Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako ikada budem gradonacelnik ovo je prva stvar koju cu kupiti gradu, i onda fino ljeti negdje oko 24 samo naredim da ode da rascisti one po sinama kod bicakcica i delikatesne, a odatle pravo na parkinge, sve one koji su na sredini parkirani
Vise parking papaka na jednom mjestu, svega 50m od ovog mjesta potpuno prazan parking za 500 auta
Svjeza slika od sinoc, ovaj papak sa mercedesom dok smo cekali mjesto za parking u BBI centru pokusao da se uvali na nase mjesto i kad mu to nije poslo za rukom odlucio je da svog ljubimca parkira na mjesto za invalide. Mali zdepasti debil sa ustirkanom zenom koja je za glavu veca od njega i kcerkom buducom silikonskom zvijezdom na ovim prostorima fujjj.
quarterback wrote:ako ikada budem gradonacelnik ovo je prva stvar koju cu kupiti gradu, i onda fino ljeti negdje oko 24 samo naredim da ode da rascisti one po sinama kod bicakcica i delikatesne, a odatle pravo na parkinge, sve one koji su na sredini parkirani
Meni nije jasno kako kokuzna drzava ne vidi zlatnu koku u nepropisnom parkiranju. Zakrpili bi rupu u budzetu samo kad bi zaduzili slobodne policajce da hodaju i pisu kazne.
quarterback wrote:ako ikada budem gradonacelnik ovo je prva stvar koju cu kupiti gradu, i onda fino ljeti negdje oko 24 samo naredim da ode da rascisti one po sinama kod bicakcica i delikatesne, a odatle pravo na parkinge, sve one koji su na sredini parkirani
drugi profil wrote:Meni nije jasno kako kokuzna drzava ne vidi zlatnu koku u nepropisnom parkiranju. Zakrpili bi rupu u budzetu samo kad bi zaduzili slobodne policajce da hodaju i pisu kazne.
drugi profil wrote:Meni nije jasno kako kokuzna drzava ne vidi zlatnu koku u nepropisnom parkiranju. Zakrpili bi rupu u budzetu samo kad bi zaduzili slobodne policajce da hodaju i pisu kazne.