Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van Basten wrote:Helem, kako neko reče... ne treba se zamarati s igračima (osim kolovođa tipa ihtijarević, avdić...), nego se koncentrisati na tjeranje prozvanih iz kluba.
Jedan je najavio poslije Veleza da odlazi,idemo dalje...
Još je to daleko. Gdje ima da se daje ostavka nakon iduće utakmice. Ja to još u svom životu nisam čuo. Svaki trener da ostavku odmah nakon lošeg rezultata, a on će dati ostavku nakon iduće utakmice. Smiješo.
Ali dobro i na ovu poziciju na kojoj jeste je također došao na sličan način. Iako je već bio sve dogovorio s Upravom, nije htio odmah sjesti na klupu, nego je prvo sačekao jednu utakmicu (drugim riječima, zavalio ZEKU u Laktašima), pa tek onda sjeo na klupu da bi se moglo napisati u novinama da je debitovao pobjedom nad Leotarom, a ne porazom u Laktašima.
van helsing wrote:Ja stvarno vas ne kontam.. Ljudi traze ono sto im pripada i tacka. I vi se sada šprdate sa njima,a do juce ste im kopacke ljubili.. Dajte ba,pokusajte se staviti u njihov polozaj i skontat kako im je. Sta ako su na FB? Kakve to veze ima? Neka su rekli sto ih boli,da su bogdo i ranije...
da su bogdo... recimo prije 6 mjeseci - godinu, kada se dug i krenuo stvarati pa da su prozvali one koji su ga i stvorili a ne stali na njihovu stranu pola godine kasnije.
Helem, kako neko reče... ne treba se zamarati s igračima (osim kolovođa tipa ihtijarević, avdić...), nego se koncentrisati na tjeranje prozvanih iz kluba.
To je to. Ovako su ispali supci. mada i dalje je sv eovo konfuzno.
Dialer wrote:
Ispali su budale. Izmanipulisane budale. Sjedili su u drustvu sa onima koji su takoder dio uprave. Sto je najgore oni su bili i u staroj upravi.
Trebali su izaci sami u javnost, bez ikoga. Apsolutno bih postovao svaku njihovu odluku pa i strajk neigranjem utakmica.
I da se nesto razumijemo, da bi igraci igrali i davali neki svoj maksimum moraju biti redovno placeni. Ovo je bruka i za njih same i za nas da ovako izadu u javnost i kazu da nemaju struje i da nemaju za hranu. Plata im se MORA obezbijediti. Nece vise niko da igra na "lijepe oci".
Dialer wrote:
Ispali su budale. Izmanipulisane budale. Sjedili su u drustvu sa onima koji su takoder dio uprave. Sto je najgore oni su bili i u staroj upravi.
Trebali su izaci sami u javnost, bez ikoga. Apsolutno bih postovao svaku njihovu odluku pa i strajk neigranjem utakmica.
I da se nesto razumijemo, da bi igraci igrali i davali neki svoj maksimum moraju biti redovno placeni. Ovo je bruka i za njih same i za nas da ovako izadu u javnost i kazu da nemaju struje i da nemaju za hranu. Plata im se MORA obezbijediti. Nece vise niko da igra na "lijepe oci".
Uvjek se moze reci necu vise da igram dajte mi papire odo ja vani. da im je lose toliko. tuzis klub i cao,brzo to ide.
Dialer wrote:
Uvjek se moze reci necu vise da igram dajte mi papire odo ja vani. da im je lose toliko. tuzis klub i cao,brzo to ide.
Mogu oni uzeti papire i otici ali nemaju gdje. Sarajevo vise nije referenca nazalost... Tuziti klub takoder mogu ali znaju da proces dugo traje, cak i po nekoliko godina...
Najbolje je podmiriti im obaveze, dovesti nekoliko pojacanja ( u napadu pogotovo), zahvaliti se Avdicu, Ihtijarevicu i Todorovicu i dovesti trenera sa strane a ne nekoga ko je u talu i rodbinskim vezama sa bivsim i sadasnjim direktorima i clanovima uprave.
Medutim, KLJUCNO je otjerati Baljka, Alihodzica i Merdanovica i ne dozvoliti Fazlagicu i slicnima da udu u prostorije kluba ni kao gosti.
Dialer wrote:
Mogu oni uzeti papire i otici ali nemaju gdje. Sarajevo vise nije referenca nazalost... Tuziti klub takoder mogu ali znaju da proces dugo traje, cak i po nekoliko godina...
Najbolje je podmiriti im obaveze, dovesti nekoliko pojacanja ( u napadu pogotovo), zahvaliti se Avdicu, Ihtijarevicu i Todorovicu i dovesti trenera sa strane a ne nekoga ko je u talu i rodbinskim vezama sa bivsim i sadasnjim direktorima i clanovima uprave.
Medutim, KLJUCNO je otjerati Baljka, Alihodzica i Merdanovica i ne dozvoliti Fazlagicu i slicnima da udu u prostorije kluba ni kao gosti.
Kakve veze ima Sarajevo sa njihovim nekvalitetima i to. Eo npr zadnjih par utakmica nisu zasluzili pare.
Dialer wrote:
pregledah ovaj izvjestaj na BHT-u veoma dobro, i korektno uradjen, u par navrata fino zumirali parolu za parazite, objasnili zbog cega se nije navijalo...a kad vidim onog govornika sto imamo za trenera i recimo jednog Jagodica na klupi Borca zaplace mi se, ovaj nas 2 ne zna sastaviti, bitno je da je on "dijete sarajeva", a na drugoj strani Jagodic prvo sto je rekao da je ponosan na svoje igrace i na publiku, pohvali goste kulturno...mirzi je glavno da je svaki sut prema golu 100%-na sansa koju nismo iskoristili, da nismo imali srece, pubika se nikad ni ne spomene, joj idi vise, 30 cireva sam dobio dosad samo sto te vidim na tv-u...
nisam ni znao drina bez 5 prvotimaca igrala u subotu
strong69 wrote:
Odlazim poslije Veleža, ali nisam rekao koje godine!
Prije derbija juniora Sarajeva i Želje, pritrčalo mi je 30 naših igrača, na čelu s kapitenom i kazali su mi: "Šefe ako vi date ostavku mi nećemo igrati protiv Plavih"! - kaže Varešanovic
Kopirano sa sajta SANa. Tekst ce biti dostupan tek sutra.
Prije derbija juniora Sarajeva i Želje, pritrčalo mi je 30 naših igrača, na čelu s kapitenom i kazali su mi: "Šefe ako vi date ostavku mi nećemo igrati protiv Plavih"! - kaže Varešanovic
Izgleda da se zalizani predomislio.
Kakva bijedna gnjida.
ma ne moraju ni igrat..mogu se i oni spakovat onda i sa mirzom put izlaznih vrata
Nas nekoliko danas na utakmici Olimpic-Zvijezda pridjemo Husrefu i kazemo daj Shefe vrati se ba,vakat je,on ko iz topa: "Dok je onih dole u Titovoj-tesko...."