
Nisrin wrote:"Ne znam u kojem pravcu da vam odgovorim" - ponavlja zena nekoliko puta, a JAVNAAAAA TUZITELJICA U KANTONU! aaaaaaaaa
Fino je pita "Zasto ne pokrenete postupak protiv onih koji su JAVNO na TVu govorili to i to, a protiv nekih jucer jeste, isto je prikazano na tVu", ona NE ZNA odgovoriti! :S
Nećemo o Nives da ima mozga koliko njena imenjakinja u Celzijus više bi nam vrijedila
Nisrin wrote:Ova tuziteljica VEZE S VEZOM nema!!! Boze dragi, kakvi ljudi kod nas pozicije imaju...primaju plate od nekoliko hiljada KM, zar ne mogu sjesti i nauciti raditi svoj posao?! Nista konkretno i koncizno NE ZNA odgovoriti!
Isprepadala se i gleda okolo...
boze sacuvaj. pa ona ni granap ne bi znala voditi. iz supljeg u prazno, nidje nista konkretno.
valjda se tako dobijaju funkcije, samo da zna brbljati, a nista ne reci konkretno
ocito je jedini uslov da dodjes na poziciju Tuzitelja da znas brojati do 10.... ostale reference nisu bile neophodne kad je konkurs izlazio...Fahrina i Zlajina mala se mora oduziti onima koji su je doveli na tu funkciju.. ma imamo drzavu za pozeljeti,zemlja snova za neradnike ,diletante,kabadahije i poslusnike!
VjecitiStudent wrote:Tuziteljica je marioneta, ko i ostatatak nam pravosudnog sistema.
cija je?
Pogađaj ...
Interna istraga protiv Nives Kanevčev
Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH pokrenulo je internu istragu protiv glavne tužiteljice Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu Nives Kanevčev. Naime, policijski komesar KS-a Vahid Ćosić uputio je zahtjev u kojem je tražio istragu, nakon što je optužnica protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Muhameda Budimlića, najvjerovatnije, ostala u jednoj od ladica tužiteljice Kanevčev.