Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alisa Mutap nije jedina koja je izgubila momka: I starijoj sestri Aldijani momak ubijen 2007. godine
Sličnosti između slučajeva Memić i Šabanović
"Teško podnosim smrt Dženana Memića i dosta me nekih stvari podsjećana smrt moga sina. Ja sada preživljavam sve ono što sam proživjela kada je moj sin ubijen. Grubost prema njegovim roditeljima, misterije, odnos Tužilaštva isti kao što su bili prema meni. Ja sam klečala, ja sam molila. Mene je čak tužilac Seno slagao, rekao je 'Ja imam djecu, znam kako vam je', da bih ja poslije saznala da se on nikada nije ženio niti imao djecu", govori Suada Šabanović.
Suada Šabanović kaže kako vidi cijeli svoj slučaj kroz slučaj 'Dženan Memić', jer su i oni tada 2007. godine organizovali okupljanja, proteste, borili se za istinu, ali svuda nailazili na zid.
karanana wrote:fali objasnjenje za trecu sestru i treci les
Sto se tice trece najstarije sestre Berine Mutap Gligoreviç. Momak se ubio zbog nje. Ona ga ostavila nakon dugogodisnje veze i on se ubio mislim vjesanjem
Sto se tice trece najstarije sestre Berine Mutap Gligoreviç. Momak se ubio zbog nje. Ona ga ostavila nakon dugogodisnje veze i on se ubio mislim vjesanjem
Savjet momcima u Sarajevu..cim vam cura kojoj ste prifurali kaze kako se zove, odmah pitajte i za prezime . A ako se kojim slucajem preziva Mutap, odmah lezite i pravite se mrtvi .
nek si ti uspio da nakon godinu dana registracije upravo na ovoj temi napraviš dva posta i pričaš kako se neko ubio
ko da je neko ovdje levat da ti povjeruje u spinove i priču
nek si ti uspio da nakon godinu dana registracije upravo na ovoj temi napraviš dva posta i pričaš kako se neko ubio
da si ikad bolje pratio moje postove na temu alise ovo ne bi napisao zato opleti
padnes sa marsa na temu glupim uskočicama
lik spinuje o samoubistvu,a ustvari je ubistvo...
da si ikad bolje pratio moje postove na temu alise ovo ne bi napisao zato opleti
padnes sa marsa na temu glupim uskočicama
lik spinuje o samoubistvu,a ustvari je ubistvo...
Dakle i kod trece je ubistvo u pitanju? O cemu se tacno radi?
Pa to je istina.Najstarijoj sestri Berini ubio se bivsi momak. Tri sestre tri lesa.
Dvije su beton. Ova aldijana ili kako vec se udala za onog nakvog pjevaca u pokusaju. Garant je i berina beton a posto vjesalica tvrdi da je i trece bilo ubistvo a obicno je na vrhu izvora informacija, molimo je za detaljnije objasnjenje. Hvala.
Alisa Mutap nije jedina koja je izgubila momka: I starijoj sestri Aldijani momak ubijen 2007. godine
Sličnosti između slučajeva Memić i Šabanović
"Teško podnosim smrt Dženana Memića i dosta me nekih stvari podsjećana smrt moga sina. Ja sada preživljavam sve ono što sam proživjela kada je moj sin ubijen. Grubost prema njegovim roditeljima, misterije, odnos Tužilaštva isti kao što su bili prema meni. Ja sam klečala, ja sam molila. Mene je čak tužilac Seno slagao, rekao je 'Ja imam djecu, znam kako vam je', da bih ja poslije saznala da se on nikada nije ženio niti imao djecu", govori Suada Šabanović.
Suada Šabanović kaže kako vidi cijeli svoj slučaj kroz slučaj 'Dženan Memić', jer su i oni tada 2007. godine organizovali okupljanja, proteste, borili se za istinu, ali svuda nailazili na zid.
Ova dva slucaja nemaju nikakve veze. Bezveze se povezju.
Svadba, svađa, nož, pištolji i automati nisu ništa novo na balkanskim svadbama. Ovdje je neko platio glavom.