@wannabe_ultra
De malo smirite, poceli ste se iskakati iz okvira teme a ako nastavite to nece dobro zavrsiti. Za vas, naravno ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
mi pokazali http://www.youtube.com/watch?v=fqfR6Md-154salle_eh1986 wrote:pokazali smo da možemo, de i vi pokažite da možete nešta...ištawannabe_ultra wrote:Mi smo sami sebi krivi, gradinu ne mozemo dobiti, leotara ne mozemo dobiti, ali koji se kurac ti zavaravas da sa trecim timom mozes otresti radnika 3 0, gdje nisu 3 godine izgubili.Trzni se malo
wannabe_ultra wrote:Vasilije Kacavenda iz Trebinja, da Bog da mu zadnji mec u karijeri bio, smece iskompleksirano.
Jebote, frajer 90% meceva koje sudi u sezoni sjebe, namjesti ili nesto trece, i krkana jos uvijek delegiraju.
Fuj, pokenjam se na i na savez i na komitet.
iceman2010 wrote:http://scsport.ba/vijest/53725
vryzas wrote:iceman2010 wrote:http://scsport.ba/vijest/53725
E nek nam je pojasnio jer mi nismo skontali da je bila ruka...e sad da vidimo hoce li drzati isti kriterij prilikom kaznjavanja glavnog sudije
Ne kontam samo sto ne prikazase onaj start nad sejtanom![]()
Btw. isti covjek je potvrdio da je golman Nurkovic zasluzio crveni na Grbavici...info za ove neke sto "upiru rukama i nogama" da protumace pravila igre na drugi nacin
Ovo je greška koja se jako često ponavlja. Osim je manager (nazovimo to šef) kluba, ne manager (zastupnik) igrača. radi se o dva potpuno različita pojma. Svaki od ograča u Želji ima svog zastupnika. Amar u ime kluba ima ovlasti da odlučuje o transferima u smislu da igrač "X" ima dozvolu ide za određenu svotu novca iz kluba ilid a igrač "X" treba da bude doveden u klub za određeni iznos. Amar ne zastupa igrače, ne dogovara njihove uslove i prava sa klubom u koji se prodaju itd. To rade zastupnici igrača. Amarova managerska uloga je šefovska, kao u svakoj kompaniji. Odlučuje o stvarima, a ne zastupa interese igrača nego kluba. Puno ljudi brka te pojmove.LSD wrote:@mistek objasnio![]()
i za svoj klub, i za naš klub, i za ligu i kako stvaru u njoj funkcionišu i sve skupa.
Sarajevo ako hoce titulu ili neke trofeje, mora dati potpunu autonomiju svom treneru (nebitno jel to Husref, Jović, Mirza itd)...potpunu u doslovnom smislu....znaci, funkciju menagera gdje se samo on i iskljucivo on pita za SVE igrace, za svaki transfer (i ulazni i izlazni), da on bude menager svim tim igracima, da ih on dovodi ili nabija nogom po potrebi i zaslugama - a ne da mu ekipu sklapa i kroji uprava poput Irfana lopine i slicnih njemu, koji samo vide tu talove kako dovesti i prodati svog igraca.
A i ako sve to ispune i naprave, bice konkurentni samo da uzimaju duple krune u ovoj ligi i ništa više...za nešto ozbiljnije u Evropi, nema šanse sve dok ne bude para za dovođenje pravih igraca....Amar, Željo, dominacija u ligi, ali i primanje petardi u evropi su najbolji primjeri ovoga o cemu pišem.
lajk wrote:Zasto niko ne kaze da su ova dva kluba naprvila (namjestila) prelaz ? Kako smo uvijek mastoviti samo kad Željo igra ? Vide pitari nema fajde od titule pa hajmo na namjestat moguce ? prelaz 2/1 je kvota oko 30 km
Kolika je kvota ako uplacujemo u kunama ? Zensko i fudbal/kladionica... jednom sam se zaletio, pa ulazio u raspravu, ali nece se ponovitilajk wrote:Zasto niko ne kaze da su ova dva kluba naprvila (namjestila) prelaz ? Kako smo uvijek mastoviti samo kad Željo igra ? Vide pitari nema fajde od titule pa hajmo na namjestat moguce ? prelaz 2/1 je kvota oko 30 km
E onda je 8 knKPNCTNJAH wrote:Kolika je kvota ako uplacujemo u kunama ? Zensko i fudbal/kladionica... jednom sam se zaletio, pa ulazio u raspravu, ali nece se ponovitilajk wrote:Zasto niko ne kaze da su ova dva kluba naprvila (namjestila) prelaz ? Kako smo uvijek mastoviti samo kad Željo igra ? Vide pitari nema fajde od titule pa hajmo na namjestat moguce ? prelaz 2/1 je kvota oko 30 km
ovo znam jer se ecsto spominjeKPNCTNJAH wrote:Kolika je kvota ako uplacujemo u kunama ? Zensko i fudbal/kladionica... jednom sam se zaletio, pa ulazio u raspravu, ali nece se ponovitilajk wrote:Zasto niko ne kaze da su ova dva kluba naprvila (namjestila) prelaz ? Kako smo uvijek mastoviti samo kad Željo igra ? Vide pitari nema fajde od titule pa hajmo na namjestat moguce ? prelaz 2/1 je kvota oko 30 km
lajk wrote:ovo znam jer se ecsto spominjeKPNCTNJAH wrote:Kolika je kvota ako uplacujemo u kunama ? Zensko i fudbal/kladionica... jednom sam se zaletio, pa ulazio u raspravu, ali nece se ponovitilajk wrote:Zasto niko ne kaze da su ova dva kluba naprvila (namjestila) prelaz ? Kako smo uvijek mastoviti samo kad Željo igra ? Vide pitari nema fajde od titule pa hajmo na namjestat moguce ? prelaz 2/1 je kvota oko 30 kmpodjeli sa 3 i nesta
0:58 - 1:07lajk wrote:Gdje ste zaostali ? mene zanima moj Željo i o njemu znam sve bas sve ...ostali fudbal me ne zanima al vrlo dobro znam sve termine
GOŠK je izgledao kao mančester united iz najboljih dana,mlado,poletno,ubitačno,na svim pozicijama uigrani...zasluženo su nas dobili,mi slažemo ekipu za sljedeću sezonumegaman4 wrote:jest ovaj GOŠK smiješan klub...kaže trener GOŠK-a mladina, nisam htio da napustim klupu, dok ne saznam kako je travnik igrao, a pošto su izgubili, odlučio se ostati na klupi GOŠK-a i voditi ih kontra zrinjskog, gdje su pobijedili, e svašta...![]()
![]()
Hasanbegović jeste bio u pravu kad je rekao da je Kordić igrao rukom ali, sa druge strane, neki se ne bi slozili sa njegovom tvrdnjom da je Nurkić po pravilima dobio crveni ...vryzas wrote:E nek nam je pojasnio jer mi nismo skontali da je bila rukaiceman2010 wrote:http://scsport.ba/vijest/53725...e sad da vidimo hoce li drzati isti kriterij prilikom kaznjavanja glavnog sudije
Ne kontam samo sto ne prikazase onaj start nad sejtanom![]()
Btw. isti covjek je potvrdio da je golman Nurkovic zasluzio crveni na Grbavici...info za ove neke sto "upiru rukama i nogama" da protumace pravila igre na drugi nacin