Polako ...bingov buraz wrote:Ja maloprije iz Prijedora,nesh vjerovati ali ne treba pasosTijana_NS wrote: Za razliku od nas, mi nemamo nekoliko unutrasnjih granica, imali smo samo jednu ... daleko im lepa kuca ...nema ni carinika...nista... cccc
Dešavanja u Srbiji
- Tijana_NS
#8851 Re: Desavanja u Srbiji
- vee-jay
#8852 Re: Desavanja u Srbiji
Bogme dijalog na ovoj temi je prije bio podosta drugaciji, pozitivniji...

- Tijana_NS
#8853 Re: Desavanja u Srbiji
ova tema je sluzila za izivljavanje, tj. za kopi/pejst vesti iz crne hronike u Srbiji... uz neizbezan zacin gospode Bosnologa i Daltona, koji su i bili glavde zvezde ovog PDF.
ne vredi ovde previse kulturan dijalog , vec - ko tebe kamenom, ti njega kamencugom ...
ne vredi ovde previse kulturan dijalog , vec - ko tebe kamenom, ti njega kamencugom ...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#8854 Re: Desavanja u Srbiji
Tanak je Tadic regionalni lider ako je on cesce sluzbeno u Laktasima vengo Dodik u Beogradum a da u Srpsku juznu pokrajinu ne smije ni primirisat bez NATO obezbjedenja da i ne govorimovidividi wrote:Prvo da se vidi sa Dodikom:Toto wrote:a Borisa jopet u Srebrenicu
Tadić danas sa Dodikom u Laktašima
Beta | 21. 05. 2010.
Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se danas popodne u Laktašima kod Banjaluke sa premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom.
Kako je danas rečeno u Tadićevom kabinetu, predsednik Srbije redovno se sastaje sa premijerom RS i ovo je jedan od takvih sastanaka.
Tadić danas završava dvodnevnu posetu Kipru.
![]()
- bingov buraz
#8855 Re: Desavanja u Srbiji
Zezamo se malo ''no hard feelings''vee-jay wrote:Bogme dijalog na ovoj temi je prije bio podosta drugaciji, pozitivniji...
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#8856 Re: Desavanja u Srbiji
Jasta, pa ko izdura.Tijana_NS wrote:Polako ...bingov buraz wrote:Ja maloprije iz Prijedora,nesh vjerovati ali ne treba pasosTijana_NS wrote: Za razliku od nas, mi nemamo nekoliko unutrasnjih granica, imali smo samo jednu ... daleko im lepa kuca ...nema ni carinika...nista... cccc
- Toto
#8857 Re: Desavanja u Srbiji
Ovo je dobra prilika da se neprijatelji iranskih prijetlja uvuki Iranu u paksu naslonjeni na sva cetri stuba svoje nesvrtstane vanjske politike ...Tijana_NS wrote:Za mir u svetu? Pa Iran je drzava koja nikoga nije napala vec stotinama godina, a Amerika svake decenije napravi bar po jedno krvoprolice na nekom delu planete.bingov buraz wrote: Naravno sve za mir u svijetu isto kao bombardovanje Srbije vaktile,jeste malo nezgodno ali boze moj...
Ala ce Iranci da se ljute na svoje prijatelje![]()
A kad ste toliko miroljubivi, mogli biste caskom da priznate Kosovo?![]()
a ?
- bingov buraz
#8858 Re: Desavanja u Srbiji
Sto se mene tice prepucavanje si pocela ti sa copy/paste o glasanju za sankcije sto je i off topic i neka vrsta likovanja tako da prica o kulturi dijalogaTijana_NS wrote:ova tema je sluzila za izivljavanje, tj. za kopi/pejst vesti iz crne hronike u Srbiji... uz neizbezan zacin gospode Bosnologa i Daltona, koji su i bili glavde zvezde ovog PDF.
- Tijana_NS
#8859 Re: Desavanja u Srbiji
Nemamo mi njima sta da se uvlacimo, imamo dobre odnose oduvek;Toto wrote: Ovo je dobra prilika da se neprijatelji iranskih prijetlja uvuki Iranu u paksu naslonjeni na sva cetri stuba svoje nesvrtstane vanjske politike ...![]()
sto se za vas vise ne bi reklo
- Tijana_NS
#8860 Re: Desavanja u Srbiji
da, a ova tema postoji od preksinoc i sva je vrvila od bogatstva kulturnog dijalogabingov buraz wrote:Sto se mene tice prepucavanje si pocela ti sa copy/paste o glasanju za sankcije sto je i off topic i neka vrsta likovanja tako da prica o kulturi dijalogaTijana_NS wrote:ova tema je sluzila za izivljavanje, tj. za kopi/pejst vesti iz crne hronike u Srbiji... uz neizbezan zacin gospode Bosnologa i Daltona, koji su i bili glavde zvezde ovog PDF.
- Toto
#8861 Re: Desavanja u Srbiji
ne pada dinar: nego jedino u suseda precana Euro raste - sto ti je rec bit velesilapici wrote:nemerem bilivit...koji crni zaključakTijana_NS wrote: Pa ne citaj samo ono stoi si ti tendenciozno podebljavao, vec procitaj ceo clanak. Zakljucak se sam namece.dinar pada slabi privreda a baba se češlja
![]()
nemerem bilivit
- Tijana_NS
#8862 Re: Desavanja u Srbiji
Jer kad krene armada iz Kopenhagena, najebali smoIma Bosne_Bice Bosne wrote: Jasta, pa ko izdura.Do tada, sanjaj svoje mokre snove.
![]()
- bingov buraz
#8863 Re: Desavanja u Srbiji
Nebitno,da drzis moralne pridike tog tipa trebas biti cista kao planinski snijeg ali ti priznaj da uzivas u ovom prepucavanjuTijana_NS wrote:da, a ova tema postoji od preksinoc i sva je vrvila od bogatstva kulturnog dijalogabingov buraz wrote: Sto se mene tice prepucavanje si pocela ti sa copy/paste o glasanju za sankcije sto je i off topic i neka vrsta likovanja tako da prica o kulturi dijaloga
Dobrodosla u kaljuzu kraljice
- BiH-x
#8864 Re: Desavanja u Srbiji
Oplakah jbtand wrote:nije baš isi tretman,nama su rakete dolazile upakovaneTijana_NS wrote:ne, nego, vi ste im prijatelji, a mi neprijatelji, a imamo isti tretmanand wrote: ovo ko da se nešto pofališ?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100521093![]()
- Toto
#8865 Re: Desavanja u Srbiji
Tijana_NS wrote:
Pici, kako objasnjavas da Srbija sa svojim nestabilonim dinarom ima cetiri puta vece drzavne rezerve od BiH, sa svojom stabilnom markom?
Da te podsetim da je Srbija od nule krenula 2000.god.
Kako objasnjavas da Srbija 2010. ima 2,5 puta manje nezaposlenog radno sposobnog stanovnistva ( po glavi stanovnika ) od BiH, koja je 2000. vec uveliko bila u reformama ?
mala mozgalica ...
Prebacili opljacakne rezerve sa Malte da im Grci ne bi jamili
- Toto
#8866 Re: Desavanja u Srbiji
al su zato onog "narodnog heroja" sto je srusio nevidljivoh za nagradu istjerali iz vojske i jadnik negdje u vojvodini gaji koke..jutarnji wrote:Pa sad da je bas i isti tretman, i nije. Jbg, Vi ste im srusili nevidljivog, a oni Vama renoviraliTijana_NS wrote:ne, nego, vi ste im prijatelji, a mi neprijatelji, a imamo isti tretmanand wrote: ovo ko da se nešto pofališ?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100521093![]()
mostove, pruge, tv stanice i tako to, bolje Vas paze.
- Toto
#8867 Re: Desavanja u Srbiji
bogme su lale na'ebaleTijana_NS wrote:ova tema je sluzila za izivljavanje, tj. za kopi/pejst vesti iz crne hronike u Srbiji... uz neizbezan zacin gospode Bosnologa i Daltona, koji su i bili glavde zvezde ovog PDF.
nigdje kamen ni za nevidljivog opalit
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#8868 Re: Desavanja u Srbiji
Ma jasta, ista ona sto sHeba bivsu juznu...Tijana_NS wrote:Jer kad krene armada iz Kopenhagena, najebali smoIma Bosne_Bice Bosne wrote: Jasta, pa ko izdura.Do tada, sanjaj svoje mokre snove.
![]()
Pogresno ljudi protumacili onu tvoju "Ta man'te nas".
- Tijana_NS
#8869 Re: Desavanja u Srbiji
Ti koji su sjebali nasu bivsu juznu, se povlace polako prema vasim bivsim prijateljima - Irancima...Ima Bosne_Bice Bosne wrote: Ma jasta, ista ona sto sHeba bivsu juznu...![]()
Pogresno ljudi protumacili onu tvoju "Ta man'te nas".![]()
Za par godina , nema njih vise na Balkanu
- Toto
#8870 Re: Desavanja u Srbiji
pa stasTijana_NS wrote:Nemamo mi njima sta da se uvlacimo, imamo dobre odnose oduvek;Toto wrote: Ovo je dobra prilika da se neprijatelji iranskih prijetlja uvuki Iranu u paksu naslonjeni na sva cetri stuba svoje nesvrtstane vanjske politike ...![]()
sto se za vas vise ne bi reklo
mora i Perzija imat svog Vuka Brankovica
samo ja nesto kontam:
kad bi ZUkurlic jednom podvrisno: "tekbir" da bi se cijeli Iran strovalio na Havalu
- Toto
#8871 Re: Desavanja u Srbiji
Armada krece iz srca Srbije sto se Urosevac zoveTijana_NS wrote:Jer kad krene armada iz Kopenhagena, najebali smoIma Bosne_Bice Bosne wrote: Jasta, pa ko izdura.Do tada, sanjaj svoje mokre snove.
![]()

-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8872 Re: Desavanja u Srbiji
Al' njihovo dijelo ostaje.Tijana_NS wrote:Ti koji su sjebali nasu bivsu juznu, se povlace polako prema vasim bivsim prijateljima - Irancima...Ima Bosne_Bice Bosne wrote: Ma jasta, ista ona sto sHeba bivsu juznu...![]()
Pogresno ljudi protumacili onu tvoju "Ta man'te nas".![]()
Za par godina , nema njih vise na Balkanu
- Tijana_NS
#8873 Re: Desavanja u Srbiji
mmmmmmmmmmda, teske su oni budale, pa da na vas nasedaju, eno siptari vicu tekbiiiiiiiir vec nekoliko godina, pa niko od arapa da ih prizna..Toto wrote: pa stas
mora i Perzija imat svog Vuka Brankovica
samo ja nesto kontam:
kad bi ZUkurlic jednom podvrisno: "tekbir" da bi se cijeli Iran strovalio na Havalu![]()
- Tijana_NS
#8874 Re: Desavanja u Srbiji
Njihovo delo je neodrzivo, pa samim tim nece ni opstati... da, meni nije prijatno sto ovako pisem, ali novi rat na Balkanu je samo pitanje tajminga... zivi bili pa videli...Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Tijana_NS wrote: Al' njihovo dijelo ostaje.
Ovaj propali abortus koji su iza sebe ostavili je potpuno neodrziv .
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8875 Re: Desavanja u Srbiji
Toto wrote:Armada krece iz srca Srbije sto se Urosevac zoveTijana_NS wrote:Jer kad krene armada iz Kopenhagena, najebali smoIma Bosne_Bice Bosne wrote: Jasta, pa ko izdura.Do tada, sanjaj svoje mokre snove.
![]()
Daj ba toto, ja ne biliv da su oni to napravili da tu ostanu.