Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#8851 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Čuj 8:0 u prijateljskoj, stvarno bezveze :) Valjda će sad malo krenuti efikasnije i u zvaničnim tekmama.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8852 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Nije mi jasno da Kaka ipak ne moze dobiti priliku. Bio je odlican u pripremnim utakmicama, eto i sinoc, ali kad se igraju takmicarske utakmice, ni na klupi. Ipak je to majstor.
dragonz

#8853 Re: Real Madrid C.F.

Post by dragonz »

ruud wrote:za one koji ne znaju :) ,
večeras Real igra protiv Millonariosa, za Trofej Santiago Bernabeua,
inace Alfredo di Stefano je u Real davne 1953. došao u Real bas iz Millonariosa :)
Dosao je u barsu ali je istovremeno potpisao nekakav dokument i za real madrid pa nastaje nekakva gungula pa barsa odustaje od njega te karijeru nastavlja u madridu.
kory_galaktikos

#8854 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Tomahawk11 wrote:Nije mi jasno da Kaka ipak ne moze dobiti priliku. Bio je odlican u pripremnim utakmicama, eto i sinoc, ali kad se igraju takmicarske utakmice, ni na klupi. Ipak je to majstor.
a i ja to nikako nekontam kod murinja,na pripremama bio dobar svi ga hvalili,po meni je odigro ajmo rec veoma dobro na haman svakoj utakmici prosle god kad je dobijao priliku,imo finih poteza golova asistencija..al nekontam nikako sta je u murinjovoj glavi pa ga nezeli nikako,ne ubacuje ga...
fixer

#8855 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

kory_galaktikos wrote:
Tomahawk11 wrote:Nije mi jasno da Kaka ipak ne moze dobiti priliku. Bio je odlican u pripremnim utakmicama, eto i sinoc, ali kad se igraju takmicarske utakmice, ni na klupi. Ipak je to majstor.
a i ja to nikako nekontam kod murinja,na pripremama bio dobar svi ga hvalili,po meni je odigro ajmo rec veoma dobro na haman svakoj utakmici prosle god kad je dobijao priliku,imo finih poteza golova asistencija..al nekontam nikako sta je u murinjovoj glavi pa ga nezeli nikako,ne ubacuje ga...
Ma nije on vise za ozbiljnog fudbala. Ja bi najvise volio da jest, ali jednostavno mu je vrijeme proslo. On ce uvijek biti najbolji u malim utakmicama, ali ga u velikim sad mozes otpisat. Zasto bi ga onda Murinho korsitio kad zna da se u ozbiljnim utakmicama ne moze osloniti na njega?
ruud

#8856 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

:thumbup:
kory_galaktikos

#8857 Re: Real Madrid C.F.

a nzm fixer nisam ja bas siguran u to..igro je u jednom cllasicu prosle god i bio je odlican,nista losiji od ostalih i protv bajerna u polufinalu kad je usao druga igra barem po meni,i siguran sam daje on usao prije da bi real proso..al dobro valjda mou najoblje zna
miki.ba

#8858 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

kory_galaktikos wrote:a nzm fixer nisam ja bas siguran u to..igro je u jednom cllasicu prosle god i bio je odlican,nista losiji od ostalih i protv bajerna u polufinalu kad je usao druga igra barem po meni,i siguran sam daje on usao prije da bi real proso..al dobro valjda mou najoblje zna
Jednostavno ne paše u koncept, što se tice samog Kake on se može nositi sa svim igracima Reala osim možda sa Kristinom.
kory_galaktikos

#8859 Re: Real Madrid C.F.

miki.ba wrote:
kory_galaktikos wrote:a nzm fixer nisam ja bas siguran u to..igro je u jednom cllasicu prosle god i bio je odlican,nista losiji od ostalih i protv bajerna u polufinalu kad je usao druga igra barem po meni,i siguran sam daje on usao prije da bi real proso..al dobro valjda mou najoblje zna
Jednostavno ne paše u koncept, što se tice samog Kake on se može nositi sa svim igracima Reala osim možda sa Kristinom.
a nmg da razumijem u cemu se to njegova igra razlikuje od ozilove...pa on je kaka nije igrac NK Vogosce pa da ga se tako lako izbaciiz tima,ako njemu nemozes napravit mjestu jbg onda...i zasto je onda mou onoliko govorio jedva cekam da se oporavi to ce nam biti najvece pojacanje...nzm sta to on konta,ja sam protiv toga al ja tu nmg nista heh :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8860 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

miki.ba wrote:
Dobro, to i vrapci na grani znaju, nije igraci koji pase u Mourinhov sistem, ali....majstor je, pa moras mu dati priliku. Kad god zaigra, pokaze da nije proslo njegovo vrijeme.
fixer

#8861 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tomahawk11 wrote:
miki.ba wrote: Jednostavno ne paše u koncept, što se tice samog Kake on se može nositi sa svim igracima Reala osim možda sa Kristinom.
Dobro, to i vrapci na grani znaju, nije igraci koji pase u Mourinhov sistem, ali....majstor je, pa moras mu dati priliku. Kad god zaigra, pokaze da nije proslo njegovo vrijeme.
Ma spor je. Nije prodoran. Nije okretan. Visoko teziste. Jednostavno, on je demode desetka. Stavis jakog zadnjeg veznog na njega i nema ga.
dječak sa šibicama

#8862 Re: Real Madrid C.F.

Post by dječak sa šibicama »

http://www.sport.es/es/noticias/liga-bb ... ic-2204886

Ukratko, Mo je sredio potpisivanje predugovora Reala i Hajduka, uz posredovanje Mijatovica, decko od narednog ljeta ide u Real Madrid, u pocetku u B ekipu ili negdje na posudbu.

Strasan potencijal, spanci ga porede sa Xabi Alonsom, slican igrac jeste, naravno jos daleko od ranga Xabi Alonsa.
Dr. Kuca

#8863 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dr. Kuca »

Murinjo otjera sve iz reala :lol: :lol:
fixer

#8864 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:Murinjo otjera sve iz reala :lol: :lol:
I ja bih otjerao te sportske direktore. Zna se da je on najodgovorniji za rezultat, a oni nesto popuju. Pa da je i sam Zidan.
salle_eh1986

#8865 Re: Real Madrid C.F.

Post by salle_eh1986 »

tipično za real i murinja
kad je jednog raula otjerao koji je ikona kluba od kad ja pratim nogomet što mu nebi smetao zizu, ne samo legenda reala već svjetskog nogometa
on uvijek želi da bude u centru pažnje i da se sve oko njega vrti, ne može prihvatiti da ima boljih od njega u bilo čemu
egoista na kvadrat
kory_galaktikos

#8866 Re: Real Madrid C.F.

salle_eh1986 wrote:tipično za real i murinja
kad je jednog raula otjerao koji je ikona kluba od kad ja pratim nogomet što mu nebi smetao zizu, ne samo legenda reala već svjetskog nogometa
on uvijek želi da bude u centru pažnje i da se sve oko njega vrti, ne može prihvatiti da ima boljih od njega u bilo čemu
egoista na kvadrat
raula niko nije otjero,on je otisao sam jer nije htio sjediti na klupi i biti rezerva to vise i ptice na grani znaju
Tomahawk11
Globalni moderator

#8867 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Opet ti mediji :mrgreen: ko je ba koga otjerao :lol:
p206

#8869 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

missko

#8870 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Sta ovo i Kraljevi glume Mancester United pa polaze svaku tekmu iz minusa. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#8871 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

missko wrote:Sta ovo i Kraljevi glume Mancester United pa polaze svaku tekmu iz minusa. :D
Sportski je pustiti protivniku prednost. A i :mrgreen: zanimljivije je
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#8872 Re: Real Madrid C.F.

Post by crysis »

narocito kad sudija nasteli penal
fixer

#8873 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

crysis wrote:narocito kad sudija nasteli penal
Ovo nije bila stvar koju mozes odluciti ni nakon sto 10 puta pregledas snimak. Ovo je puno teze vidjeti nego ruku jucer, ali jbg.
missko

#8874 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

fixer wrote:
Ovo nije bila stvar koju mozes odluciti ni nakon sto 10 puta pregledas snimak. Ovo je puno teze vidjeti nego ruku jucer, ali jbg.
Sta je teze, penal cist ko suza, faul na liniji a linija je sastavni dio sesnaesterca, znaci faul u 16 jeste penal.
fixer

#8875 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

missko wrote:
fixer wrote:
Sta je teze, penal cist ko suza, faul na liniji a linija je sastavni dio sesnaesterca, znaci faul u 16 jeste penal.
Ma dobro. Sad cenat gore, dole. Mozda je prvi kontakt bio van, ali jbg, ni nakon 10 puta sto pogledam pojma nemam je li.
Post Reply