Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
bato99

#8851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

znači čim se naoblači,vuče se internet u mostaru ko prebijena mačka...pa klošari jedni,šta je sad jeli vam opet neko fol kablove presjeko...pu,jedva sam ovde ušao nakon šola sata čekanja da otvori hebenu stranicu...znači ljeto prošlo,sada ide jesen,zima i mi smo ovde sa vama popušili čim se naoblači...SRAMOTA jdana kako se svake godine sve isto ponavlja
van helsing

#8852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Meni danas dosao racun. Da li ovo Telemach casti,na racunu stoji 1.10 KM ? :mrgreen:
Nisam mogao pretplatit nikako, volio bih da kolegica @telemach provjeri o cemu se radi ako je moguce. Ne bih volio "zakinuti" nikoga kao ni da mi na sljedecem racunu dodju dvije pretplate.
Mehemed
Vozim: automobil

#8853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

Pitarrr82 wrote:
Domy31 wrote:Šta je sa računima?

Gdje? Meni redovno dosao...
Meni dosao 17. i platio 18. ne znam kako nekima nisu stigli racuni jos...
Telemach

#8854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

van helsing wrote:Meni danas dosao racun. Da li ovo Telemach casti,na racunu stoji 1.10 KM ? :mrgreen:
Nisam mogao pretplatit nikako, volio bih da kolegica @telemach provjeri o cemu se radi ako je moguce. Ne bih volio "zakinuti" nikoga kao ni da mi na sljedecem racunu dodju dvije pretplate.
Provjerićemo Vašu finansijsku karticu i proslijediti povratne informacije u najkraćem roku.
Telemach

#8855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Domy31 wrote:Šta je sa računima?
Dostavite nam adresne podatke, kako bismo provjerili i preciznije odgovorili na Vaš upit.
Telemach

#8856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Primjedba:
Već 6 mjeseci mi računi od komšija iz ulice stižu u moje sanduče. Do sada sam glumio poštara i raznosio komšijama ali od slijedećeg mjeseca će svi završiti u korpi za smeće. Ne znam zaista koje imbecile unajmljujete da raznose račune al znam sigurno da neki ljudi jedva čekaju da dobiju bilo kakav posao a ovi vaši inkasanti, ljenguze, neće da odu par desetina metara dalje već u prvo sanduče sve ostavljaju. Bezobrazluk.[/quote]

Molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke u inbox, provjerićemo u sistemu da li su podaci korektno ažurirani, te obavijestiti kompaniju koja vrši distribuciju računa o Vašoj reklamaciji.
kakavdanakneiskustvu

#8857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:Primjedba:
Već 6 mjeseci mi računi od komšija iz ulice stižu u moje sanduče. Do sada sam glumio poštara i raznosio komšijama ali od slijedećeg mjeseca će svi završiti u korpi za smeće. Ne znam zaista koje imbecile unajmljujete da raznose račune al znam sigurno da neki ljudi jedva čekaju da dobiju bilo kakav posao a ovi vaši inkasanti, ljenguze, neće da odu par desetina metara dalje već u prvo sanduče sve ostavljaju. Bezobrazluk.
Molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke u inbox, provjerićemo u sistemu da li su podaci korektno ažurirani, te obavijestiti kompaniju koja vrši distribuciju računa o Vašoj reklamaciji.[/quote]

kad već tako ažurno odgovarate,da i ja pitam,zbog čega u nekim gradovima zatamnite hrt 2 a u nekim ne?,hvala
Telemach

#8858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Već 6 mjeseci mi računi od komšija iz ulice stižu u moje sanduče. Do sada sam glumio poštara i raznosio komšijama ali od slijedećeg mjeseca će svi završiti u korpi za smeće. Ne znam zaista koje imbecile unajmljujete da raznose račune al znam sigurno da neki ljudi jedva čekaju da dobiju bilo kakav posao a ovi vaši inkasanti, ljenguze, neće da odu par desetina metara dalje već u prvo sanduče sve ostavljaju. Bezobrazluk.
Molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke u inbox, provjerićemo u sistemu da li su podaci korektno ažurirani, te obavijestiti kompaniju koja vrši distribuciju računa o Vašoj reklamaciji.

kad već tako ažurno odgovarate,da i ja pitam,zbog čega u nekim gradovima zatamnite hrt 2 a u nekim ne?,hvala[/quote]

Navedeni kanal se zatamnjuje na svim platformama.
dowydyenya

#8859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Molimo Vas dostavite nam tačne adresne podatke u inbox, provjerićemo u sistemu da li su podaci korektno ažurirani, te obavijestiti kompaniju koja vrši distribuciju računa o Vašoj reklamaciji.[/quote]

Aj tebi ubacuju u sanduce racune pa i tudje.Kod mene je slucaj da su u zgradi izvaljeni svi sanducici pa mi racun ubacuju medju strujne satove.Jednog dana sve mi se cini da cu za sitnu lovu dozivjeti strujni udar dok ga iscupam iz satova.
doff

#8860 Telemach dobiva novog vlasnika do kraja godine

Post by doff »

Prodajni postupak regionalne grupe United Group, pod koju spada Telemach, bliži se kraju. Potencijalni kupci obavljaju dubinske preglede, a milijardu eura vrijedan posao će biti zaključen prije kraja godine.

Najozbiljniji kupci, kojima je uspjelo da uđu u uži izbor, po nekim informacijama obavljaju dubinske preglede, a po drugima će uskoro biti okončani njihovi pregovori s prodavateljem, fondom Mid Europa Partners (za prodaju našao investicijsku banku Credit Suisse).

Iz Mid Europe ne daju nikakve komentare.

“Mi smo nedvosmisleno financijski ulagatelj i ulažemo u poduzeća koja imaju veliki potencijal i pomažemo im da ga postignu, ali prije ili kasnije ih namjeravamo prodati”, glasilo je njihovo službeno pojašnjenje, piše Dnevnik.

Tko je sve u igri preuzimanja grupe Unted Group, službeno nije poznato. Prema neslužbenim podacima, za njega se zanimaju prije svega fondovi Providence Equity Partners (vlasnik UPC), Cinven Limited i Altice Finco, spominju se i KKR i neki drugi. Iako se donedavno govorilo o velikom interesu strateških ulagača, među onima koji su predali ponudi neće biti Telekom Austria.

Prema nekim informacijama, kupnju United Group proučavali su u Telekomu Slovenije, što bi povećalo njegovu vrijednost pred nadolazeću privatizaciju, ali se zbog očekivanog crvenog svjetla zaštitnika konkurencije ne bi probili u uži izbor.

United Group djeluje u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji, ima 1,65 milijua aktivnih korisnika, 1.500 zaposlenih i raspolaže sa 10.500 kilometara optičkih mreža.

Godišnje ostvari više od 180 milijuna eura prihoda, za investicije koristi oko 50 milijuna eura.

Prema dostupnim informcijama Mid Europa Partners, koja ga je 2007. godine otkupila od fonda Liberty Global, očekuje najmanje milijardu eura, ako ne i 1,2 milijarde eura. Toliko će tražiti s obzirom na visinu novčanog toka iz poslovanja (EBITDA), koji iznosi dosta više od sto miliona eura.

Od tog iznosa treba odbiti obaveze grupe, koja prema dostupnim informacijama, iznose 350 milijuna eura do pola milijarde eura.
kakaljin

#8861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:

kad već tako ažurno odgovarate,da i ja pitam,zbog čega u nekim gradovima zatamnite hrt 2 a u nekim ne?,hvala
Navedeni kanal se zatamnjuje na svim platformama.[/quote]

Nije tacno jer se HRT 2 ne zatamljuje u Mostaru dok se u Sarajevu zatamljuje.

Odgovorite razlog razlictog odnosa prema korisnicima u Sarajevu i Mostaru
mumi80

#8862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Nisu svjesni da sa ovim lazima jos vise tjeraju korisnike od sebe
gidra

#8863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Image
mumi80

#8864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Veoma bitno

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Maharadza

#8865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

gidra wrote:Image
Jebali ih nazivi u pakaš! Kontam sad' će najaviti prenose Bundeslige ili sl. a oni rebrandiraju samo kako bi zamazali oči nekome! DAJTE ZAMJENU ZA ESPN AMERICA I PREMIER LEAGUE KANALE STOKOOOO!!! :skoljka:
Cracked

#8866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Cracked »

evo sad ce te poslusati. Jedva cekaju da ih neko po forumu proziva stokom pa da ti daju zamjenu koju god hoces.

I dalje predlazem Fox Sports 1 ako je uopste moguce u europi.
kakavdanakneiskustvu

#8867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:

nije istina,prije mjesec dana sam vas zvao i rekao vam da u busovači ti mostaru to nije bilo zatamnjeno,i nije bilo zatamnjeno
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 20/09/2013 18:59, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#8868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:

Nije tacno jer se HRT 2 ne zatamljuje u Mostaru dok se u Sarajevu zatamljuje.

Odgovorite razlog razlictog odnosa prema korisnicima u Sarajevu i Mostaru[/quote]

molim odgovor i na ovo pitanje,hvala
kakavdanakneiskustvu

#8869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

@Telemach,je li morate zatamniti čak i emisije na HRT 2 poslije utakmica,hvala?
fortaleza

#8870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

kakavdanakneiskustvu wrote:nije istina,prije mjesec dana sam vas zvao i rekao vam da u busovači ti mostaru to nije bilo zatamnjeno,i nije bilo zatamnjeno
Jučer i Rijeka i Dinamo bili zatamnjeni u Mostaru.
kakavdanakneiskustvu

#8871 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fortaleza wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nije istina,prije mjesec dana sam vas zvao i rekao vam da u busovači ti mostaru to nije bilo zatamnjeno,i nije bilo zatamnjeno
Jučer i Rijeka i Dinamo bili zatamnjeni u Mostaru.

a upravo završena košarka?
fortaleza

#8872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Košarka nije zatamnjivana, al vjerujem da će finale zatamniti jer ne igra Hrvatska. Uglavnom, u Mostaru zatamne sve događaje na koje ima pravo Arena sport, to je 100%, a ostalo kako kad.
kakavdanakneiskustvu

#8873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

fortaleza wrote:Košarka nije zatamnjivana, al vjerujem da će finale zatamniti jer ne igra Hrvatska. Uglavnom, u Mostaru zatamne sve događaje na koje ima pravo Arena sport, to je 100%, a ostalo kako kad.

hvala,@Telemach,ponovo molim odgovor na pitanje zbog čega u nekim gradovima zatamnjujete sport na HRT 2 a u nekim ne?
Reglan

#8874 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Je li bilo kakve novine zadnjih 10-ak dana,nije me bilo :-D
Maharadza

#8875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

arshavin wrote:Je li bilo kakve novine zadnjih 10-ak dana,nije me bilo :-D
Sport klub -> SK
Sport klub+ -> SK2
Sport klub Prime -> SK3

Et' ništa više! :zzzz: