Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#8851 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

van helsing wrote:
van Basten wrote:Helem, kako neko reče... ne treba se zamarati s igračima (osim kolovođa tipa ihtijarević, avdić...), nego se koncentrisati na tjeranje prozvanih iz kluba.
Jedan je najavio poslije Veleza da odlazi,idemo dalje... :-D :-D
Još je to daleko. Gdje ima da se daje ostavka nakon iduće utakmice. Ja to još u svom životu nisam čuo. Svaki trener da ostavku odmah nakon lošeg rezultata, a on će dati ostavku nakon iduće utakmice. Smiješo.

Ali dobro i na ovu poziciju na kojoj jeste je također došao na sličan način. Iako je već bio sve dogovorio s Upravom, nije htio odmah sjesti na klupu, nego je prvo sačekao jednu utakmicu (drugim riječima, zavalio ZEKU u Laktašima), pa tek onda sjeo na klupu da bi se moglo napisati u novinama da je debitovao pobjedom nad Leotarom, a ne porazom u Laktašima.
Dialer

#8852 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

van Basten wrote:
van helsing wrote:Ja stvarno vas ne kontam.. Ljudi traze ono sto im pripada i tacka. I vi se sada šprdate sa njima,a do juce ste im kopacke ljubili.. Dajte ba,pokusajte se staviti u njihov polozaj i skontat kako im je. Sta ako su na FB? Kakve to veze ima? Neka su rekli sto ih boli,da su bogdo i ranije...
da su bogdo... recimo prije 6 mjeseci - godinu, kada se dug i krenuo stvarati pa da su prozvali one koji su ga i stvorili a ne stali na njihovu stranu pola godine kasnije.
Helem, kako neko reče... ne treba se zamarati s igračima (osim kolovođa tipa ihtijarević, avdić...), nego se koncentrisati na tjeranje prozvanih iz kluba.
To je to. Ovako su ispali supci. mada i dalje je sv eovo konfuzno.
Goool

#8853 Re: FK Sarajevo

Post by Goool »

Vjerujte mi! wrote:Ne znate vi kako je dozhivjeti srchani. Sve za klub.
Ti si kralj :D
Dialer

#8854 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7fed918f6d

jesul ovo igraci koji su okrenuti na pravu stranu il,cista slucajnost :)
strong69

#8855 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Dialer wrote:
Ispali su budale. Izmanipulisane budale. Sjedili su u drustvu sa onima koji su takoder dio uprave. Sto je najgore oni su bili i u staroj upravi.

Trebali su izaci sami u javnost, bez ikoga. Apsolutno bih postovao svaku njihovu odluku pa i strajk neigranjem utakmica.

I da se nesto razumijemo, da bi igraci igrali i davali neki svoj maksimum moraju biti redovno placeni. Ovo je bruka i za njih same i za nas da ovako izadu u javnost i kazu da nemaju struje i da nemaju za hranu. Plata im se MORA obezbijediti. Nece vise niko da igra na "lijepe oci".
Dialer

#8856 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

strong69 wrote:
Dialer wrote:
Ispali su budale. Izmanipulisane budale. Sjedili su u drustvu sa onima koji su takoder dio uprave. Sto je najgore oni su bili i u staroj upravi.

Trebali su izaci sami u javnost, bez ikoga. Apsolutno bih postovao svaku njihovu odluku pa i strajk neigranjem utakmica.

I da se nesto razumijemo, da bi igraci igrali i davali neki svoj maksimum moraju biti redovno placeni. Ovo je bruka i za njih same i za nas da ovako izadu u javnost i kazu da nemaju struje i da nemaju za hranu. Plata im se MORA obezbijediti. Nece vise niko da igra na "lijepe oci".
Uvjek se moze reci necu vise da igram dajte mi papire odo ja vani. da im je lose toliko. tuzis klub i cao,brzo to ide. ;-)
extraordinary

#8857 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Ne ide to tako brzo sa tužbama, pogotovo ne kod nas. Pola klubova ima dugove prema igračima još iz prošlog vijeka.
Dialer

#8858 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

pa to. uglavnom dadnu papire ovi im oproste dug i cao.
strong69

#8859 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Dialer wrote:
Uvjek se moze reci necu vise da igram dajte mi papire odo ja vani. da im je lose toliko. tuzis klub i cao,brzo to ide. ;-)
Mogu oni uzeti papire i otici ali nemaju gdje. Sarajevo vise nije referenca nazalost... Tuziti klub takoder mogu ali znaju da proces dugo traje, cak i po nekoliko godina...

Najbolje je podmiriti im obaveze, dovesti nekoliko pojacanja ( u napadu pogotovo), zahvaliti se Avdicu, Ihtijarevicu i Todorovicu i dovesti trenera sa strane a ne nekoga ko je u talu i rodbinskim vezama sa bivsim i sadasnjim direktorima i clanovima uprave.

Medutim, KLJUCNO je otjerati Baljka, Alihodzica i Merdanovica i ne dozvoliti Fazlagicu i slicnima da udu u prostorije kluba ni kao gosti.
Max Bunker

#8860 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Dialer wrote:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7fed918f6d

Torlak znam da je na pravoj strani a za ove ostale, fakat ne znam ( mislim i da je Hadzic nas ).
Dialer

#8861 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

strong69 wrote:
Dialer wrote:
Mogu oni uzeti papire i otici ali nemaju gdje. Sarajevo vise nije referenca nazalost... Tuziti klub takoder mogu ali znaju da proces dugo traje, cak i po nekoliko godina...

Najbolje je podmiriti im obaveze, dovesti nekoliko pojacanja ( u napadu pogotovo), zahvaliti se Avdicu, Ihtijarevicu i Todorovicu i dovesti trenera sa strane a ne nekoga ko je u talu i rodbinskim vezama sa bivsim i sadasnjim direktorima i clanovima uprave.

Medutim, KLJUCNO je otjerati Baljka, Alihodzica i Merdanovica i ne dozvoliti Fazlagicu i slicnima da udu u prostorije kluba ni kao gosti.

Kakve veze ima Sarajevo sa njihovim nekvalitetima i to. Eo npr zadnjih par utakmica nisu zasluzili pare.
Nogatrans

#8862 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Max Bunker wrote:

Torlak znam da je na pravoj strani a za ove ostale, fakat ne znam ( mislim i da je Hadzic nas ).
Eto sad se djele igraci na "naši i vaši" . Nek nam je BOG na pomoci.. :?
strong69

#8863 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Dialer wrote:

Kakve veze ima Sarajevo sa njihovim nekvalitetima i to. Eo npr zadnjih par utakmica nisu zasluzili pare.
Radis li ti negdje? Blago tvom poslodavcu ako radis. Znaci ako ti on kaze da po njegovom mjerilu nisi zasluzio platu ti ces se sloziti i reci ok?

Za lose igre ima klupa, nema premija... Nakon toga izbacis ih i sa klupe i zdravo...
Max Bunker

#8864 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Nogatrans wrote:
Max Bunker wrote:

Eto sad se djele igraci na "naši i vaši" . Nek nam je BOG na pomoci.. :?
Ma svi su oni nasi ( dok igraju za FK Sarajevo ), samo su neki malo kakili zadnjih dana a neki ne.
Dialer

#8865 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

strong69 wrote:
Dialer wrote:

Radis li ti negdje? Blago tvom poslodavcu ako radis. Znaci ako ti on kaze da po njegovom mjerilu nisi zasluzio platu ti ces se sloziti i reci ok?

Za lose igre ima klupa, nema premija... Nakon toga izbacis ih i sa klupe i zdravo...
Radim. To ti je isto ko kad si na godisnjem pa ne dobijes platu citavu,tako su i oni ovih nekoliko tekmi bili na godisnjem :)
Vjerujte mi!

#8866 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

strong69 wrote:
Dialer wrote:

I to je sve ujedno nemoguche.
Impavidus

#8867 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

pregledah ovaj izvjestaj na BHT-u veoma dobro, i korektno uradjen, u par navrata fino zumirali parolu za parazite, objasnili zbog cega se nije navijalo...a kad vidim onog govornika sto imamo za trenera i recimo jednog Jagodica na klupi Borca zaplace mi se, ovaj nas 2 ne zna sastaviti, bitno je da je on "dijete sarajeva", a na drugoj strani Jagodic prvo sto je rekao da je ponosan na svoje igrace i na publiku, pohvali goste kulturno...mirzi je glavno da je svaki sut prema golu 100%-na sansa koju nismo iskoristili, da nismo imali srece, pubika se nikad ni ne spomene, joj idi vise, 30 cireva sam dobio dosad samo sto te vidim na tv-u...
nisam ni znao drina bez 5 prvotimaca igrala u subotu :-)
lerdi

#8868 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Vjerujte mi! wrote:
strong69 wrote: Mogu oni uzeti papire i otici ali nemaju gdje. Sarajevo vise nije referenca nazalost... Tuziti klub takoder mogu ali znaju da proces dugo traje, cak i po nekoliko godina...

I to je sve ujedno nemoguche.
Da ti vjerujemo ili? :D
bjelave

#8869 Re: FK Sarajevo

Post by bjelave »

15-11-2010 02:00

Odlazim poslije Veleža, ali nisam rekao koje godine!

Prije derbija juniora Sarajeva i Želje, pritrčalo mi je 30 naših igrača, na čelu s kapitenom i kazali su mi: "Šefe ako vi date ostavku mi nećemo igrati protiv Plavih"! - kaže Varešanovic

Kopirano sa sajta SANa. Tekst ce biti dostupan tek sutra.

Izgleda da se zalizani predomislio.

Kakva bijedna gnjida.
Obuca9

#8870 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Šta vam ja rekoh. Neće taj otići dok ga se ne otjera. A nije ni čudo, ima bar 150.000 razloga za takav stav.

I vidim, nije mu dovoljno što je navijače okrenuo protiv igrača, sad još i djecu nedužnu iz juniora uvlači, samo da sebe spasi. Fuj.
Impavidus

#8871 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

opet famozni san... :-)
johnny_blazze

#8872 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

bjelave wrote:15-11-2010 02:00

Prije derbija juniora Sarajeva i Želje, pritrčalo mi je 30 naših igrača, na čelu s kapitenom i kazali su mi: "Šefe ako vi date ostavku mi nećemo igrati protiv Plavih"! - kaže Varešanovic

Kakva bijedna gnjida.
pa et znaci ostaje do kraja sezone sigurno :sad:
kokuz_sa

#8873 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

bjelave wrote:15-11-2010 02:00

Kakva bijedna gnjida.
ma ne moraju ni igrat..mogu se i oni spakovat onda i sa mirzom put izlaznih vrata :x

igrat ce nam kadeti ako nece oni.. :D
mahalaš

#8874 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Otiso bi on, al mu punac neda :lol:

VJERUJTE MI 8-)
van helsing

#8875 Re: FK Sarajevo

Post by van helsing »

Nas nekoliko danas na utakmici Olimpic-Zvijezda pridjemo Husrefu i kazemo daj Shefe vrati se ba,vakat je,on ko iz topa: "Dok je onih dole u Titovoj-tesko...." :cry:
Locked